foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ34
ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Τα stats των σκορ, ο «καπετάνιος» και ο… πράσινος τελικός

Μποζιονέλος | 13 Αυγ 2019 10:06
vardinogianis.jpg

Η Μπριζ έχει κάνει το 3/3 εντός συνόρων (με 11-1 γκολ) αλλά με την Ντινάμο δυσκολεύτηκε αρκετά και νίκησε χάρη σε πέναλτι (1-0). Το εν λόγω σκορ έχει κληθεί να ανατρέψει άλλες τέσσερις φορές στο παρελθόν η ουκρανική, και τότε σοβιετική, ομάδα: το ’77 με την Μπάγερν (2-0) και ’79 με την Μπάνικ (2-0) τα κατάφερε, το ’79 με τη Λοκομοτίβ Σόφιας (2-1) και το ’89 με τη Φιορεντίνα (0-0) απέτυχε.

Οι δε Βέλγοι άλλες δέκα φορές ξεκίνησαν σειρά διπλών νοκ άουτ αγώνων με νίκη 1-0 στο πρώτο εντός και τα κατάφεραν… στις μισές. Όχι και η καλύτερη επίδοση, την τελευταία ανάλογη φορά είχαν ηττηθεί με 3-0 στο «Μεστάγια» από τη Βαλένθια το ’09. Ανάμεσα στα… παραδείγματα και το αλήστου μνήμης 0-0 με τον Παναθηναϊκό, στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, το ’94.

Εκτός του ότι η τηλεοπτική μετάδοση του ματς πέρασε από χίλια… κύματα (για να μεταδοθεί, τελευταία στιγμή, από το «ομόσταυλο» Star αλλά για τους εκτός Αττικής κατοίκους συνδέθηκε μετά το 25ο λεπτό, αφού το στάδιο γέμισε!), οι «πράσινοι» του Χουάν Ραμόν Ρότσα είχαν τρομερές ευκαιρίες αλλά και δύο δοκάρια με τους Αλεξούδη και Δώνη, φορώντας φανέλα που φορέθηκε για μια και μοναδική φορά.


https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=8i2blaIxEBI

Και θεωρήθηκε… γρουσούζικη.  Ο κόσμος ξέσπασε ανάβοντας καπνογόνα και η εν λόγω «συμπεριφορά» τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων: με τη Χάιντουκ τη σεζόν 1995-96 που βρήκε τον Παναθηναϊκό στους «4» με αντίπαλο… τον Αγιαξ.

 Καλή, χρυσή και άγια η Μπριζ του Φιλίπ Κλεμέν αλλά και η Ντινάμο Κιέβου μια χαρά ομάδα έχει. Το 1-0 είναι πολύ πονηρό σκορ σε διπλά ματς αλλά, ακόμη κι αν δεχθούν γκολ, δίνω τύχη στους Ουκρανούς για πρόκριση.

Κι όμως, με 2-2 έχει αποκλειστεί ο Αγιαξ. Δις…

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται για πρώτη φορά σε θέση να υπερασπιστεί, σε ρεβάνς εκτός έδρας, ισοπαλία 2-2 στην Τούμπα.

Συνολικά δε σε άλλες τέσσερις περιπτώσεις, σε διπλά νοκ άουτ ματς, ξεκίνησε με ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη και η επιτυχία ήταν εξ ημισείας: δύο αποκλεισμοί (ο ένας από την Μπάγερν στα πέναλτι το ’83 και ο άλλος από την Ντεμπρετσένι με 0-0) και ισάριθμες προκρίσεις: 1-0 τη Μαλίν το ’91 (με γκολ του Στέφανου Μπορμπόκη στο 85’) και 2-2 με τη Μέταλουρχ στο Ντόνετσκ το ’05.

Ο δε Αγιαξ άλλες έξι φορές πήρε 2-2 εκτός και κλήθηκε να πάρει την πρόκριση στο Αμστερνταμ αλλά στις τέσσερις τα κατάφερε. Απέτυχε το ’82 με ήττα 2-1 από τη Σέλτικ και… πρόσφατα σχετικά, το ’15 με 3-2 από τη Ραπίντ Βιέννης. Χμ…

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 Χαμηλά οι τιμές για τον Αγιαξ, και λογικό: πέριξ του 1.35. Ο ΠΑΟΚ, για να ελπίζει, θέλει γκολ. Για να έχει ελπίδες να περάσει θέλει… δύο. Επιστημονική φαντασία; Το πιθανότερο. Αλλά, και το εννοώ, μπάλα είναι: του δίνω τύχη. Για ποντάρισμα, ο Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ έβαλε 17 γκολ στη σεζόν πέρυσι, season record, ήδη είναι στα δύο και δεν κακοπληρώνει δα για ένα απόψε…

Από τον Βαΐτση… στον Φουστέρ

Ο Ολυμπιακός έκανε το… καθήκον του, όπως και ο Σα, στην Πόλη ενάντια στην Μπασάκσεχιρ και το 1-0 του δίνει 80% πιθανότητες πρόκρισης σύμφωνα με το… παρελθόν: 4/5 φορές προκρίθηκε. Το ’65 με την Ομόνοια (1-1), το ’92 με τη Μονακό (0-0), το ’12 με τη Ρούμπιν Καζάν (1-0) κι το ’16 με την Αρούκα (2-1, στην παράταση όμως). Μόνη του αποτυχία ήταν, μετά τη Ρούμπιν, με τη Μέταλιστ: νίκησε με γκολ του Φουστέρ στο Χάρκοβο αλλά ηττήθηκε με 2-1 στο Καραϊσκάκη, αν και είχε προηγηθεί με τον Μαρκάνο και κρατούσε το εν λόγω σκορ ως το 81ο λεπτό.

Εξ αυτών βέβαια, πλέον… θριαμβευτική ήταν η νίκη στο Μονακό με γκολ του Γιώργου Βαΐτση στο 88ο λεπτό και με τους «ερυθρόλευκους» να… ξενίζουν αφού φορούσαν, εκείνο το αξέχαστο βράδυ, μπλε εμφάνιση. Άλλες εποχές, χωρίς το σημερινό marketing. Και Μιλάμε για τη Μονακό των Ετορί, Τιράμ, Κλίνσμαν, Ντζοργκαέφ και φυσικά του Αρσέν Βενγκέρ.

Περίεργο το αποψινό ματς με την Μπασάκσεχιρ. Η οποία Μπασάκ, προ διετίας, ηττήθηκε με ακόμη πιο… δυσοίωνο σκορ στο πρώτο, 2-1 από τη Σεβίλλη στην Πόλη και πήρε 2-2 στην Ανδαλουσία χάνοντας ένα κάρο ευκαιρίες για μια επική πρόκριση. Δεν είναι του… πεταματού.

 Ο Ολυμπιακός (απ)έδειξε στην 4άρα με την Πλζεν την επιθετική του δεινότητα, θαρρώ ότι θα δυσκολευτεί αλλά δεν θα ηττηθεί, ούτε θα αποκλειστεί. Σε καλή τιμή το combo της διπλής ευκαιρίας με τουλάχιστον 3 γκολ στο ματς…

Καρεμπέ, Σισέ και… πέναλτι

Απόρροια της περσινής, αγγλικής κυριαρχίας ο φετινός αγώνας του UEFA Super Cup στην Κωνσταντινούπολη. Λίβερπουλ εναντίον Τσέλσι, με τους «κόκκινους» να διεκδικούν το τέταρτο τρόπαιο στον θεσμό και τους «μπλε» το, μόλις, δεύτερο. 

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Λονδρέζοι μετείχαν άλλες τρεις φορές αλλά μόνο το 1998 τα κατάφεραν, στο Μονακό, επικρατώντας 1-0 της Ρεάλ Μαδρίτης με γκολ μάλιστα του… γνωστού μας, Γκουστάβο Πογέτ, στο 83’. Ο Ουρουγουανός είχε μπει ως αλλαγή νωρίτερα αντί του Ντι Ματέο, με την «ιταλική» Τσέλσι του Τζιανλούκα Βιάλι να παίζει και με Τζιανφράνκο Τζόλα και Πιερλουίτζι Καζιράγκι στην ενδεκάδα. Η δε Ρεάλ του Γκους Χίντινκ είχε βασικό τον Κριστιάν Καρεμπέ ενώ ως αλλαγή είχε μπει ο Ρόμπερτ Γιάρνι, αμφότεροι αργότερα πέρασαν από τα ελληνικά γήπεδα.

Η Τσέλσι έχασε το τρόπαιο το ’12 από την Ατλέτικο με 4-1 και το ’13 στα πέναλτι από την Μπάγερν.

Η δε Λίβερπουλ έχει 3/5 κατακτήσεις με μόνες αποτυχίες το ’78 από την Αντερλεχτ σε διπλά ματς (3-1 στις Βρυξέλλες, 2-1 στο «Ανφιλντ») και το ’84 από τη Γιουβέντους των Πλατινί και Μπόνιεκ.

Το πήρε το ’77 με το Αμβούργο (1-1 και 6-0 με χατ-τρικ του ΜακΝτέρμοτ), το ’01 με την Μπάγερν (3-2) και το ’05 με 3-1 επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην παράταση και με… παναθηναϊκά γκολ: δύο του Τζιμπρίλ Σισέ και ένα του Λουίς Γκαρσία, αμφότεροι φόρεσαν αργότερα τη φανέλα με το «τριφύλλι».


https://www.youtube.com/watch?v=O3up1XJW-nU

Μάλιστα από τότε έχει να το πάρει αγγλική ομάδα.

Ως… φέτος βέβαια. Εκτοτε ηττήθηκαν από δύο φορές η Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι.

Στο ευρωπαϊκό Super Cup έχει δημιουργηθεί βέβαια μια παράδοση την τελευταία δεκαετία: αν δεν μετέχει η Ατλέτικο Μαδρίτης, το κατακτά η εκάστοτε πρωταθλήτρια Ευρώπης! Οι «ροχιμπλάνκος» νίκησαν Ιντερ, Τσέλσι και, πέρυσι, Ρεάλ, για να βρει κανείς περίπτωση που η νικήτρια του Europa (τότε, UEFΑ) πήρε το τρόπαιο και δεν ήταν… η Ατλέτι, πρέπει να πάει στο 2008 και στο Ζενίτ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1 στο Μονακό.

Επιπροσθέτως από το 1998, που καθιερώθηκε μονός ο τελικός, 3/5 «εμφύλιους» κρίθηκαν μετά το 90λεπτο (σ.σ. στην παράταση και οι τρεις τελευταίοι, ισπανικοί φυσικά) και 4/5 ήταν… over 2,5.

 Σε συνολικά 21 μονούς τελικούς από το 1998, μόνο ένας κρίθηκε στα πέναλτι! Το 2013 ανάμεσα σε Τσέλσι και Μπάγερν. Εξ αυτών επτά κρίθηκαν μετά το 90λεπτο, και στην παράταση. Γενικώς από το 1973, ποτέ σε ευρωπαϊκό Super Cup, είτε σε μονό ματς είτε σε διπλά, το τρόπαιο στα πέναλτι κρίθηκε μόνο μια φορά. Κι αυτό... ιντριγκάρει λίγο, δε νομίζετε, με αγγλικό «εμφύλιο» σε τουρκικό έδαφος;

Κατά τα λοιπά…

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇬🇧 Φαν των... μικρών Αγγλιών, ως γνωστόν, δεν είμαι. Δεν περνούν όμως απαρατήρητα δύο αουτσάιντερ για απόψε: η  Σουίντον, που έχει μπει με... φόρα στη νέα σεζόν, ενάντια στην Κόλτσεστερ και η Μπράντφορντ με την Πρέστο παρά τη διαφορά των δυο κατηγοριών. Και σε draw no bets να τα πάρεις, κάτι δίνουν. Σε μια δυαδούλα τα έριξα…

🇬🇷🇵🇱 Άλλες πέντε φορές στην ιστορία της ξεκίνησε με 0-0 στη Βαρσωβία η Λέγκια, έκτη ήταν με τον Ατρόμητο. Αν… λέει κάτι η ιστορία, τις δύο εξ αυτών προκρίθηκε. Ανάμεσα στις περιπτώσεις και ο προημιτελικός του Champions League το ’96 με τον Παναθηναϊκό, όπου λύγισε με 3-0 στο κατάμεστο ΟΑΚΑ. Αήττητη εκτός στην Ευρώπη εδώ και δύο χρόνια η πολωνική ομάδα, παραδόξως φαβοριτίζεται στο 2.20+. Σκέψη για… θριλεράκι και ξανά 0-0, 7άρι πληρώνει το ακριβές σκοράκι…

🇮🇱🇦🇿 Στο ουδέτερο «Χα Μόσαβα» της Πετάκ Τίκβα διεξάγεται το Μπνέι Γεχούντα – Νέφτσι, ούτως ή άλλως και στο πρωτάθλημα σε άλλο γήπεδο του Τελ Αβίβ παίζει αφού το δικό της ανακατασκευάζεται. Μαγική εικόνα το 2-2 του Μπακού με αζέρικη ισοφάριση στο 97’, στο χέρι των Ισραηλινών η ρεβάνς…

 

 Picks Τρίτης 13/8 

 

To qualify 

 20:30 Ντινάμο Κιέβου – Κλαμπ Μπριζ: Πρόκριση Ντινάμο Κ. (2.90, Novibet) 

Σκόρερ 

 21:30 Αγιαξ – ΠΑΟΚ: Γκολ Φαν ντε Μπέεκ (2.80, Stoiximan)

Combo 

 21:30 Ολυμπιακός – Μπασάκσεχιρ: 1Χ & over 2,5 (2.63, Betshop)

Δυάδα (απόδοσης 5.40) 

 21:45 Μπράντφορντ – Πρέστον: 1 dnb (2.35, Bwin)
 21:45 Κόλτσεστερ – Σουίντον: 2 dnb (2.30, Bwin)

 Picks Τετάρτης 14/8 

 

Ακριβές σκορ 

 19:00 Ατρόμητος – Λέγκια Βαρσωβίας: Σκορ 0-0 (7.00, Bwin) 

Fun bet 

 22:00 Λίβερπουλ – Τσέλσι: Να κριθεί στα πέναλτι (9.05, Betshop)

 Picks Πέμπτης 15/8 

 

Μονό 

 20:00 Μπνέι Γεχούντα – Νέφτσι Μπακού: 1 (2.63, Interwetten)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ