foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ61
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Σεντονάτη βραδιά για… σφυρίγματα σε Λονδίνο και Νάπολη

Μποζιονέλος | 25 Φεβ 2020 12:04
drogba-2012-final.jpg

Η Γαλατασαράι έβγαλε το πρώτο διπλό μετά από… 21 χρόνια με τη Φενερμπαχτσέ και πλήρωσε 3.77. Στο δε ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός επιβεβαιώθηκε το… δώρο της χρονιάς με το under 7,5 κάρτες (βγήκαν μονάχα δύο) στο 2.20.

Ωστόσο, και η Κυριακή και γενικά το Σαββατοκύριακο, ήταν άσχημα και με χασούρα. Είτε οριακά, είτε από ατυχία, είτε από κακή ανάγνωση, χάθηκαν αρκετά picks. Σαφώς και στο πρόγραμμα και οι αποτυχίες.

Στα της Κυριακής πάντως, προς… υπεράσπισή μου, η δύσμοιρη η Εσπανιόλ έμεινε με δέκα από νωρίς με τη Βαγιαδολίδ, η Εβερτον έβαλε δύο γκολ με την Αρσεναλ (αλλά τι άλλο να κάνει για το 3.67), ο Ολιβέιρα στο ΑΕΚ – ΟΦΗ το έριξε στον… αλτρουισμό κα τις ασίστ ενώ ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε πιο κουρασμένος από τον Ολυμπιακό που είχε παίξει με την Αρσεναλ τρία 24ωρα νωρίτερα! Τι να λέμε…

Α, στη φωτό, από το Φενέρ – Γαλατά. Με οπαδούς της Γαλατά στο «Σουκρού Σαράτσογλου», φυσικά. Δεν έχει πέσει τόσο χαμηλά η Τουρκία για να γίνει Ελλάδα…



Τα… προηγούμενα του  ‘5 και ο τελικός του ‘12


🏆⏳📜 Τσέλσι εναντίον Μπάγερν στο Λονδίνο, στο πρώτο τους αντάμωμα στη διοργάνωση μετά τον αξέχαστο τελικό του Μαΐου 2012… στο Μόναχο. Και σε μια σεζόν που, ό,τι η (ζάπλουτη επί ημερών Αμπραμόβιτς) Τσέλσι δεν κατάφερε με τον Ζοσέ Μουρίνιο, το πέτυχε με τον Ρομπέρτο ντι Ματέο, φτάνοντας ως τον τελικό και έχοντας αφήσει εκτός, στα ημιτελικά, την Μπαρτσελόνα με τα γκολ των Ραμίρες και Τόρες (2-2) κι ενώ είχε αποβληθεί ο Τζον Τέρι από το 37’. Για πολλοστή φορά δε, είχε… αποτραπεί τελικός Ρεάλ – Μπάρτσα μιας και η «βασίλισσα» (του Μουρίνιο) αποκλειόταν στα πέναλτι από την Μπάγερν, στη Μαδρίτη.


Ωστόσο, στη Βαυαρία, κι ενώ η Τσέλσι πήγε μοιάζοντας σαν τους… μελλοθάνατους στο Κολοσσαίο, σαν πρόβατο επί σφαγή αν θέλετε, ισοφάρισε στο 88’ με τον Ντρογκμπά το τέρμα του Μίλερ από το 83’ και πήρε το τρόπαιο στα πέναλτι, με… μοιραίους τους Ολιτς και Σβάινσταϊγκερ.

Ενα χρόνο μετά συναντήθηκαν και στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ στην Πράγα, τον Αύγουστο του 2013, με την Μπάγερν να παίρνει το τρόπαιο… στα πέναλτι, 2-2 είχε λήξει ο αγώνας με γκολ των Ριμπερί, Χάβι Μαρτίνες, Τόρες και Αζάρ, συμπτωματικά με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στον βαυαρικό πάγκο και τον Μουρίνιο –ξανά- στον λονδρέζικο.

Σε διπλά ματς, Τσέλσι και Μπάγερν έχουν συναντηθεί μόνο άλλη μια φορά, στα προημιτελικά του 2004-05, στην πρώτη σεζόν του Μουρίνιο στους «μπλε» μετά την ανάδειξη της Πόρτο ως πρωταθλήτριας Ευρώπης και έχοντας αποκλείσει στους «16» την Μπάρτσα του Φρανκ Ράικαρντ και των Ροναλντίνιο, Ετό, Ντέκο. Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» η Τσέλσι νικά με 4-2 τους Βαυαρούς του Φέλιξ Μάγκατ που με γκολ του Μπάλακ στο 93’ ανέκτησαν κάποιες ελπίδες πρόκρισης ενώ ο Special One τιμωρήθηκε, για δηλώσεις του ενάντια στους διαιτητές, και απαγορευόταν να κάτσει στον πάγκο, στο Μόναχο, ούτε καν να μπει στα αποδυτήρια.


Η Τσέλσι προηγήθηκε δις με τον… νυν τεχνικό της Φρανκ Λάμπαρντ (30’), και τον Ντρογκμπά (80’), και ηττήθηκε… αναίμακτα με 3-2 και γκολ των Γκερέρο και Σολ στις καθυστερήσεις αλλά … πρώτο θέμα ήταν το χέρι του βοηθού του Μουρίνιο, Ρουί Φαρία, που διαρκώς ακουμπούσε με το δάχτυλο το σκουφί, εκεί που βρισκόταν το αυτί του. Χρόνια αργότερα ο Μουρίνιο παραδέχθηκε πως όχι μόνο ήταν, εκείνο το βράδυ, στο «Ολίμπιασταντιον» αλλά είχε κρυφτεί στα αποδυτήρια μέσα σε ένα καλάθι με άπλυτα ρούχα και έδινε οδηγίες στον Φαρία!

Η Τσέλσι μετρά συνολικά 11-8-4 ενάντια σε Γερμανούς, ούσα αήττητη από το 2-1 στο Λέβερκουζεν τον Νοέμβριο του 2011 και έκτοτε 4-4-0. Επιμέρους στο Λονδίνο όμως είναι αήττητη απέναντι σε Γερμανούς με 7-3-0, εξ αυτών μόνο σε τέσσερα δέχθηκε γκολ!

Η Μπάγερν έχει 24-18-17 ενάντια σε αγγλικές ομάδες συνολικά και, επιμέρους στην Αγγλία, 7-9-12, αήττητη στα τελευταία τρία (2-1-0) γενικά και στα τελευταία πέντε σε νοκ άουτ (3-2-0), ήτοι από το 3-2 από τη Γιουνάιτεντ στον προημιτελικό του Απριλίου 2010. Ηταν βέβαια μια… αναίμακτη ήττα μιας και οι Βαυαροί είχαν νικήσει, με Ριμπερί και Ολιτς, 2-1 στο πρώτο και πέρασαν στους «4» χάρη στα γκολ των Ολιτς και Ρόμπεν, οι Γκίμπσον και (δις) Νάνι είχαν βάλει τα γκολ της ManUtd στη ρεβάνς. Η Μπάγερν έφτασε ως τον τελικό της Μαδρίτης και ηττήθηκε με 2-0, από ισάριθμα γκολ του Ντιέγο Μιλίτο, από την Ιντερ… του Μουρίνιο.


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇩🇪 Επί των αποψινών, η Μπάγερν επιστρέφει στην… πόλη του εγκλήματος, την τελευταία φορά που βρέθηκε στο Λονδίνο διέλυσε με 7-2 την Τότεναμ ενώ έχει συμπληρώσει 12 σερί ευρωπαϊκή ματς αήττητη εκτός Μονάχου (9-3-0), ήτοι από το 3-0 από την Παρίσι πριν ενάμισι χρόνο. Με Γκνάμπρι, Μίλερ, Κομάν πίσω από τον Λεβαντόφσκι οι Βαυαροί.

Η Παρί τις… ενώνει καθώς η Τσέλσι έχει υποστεί μονάχα μία ήττα στο Λονδίνο στα τελευταία 14 ευρωπαϊκά της (8-5-1), από τους Παριζιάνους . παραμένουν εκτός οι Καντέ, Χάντσον-Οντόι και Πούλισιτς, επανέρχεται στην ενδεκάδα ο Εϊμπραχαμ, 3-4-2-1 κατεβάζει ο Λάμπαρντ.


🦊 Η Τσέλσι δεν έχει ηττηθεί ποτέ από Γερμανούς στο Λονδίνο κι αν δεν είναι η Μπάγερν αυτή που θα… σπάσει την παράδοση, ποια θα είναι; Δεν υποτιμούνται οι «μπλε» αλλά δεν είναι η ομάδα του παρελθόντος με παίκτες-σημεία αναφοράς. Για να ανέβει λίγο η τιμή με combo, ερίχθη (sic) το διπλό με over 1,5 στο ματς. Βοηθά και ότι η απόδοση του διπλού ανέβηκε κατά 0,1 – 0,15 από χθες.

🦊 Σφυρίζει ο Γάλλος Κλεμέν Τουρπέν, δεν τον έχω ψυχολογήσει καλά όσες φορές τον είδα σε ευρωπαϊκά αλλά δύσκολα βάζει το χέρι στο τσεπάκι για κάρτες. Μια ψιλή, τιμήθηκε στα… καρτόνια και, πιο «ζεστά», στο πέναλτι. Σε τέσσερα φέτος στον θεσμό, έδωσε δύο, συνολικά σε 23 ματς στη διοργάνωση έχει καταλογίσει 13 πέναλτι ο μπαγασάκος.

Special bet 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇩🇪

⏩ 22:00 Τσέλσι – Μπάγερν Μονάχου: Καταλογισμός πέναλτι (3.05, Novibet)

Combo 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇩🇪

⏩ 22:00 Τσέλσι – Μπάγερν Μονάχου: 2 & over 1,5 (2.19, Betshop)

Φοβού τον… Μανωλά


🏆⏳📜 Νάπολι εναντίον Μπαρτσελόνα και… παραδόξως, για την ευρωπαϊκή πορεία αμφότερων, ουδέποτε συναντήθηκαν ξανά στα Κύπελλα Ευρώπης και… πλάκα πλάκα, Τζενάρο Γκατούζο και Κίκε Σετιέν αναμετρήθηκαν πέρυσι στην Ευρώπη, σε όμιλο του Europa, με Μίλαν και Μπέτις (2-1 οι «βερδιμπλάνκος» στο Μιλάνο). Ο οποίος Γκατούζο κάνει προπονητικό ντεμπούτο απόψε στο Champions League! Όπως και του Σετιέν…


Η Νάπολι έχει απολογισμό 4-4-6 ενάντια σε ισπανικές ομάδες και ούσα χωρίς νίκη στα τελευταία έξι (0-2-4), ήτοι από το 2-0 επί της Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ» τον Δεκέμβριο του 2011 για τους ομίλους, με τέρματα των Ινλέρ, Χάμσικ, τεχνικό τον Βάλτερ Ματζάρι και σε εποχή που έπαιζε με Καβάνι – Λαβέτσι μπροστά. Στο 2-4-1 είναι, επιμέρους, ως γηπεδούχος με μόνη ήττα από τη Ρεάλ προ τριετίας, στους «16», με 3-1. Στα αρνητικά για τους «παρτενοπέι» ότι σε πέντε ανταμώματα με Ισπανούς σε διπλά ματς, μόνο μια φορά πέρασαν κι αυτή στο UEFA το 1992-93 με τη Βαλένθια.

Αντίστοιχα, η Μπάρτσα αριθμεί 30-18-18 κόντρα σε ιταλικές ομάδες, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, αήττητη μετά την τριάρα-αποκλεισμό στον προημιτελικό από τη Ρόμα τον Απρίλιο του 2018, έχοντας 3-1-0 έκτοτε (όλα με την Ιντερ). Και σε εκείνο το ματς είχε σημειώσει το τρίτο και καθοριστικό γκολ ο Κώστας Μανωλάς, νυν παίκτης της Νάπολι! Επί ιταλικού εδάφους έχει όμως μόνο μια νίκη στις τελευταία εννέα επισκέψεις της (1-5-3), τον Δεκέμβριο επί της Ιντερ στο Μιλάνο (2-1) και σε ματς που ήταν μάλιστα βαθμολογικώς αδιάφορη.


🇮🇹🇪🇸 Στη Νάπολι σαν να… έστρωσε κάπως το πράμα και ο Τζενάρο Γκατούζο αγόρασε χρόνο, ειδικά με τα τέσσερα σερί διπλά στο Campionato ενώ στον όμιλο ήταν αήττητη (3-3-0) και δεύτερη πίσω από τη Λίβερπουλ. Εκτός οι Κουλιμπαλί και Γιορέντε στους «παρτενοπέι», Ινσίνιε, Μέρτενς, Καγεχόν στην τριάδα της επίθεσης για τον Γκατούζο.

Η Μπάρτσα διέλυσε με 5-0 την Εΐμπαρ με τέσσερα γκολ του Λιονέλ Μέσι, που έκανε το καλύτερό του ματς επί ημερών Σετιέν, το μυαλό είναι βέβαια και στο επικείμενο clasico με τη Ρεάλ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Δεν θα γίνει rotation, άλλωστε στις πάγιες των Σουάρες, Ντεμπελέ προστέθηκαν οι Αλμπα, Σέρχι Ρομπέρτο ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο νεοφερμένος φορ Μπρέιθγουεϊτ. Εξ ου και ο Σετιέν υπολογίζει σε μόλις σε 14 παίκτες που ανήκουν στην πρώτη ομάδα…

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🦊 Ο Λιονέλ Μέσι πρώτη φορά θα πατήσει το γήπεδο όπου μεγαλούργησε ο Ντιέγο Μαραντόνα, έχει το ενδιαφέρον του κι αυτό, για any time σκόρερ δεν πληρώνει και πολύ πάντως. Από τη Νάπολι αξίζει, και ελέω τιμής, περισσότερο ο Ινσίνιε, το ερώτημα είναι βέβαια αν θα βρουν γκολ οι «παρτενοπέι». Δεν μου βγαίνει κάτι πλην, από ένστικτο, του any time σκορ 1-1 και ίσως… μείνει κι εκεί.

🦊 Σφυρίζει ο Φέλιξ Μπριχ, είθισται να είναι… αδέκαστος στα σφυρίγματά του ο Γερμανός, δύσκολα του φεύγει ένα ματς και είναι φειδωλός με τις κάρτες.

 

⚽⚽ Δυάδα (απόδοσης 2.52), αξία 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇩🇪 🇮🇹🇪🇸

⏩ 22:00 Τσέλσι – Μπάγερν Μονάχου: Under 4,5 κάρτες (1.65, Stoiximan)
⏩ 22:00 Νάπολι – Μπαρτσελόνα: Under 5,5 κάρτες (1.53, Stoiximan)

Μονό 🇮🇹🇪🇸

⏩ 22:00 Νάπολι – Μπαρτσελόνα: Any time σκορ 1-1 (2.35, Stoiximan)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ