Το κοντέρ έγραψε: 34. Η Μπαρτσελόνα, με το περσινό, είναι στα 26 πρωταθλήματα, η Ρεάλ επανέφερε την απόστασή τους στους 8 τίτλους, σε μια περίεργη (για όλους) σεζόν. Και όχι άδικα: ήταν η καλύτερη ομάδα και όχι μόνο στη μετα-κορωνοϊού εποχή. Διότι λίγο πριν τη διακοπή είχε υποτάξει με 2-0 τους Καταλανούς και, δη, εύκολα.
Και, από τη μέρα που η Primera Division επανεκκίνησε, η «βασίλισσα» μέτρησε δέκα συνεχόμενες νίκες, οι οποίες την έφεραν στην κορυφή και τη διατήρησαν εκεί μέχρι το τέλος, την ώρα που Μπάρτσα ήταν, για τα δεδομένα της, μετριότατη φέτος. Και πλήρωσε τον άσχημο εκτός έδρας απολογισμό, την εμμονή (από πέρυσι) στον «λίγο» για τον πάγκο της Ερνέστο Βαλβέρδε και, ακόμη χειρότερα, την έλευση του Μπάμπη Τεννέ της Ισπανίας, Κίκε Σετιέν.
Βεβαίως, το πρόσωπο της σεζόν και στο πρώτο… μετα-ροναλντικό πρωτάθλημα της Ρεάλ δεν ήταν άλλο από τον Ζινεντίν Ζιντάν, επισκιάζοντας ακόμη και την οργιώδη κατάσταση (21 γκολ) και το κρεσέντο του Καρίμ Μπενζεμά. Ο «Ζιζού» κατέκτησε το δεύτερο ισπανικό πρωτάθλημα της καριέρας του ως προπονητής, φτάνοντας τους 11 τίτλους με τους «μπλάνκος». Και, όλα αυτά σε 209 ματς, σα να λέμε… μία κούπα ανά 19 αγώνες! Τρομερό…
Δύο Primera Division, δύο Supercoppa, τρία Champions League, δύο UEFA Super Cup και δύο FIFA Club World Cup (ναι, δεν έχει κατακτήσει ακόμη Copa del Rey) για τον 48χρονο Ζιντάν που απέχει μονάχα τρεις τίτλους από τον Μιγέλ Μουνιόθ, τον πλέον επιτυχημένο κόουτς στην ιστορία του συλλόγου (με 14 τίτλους).
🦊 Μηδέν εις το πηλίκο προχθές. Ο Γκρίνγουντ δεν σκόραρε για τη Γιουνάιτεντ (σ.σ. για τους λάτρεις της στατιστικής, συχνά, όποτε χάνω σκόρερ, το βάζει… στο επόμενο), η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δεν ήταν ισάξια της Λέστερ, η Αθλέτικ Μπιλμπάο έμεινε από νωρίς με δέκα (αλίμονο), η Σοσιεδάδ κράτησε με τη Σεβίλλη, αλλά τη δυάδα χάλασε η Χετάφε που δεν σκόραρε για 17ο συνεχόμενο ματς (!) επί της Ατλέτικο…
Η ομάδα της Τορίνο, που διαλύθηκε μετά την αεροπορική τραγωδία, την αποκαλούσαν «Grand Torino» ελέω του τρομερού συνόλου που είχε δημιουργήσει: και δεν είχε αντίπαλο και σκόραρε κατά ριπάς. Εφτασε να συνθλίψει τη Ρόμα με 7-0 σκοράροντας έξι φορές σε 18 λεπτά και κατέρριψε ρεκόρ βαθμών, σερί νικών και σκοραρίσματος. Και έκλεισε τη σεζόν 1947-48 σημειώνοντας 125 γκολ σε 40 αγώνες, ήτοι 3,12 ανά αγώνα, έχοντας (με το 10-0 επί της Αλεσάντρια) και το μεγαλύτερο σκορ στην ιστορία του calcio.
«Θου, Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου», αλλά κοιτάω τα νούμερα της Αταλάντα και θυμάμαι… την Τορίνο. Σε 33 ματς έχει βάλει 93 γκολ, ήτοι 2,81 κατά μέσο όρο, ακριβώς όσα είχε βάλει τότε η Τορίνο σε 33 ματς! Σήμερα παίζει στη Βερόνα ενάντια σε μια ομάδα που απώλεσε τις ευρωπαϊκές τις ελπίδες μετά την ήττα με 2-1 από τη Ρόμα, την ώρα που οι «μπεργκαμάνσκι» διέλυαν με 6-2 την Μπρέσια (έκτη φορά στη σεζόν πέτυχαν 5+ σε παιχνίδι!) κι ενώ ο Τζιαμπιέρο Γκασπερίνι έκανε ευρύτατο rotation! O οποίος Γκασπερίνι είχε παίκτη στην Κροτόνε (2003-06) και στην Τζένοα (2006-10) τον νυν τεχνικό της Βερόνα, Ιβάν Γιούριτς και τον πήρε ως βοηθό του σε Ιντερ (2011) και Παλέρμο (2012). Νοκ άουτ ο Ιλιτσιτς (26 ματς, 15 γκολ), αλλά επιστρέφει ο αρχισκόρερ Μούριελ (29 ματς, 17 γκολ).
Δεν έχει μεν καλή παράδοση στη Βερόνα η Αταλάντα: 10-7-6 για τη Ελλάς με 5-0-2 στα τελευταία επτά και έσχατη ισοπαλία το 1-1 τον Μάιο του 1997, με γκολ από Κολούτσι και Πίπο Ιντσάγκι. Στοιχηματικά, στα γκολ μεν αλλά πιο ειδικά: αμφότερες σκοράρουν λιγότερο στο πρώτο (41% και 43%) και περισσότερο στο β’ ημίχρονο, το καλύτερο 15λεπτο της Βερόνα είναι το 75’-λήξη και της Αταλάντα… και αυτό, και το 45’-60’ (από 18 γκολ). Κράτησα το τελευταίο, διότι στο επόμενο χάνεται χρόνος από το cooling break.
Goalbetting 🇮🇹
⏩ 18:15 Βερόνα 🆚 Αταλάντα: Over 0,5 στο 45’ – 60’ 🦊 2.05. (Netbet)
Θα το έχετε ακούσει, ως όνομα, για κάποιον λόγο χρησιμοποιεί κατά κόρον το «Σουζάνα» ο Χρήστος Πανόπουλος όποτε αναφέρεται στον Αλέξη Κούγια. Οι δύο άνδρες έχουν χαράξει τη δική τους πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κάποτε είχαν άριστες σχέσεις, αλλά κάτι χάλασε τη... μαγιά. Όχι μόνο δεν μιλιούνται, αλλά συχνά βγάζουν ανακοινώσεις ή κάνουν προκλητικές δηλώσεις για τον άλλον.
Οι Θρακιώτες δίνουν do or die ματς στη Λάρισα και, επί ημερών Κούγια, η Ξάνθη ουδέποτε κατόρθωσε να φύγει νικηφόρα από την «AEL FC Arena»! Κι όμως… Ακόμη και στη Β’ Εθνική, επί ημερών Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο, στις 2 Δεκεμβρίου 2015, οι «βυσσινί» με γκολ του Μίλαν Μπόγιοβιτς είχαν αποκλείσει στο Κύπελλο τους Θρακιώτες, οι οποίοι στην προηγούμενη διοργάνωση είχαν φτάσει στον τελικό. Άλλη μια θεσσαλική νίκη στο Κύπελλο καταγράφηκε με 3-0, στις 21 Δεκεμβρίου 2017, σκορ που δεν ανετράπη στη ρεβάνς στα Πηγάδια.
Στο, δε, πρωτάθλημα, η Ξάνθη αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την ΑΕΛ του Κούγια πήρε μεν 1-1 στις 18 Φεβρουαρίου 2019, αλλά είναι το μόνο θετικό της αποτέλεσμα στο γήπεδο της Λάρισας, καθώς υπέστη άλλες τρεις ήττες: 1-0 στις 23 Απριλίου 2017, ίδιο σκορ στις 9 Δεκεμβρίου 2017 και, φέτος, 3-0.
Η Ξάνθη έβρισκε πάντα το… κοκαλάκι της νυχτερίδας ώστε να μην υποβιβάζεται και μετέχει ανελλιπώς στην πρώτη κατηγορία από το 1989-90, επί σειρά ετών μάλιστα ως… Skoda. Τα πρώτα χρόνια ήταν δύσκολα και, θυμάμαι σαν τώρα, την τελευταία αγωνιστική της σεζόν 1991-92 (σ.σ. τα παιχνίδια της μνήμης όταν είσαι στα 40, δεν θυμάσαι τι έφαγες χθες και ανακαλείς εύκολα αγώνα προ… 28 ετών).
Εποχή Α’ Εθνικής ακόμη, έπεφταν απευθείας τρεις και, προ της τελευταίας αγωνιστικής, η Δόξα Δράμας και ο Πανιώνιος είχαν από 29 βαθμούς, η Ξάνθη και η Παναχαϊκή από 27, ο Πανσερραϊκός 25 και ο Εθνικός 24, οι δύο τελευταίοι είχαν ήδη υποβιβαστεί. Η Παναχαϊκή έκανε… τα δέοντα νικώντας 2-0 την Κόρινθο, όμως ο Πανιώνιος συνετρίβη με 4-0 στο «Αλκαζάρ». Αρχικά, τα νέα από το Αθηναϊκός – Ξάνθη ήταν καλά για τους Νεοσμυρνιώτες, καθώς οι «λόρδοι» είχαν προηγηθεί στο σκορ, αλλά τα γκολ των Μαρίνου Ουζουνίδη και Χρήστου Μαλαδένη έκαναν το 1-2: η Ξάνθη σώθηκε και ο Πανιώνιος υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του από τη μεγάλη κατηγορία, υστερώντας σε τετραπλή ισοβαθμία με Δόξα, Ξάνθη και Παναχαϊκή! Έκτοτε γεννήθηκε στην… πλατεία το «δεν ξεχνώ, δεν ξεχνώ Λάρισα, Αθηναϊκό»!
Τις προηγούμενες δύο φορές που ο Πανιώνιος υποβιβάστηκε, το 1992 και το 1996, επέστρεψε αμέσως. Φέτος; Ας λήξει η σεζόν και βλέπουμε…
Περιστέρι και Νέα Σμύρνη έχουν το δικό τους ντέρμπι, για το οποίο κάποια… ονομασία πρέπει να βρεθεί, μια αντιπαλότητα που γιγαντώθηκε την τελευταία 15ετία. Στις 20 Απριλίου του 2008, αντάμωσαν στην Νέα Σμύρνη, στην τελευταία αγωνιστική, με τον Ατρόμητο να σώνεται μόνο με νίκη και τον Πανιώνιο να τη θέλει εξίσου για να μπει στα play offs και, κατά συνέπεια, να βγει στην Ευρώπη. Τι ήταν πιο σημαντικό; Στο γήπεδο πάντως αποδείχθηκε… το δεύτερο. Οι Νεοσμυρνιώτες νίκησαν με 2-1 χάρη σε ισάριθμα γκολ του Λάμπρου Χούτου και οι Περιστεριώτες υποβιβάστηκαν, αλλά ουδέποτε… ξέχασαν. Διότι ένιωσαν, για να το πω απλά, μ@λ@κες.
Γιατί; Διότι δύο χρόνια νωρίτερα, 16 Απριλίου 2006, ο αδιάφορος βαθμολογικά Ατρόμητος του Γιώργου Παράσχου υποδεχόταν για την 28η αγωνιστική της Α’ Εθνικής τον Πανιώνιο του Βαγγέλη Βλάχου που «καιγόταν» για βαθμούς, ώστε να παραμείνει στην κατηγορία. Μέσα σε κλίμα υποψίας και με τον αγώνα να μην εμφανίζεται ποτέ σε στοιχηματικά κουπόνια, ο Ατρόμητος προηγήθηκε μεν με πέναλτι του Ζαχαρόπουλου στο 52’, αλλά ο Πανιώνιος αποχώρησε εντέλει νικηφόρα με 3-1. Μια νίκη που ήταν, όντως, εντέλει, σωτηρίας.
Γενικά στον αθλητισμό πάντως, Περιστέρι και Νέα Σμύρνη είχαν αντιπαλότητα από την… Α1 μπάσκετ και τα χρόνια που Περιστέρι και Πανιώνιος μεσουρανούσαν και είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορίας, με παιχνίδια τους να συνδυάζονται συχνά με επεισόδια και εντάσεις.
Η βαθμολογία των play out ορίζει λοιπόν: τελευταίος ο Πανιώνιος με 22 βαθμούς μετά την ήττα-μαχαιριά από τον Παναιτωλικό, προτελευταία η Ξάνθη με 23. Και όλα αυτά μπορεί να αποδειχθούν τόσο… άκυρα με το που γίνει γνωστή η αναδιάρθρωση (σ.σ. σας τα έχω γράψει εδώ και αρκετό καιρό...) και όπου προορίζονται τέσσερις ομάδες για άνοδο από τη Super League 2: ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης, Χανιά και Λεβαδειακός!
Και φυσικά εκκρεμεί η δικαστική υπόθεση της Ξάνθης, όπου με ενδεχόμενη επιστροφή των 7 από τους 12 βαθμούς της αλλάζουν όλα, ακόμη και… για τον Παναιτωλικό. Ας είναι. Ατρόμητος – Πανιώνιος το ματς, αίφνης οι Περιστεριώτες έβαλαν 8 γκολ σε τρία ματς, όσα είχαν βάλει στα προηγούμενα… 13 παιχνίδια τους, στα play out έχασαν μόνο στην Ξάνθη, ερώτημα πάντως αποτελεί η ενδεκάδα. Ο Πανιώνιος, ανεξαρτήτως σεναριολογίας για αναδιάρθρωση (προσωπικά τη θεωρώ δεδομένη) στοχεύει σε νίκη, μπας και βγει προτελευταίος. Στα της παράδοσης, η νίκη του Πανιωνίου τον Ιανουάριο του 2017 είναι η μοναδική στα τελευταία 9, όπου ο Ατρόμητος έχει 7-1-1 και μετρά 11-3-5 στο Περιστέρι και 16-8-14 συνολικά ενάντια στους «κυανέρυθρους».
Ειρήσθω εν παρόδω, αν τυχόν Πανιώνιος και Ξάνθη ισοβαθμήσουν (με ισοπαλία στο Περιστέρι και άσο στη Λάρισα), ευνοείται ο Πανιώνιος.
Η ΑΕΛ ξεπέρασε τις 11 ώρες χωρίς γκολ εκτός έδρας με το 0-0 στη Λαμία, έχει μονάχα μια νίκη στα play out και μόνο δύο μέσα στο 2020. Αδιάφορη ούσα μεν αλλά με… κίνητρο, το προαναφερθέν του ιδιοκτήτη της, ενάντια σε μια Ξάνθη που έχασε και στην Τρίπολη από τον Αστέρα και την ευκαιρία να «αγκαλιάσει» την παραμονή. Και δεν έχει διπλό από τις 11 Ιανουαρίου και τον Βόλο, 0-2-6 έκτοτε στα επίσημα.
Στο 14-8-12 η παράδοσή τους συνολικά, ο εκάστοτε γηπεδούχος νίκησε στα 10/11 τελευταία με τελευταίο «διπλό» τον Φεβρουάριο του 2010 στην Ξάνθη. Επιμέρους είναι 12-3-2 στη Λάρισα, με 5-1-0 μετά το τελευταίο διπλό, Σεπτέμβρη του 2008 με 1-0 αλλά στο «Αλκαζάρ» (και με γκολ του Βίκτορ Αγκάλι).
Στοιχηματικά, κανονικά είναι για «ου μπλέξεις» αλλά, ακόμη και τα μη αδιάφορα ματς της αυλαίας, είθισται να έχουν γκολ. Εδώ, χωρίς προφανή αιτία, έπεσε ο Ατρόμητος από το 3.40 στο 2.55! Γιατί, επειδή το… ζήτησαν οι οπαδοί; Ε, και; Κοινή επιλογή το ασιατικό Οver 1,75 με μισή πληρωμή σε ακριβώς δύο γκολ και, πλήρη, σε τρία. Με χαλαρή μίζα.
Δυάδα (απόδοσης 2.46) 🇬🇷 🇬🇷
⏩ 19:15 Ατρόμητος 🆚 Πανιώνιος: Over 1,75 9A.H.) 🦊 1.50. (Betshop)
⏩ 19:15 ΑΕΛ 🆚 Ξάνθη: Over 1,75 (A.H.) 🦊 1.64. (Betshop)
Στη ρουμάνικη Liga I, δύο… και σήμερα απέμειναν για τον τίτλο. Τις προάλλες (τα γράφαμε, πληρωθήκαμε) η Στεάουα έκανε το… καθήκον της, ηττήθηκε από την πρωτοπόρο Ουνιβερσιτάτεα στην Κραϊόβα και παρέμεινε ένα βαθμό πάνω από την Κλουζ. Γνωστή η απέχθεια του προέδρου της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι, για την Κλουζ. Και απόψε αναμετρώνται Στεάουα και Κλουζ στο Βουκουρέστι, όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική πάντως, στο ματς ανάμεσα στην Ουν και την Κλουζ.
Το διπλό υποχώρησε αισθητά ενώ η Κλουζ έχει μονάχα δύο νίκες επί της Στεάουα στις τελευταίες 20 επισκέψεις της στη ρουμάνικη πρωτεύουσα. Βέβαια το κλίμα στην ομάδα του τρελο-Μπεκάλι παραμένει κακό, μετά την ήττα στην Κραϊόβα απομάκρυνε τον υπηρεσιακό Μιχάιλ Πιντίλι και έφερε τον Τόνι Πετρέα – κι αυτόν για λίγο, αναμένοντας να λυθεί το συμβόλαιο του Λαουρέντιου Ρέγχεγκαμπφ με την Αλ Βασλ. Συν ότι ο Πετρέα άφησε να εννοηθεί ότι θα προφυλαχθούν βασικοί μιας και την Τετάρτη ακολουθεί ο τελικός του Κυπέλλου ενάντια στη Σέπσι, άλλωστε στα play offs η ομάδα του είναι αδιάφορη.
Τέσπα (sic), διπλό αλλά για να ανέβει η τιμούλα, συνδυάζεται και με τουλάχιστον δύο γκολ στο ματς.
Combo 🇷🇴
⏩ 21:00 Στεάουα Βουκ. 🆚 Κλουζ: 2 & Οver 1,5 🦊 2.37. (Pamestoixima.gr)
Ο δάσκαλος κι ο μαθητής. Οταν αποχωρούσε από την ασφάλεια του ρόλου του βοηθού του Πεπ Γκουαρδιόλα, ώστε να αναλάβει τη δύσκολη αποστολή να επαναφέρει την Αρσεναλ σε ανταγωνιστικό επίπεδο ως πρώτος προπονητής, ο Μικέλ Αρτέτα γνώριζε ότι ο δρόμος κάθε άλλο παρά στρωμένος με... ροδοπέταλα θα ήταν. Αυτό φρόντισε να του το υπενθυμίσει ο ίδιος ο μέντοράς του, όταν στις 17 Ιουνίου, η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε τους Λονδρέζους (3-0) και ουσιαστικά του έδειξε... τα πολλά χιλιόμετρα που χωρίζουν τις δύο ομάδες. Ωστόσο, απόψε η υπόθεση είναι διαφορετική, καθώς πρόκειται για ένα ματς που στο τέλος θα κρίνει την παρουσία στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας στο «Γουέμπλεϊ», άρα και τη διεκδίκηση ενός τίτλου.
Νοκ άουτ, με παράταση και πέναλτι, ημιτελικός του FA Cup λοιπόν, στο ουδέτερο (και άδειο) «Γουέμπλεϊ» ανάμεσα σε Αρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι. Η Αρσεναλ, μετά την αναίρεση της ποινής της Σίτι, «καίγεται» για τον θεσμό ενόψει Ευρώπης, εξ ου και οι πέντε αλλαγές του Μικέλ Αρτέτα στο μεσοβδόμαδο 2-1 επί της Λίβερπουλ και, ελλείψει των παραγκωνισμένων Οζίλ, Γκεντουζί και των τραυματιών, Λένο, Μαρτινέλι, Τσέιμπερς, οι επιλογές του είναι περιορισμένες. Με Πέπε, Λακαζέτ, Ομπαμεγιάνγκ η τριάδα μπροστά. Η Σίτι υπέταξε εύκολα 3-1 την Μπόρνμουθ, τρίτη σερί νίκη και σταθερά άλλες έξι ενδεκαδάτες αλλαγές από τον Γκουαρδιόλα, πάγια έξω ο Αγουέρο, έξω και ο Μπράβο που ήταν ο βασικός κίπερ σε Κύπελλο και Λιγκ Καπ.
Στα της παράδοσης, η Σίτι μετρά επτά σερί νίκες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, και μάλιστα με γκολ 20-2 επί της Αρσεναλ. Φέτος, τη νίκησε 3-0 και στα δύο, στο πρωτάθλημα. Τελευταία αποτυχία της Σίτι και επιτυχία της Αρσεναλ ήταν, συμπτωματικά, ξανά στο «Γουέμπλεϊ» και στον ημιτελικό του 2017, με 2-1 από γκολ των Μονρεάλ και Αλέξις Σάντσες, αλλά… στην παράταση, είχε ανοίξει το σκορ ο Αγουέρο. Κι αν θεωρηθεί, στην καταμέτρηση, ορθώς ως ισοπαλία, τότε η τελευταία νίκη της Αρσεναλ ανάγεται τον Δεκέμβριο του 2015 με 2-1 στο Λονδίνο, με γκολ των Γουόλκοτ και Ζιρού (για τη Σίτι είχε μειώσει ο Γιαγιά Τουρέ). Έκτοτε, 8-3-0 οι «σίτιζενς».
Επιμέρους, στο Κύπελλο, ο απολογισμός είναι φτωχός μιας και αντάμωσαν σπάνια: 2-1-1 υπέρ της Αρσεναλ, πλην του ημιτελικού του ’17 έπαιξαν ξανά σε ημιτελικό τον Μάρτιο του 1932 (1-0 η Αρσεναλ) και σε προημιτελικό τον Φεβρουάριο του 1971 (2-1 η Αρσεναλ). Κοντολογίς, η μόνη νίκη τη Σίτι επί της Αρσεναλ στο Κύπελλο σημειώθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 1904 (!) με 2-0, στο Λονδίνο, τότε μάλιστα ονομαζόταν ακόμη «Γούλγουιτς Αρσεναλ».
Σε αντιδιαστολή με την εν λόγω… σχέση που εξελίσσεται σε «πελατειακή», υπάρχουν μερικά… αρσεναλέικα στατιστικά που ιντριγκάρουν. Όπως ότι η Αρσεναλ έχει 20/30 προκρίσεις από ημιτελικά Κυπέλλου, ότι απέκλεισε τις άλλες πέντε φορές που συνάντησε στη διοργάνωση την προηγούμενη κάτοχο και ότι η Σίτι έχει 10/12 προκρίσεις από ημιτελικούς και οι δύο αποκλεισμοί ήταν… οι προαναφεθέντες: από την Αρσεναλ! Χμ…
Στο χέρι της Σίτι το ματς, μεταξύ μας. Τι κι αν ο Αρτέτα ξέρει τα… τρικ του Γκουαρδιόλα: έχει παίκτες για να κοντράρει τη Σίτι; Όχι. Αλλά μιλάμε για νοκ άουτ ημιτελικό, σε ουδέτερο, αν λέει κάτι. Συν τη ρέντα του Πεπ (…), μια funbetιά, να το πάρει η Σίτι στην παράταση και, πιο χαμηλά, ΟΚ, έπεσε. Και, εναλλακτικά, ασιατικό χάντικαπ με την Αρσεναλ στο +1,5 πληρώνεσαι α) αν νικήσει, β) σε ισοπαλία και, γ) αν χάσει με ένα γκολ διαφορά. Και διπλασιάζει. Αξίζει, θαρρώ.
Ασιατικό 🏴
⏩ 21:45 Αρσεναλ 🆚 Μάντσεστερ Σίτι: 1 +1,25 (A.H.) 🦊 1.99. (Novibet)
Fun bet 🏴
⏩ 21:45 Αρσεναλ 🆚 Μάντσεστερ Σίτι: Πρόκριση Σίτι στην παράταση 🦊 9.25. (Pamestoixima.gr)
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi