Προσπαθώντας να καπηλευθεί τη... στέρηση του κόσμου από την αγαπημένη του ομάδα, η Premier League σε συνεργασία με τα τηλεοπτικά δίκτυα ξεκίνησε υπηρεσία pay per view για τα ματς της μεγάλης κατηγορίας που δεν μεταδίδονται live: πάντα η EPL αυτό έπραττε για τη «ζώνη των 3» ώστε να πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο. Ωστόσο δεν είναι δα και φθηνή ως υπηρεσία: 15 λίρες, ήτοι 16,5 ευρώ ανά ματς, ξεκινά! Και ο κόσμος στο Νησί εξοργίστηκε τόσο που αποφάσισε να κάνει καμπάνια ενάντια στην πληρωμή του ppv.
Και όχι μόνο αυτό. Τις προάλλες το hashtag #BoycottPPV έγινε viral, με τους οπαδούς της Νιούκαστλ να κάνουν την αρχή: κάλεσαν τον κόσμο το εν λόγω ποσό, αντί να το δώσει για να πληρώσει τον αγώνα να το προσφέρει σε Foodbank, που μαζεύει φαγητό για τους απόρους. Σαν τα δικά μας, κοινωνικά παντοπωλεία. Ακολούθησαν οι φίλοι της Λιντς, της Λίβερπουλ και γενικώς εξαπλώνεται, με σύνθημα: «Με 15 λίρες τρώνε τρεις οικογένειες». Ενδεικτικό ότι η… μη παρακολούθηση του Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-4 συνεισέφερε με 16.000 λίρες από 1.100 δωρητές!
🦊 Καλούτσικη ήταν η Κυριακή. «Φώναζε» η κόντρα της ελλιπούς PSV στο Αρνεμ, 3.10 πλήρωσε το combo της Φιτέσε ενώ η δυάδα του 2.62 με το αμφίτερμα στο Φενέρ – Τράμπζον και το combo… κάλυψης της Γουλβς με τη Νιούκαστλ βγήκε στο 89’. Είναι να σε θέλει.
Στα top bets της σεζόν μπήκε ήδη το 9άρι που πλήρωσε το να προηγηθεί η Τράμπζονσπορ και να νικήσει η Φενέρμπαχτσε, βγήκε και ενάντια στα επιχειρήματα του… σωρού, όχι δεν γνώριζα το οτιδήποτε. Εξήγησα στη στήλη της Κυριακής, γιατί. Κι αν γνώριζα δηλαδή, θα το έβαζα στη στήλη για να πάρει ποντάρισμα;
Από τα χαμένα, πίστευα πολύ στο να ανοίξει το σκορ ο ΠΑΣ με την ΑΕΚ αλλά, όχι, το ρίσκο με την Ουντινέζε στη Φλωρεντία ούτε που ακούμπησε ενώ ο Μπάουμγκαρτνερ της Χόφε δεν ήταν απειλητικός με τη Βέρντερ.
Λοκομοτίβ Μόσχας – Μπάγερν Μονάχου. Μετράς για τους Βαυαρούς και… δε σταματάς: 9/9 νίκες στο CHL επί ημερών Χάνζι Φλικ στον πάγκο, 12 σερί νίκες στον θεσμό (μετά το 3-1 από τη Λίβερπουλ το ’19), 13 σερί ματς αήττητη εκτός στη διοργάνωση μετά το 3-0 από την Παρί τον Σεπτέμβριο του 2018, ήττα που ήταν και η τελευταία της σε ομίλους (15-2-0 έκτοτε). Και 36 νίκες στα τελευταία 39 επίσημα.
Τι κράτησα; Τον Λιρόι Σανέ, που έχει να σκοράρει στη διοργάνωση από το 7-0 της Σίτι με τη Σάλκε την άνοιξη του 2019. Διότι σε μερικές κυκλοφορεί στο 1.60 και το δυομισάρι που βρήκα αξίζει τα λεφτά του.
Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ιντερ. Σαφώς και άλλαξαν αρκετά μετά το 5-0 των Λομβαρδών στο Final-8 του Europa League τον Αύγουστο, τότε ήταν μονό ματς, τώρα σε όμιλο, παίζουν διαρκώς ανά 3-4 ημέρες, όλα ανοιχτά, όλα πιθανά. Αλλά δεν είναι για τόσο χαμηλά το διπλό, ειδικά με αυτή την άμυνα του Αντωνάκη του Κόντε, ως και ο Παναθηναϊκός θα της έβαζε γκολ. Ίσως ξεκινήσει ο Έρικσεν αντί του Μπρόζοβιτς, Λουκάκου και Λαουτάρο μπροστά, μειώθηκαν αισθητά οι ελλείψεις της Σαχτάρ εν συγκρίσει με τη θριαμβευτική νίκη επί της Ρεάλ.
Άρα πάμε: γκολ οι από εδώ, γκολ οι από εκεί, γκολ το «Πράσινο Μίλι» ονόματι Ρομέλου Λουκάκου, ε, δεν θα έχει και ένα 4άρι κόρνερ ως την ανάπαυλα;
🇺🇦🇮🇹 19:55 Σαχτάρ Ντόνετσκ 🆚 Ιντερ ⏩ Goal/goal & γκολ Λουκάκου & over 3,5 κόρνερ στο 1ο ημίχ. 🦊 5.50. (Bet365)
Πόρτο – Ολυμπιακός. Αντάμωσαν σερί τις σεζόν (1997-00) σε ομίλους, με απολογισμό 3-1-2 για τους «ερυθρόλευκους»: 3/3 νίκες στην Αθήνα, 0-1-2 στο Πόρτο. Και στα έξι ματς καθόταν στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και στα τέσσερα της Πόρτο ο Φερνάντο Σάντος.
Στο 5-3-6 ενάντια σε ελληνικές ομάδες η Πόρτο, ως γηπεδούχος είναι στο 4-1-2. Μόνο ο Παναθηναϊκός τη νίκησε στην Πορτογαλία, τον Μάρτιο του 2003 (βλ. παρακάτω) και τον Οκτώβριο του 1995 με την γκολάρα του Δημήτρη Μάρκου. Έχει παίξει και με την ΑΕΚ, το ’78, τη νίκησε 4-1 αλλά η «Ένωση» είχε περάσει χάρη στο 6-1 της Νέας Φιλαδέλφειας.
Στο 8-2-7 (με γκολ 21-21) ο απολογισμός του Ολυμπιακού ενάντια σε Πορτογάλους, σε 90λεπτο έχει να νικήσει από το διπλό επί της Αρούκα τον Αύγουστο του ’16, έκτοτε δύο ήττες από τη Σπόρτινγκ. Επί πορτογαλικού εδάφους, επιμέρους, μετρά 1-2-5, μόνο διπλό αυτό επί της Αρούκα με γκολ του Σεμπά, μόνες ισοπαλίες το 2-2… του Γκόγκιτς τον Σεπτέμβριο του ’97 και το 1-1 με την Μπενφίκα το 2013. Δέχθηκε γκολ τα 6/7, σκόραρε στα 4/7.
Άλλο ενδιαφέρον για απόψε ότι αναμετρούνται δύο Πορτογάλοι προπονητές, οι Σέρζιο Κονσεισάο και Πέδρο Μαρτίνς, στην 14η αναμέτρησή τους από τους πάγκους με απολογισμό 6-3-4 υπέρ του τεχνικού της Πόρτο.
Η Πόρτο για τελευταία φορά αντιμετώπισε ελληνική ομάδα πριν από 17 χρόνια! Πότε; Στα προημιτελικά του UEFA το 2002-03, τότε που ο Παναθηναϊκός τη νίκησε στο «Ντας Άντας» με γκολ του Ολισαντέμπε (1-0) αλλά αποκλείστηκε με 2-0 στην παράταση της ρεβάνς της Λεωφόρου, από ισάριθμα γκολ του Ντερλέι. Η Πόρτο πέρασε, πήγε τελικό, κατέκτησε το τρόπαιο κόντρα στη Σέλτικ και τον επόμενο χρόνο κατέκτησε και το Champions League.
Εκείνο το ματς της Λεωφόρου, με τον Μπασινά απόντα ελέω τραυματισμού και τον Σέρχιο Μαρκαριάν να βάζει αντ’ αυτού τον… Παντελή Κωνσταντινίδη, το τελευταίο των «δράκων» με ελληνική ομάδα, αποτέλεσε και το turning point για την καριέρα του Ζοσέ Μουρίνιο, η οποία έκτοτε απογειώθηκε…
Την άνοιξη του 1996 ο Παναθηναϊκός αντιμετώπιζε τον Άγιαξ στα ημιτελικά του Champions League, στην κορυφαία σεζόν ελληνικής ομάδας στη διοργάνωση από τότε που αυτή επαναλανσαρίστηκε. Τούτο όμως που έχει περάσει στη λήθη ήταν η αμέσως επόμενη σεζόν – και η αποκαθήλωση: από τους «4» τον Απρίλιο εκείνου του έτος ο ΠΑΟ βρέθηκε εκτός Ευρώπης με δύο αυγουστιάτικους αποκλεισμούς: από τη Ρόζενμποργκ στα προκριματικά κι από τη Λέγκια σε αυτά του UEFA, την οποία μερικούς μήνες νωρίτερα απέκλειε στα προημιτελικά.
Το 1996-97 δεν υπήρχε ελληνική ομάδα στους ομίλους, το 1997-98 ήταν η πρώτη φορά του νέου Ολυμπιακού του Σωκράτη Κόκκαλη και του Ντούσαν Μπάγεβιτς, έχοντας αποκαθηλώσει τους «πράσινους» από την κορυφή, στη σεζόν του… Παπουτσέλη. Οι «ερυθρόλευκοι», αφού απέκλεισαν τη λευκορώσικη Μοζίρ, έπεσαν σε όμιλο με Πόρτο, Ρεάλ Μαδρίτης και Ρόζενμποργκ, μένοντας στην 3η θέση, τότε μόνο ο πρώτος συνέχιζε.
Ήταν η εποχή που εκτός έδρας ο Ολυμπιακός ήταν… ανέκδοτο, ενδεικτικά ότι σε Μαδρίτη και Τρόντχαϊμ έχασε 5-1 αλλά η πρεμιέρα του ήταν… μαγική. Στις 3 Νοεμβρίου 1999 υπέταξε με 1-0 την Πόρτο στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, που χρησιμοποιούσε εκείνα τα χρόνια ως έδρα ενόψει της παραλαβής του νέου «Γ. Καραϊσκάκης», με το αξέχαστο γκολ (ένα από τα κορυφαία στην ιστορία του CHL) του Στέλιου Γιαννακόπουλου από το 6’, έχοντας συμπαίκτες από Ιβιτς, Αλεξανδρή και Τζόρτζεβιτς ως Ανατολάκη, Νταμπίζα και Πασσαλή. Οι «δράκοι» του Τόνι Ολιβέιρα έπαιζαν με Ζαρντέλ και Ντρούλοβιτς μπροστά, με Ρουί Μπάρος στο κέντρο, με τον μετέπειτα «ερυθρόλευκο» Ζλάτκο Ζάχοβιτς, τον άλλοτε τεχνικό του ΠΑΟΚ και νυν… τεχνικό τους Σέρζιο Κονσεϊσάο και, ως ελάχιστοι θυμούνται, τον Φόλια που αργότερα πέρασε χωρίς να ακουμπήσει από την ΑΕΚ (2001-02).
Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη: 5άρα στο Τρόντχαϊμ, 5άρα στη Μαδρίτη ενώ προηγήθηκε με τον Νταμπίζα, 0-0 με τη Ρεάλ στο ΟΑΚΑ και κλείσιμο με το 2-2 με τη Ρόζενμποργκ στην Αθήνα, είχε προηγηθεί η ήττα με 2-1 στο παλιό γήπεδο της Πόρτο, το «Ντας Άντας»: είχε ανοίξει το σκορ ο Γεωργάτος αλλά ο Μάριο Ζαρντέλ, ο κορυφαίος επιθετικός στην Ευρώπη εκείνη την περίοδο, έκανε σχεδόν… σόλο την ανατροπή (29’ και 52’). Σε εκείνο το ματς είχε παίξει και ο Κένεντι, άλλοτε παίκτης της Παρί που έφτασε το 2007-12 να παίζει στα μέρη μας: Καλλιθέα, Εργοτέλης, Άρης και… Περαμαϊκός!
Αφού απέκλεισε την Ανόρθωση στον 3ο προκριματικό (δεν υπήρχαν play offs τότε), ο Ολυμπιακός μπήκε και το 1997-98 στους ομίλους, που τότε ήταν έξι (αντί για οκτώ) και περνούσαν στους «8» και οι δύο καλύτεροι δεύτεροι. Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς κληρώθηκε ξανά με την Πόρτο, όπως και με τον Αγιαξ και την Κροάσια Ζάγκρεμπ, όπως ονομαζόταν τότε η Ντινάμο.
Η πρεμιέρα του ήταν ξανά με την Πόρτο, αλλά αυτή τη φορά εκτός έδρας και σε ένα ματς όπου οι «δράκοι» τον πίεσαν ασφυχτικά και στο 65’ και το 82’ οι… killers της εποχής, Ζάχοβιτς και Ζαρντέλ, την έβαλαν μπροστά σε ματς που έδειχνε χαμένο. Φευ. Ο Γιαννακόπουλος στο 86’ και ο Σίνισα Γκόγκιτς με μια αξέχαστη κεφαλιά στο 89’, έχοντας μπει μόλις στο 87’ αντί του Λουτσιάνο, διαμόρφωσαν το ελπιδοφόρο 2-2. Ο Μπάγεβιτς είχε επικριθεί φέρνοντας στην ομάδα τον… γερο-Σίνισα αλλά η δικαίωση ήρθε άμεσα, άλλωστε με τον Οφορίκουε έπαιζε μπροστά, δίπλα στον Ίβιτς, ενώ τεχνικός των «δράκων» ήταν ο Φερνάντο Σάντος.
Ο Ολυμπιακός άρχισε να θέτει βάσεις πρόκρισης καθώς ακολούθησαν οι νίκες στο ΟΑΚΑ επί Κροάσια (2-0 με Αλεξανδρή και Γκόγκιτς) και Αγιαξ (1-0 με Αλεξανδρή), στο Άμστερνταμ ηττήθηκε με 2-0 και με την Πόρτο έκανε το 3/3 στο ΟΑΚΑ χάρη σε γκολ των Γκόγκιτς και Τζόρτζεβιτς, ενώ είχε μειώσει σε 2-1 στο 76’ ο Ζάχοβιτς που μια σεζόν μετά αγοράστηκε από τον ΟΣΦΠ αλλά εξελίχθηκε σε παλτουδιά ολκής.
Η πρόκριση επικυρώθηκε με το 1-1 του Ζάγκρεμπ με γκολ του Γιαννακόπουλου στο 64’ και ο Ολυμπιακός έκανε την πρώτη του υπέρβαση, πρωτεύοντας στον όμιλο. Κι ακολούθησαν, την άνοιξη, τα προημιτελικά, εποχή που μετείχαν σε αυτά η τρομερή Ντινάμο Κιέβου των Ρεμπρόφ και Σεφτσένκο αλλά και η… Καϊζερσλάουτερν του Οτο Ρεχάγκελ, η οποία αποκλείστηκε από την Μπάγερν.
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-1 στο «Ντέλε Αλπι» του Τορίνο από τη Γιουβέντους, από γκολ των Πίπο Ιντζάγκι στο 38’ και Αντόνιο Κόντε στο 79’ αλλά το πέναλτι του Νινιάδη στο 90’ του χάρισε ελπίδες πρόκρισης, οι οποίες γιγαντώθηκαν στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ με γκολ του Γκόγκιτς στο 12’. Ωστόσο στο 85’ η έξοδος του… Μεσολογγίου του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έδωσε την ευκαιρία στον Κόντε να ισοφαρίσει στο 85’ (είχε… αέρα το ΟΑΚΑ, ως ανέφερε ο Τύπος της εποχής) και το 1-1 να στερήσει από τους «ερυθρόλευκους» μια τεράστια ευκαιρία διάκρισης…
Το Champions League αλλάζει, οι όμιλοι γίνονται οκτώ από έξι, καθιερώνεται και η φάση των «16» πριν από τα προημιτελικά, οι ομάδες αυξάνονται, ο Ολυμπιακός ως πρωταθλητής μπαίνει απευθείας στους «32» και η ΑΕΚ αποκλείεται στα προκριματικά από τη σουηδική ΑΪΚ. Ξανά, όπως δύο χρόνια νωρίτερα, με Πόρτο και Ρεάλ ο Ολυμπιακός στον όμιλο, όπως και με τη Μόλντε.
Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενισχυμένη με Ζάχοβιτς και Ζιοβάνι, εκκίνησε με 3-3 στο ΟΑΚΑ με τη Ρεάλ, ματς όπου οι Ζάχοβιτς και Ζιοβάνι έκαναν σμπαράλια τη μαδριλένικη άμυνα και ακολούθησε η Πόρτο στο «Ντας Άντας». Οι Πορτογάλοι επικράτησαν 2-0 του Ολυμπιακού με γκολ του Εσκερδίνια στο 6’ και του Ζαρντέλ στο 47’, μάλιστα ο Βραζιλιάνος Εσκερδίνια πέθανε πριν από δύο χρόνια, στα 46 του από καρδιά, παίζοντας μπάλα με φίλους… Εκείνο το βράδυ η Πόρτο του Φερνάντο Σάντος ήταν εξαιρετική.
Ακολούθησαν το 3-1 επί της Μόλντε στο ΟΑΚΑ με γκολ από Ζιοβάνι (δις) και Λουτσιάνο, η ήττα με 3-2 στη Νορβηγία με τον Αντρέας Λουντ να εκθέτει την άμυνα του ΟΣΦΠ και το 3-0 στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ. Ο όμιλος έκλεινε με την Πόρτο στο ΟΑΚΑ, σε αδιάφορο για την πρόκριση ματς αλλά, πλέον, οι 3οι πήγαιναν στο UEFA και οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 1-0 με γκολ του Γιαννακόπουλου στο 56’. Βασικός εκείνο το βράδυ ο Κάρλος Σαΐνιο που το 2002-03 πήρε μαζί του ο Σάντος, αναλαμβάνοντας τον Παναθηναϊκό. Μεγάλο παλτό…
Στους «32» του UEFA, ο Ολυμπιακός αντάμωσε ξανά με τη Γιουβέντους, ηττήθηκε με 3-1 στο ΟΑΚΑ (το γκολ ο Γιαννακόπουλος, τα «μπιανκονέρο» οι γνωστοί μας Ιγκόρ Τούντορ, Ντάρκο Κοβάσεβιτς αλλά και Ιντζάγκι), έχοντας πια τον Αλμπέρτο Μπιγκόν στον πάγκο μετά την αποπομπή του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Τον Νοέμβριο του ’99, τούτο, τον Μάρτη του ’00 η ρεβάνς, νίκη 2-1 στο Παλέρμο (εκεί έγινε το ματς) για τον Ολυμπιακό με ισάριθμα γκολ του Τζόρτζεβιτς, έστω και δίχως αντίκρισμα.
Ενθυμούμενος τις γκολάρες του Μάρκου το ’95 και του Γιαννακόπουλου το ’97 από μακρινή απόσταση, «ψάχτηκα», αλλά το «γκολ με σουτ εκτός περιοχής» δεν το βρίσκω κάπου, pre game, εκτός κι αν βρεις και τον παίκτη (ΟΚ, πρέπει να έχεις τρομερή έμπνευση). Γενικώς είναι ματς για ειδικά καθώς δίνω περισσότερη πιθανότητα στον άσο από το Χ2 ελέω των «ερυθρόλευκων» απουσιών (Καμαρά και Μπα, κυρίως).
Διαιτητής απόψε ο Ντάνιελ Σίμπερτ, κακό για τον Ολυμπιακό που μετρά 0-2-10 εκτός έδρας στην Ευρώπη με Γερμανούς ρέφερι, οι ισοπαλίες ήταν με την Οσέρ το ’89 και τη Μοζίρ το ’97. Τι ξεχωρίζει; Πεναλτάκιας! Έχει δώσει 4 πέναλτι σε 5 ματς προκριματικών και άλλα 2 σε ισάριθμα Champions League, στο προπέρσινο Λίβερπουλ – Ερυθρός Αστέρας 4-0 και στο περσινό Μπριζ – Παρί 0-5, βέβαια ματς πιο εύκολα από ό,τι το αποψινό για έναν ρέφερι.
Και, πιο συντηρητικά, δύο γκολ λογικά θα τα έχει, αν μπει και τρίτο, πληρώνεσαι: στο 1.60 το ασιατικό over 2 με… μονάδα σε ακριβώς δύο γκολ.
🇵🇹🇬🇷 22:00 Πόρτο 🆚 Ολυμπιακός ⏩ Καταλογισμός πέναλτι 🦊 2.85. (Stoiximan)
Αταλάντα – Αγιαξ. Της φεύγει λίγο η… μαγιά, και η μαγκιά, καθώς η Αταλάντα συνεχίζει να συνδυάζει με ροντέο τα ματς της αλλά χάνει: 4-1 από τη Νάπολι, 3-1 από τη Σαμπντόρια, είχε μεσολαβήσει η 4άρα που έριξε στην αδύναμη Μίντιλαντ. Αλλά ο Αγιαξ δεν είναι Μίντιλαντ, ήταν πολύ καλός παρά την ήττα από τη Λίβερπουλ ενώ «τρέχει» δυνατά σερί: αήττητος στα τελευταία 15 εκτός στο CHL (μαζί με τα προκριματικά), αήττητος στα τελευταία 5 στην Ιταλία: 3-2-0, δύο φορές έπαιξε με τη Γιούβε, δύο με τη Μίλαν και μια με τη Φιορεντίνα. Από το 1-0 με την Ιντερ το 2006 έχει να λυγίσει, τότε προημιτελικός κι από γκολ του Ντέγιαν Στάνκοβιτς, εποχή που έπαιζε στον «Αίαντα» ο Αγγελος Χαριστέας – είχε μπει ως αλλαγή. Πλήγμα η απώλεια του «σκύλου» μέσου Ντε Ρόον στους «μπεργκαμάσκι», έχασε και ο Αγιαξ μέσο, τον Κούντους.
Σημαντικό ότι πρόκειται για το πρώτο, στην ιστορία, ματς της Αταλάντα στο Champions League εντός «Ατλέτι Ατζούρι ντ’ Ιτάλια» του Μπέργκαμο, καθώς πέρυσι φιλοξενούνταν στο «Σαν Σίρο».
Δύο τινά. Αφενός, προς τα δεξιά, στη μεγαλύτερη απόδοση που βρήκα τον Αγιαξ, αφετέρου με κάλυψη, που ρίχνει την απόδοση μεν αλλά την ανεβάζει πάλι λίγο το combάρισμα με γκολ.
🇮🇹🇳🇱 22:00 Αταλάντα 🆚 Αγιαξ ⏩ 2 🦊 3.62. (Stoiximan)
🇵🇹🇬🇷 22:00 Πόρτο 🆚 Ολυμπιακός ⏩ Over 2 A.H. 🦊 1.60. (Betshop)
🇮🇹🇳🇱 22:00 Αταλάντα 🆚 Αγιαξ ⏩ X2 🦊 1.89. (Betshop)
Γκλάντμπαχ – Ρεάλ Μαδρίτης. Άλλες δύο φορές έπαιξε στο Μένχενγκλαντμπαχ η «βασίλισσα» και δε νίκησε: το ’76 (2-2) και το ’85 (συνετρίβη με 5-1) αλλά και στις δύο περιπτώσεις πέρασε στη ρεβάνς με 1-1 και 4-0 αντίστοιχα. Επί γερμανικού εδάφους συνήθως νικά αλλά είναι να εμπιστεύεσαι μια ομάδα που ηττάται από την αποδεκατισμένη Σαχτάρ στη Μαδρίτη και κατόπιν θριαμβεύει στο clasico επί της Μπάρτσα; Ο (πάντα ειλικρινής) Ζινεντίν Ζιντάν παραδέχθηκε ότι το rotation είναι επιβεβλημένο με τόσα απανωτά ματς, πιθανώς να κάνει ντεμπούτο στη σεζόν ο «πήλινος» Αζάρ.
Δεν σηκώνει ποντάρισμα το ματς, είναι επίφοβο το διπλό κι ας είναι (αν και πρόωρα) must win για τη Ρεάλ. Ο Λούκα Μόντριτς ξεκουράστηκε στο clasico μπαίνοντας ως αλλαγή στο 90’, έβαλε γκολάρα στο προηγούμενο με τη Σαχτάρ, γενικώς ο Ζιντάν του ζητά να δοκιμάζει το πόδι του και αξίζει μια ψιλή για απόψε.
Σκόρερ, fun bet ⚽
🇩🇪🇪🇸 22:00 Γκλάντμπαχ 🆚 Ρεάλ Μαδρίτης ⏩ Γκολ Μόντριτς 🦊 5.15. (Pamestoixima.gr)
Λίβερπουλ – Μίντιλαντ. Πολύ καλά δεν είναι η πρωταθλήτρια, η πρωταθλήτρια λέγω, Αγγλίας, με τα χίλια ζόρια έβγαλε διπλό στο Αμστερνταμ με τον Αγιαξ, με τα χίλια ζόρια νίκησε την ντεφορμέ Σέφιλντ Γιουνάιτεντ το Σάββατο. Πολύ θετικό ότι γυρίζει ο Άλισον μπας και ηρεμήσουμε από τον Άντριαν. Η Μίντιλαντ, αν η Λίβερπουλ πιάσει παιχνίδι, κινδυνεύει να γίνει… Μπεσίκτας στο «Ανφιλντ» (8-0 το 2007-08), δύσκολα θα δούμε όμως κάτι τέτοιο. Ξεκίνησε με 4άρα από την Αταλάντα, οι «λύκοι» από τη Δανία κάνα γκολ ψάχνουν να βάλουν στον όμιλο, δύσκολα θα κάνουν κάτι παραπάνω στο ξεκίνημα.
Ο Ζότα κακός δεν είναι, κάνα γκολ ψάχνει ως τέταρτος της τριάδας, τον Δεκέμβριο του 2015 σε ένα Πόρτο – Λέστερ 5-0 έβαλε το μοναδικό του γκολ σε αγώνα Champions League και γενικώς… το έχει στα ευρωπαϊκά το γκολ (9 σε 14 ματς με τη φανέλα της Γουλβς εκ των οποίων τα 7 σε καρέ αγώνων στο «Μόλινιου» με δύο χατ-τρικ). Μπορεί τουλάχιστον δύο απόψε, το παλικάρι μας;
🏴🇩🇰 22:00 Λίβερπουλ 🆚 Μίντιλαντ ⏩ Ζότα 2+ γκολ 🦊 4.50. (Novibet)
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi