foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ59
Euro
ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Eurovision 2024 Προγνωστικά ▶️ Στοιχήματα | Φαβορί | Αποδόσεις

Γιώργος Νίκου
Γιώργος Νίκου | Στοιχηματικά Νέα
11 Μαι 2024 16:16
Eurovision 2024 Προγνωστικά.jpg

Η Μαρίνα Σάττι απόψε διεκδικεί την πρωτιά του 68ου διαγωνισμού της Eurovision, ο οποίος μυρίζει... μπαρούτι.

Ένας κακός χαμός λίγες ώρες πριν τον αποψινό μεγάλο τελικό της Eurovision 2024. Οκτώ ώρες πριν τον αποψινό τελικό, η EBU ανακοίνωσε το μεσημέρι του Σαββάτου τον οριστικό αποκλεισμό της Ολλανδίας και του Joost Klein από τη διοργάνωση.

Ο 26χρονος αρχικά αποβλήθηκε από το Jury Show της Παρασκευής, με την επίσημη θέση της Eurovision να αναφέρει πως πιάστηκε στα χέρια με εργαζόμενο της διοργάνωσης. Οι φήμες ωστόσο οργιάζουν αναφέροντας πως αυτό έχει να κάνει με τις αντιδράσεις του κατά της ισραηλινής αποστολής και την πρόθεση του να μεταδόσει μήνυμα on stage για τον πόλεμο στη Γάζα.

Σε κάθε περίπτωση, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν χθες πως ο Ολλανδός δεν θα τραγουδήσει μπροστά στις Εθνικές Επιτροπές και θα κριθεί με βάση το βίντεο του ημιτελικού. Σε νέα τους συνεδρίαση το Σάββατο όμως, αποφάσισαν τον οριστικό του αποκλεισμό.

cta_box_bg
Combo Τριπλή Προσφορά* χωρίς κατάθεση κάθε μέρα για όλο το Ευρωπαίκό στο Pamestoixima.gr! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως και να έχει, το κλίμα στο Μάλμε μυρίζει... μπαρούτι, καθώς οι εξελίξεις έχουν προκαλέσει την οργή κι άλλων αποστολών. Μεταξύ αυτών η Ισπανία, που από την πρώτη στιγμή έχει απειλήσει να αποχωρήσει επίσης. Αναφορικά με τις στοιχηματικές εταιρίες, αυτές από την Παρασκευή είχαν αφαιρέσει τα στοιχήματα για την Ολλανδία. Οπότε οι αποδόσεις τις τελευταίες ώρες δεν επηρεάστηκαν ιδιαίτερα.

Από εκεί και πέρα, η Κροατία και το τραγούδι «Rim Tim Tagi Dim» παρουσιάζεται ως το απόλυτο φαβορί για την πρωτιά απόψε. Στη δεύτερη θέση από χθες έχει ανέβει η... πέτρα του σκανδάλου, η Eden Golan που εκπροσωπεί το Ισραήλ με το «Hurricane», ενώ ακολουθεί η Ελβετία με τον Nemo και το «The Code».

Η Μαρίνα Σάττι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα αντίθετα, έχει υποχωρήσει σημαντικά πλέον, παρά το αρκετά θετικό feeback που πήρε μετά το δεύτερο ημιτελικό. Βρίσκεται στην 8η θέση των φαβορί πλέον και παίζεται σε απόδοση 28.00 να κατακτήσει τη νίκη. Σε κάθε περίπτωση οι ειδικές αγορές για τη Γιουροβίζον 2024 και τα προγνωστικά ζάρι εξακολουθούν να είναι πολλά. Το Foxbet.gr σας βάζει στο... κλίμα με ανάλυση της ελληνικής συμμετοχής και παρουσίαση των νεότερων αποδόσεων.

Eurovision 2024 Ελλάδα

Ούτε η Μαρίνα Σάττι γλύτωσε από τον... κυκλώνα που ξέσπασε τις τελευταίες ώρες. Οι γκριμάτσες της on camera την ώρα που η εκπρόσωπος του Ισραήλ έκανε δηλώσεις μετά τον ημιτελικό της Πέμπτης, προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων από συγκεκριμένη μερίδα του κοινού και κατακρίθηκαν πάρα πολύ μέσω των social media.

Όλο αυτό, ανάγκασε την 37χρονη νωρίς το πρωί του Σαββάτου να απολογηθεί δημόσια από τους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα. Όμως η ιστορία αυτή φαίνεται πως είχε σοβαρό αντίκτυπο στις αποδόσεις, αφού η ελληνική συμμετοχή «γκρεμίστηκε» για τα καλά. Έχει υποχωρήσει στην 8η θέση πλέον και έχει διπλασιαστεί η τιμή στο 28.00 (ΕΓΓΡΑΦΗ).

Πίστη πάντως εξακολουθεί να υπάρχει στην ελληνική αποστολή, αφού τα μηνύματα που έχει λάβει όλο αυτό το διάστημα δείχνουν πως το «Ζάρι» αρέσει και τουλάχιστον στο κοινό κάνει γκελ.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της εμφάνισης της Ελληνίδας τραγουδίστριας στη σκηνή της Eurovision έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR. Τα γυρίσματα του βίντεο-κλιπ έχουν σκοπό να προβάλλουν την Ελλάδα και γι' αυτό περιλαμβάνουν εικόνες από την Ακρόπολη, την Πλάκα, το Μοναστηράκι και το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού. Ο Αυστραλός σκηνοθέτης, Zac Wiesel, ήταν αυτός που ανέλαβε τη δημιουργία του και θέλησε να φανερώσει τόσο παραδοσιακά όσο και μοντέρνα τοπόσημα της χώρας. Η Σάττι κέρδισε υποτροφία για το Μουσικό Κολέγιο Μπέρκλι, από το οποίο αποφοίτησε το 2011. Το 2017, κυκλοφόρησε το τραγούδι «Μάντισσα», το οποίο έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα περισσότερες από 56 εκατομμύρια προβολές στο Youtube!

Τι δείχνουν τα προγνωστικά Eurovision Ελλάδα;

Άσχετα με το πόσο πληρώνει το «ΖΑΡΙ» για να βγει πρώτο στη Γιουροβίζιον 2024, μεγάλο ενδιαφέρον από εκεί και πέρα, παρουσιάζουν και τα υπόλοιπα στοιχήματα που αφορούν τη Μαρίνα Σάττι και την ελληνική συμμετοχή. Για παράδειγμα, ένα στοίχημα με το δικό του ενδιαφέρον είναι το ποια βαλκανική χώρα θα πλασαριστεί υψηλότερα. Τέσσερις έχουν παραμείνει στο διαγωνισμό αυτή τη στιγμή. Η Ελλάδα, η Κροατία, η Σλοβενία και η Σερβία. Κι αν οι Κροάτες είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη -άρα και για το στοίχημα top βαλκανική χώρα- η χώρα μας είναι δεύτερο φαβορί στη συγκεκριμένη κατηγορία, με την επιλογή της να πληρώνει 5.00 (έχει ανέβει η απόδοση από το 3.25 που πλήρωνε το βράδυ της Παρασκευής).

Από εκεί και πέρα, σε καλή απόδοση βρίσκουμε την επιλογή το «Ζάρι» να βρεθεί στην πεντάδα. Προσφέρεται στο 3.50, ενώ το ρίσκο του τερματισμού στην τριάδα επιστρέφει το ποντάρισμα μας επί πέντε. Παρεμπιπτόντως, αν θεωρείτε πως η Μαρίνα Σάττι θα... σαρώσει στο Televoting, το Pamestoixima.gr προσφέρει το συγκεκριμένο ειδικό, με την Ελλάδα να πληρώνει 40.00 (πλήρωνε 12.00 χθες). Αντίστοιχα, στο μακροχρόνια για τις Εθνικές Επιτροπές, η ελληνική συμμετοχή προσφέρεται σε απόδοση 30.00.

Πάντως, αν ψάχνετε για value, τότε δείτε και τα Μαρίνα Σάττι στοιχήματα που αφορούν τα 12αρια από τις Εθνικές Επιτροπές. Το line για την χώρα μας έχει ανοίξει στα over 2.5 και αν επαληθευτεί θα πληρώσει επί 2.80. Αντίστοιχα, στο ίδιο line αλλά από τη διαδικασία του televoting, η Ελλάδα πληρώνει 2.25.

Από εκεί και πέρα, οι στοιχηματικές θεωρούν πως η Ελλάδα θα συγκεντρώσει λίγο περισσότερους από 200 πόντους συνολικά. Στο 2.00 βρίσκουμε την επιλογή να μαζεύψει over 205.5 βαθμούς. Στη συγκεκριμένη κατηγορία βρίσκουμε και το fun bet η Σάττι να κάνει ρεκόρ αριθμού πόντων στην ακραία απόδοση 40.00.

Δείτε παρακάτω τις νεότερες αποδόσεις για το Eurovision 2024 Ελλάδα στοίχημα στις top αγορές που ξεχωρίσαμε:

EUROVISION 2024 ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
EUROVISION 2024 ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
EUROVISION 2024 ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Αποδόσεις
Marina Satti Greece.png Νικήτρια διαγωνισμού 28.00
Marina Satti Greece.png Over 2.5 χώρες που θα δώσουν 12άρι μέσω επιτροπών 2.80
greece.svg Πρώτη Βαλκανική Χώρα 5.00
Marina Satti Greece.png Τερματισμός στην πρώτη 3άδα 5.00
Marina Satti Greece.png Τερματισμός στην πρώτη 5άδα 3.50
Black_telephone_icon_from_DejaVu_Sans.svg Νικήτρια Televoting 40.00
persons-in-a-class-svgrepo-com.svg Νικήτρια Εθνικών Επιτροπών 30.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ – Οι αποδόσεις ίσχυαν 11/5, 10:00.

Eurovision 2024 Ελλάδα Τραγούδι

Στη συνέχεια, ας θυμηθούμε την τρομερή εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στον β' ημιτελικό.

Σειρά εμφάνισης Eurovision 2024

Το πρώτο... 12άρι για τη Μαρίνα Σάττι είναι γεγονός καθώς η Ελλάδα θα εμφανιστεί στη 12η θέση του διαγωνισμού τραγουδιού, ενώ αρκετά πιο μετά (20ή) θα δούμε την Κύπρο και τη Σίλια Καψή. Ο διαγωνισμός θα ανοίξει με την εμφάνιση της Σουηδίας, η πολυαναμενόμενη μπαλάντα του Ισραήλ θα εμφανιστεί 6η, ενώ το απόλυτο φαβορί (Κροατία) στην 23η θέση. Πιο αναλυτικά η σειρά εμφάνισης των χωρών είναι η εξής:

1. Σουηδία 14. Νορβηγία
2. Ουκρανία 15. Ιταλία
3. Γερμανία 16. Σερβία
4. Λουξεμβούργο 17. Φινλανδία
5. Ολλανδία 18. Πορτογαλία
6. Ισραήλ 19. Αρμενία
7. Λιθουανία 20. ΚΥΠΡΟΣ
8. Ισπανία 21. Ελβετία
9. Εσθονία 22. Σλοβενία
10. Ιρλανδία 23. Κροατία
11. Λετονία 24. Γεωργία
12. ΕΛΛΑΔΑ 25. Γαλλία
13. Ηνωμένο Βασίλειο 26. Αυστρία

Eurovision 2024 Στοιχήματα: Ποια αξίζουν την προσοχή μας

Όπως προαναφέρθηκε και στην εισαγωγή του κειμένου, τρεις συμμετοχές αναμένεται να διεκδικήσουν την πρώτη θέση, σύμφωνα με τις στοιχηματικές. Μπορεί ανάμεσα τους να μη βρίσκεται η Ελλάδα, όμως η χώρα μας συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες για ένα καλό πλασάρισμα. 

Baby Lasagna - «Rim Tim Tagi Dim»

Μεγάλο φαβορί θεωρείται ο Baby Lasagna και το τραγούδι «Rim Tim Tagi Dim», μια συμμετοχή που προέκυψε μεταξύ 16 υποψηφίων του εθνικού τελικού. Μάλιστα, απέσπασε συνολικά 321 βαθμούς, έναντι του δεύτερου που εξασφάλισε μόλις 82 βαθμούς! Στο 1.55 βρίσκουμε την επιλογή να αναδειχθεί πρώτο φέτος μετά την πρόκριση στον τελικό.

Eden Golan - «Hurricane»

Τι κι αν αντιμετωπίστηκε με γιουχαΐσματα η ερμηνεύτρια Eden Golan, αυτό δεν εμποδίζει τη συμμετοχή του Ισραήλ να θεωρείται πλέον δεύτερο φαβορί μετά τον β' ημιτελικό. Η 20χρονη τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή με μια μπαλάντα και σήμερα πληρώνει 4.25 για να κερδίσει τον διαγωνισμό!

Nemo - «The Code»

Η ελβετική επιτροπή άκουσε περίπου 420 διαφορετικούς καλλιτέχνες, καταλήγοντας τελικά στον ερμηνευτή Nemo. Το τραγούδι «The Code» μιλά για την προσωπική αναζήτηση του καθενός μέχρι τελικά να βρει ποιος είναι και το βρίσκουμε πλέον σε απόδοση 4.75 για να κατακτήσει την πρωτιά στο φετινό διαγωνισμό.

cta_box_bg
Combo Τριπλή Προσφορά* χωρίς κατάθεση κάθε μέρα για όλο το Ευρωπαίκό στο Pamestoixima.gr! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Δείτε παρακάτω τις νεότερες αποδόσεις της φετινής Γιουροβίζιον μετά τους δύο ημιτελικούς και τις top ειδικές αγορές:

EUROVISION 2024 ΣΤΟΙΧΗΜΑ
EUROVISION 2024 ΣΤΟΙΧΗΜΑ
EUROVISION 2024 ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΝΙΚΗΤΡΙΑ
TOP ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΗ
TOP ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ
ΠΡΩΤΗ 5ΑΔΑ
ΝΙΚΗΤΗΣ TELEVOTING
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ
Αποδόσεις
Κροατία.svg Κροατία 1.55
eurovision-flags_24X24_Israel.svg Ισραήλ 4.25
switzerlandflagroundcircle.svg Ελβετία 4.75
franceflagroundcircle.svg Γαλλία 10.00
Ιρλανδία.svg Ιρλανδία 15.00
eurovision-flags_24X24_Ukraine.svg Ουκρανία 15.00
eurovision-flags_24X24_Italy.svg Ιταλία 20.00
greece.svg ΕΛΛΑΔΑ 28.00
Κύπρος.svg ΚΥΠΡΟΣ 40.00
Λιθουανία.svg Λιθουανία 60.00
φινλανδια.svg Φινλανδία 70.00
eurovision-flags_24X24_Sweden.svg Σουηδία 80.00
Νορβηγία.svg Νορβηγία 80.00
eurovision-flags_24X24_UK.svg Ηνωμένο Βασίλειο 80.00
Αποδόσεις
eurovision-flags_24X24_Sweden.svg Σουηδία 1.68
eurovision-flags_24X24_Norway.svg Νορβηγία 2.80
eurovision-flags_24X24_Finland.svg Φινλανδία 3.25
Αποδόσεις
croatia.svg Κροατία 1.03
greece.svg ΕΛΛΑΔΑ 5.99
eurovision-flags_24X24_Slovenia.svg Σλοβενία 20.00
serbia.svg Σερβία 25.00
Αποδόσεις
croatia.svg Κροατία 1.03
switzerlandflagroundcircle.svg Ελβετία 1.12
eurovision-flags_24X24_Israel.svg Ισραήλ 1.15
eurovision-flags_24X24_Ukraine.svg Ουκρανία 1.40
franceflagroundcircle.svg Γαλλία 1.45
eurovision-flags_24X24_Italy.svg Ιταλία 1.85
Ιρλανδία.svg Ιρλανδία 2.00
greece.svg ΕΛΛΑΔΑ 3.50
Αποδόσεις
eurovision-flags_24X24_Israel.svg Ισραήλ 1.55
croatia.svg Κροατία 1.90
eurovision-flags_24X24_Ukraine.svg Ουκρανία 8.00
Ιρλανδία.svg Ιρλανδία 10.00
eurovision-flags_24X24_Italy.svg Ιταλία 25.00
switzerlandflagroundcircle.svg Ελβετία 30.00
eurovision-flags_24X24_France.svg Γαλλία 30.00
φινλανδια.svg Φινλανδία 30.00
greece.svg ΕΛΛΑΔΑ 40.00
Νορβηγία.svg Νορβηγία 40.00
Κύπρος.svg ΚΥΠΡΟΣ 60.00
Αποδόσεις
eurovision-flags_24X24_Spain.svg Ισπανία 2.00
Germany.svg Γερμανία 2.75
eurovision-flags_24X24_UK.svg Ηνωμένο Βασίλειο 3.75
Λουξεμβούργο.svg Λουξεμβούργο 4.75
Εσθονία.svg Εσθονία 7.00
*Η αγορά δεν προσφέρεται προσωρινά προς στοιχηματισμό.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ – Οι αποδόσεις ίσχυαν 11/5, 10:00.

Προγνωστικά Eurovision 2024: Τι παίζουμε;

Αρκετά απρόβλεπτος είναι εν τέλει ο φετινός διαγωνισμός τραγουδιού. Δεν είναι μονάχα η εναλλαγή στην πρώτη θέση των φαβορί (πλέον εκεί βρίσκεται η Κροατία) και ο αποκλεισμός της Ολλανδίας, αλλά κυρίως το γεγονός πως υπάρχει ένα γκρουπ χωρών που διεκδικούν την τελική επικράτηση. Εμείς στο Foxbet.gr κάναμε τη δική μας έρευνα, μελετήσαμε διάφορα ενδιαφέροντα στοιχεία, παρακολουθήσαμε και τον πρώτο ημιτελικό και καταλήξαμε σε έξι προτάσεις που αφορούν αποκλειστικά στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. 

Είναι τόσο trend το θέμα με τον Ολλανδό τραγουδιστή, που αν υπήρχε στο στοίχημα, η επιλογή του να αναδειχθεί νικητής στο Televoting, θα άξιζε μια... πιστολιά. Σίγουρα πάντως, ο φαβοριτισμός του Ισραήλ στο συγκεκριμένο στοίχημα προκαλεί ερωτηματικά, καθώς το κύμα κατά του είναι αρκετά μεγάλο στους Eurofans. Πάμε όμως να δούμε τι κρατάμε έχοντας πλέον όλα τα δεδομένα στα χέρια μας (οι προτάσεις δόθηκαν το Σάββατο 11/5 στις 10:45).

bet_tip_2.svg
Προγνωστικό με χαμηλό ρίσκο

Μια επιλογή χαμηλού ρίσκο που έχει λογική, είναι εκείνη της νίκης της Ελβετίας στη «μάχη» των Εθνικών Επιτροπών. Ο Nemo που την εκπροσωπεί έχει το... πακέτο και μπορεί να μην είναι πρώτο φαβορί στη γενική κατάταξη, όμως το 1.60 για τη συγκεκριμένη κατηγορία, φαίνεται αρκετά safe.

Νικητής Εθνικών Επιτροπών: Ελβετία 1.60

bet_tip_2.svg
Προγνωστικό με μεσαίο ρίσκο

Μια επιλογή που αξίζει την προσοχή μας επίσης, είναι εκείνη της Αρμενίας. Έχει όλα τα στοιχεία που ζητάει ο διαγωνισμός της Eurovision. Το pop και το folk στοιχείο συνδυασμένα. Δεδομένου πως μιλάμε και για ένα συμπαθητικό τραγούδι, κοιτάμε το 2.20 που πληρώνει το στοίχημα να μπει στην πρώτη 10αδα.

Τερματισμός στην πρώτη 10αδα: Αρμενία 2.20

 

Οι προτάσεις που δόθηκαν τη Δευτέρα 6/5.

foxbet_new_logo_eidika_stoiximata.svg
Χαμηλό ρίσκο

Στον διαγωνισμό της Eurovision η «έδρα» δεν παίζει ρόλο, καθώς μετράνε άλλοι παράγοντες (Επιτροπές/Televoting). Παρ' όλα αυτά, η Σουηδία μπορεί να τερματίσει ψηλότερα από όλες τις Βόρειες Χώρες, όπου ουσιαστικά θα δώσει μάχη με τη Νορβηγία. Αρκετά safe το 1.60 που πληρώνουν τα αδέρφια Marcus & Martinus για να τα καταφέρουν.

Κορυφαία Βόρεια Χώρα: Σουηδία1.60

foxbet_new_logo_eidika_stoiximata.svg
Μεσαίο ρίσκο #1

Όσον αφορά στην Ελλάδα, αναμένεται να διαπρέψει και μια θέση στην 10άδα είναι εξασφαλισμένη (παίζεται στο 1.35). Ωστόσο, μας αρέσει περισσότερο το 2.45 που πληρώνει η Μαρίνα Σάτι προκειμένου να τερματίσει στην 7η (ή καλύτερη) θέση στον τελικό!

Θέση Ελλάδας στον τελικό: 7η ή καλύτερη2.45

foxbet_new_logo_eidika_stoiximata.svg
Μεσαίο ρίσκο #2

Γερμανία και τελευταία στη Eurovision; Δε θα μας έκανε καθόλου έκπληξη! Για άλλη μια χρονιά, τα προγνωστικά δίνουν τον τίτλο του φαβορί στη Γερμανία προκειμένου να τερματίσει εκείνη στην τελευταία θέση του διαγωνισμού. Και αν αυτό συμβεί, θα πρόκειται για την τρίτη διαδοχική φορά (και 10η από ενάρξεως του διαγωνισμού).

Τελευταία θέση: Γερμανία2.50

foxbet_new_logo_eidika_stoiximata.svg
Υψηλό ρίσκο

Φαβορί μπορεί να δίνεται η Κροατία, αλλά η βραδιά δε θε κυλήσει... ήσυχα για την βαλκανική χώρα. Εμείς εκτιμούμε ότι η Ιταλία με την Αντζελίνα Μάνγκο (7ο φαβορί) δε θα αφήσει τον Μάρκο Πούρισιτς (Κροατία) να κερδίσει, τουλάχιστον, εύκολα. Οπότε η απόδοση που πληρώνει αυτήν τη στιγμή (10.00) έχει ιδιαίτερο value και αξίζει το ρίσκο.

Νικήτρια διαγωνισμού: Ιταλία10.00

Στατιστικά Eurovision 2024

Στον παρακάτω πίνακα παρατίθενται ο αριθμός των νικών των χωρών στη Γιουροβίζιον από το 1956.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Σουηδία με την περσινή της νίκη ισοφάρισε το ρεκόρ της «βασίλισσας» του θεσμού, Ιρλανδίας!

Χώρα Νίκες Χρονιά νίκης
Ιρλανδία 7 ➥ 1970, 1980, 1987, 1992, 1993, 1994, 1996
Σουηδία 7 ➥ 1974, 1984, 1991, 1999, 2012, 2015, 2023
Γαλλία 5 ➥ 1958, 1960, 1962, 1969, 1977
Λουξεμβούργο 5 ➥ 1961, 1965, 1972, 1973, 1983
Ολλανδία 5 ➥ 1957, 1959, 1969, 1975, 2019
Ηνωμένο Βασίλειο 5 ➥ 1967, 1969, 1976, 1981, 1997
Ισραήλ 4 ➥ 1978, 1979, 1998, 2018
Νορβηγία 3 ➥ 1985, 1995, 2009
Δανία 3 ➥ 1963, 2000, 2013
Ιταλία 3 ➥ 1964, 1990, 2021
Ουκρανία 3 ➥ 2004, 2016, 2022
Αυστρία 2 ➥ 1966, 2014
Γερμανία 2 ➥ 1982, 2010
Ισπανία 2 ➥ 1968, 1969
Ελβετία 2 ➥ 1956, 1988
Ελλάδα 1 ➥ 2005
Αζερμπαϊτζάν 1 ➥ 2011
Βέλγιο 1 ➥ 1986
Εσθονία 1 ➥ 2001
Φινλανδία 1 ➥ 2006
Λετονία 1 ➥ 2002
Μονακό 1 ➥1971
Τουρκία 1 ➥ 2003
Πορτογαλία 1 ➥ 2017
Ρωσία 1 ➥ 2008
Σερβία 1 ➥ 2007
Πρώην Γιουγκοσλαβία 1 ➥ 1989

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ