foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ66
ΚΑΙ ΤΩΡΑ; ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΔΩΡΑ*; ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Οι νεοφώτιστες της Ευρώπης «τρελαίνουν» κόσμο και βγάζουν καλές αποδόσεις

Ειδικά Στοιχήματα | 29 Ιαν 2022 17:15
611297e9395c336bfeccca567f393c21-1642958209.jpg

Στο σύγχρονο επαγγελματικό ποδόσφαιρο του άκρατου ανταγωνισμού, αναμφίβολα δεν υπάρχουν μεγάλα περιθώρια ρομαντισμού. Οι σύλλογοι με το μεγαλύτερο μπάτζετ αποκτούν τεράστια ονόματα της «στρογγυλής θεάς», αντισταθμίζοντας τα έξοδα των μεταγραφών με τα ποσά που εξασφαλίζουν από τη συμμετοχή τους σε κορυφαίες διοργανώσεις ⚡. 

Τη φετινή σεζόν ωστόσο, ομάδες που πριν από λίγους μήνες βρέθηκαν στα «σαλόνια» των πρώτων κατηγοριών, έχουν καταφέρει όχι μόνο να εντυπωσιάσουν με τις εμφανίσεις τους, αλλά την ίδια στιγμή φιγουράρουν κι ως φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή 🏆.

Σε αυτή την κατεύθυνση, η συντακτική ομάδα του Foxbet.gr, έχει συγκεντρώσει για τους απανταχού ρομαντικούς ποδοσφαιρόφιλους, μια λίστα με τις «νεοφώτιστες» ομάδες που διεκδικούν πρωτάθλημα στα γήπεδα της Ευρώπης. Και φυσικά θα σας παρουσιάσουμε και τις πιο ελκυστικές αποδόσεις σε μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα από τις νόμιμες στοιχηματικές.

«Τρελαίνει» κόσμο ο Άρης Λεμεσού στην Κύπρο

Αδιαμφισβήτητα το φετινό πρωτάθλημα της Κύπρου αποτελεί ένα από τα πιο ανταγωνιστικά σε ολόκληρη την Ευρώπη, με τις τρεις πρωτοπόρες ομάδες, Απόλλων Λεμεσού (35 β.), Άρη Λεμεσού (34 β.) και ΑΕΚ Λάρνακας (33 β.) να βρίσκονται σε απόσταση... αναπνοής η μία με την άλλη. 

Όλα τα «φώτα» ωστόσο από την αρχή της σεζόν έχουν στραφεί στον Άρη Λεμεσού, ο οποίος μετά από μια τριετία στη Β΄ κατηγορία, επέστρεψε δριμύτερος. Η έλευση νέου προπονητή, καθώς και οι στοχευμένες μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι απέδειξαν πως δεν πρόκειται για μια ομάδα-πυροτέχνημα, παρά για ένα δυνατό σύνολο που δικαίως διεκδικεί τον φετινό τίτλο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, στο τιμόνι του Άρη συναντάμε τους παλιούς γνώριμους στην Ελλάδα, Λιάσο Λουκά, τον αρχηγό Γκόρντον Σίλντενφελντ, καθώς και τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, Μάριους Στεπίνσκι. Μάλιστα, όσον αφορά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ο σύλλογος απέκτησε ως ελεύθερο από τη Μάλμε τον 28χρονο διεθνή Σουηδό, Φρανζ Μπρόνσον, ενώ έχει καταθέσει πρόταση και για τον επιθετικό της πρωταθλήτρια Ρουμανίας, Κλουζ, Ρούναρ Σιγκούριονσον.

Όπως λοιπόν είναι φυσικό, οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, προσφέρουν την επιλογή του πονταρίσματος στον πρωταθλητή Κύπρου 2021-22, με τη Stoiximan, να προβάλει ως φαβορί τον Απόλλωνα Λεμεσού με απόδοση 1.85, ενώ τον Άρη Λεμεσού στο πολύ ελκυστικό 6.50.

Αποδόσεις για τον νικητή στο πρωτάθλημα Κύπρου

Αγορά Απόδοση
Απόλλων Λεμεσού
(35 β.)

1.85
Άρης Λεμεσού
(34 β.)

6.50
ΑΕΚ Λάρνακας
(33 β.)

7.00
Ανόρθωση
(26 β.)

9.00
ΑΠΟΕΛ
(24 β.)

11.00
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

90 χρόνια μετά… η Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ διεκδικεί τα σκήπτρα από την Μπριζ

Η πορεία της Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει σενάριο κινηματογραφικής ταινίας. Η πιο επιτυχημένη ομάδα του Βελγίου πριν τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, από το 1963 υποβιβάστηκε στη Β' κατηγορία, ενώ έφτασε να αγωνίζεται ακόμη και στα τοπικά πρωταθλήματα. Από το 2018 ωστόσο, η μοίρα της άλλαξε όταν πέρασε στα χέρια του εκκεντρικού ιδιοκτήτη της, Τόνι Μπλουμ, η περιουσία του οποίου προέρχεται από την ενασχόληση του με τον τζόγο στις ιπποδρομίες και το πόκερ. 

Τη φετινή σεζόν, η Ουνιόν, επέστρεψε στα «σαλόνια» της Jupiler League και 90 χρόνια μετά την τελευταία της στέψη, βρίσκεται στην πρώτη θέση με 54 βαθμούς, ενώ η πρωταθλήτρια Μπριζ δεύτερη με 45 πόντους, 10 αγωνιστικές πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου. Στο ενεργητικό της μάλιστα, διαθέτει και τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Ντενίζ Ουντάβ (18 γκολ) μαζί με τον Φρέι της Αντβέρπ.

Όσον αφορά το στοιχηματικό ενδιαφέρον, μεγάλη «μάχη» για τον τίτλο, προβλέπουν οι στοιχηματικές, με την Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ να προσφέρεται στο ενδιαφέρον 2.10 και την Κλαμπ Μπριζ να ακολουθεί με ελάχιστη απόσταση στο 2.20.

Aποδόσεις για τον πρωταθλητή στη βελγική Jupiler League

Αγορά Απόδοση
Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ
(54 β.)

2.10
Κλαμπ Μπριζ
(45 β.)

2.20
Αντβέρπ
(44 β.)

10.00
Άντερλεχτ
(42 β.)

10.00
Γάνδη
(37 β.)

25.00

Η Ραντόμιακ Ραντόμ «βλέπει» Ευρώπη και η Λέγκια κινδυνεύει

Περνώντας στην Πολωνία, η «νεοφώτιστη» Ραντόμιακ Ραντόμ, μετέχοντας ύστερα από 36 ολόκληρα χρόνια στην Α’ κατηγορία, φιγουράρει στην 4η θέση της βαθμολογίας της Ekstraklasa, ισοβαθμώντας με την 3η Ρακόβ, στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Στο ρόστερ της διαθέτει επίσης τον 4ο σκόρερ του πρωταθλήματος, τον 26χρονο επιθετικό Κάρολ Ανγχιέλσκι (9 γκολ). Την ίδια στιγμή μάλιστα εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως στο φετινό πολωνικό πρωτάθλημα, η Λέγκια Βαρσοβίας, με μόλις 15 βαθμούς, βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Σύμφωνα με τη νόμιμη στοιχηματική, Betsson, η κατάκτηση του τίτλου από τη Ραντόμιακ Ράντομ δίνεται με υψηλή απόδοση στο 11.00, ενώ η ιστορική Λεχ Πόζναν, συνιστά το απόλυτο φαβορί με 1.72.

Aποδόσεις για τον πρωταθλητή στην πολωνική Ekstraklasa

Αγορά Απόδοση
Λεχ Πόζναν
(41 β.)

1.72
Πογκόν
(37 β.)

4.50
Ρακόφ Σζέστοσχοβα
(35 β.)

9.00
Ραντόμιακ Ράντομ
(35 β.)

11.00
Λέχια Γκντανσκ
(33 β.)

11.00

Betsson
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
check_3c
Cash Out* & Bet Builder*
check_3c
Εξελιγμένο mobile app
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θα βγει Ευρώπη η ολλανδική Καμπούρ;

Στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας, οι Άγιαξ και Αϊντχόφεν μοιάζουν αδιαφιλονίκητα φοβορί για τη διεκδίκηση του τίτλου, ωστόσο η νεοφερμένη Καμπούρ, που από το 1964 όταν ιδρύθηκε και έκτοτε αγωνιζόταν για μεγάλα διαστήματα στη Β' κατηγορία, δίνει τη δική της «μάχη» για την έξοδο στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα, το σύνολο του αγαπητού Χενκ ντε Γιονγκ (την οδήγησε για 2η φορά στην Eredivisie), με όπλο της τον βασικό κορμό και την «καυτή» έδρα, έχει συγκεντρώσει 30 βαθμούς σε 20 αγωνιστικές, διαθέτοντας βάσιμες ελπίδες για τη συμμετοχή στα play offs Ευρώπης.

Όσον αφορά το στοιχηματικό πλασάρισμά της, θεωρείται αουτσάιντερ για την κατάκτηση του τίτλου με την απόδοση να φτάνει στο εντυπωσιακό 100.00!

Αποδόσεις για τον νικητή στην Eredivisie

Aγορά Απόδοση
Άγιαξ
(48 β.)

1.25
PSV Αϊντχόφεν
(46 β.)

3.75
Φέγενορντ
(42 β.)

15.00
Τβέντε
(38 β.)

200.00
Καμπούρ
(30 β.)

100.00

Η Άδανα Ντεμίρσπορ για «μεγάλα πράγματα» με... άρωμα Μπαλοτέλι

Έπειτα από 26 χρόνια, ο σύλλογος από τα Άδανα της Νότιας Τουρκίας, επέστρεψε στη Super Lig, χάρη στον οδηγητή της Σαμέτ Αϊμπάμπα. Οι φοβερές μεταγραφές της έδειξαν από την αρχή της σεζόν πως η ομάδα δεν έχει ταβάνι, δίνοντας το τιμόνι στον Βιτσέντζο Μοντέλα (προσελήφθη στις 2 Σεπτεμβρίου), και προσθέτοντας στο ρόστερ, μεταξύ άλλων, τους Μάριο Μπαλοτέλι, τον έμπειρο χαφ Μπενζαμέν Σταμπουλί και τον μεσοεπιθετικό Γιουνές Μπελχαντά. Οι ποιοτικές προσθήκες την έφεραν στην 4η θέση με 37 βαθμούς (μόλις έναν πίσω από την 3η Αλάνιασπορ), όπου και διεκδικεί μαζί με τις Φενέρμπαχτσε και Μπεσίκτας ένα εισιτήριο για την Ευρώπη.

Οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες από την πλευρά τους, προσφέρουν την Άδανα Ντεμιρσπόρ ως 8η υποψήφια για τον τίτλο, με την Τραμπζονσπόρ των Μπακασέτα και Σιώπη να μην έχει αντίπαλο!

Αποδόσεις για τον πρωταθλητή στην τουρική Super Lig

Αγορά Απόδοση
Τράμπζονσπορ
(54 β.)

1.09
Φενέρμπαχτσε
(37 β.)

20.00
Κόνιασπορ
(45 β.)

30.00
Μπεσίκτας
(36 β.)

40.00
Άδανα Ντεμίρσπορ
(37 β.)

150.00

Θα «σπάσει» η Χαρτς το μονοπώλιο των Σέλτικ και Ρέιντζερς;

Στην Premiership Σκωτίας αποτελεί κοινό μυστικό το γεγονός πως η Σέλτικ και η Ρέιντζερς αποτελούν τους «δυνάστες» του εγχώριου ποδοσφαίρου.

Τη φετινή σεζόν ωστόσο, η Χαρτς, που έμεινε μόνο μια σεζόν στην Championship μετά τον υποβιβασμό της το 2020, βρίσκεται ξανά στην 1η κατηγορία, φιγουράροντας στην 3η θέση με 42 βαθμούς (12 πόντους δηλαδή πίσω από τη 2η Σέλτικ).

Στο δυναμικό της διαθέτει μεταξύ άλλων, τον επιθετικό, Λίαμ Μπόις, ο οποίος και είναι 5ος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 8 τέρματα μαζί με τον Ραμίρεζ της Αμπερντίν, τον Μορέλος της Ρέιντζερς και τον Φουρουχάσι της Σέλτικ.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις των νόμιμων στοιχηματικών, η Ρέιντζερς διατηρεί το προβάδισμα για την υπεράσπιση του τίτλου, ενώ η Χαρτς προσφέρεται ως νικήτρια με πολύ υψηλή απόδοση.

Αποδόσεις για τη σκωτσέζικη Premiership

Aγορά Απόδοση
Ρέιντζερς
(56 β.)

1.60
Σέλτικ
(54 β.)

2.25

Χαρτς
(42 β.)


250.00
Χιμπέρνιαν
(30 β.)

1000.00
Αμπερντίν
(28 β.)

2000.00

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Καλύτερες Στοιχηματικές Εταιρίες για τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
GR
Πρόγραμμα ανταμοιβής*
Παραλίγο*
Ζήτα το και έγινε*
Cash out* Android App iOS App
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ