foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ67
ΚΑΙ ΤΩΡΑ; ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΔΩΡΑ*; ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Στο 1.90 να μην υποβιβαστεί η Νότιγχαμ - Στο 25.00 η πεντάδα για Οσέρ

Ειδικά Στοιχήματα | 18 Ιουν 2022 08:00
Les-joueurs-auxerrois-apres-leur-victoire-aux-tirs-au-but-contre-Sochaux-lors-des-barrages-de-Ligue-2-le-20-mai-2022-1416999.jpg

Η σεζόν στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης έριξε αυλαία, προσφέροντας άφθονο θέαμα και συγκινήσεις στους ποδοσφαιρόφιλους. Με την έναρξη της νέας χρονιάς, ιστορικές ομάδες, καθώς κι άλλες μικρότερης δυναμικής επέστρεψαν στα «σαλόνια» των πρώτων κατηγοριών. Θα καταφέρουν άραγε να πρωταγωνιστήσουν σε αυτά ή θα περιοριστούν στη «μάχη» για την παραμονή τους;

Προκειμένου, λοιπόν, να μπείτε από τώρα στο κλίμα της καινούργιας σεζόν, στο παρακάτω κείμενο σας παρουσιάζουμε τις πιο ενδιαφέρουσες επιστροφές στην Α' κατηγορία, καθώς και τις αποδόσεις για μακροχρόνια στοιχήματα. Εξάλλου, ήδη, οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν αρχίσει να ανοίγουν τις αγορές για την επόμενη χρονιά.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η δυναμική επιστροφή της ιστορικής Νότιγχαμ Φόρεστ

Μια από τις πιο ηχηρές επιστροφές της φετινής σεζόν ήταν αυτή της Νότιγχαμ Φόρεστ στο κορυφαίο αγγλικό πρωτάθλημα. Η ιστορική ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη επικρατώντας (1-0) της Χάντερσφιλντ στον τελικό ανόδου στο «Γουέμπλεϊ», επανήλθε στα μεγάλα σαλόνια μετά από 23 χρόνια.

Ειδικότερα, από το 1999 όταν και υποβιβάστηκε από την Premier League, αγωνιζόταν όλες τις σεζόν στην Championship, με μοναδική εξαίρεση τις σεζόν 2005-2008 όπου βρέθηκε στη League Two.

Φυσικά «αρχιτέκτονας» των επιτυχιών της δεν είναι άλλος από τον προπονητή Στιβ Κούπερ, ο οποίος και ανέλαβε την ομάδα σε μια μεταβατική και δύσκολη περίοδο, καταφέρνοντας να την «αναγεννήσει».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με ρεπορτάζ των Times, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, αναμένεται να διαθέσει στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, ένα ποσό της τάξεως των 75 έως 100 εκατομμυρίων λιρών, με στόχο τη δημιουργία μιας ιδιαίτερα ανταγωνιστικής ομάδας.

Αγορά Απόδοση
Να κατακτήσει την Premier League 1000.00
Να τερματίσει στους πρώτους 4 100.00
Να τερματίσει στους πρώτους 6 30.00
Να κατακτήσει το FA Cup 75.00
Να τερματίσει στο πρώτο μισό της βαθμολογίας 9.00
Να υποβιβαστεί 1.80
Να μην υποβιβαστεί 1.90

Μετά από 26 χρόνια στη Serie A η Κρεμονέζε

Ύστερα από περίπου δυόμισι δεκαετίες μακριά από τα «σαλόνια» της Serie A, η ομάδα του άλλοτε «γυρολόγου» παίκτη Φάμπιο Πέκια, κατάφερε να εξασφαλίσει στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος την πολυπόθητη άνοδό της.

Συγκεκριμένα, μετά την «αυτοχειρία» της Μόντσα κόντρα στην Περούτζια, η Κρεμονέζε επικράτησε 2-1 της Κόμο και σε συνδυασμό με την ήττα του συλλόγου του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, πανηγύρισε την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία.

Όσον αφορά τα συστατικά μέλη των φετινών «γκριγκιορόσι», αυτά αποτελούνταν κυρίως από ένα μείγμα έμπειρων Ιταλών ποδοσφαιριστών (Αλεσάντρο Κρεσέντσι, Μικέλε Καστανιέτι, Σάμουελ Ντι Καρμίνε, Ντανιέλ Τσοφάνι), καθώς και δέκα δανεικών από τις Γιουβέντους, Αταλάντα, Νάπολι, Σασουόλο και Λάτσιο.

Το πρόσωπο που ξεχώρισε, ήταν αυτό του μέσου Νικολό Φατζιόλι (3 γκολ και 7 ασίστ σε 33 αγώνες), ο οποίος σύμφωνα με τα ρεπορτάζ αν δεν ενταχθεί στα βασικά πλάνα του Αλέγκρι για τη νέα σεζόν, αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα τού εγγυηθεί πως θα έχει πλήρη χρόνο συμμετοχής.

Αγορά Απόδοση
Να κατακτήσει τη Serie A 5000.00
Να τερματίσει στους πρώτους 4 150.00
Να τερματίσει στους πρώτους 6 50.00
Nα κατακτήσει το Coppa Italia 150.00
Betsson
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
check_3c
Cash Out* & Bet Builder*
check_3c
Εξελιγμένο mobile app
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H «δραματική» άνοδος της Οσέρ στη Ligue 1

Σε μια επεισοδιακή αναμέτρηση στα πλέι οφ ανόδου/υποβιβασμού κόντρα στη Σεντ Ετιέν, η οποία και αμαυρώθηκε από την εισβολή των φιλάθλων των «στεφανουά», η Οσέρ επικράτησε 5-4 στα πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια και παράταση) και πανηγύρισε την επιστροφή της στη Ligue 1 έπειτα από 10 χρόνια.

Η κάτοχος τεσσάρων Κυπέλλων υπό τις οδηγίες του Ζαν Μαρκ Φουρλάν παρουσίασε ένα ομοιογενές, στιβαρό και αξιόμαχο σύνολο που έχασε την απευθείας άνοδο στο νήμα του πρωταθλήματος, τερματίζοντας ένα βαθμό πίσω από τη δεύτερη Αζαξιό. Η ποδοσφαιρική «μοίρα», ωστόσο, την επιβράβευσε στα μπαράζ, δίνοντας της το εισιτήριο για την κορυφαία κατηγορία τη σεζόν 2022-23.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, ξεκίνησε την καριέρα του στην Οσέρ, υπογράφοντας  το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 1998.

Αγορά Απόδοση
Να κατακτήσει τη Ligue 1 3000.00
Να τερματίσει στους πρώτους 3 75.00
Να τερματίσει στους πρώτους 5 25.00
Nα κατακτήσει το Κύπελλο Γαλλίας 150.00

Άνοδος-ρεκόρ της Φόλενταμ μετά από 13 χρόνια

Όταν το 2019 ο Βιμ Γιονκ ανέλαβε τη Φόλενταμ, κανείς δεν περίμενε πως ένα τόσο νεανικό σύνολο υπό της οδηγίες ενός άπειρου προπονητή θα κατάφερνε τρία χρόνια αργότερα να βρεθεί ξανά στην Eredivisie ύστερα από 13 χρόνια.

Ο ολλανδικός σύλλογος που είχε συνεχή παρουσία στην πρώτη κατηγορία μέχρι το 1998, βιώνοντας δύο υποβιβασμούς τις σεζόν 2003-2004 και 2008-2009, επέστρεψε στα «σαλόνια» της Α' Ολλανδίας, τερματίζοντας στη 2η θέση πίσω από την Έμεν.

Αξίζει να σημειωθεί πως, ο άσος της ΑΕΚ Β', Γιάννης Ιατρούδης, είχε δοθεί δανεικός στην ομάδα τη σεζόν 2020-2021, όπου και πέτυχε ένα γκολ σε 20 συμμετοχές.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλεξάντερ Φράι οδήγησε τη Βίντερτουρ στη Super League Ελβετίας

Μια ακόμη μακρόχρονη απουσία από την πρώτη κατηγορία των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων είναι αυτή της Βίντερτουρ. Το ελβετικό κλαμπ που αγωνιζόταν πριν από 37 ολόκληρα χρόνια στη Super League κατάφερε να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα της Β' Ελβετίας σε ισοβαθμία με τη Σαφχάουζεν.

«Πρωτεργάτης» της επιστροφής της στα «σαλόνια» δεν είναι άλλος από τον πρώην διεθνή άσο της Βασιλείας και της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Αλεξάντερ Φράι. Μάλιστα, εξαργύρωσε την επιτυχία αναλαμβάνοντας τη Βασιλεία (για τη νέα σεζόν), με την οποία μεγαλούργησε ως ποδοσφαιριστής.

Μάλιστα, το εντυπωσιακό στοιχείο είναι πως ο εμβληματικός Ελβετός επιθετικός, ανέλαβε την ομάδα μόλις τον Δεκέμβριο και κατάφερε να την οδηγήσει στην κατάκτηση του τίτλου της Challenge League για 4η φορά στην ιστορία της.

Αγορά Απόδοση
Να κατακτήσει τη Super League 500.00

Αούστρια Λουστενάου: Στην Bundesliga Αυστρίας με υπογραφή Ταμπάκοβιτς

Περνώντας στη Βόρεια Αυστρία, η Αούστρια Λουστενάου βρέθηκε στον «έβδομο ουρανό», πανηγυρίζοντας την επάνοδό της στην Α' κατηγορία.

Μετά από σχεδόν 22 χρόνια απουσία από την Bundesliga, η Αούστρια κατέκτησε τον τίτλο με πέντε βαθμούς διαφορά από τη 2η Φλόριντσντορφερ και επέστρεψε στην κορυφαία κατηγορία. 

Πρωταγωνιστής της ομάδας υπήρξε ο στράικερ, Χάρις Ταμπάκοβιτς, πετυχαίνοντας 27 γκολ σε 23 ματς στο πρωτάθλημα.

Η σημαντική συμβολή του 27χρονου, βέβαια, δεν πέρασε απαρατήρητη κι από άλλους συλλόγους που θέλησαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους μετά το καλοκαίρι, με την Αούστρια Βιέννης να αποσπάει τελικά την πολυπόθητη υπογραφή του.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άνοδος μετά από 83 χρόνια για την Κάζα Πία του Γκάλο

Για το τέλος αφήσαμε την πιο συναρπαστική ιστορία επιστροφής στην Primeira Liga, αυτήν της Κάζα Πία.

Η ομάδα της Λισαβόνας τερμάτισε τη φετινή σεζόν στη 2η θέση, παίρνοντας το εισιτήριο για την πρώτη κατηγορία μετά από το μακρινό 1939!

Φυσικά ανάμεσα στους παίκτες του ρόστερ, διακρίνεται ο γνωστός στο ελληνικό κοινό, πρώην άσος του Παναιτωλικού, της ΑΕΚ και του Ατρόμητου, Ροντρίγκο Γκάλο, ο οποίος και εντάχθηκε στην ομάδα το περασμένο καλοκαίρι. 

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο σύλλογος προκειμένου να καταφέρει να διατηρηθεί στην πρώτη κατηγορία την καινούργια σεζόν, προχώρησε σε σημαντικές ανανεώσεις κομβικών παικτών του.

Συγκεκριμένα, έκανε δικό του τον δανεικό 24χρονο Βραζιλιάνο ακραίο αμυντικό Λούκας Σοάρες, ενώ επέκτεινε τα συμβόλαια του αριστερού μπακ Ντέρικ Πολόνι, του αμυντικού χαφ, Αφόνσο Τάιρα, καθώς και του αμυντικού Βάσκο Φερνάντες.

Αγορά Απόδοση
Να κατακτήσει την Primeira Liga 3000.00
Nα κατακτήσει το Κύπελλο Πορτογαλίας 100.00

ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ

Θεωρούμε πως η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη θα παρουσιαστεί ενισχυμένη στη νέα αγωνιστική περίοδο στο κορυφαίο αγγλικό πρωτάθλημα, καταφέρνοντας να κερδίσει την παραμονή της σε αυτό. Ποντάρουμε λοιπόν στο να μην υποβιβαστεί σε απόδοση 1.90.

* Οι αποδόσεις ίσχυαν στις 18/6 & ώρα 14:00

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
GR
Πρόγραμμα ανταμοιβής*
Παραλίγο*
Ζήτα το και έγινε*
Cash out* Android App iOS App
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ