Έτοιμος να γράψει ιστορία είναι ο Μίλτος Τεντόγλου, αγωνιζόμενος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Κίνας.
Ο 27χρονος Έλληνας άλτης βρίσκεται στο Νατζίνγκ της Κίνας για να πάρει μέρος στο μεγάλο αθλητικό ραντεβού του Στίβου, υπερασπιζόμενος το «χρυσό» για μία ακόμα φορά. Είναι back to back πρωταθλητής και φέτος ψάχνει το «three-peat».
Επέστρεψε απ' την αγωνιστική παύση λόγω της ίωσης που τον ταλαιπώρησε προ μηνών και «διψάει» για νέες διακρίσεις, θέλοντας να παραμείνει στο «κυνήγι» του θρυλικού Ιβάν Πεντρόσο, που έχει υπερασπιστεί την πρωτιά για πέντε φορές συνολικά.
Αν και ο ανταγωνισμός είναι για μία ακόμα φορά ιδιαίτερα ψηλός, ο Τεντόγλου έφτασε στην ασιατική πόλη απόλυτα υγιής και έτοιμος να προσθέσει μία ακόμα σπουδαία επιτυχία στο παλμαρέ του, με τις στοιχηματικές εταιρίες να τον προσφέρουν ως το φαβορί του τελικού στο άλμα εις μήκος(2.25).
Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για σήμερα στις 13:40. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης θα αγωνιστεί με φετινό ρεκόρ τα 8.05μ., ενώ την κορυφαία επίδοση έχει ο Ματια Φουρλάνι (8.37μ.), που διανύει ως τώρα μια φανταστική σεζόν.
Παρακάτω θα βρείτε:
Δείτε στο παρακάτω box τις αποδόσεις για τον επόμενο νικητή στο άλμα εις μήκος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος:
Η απόδοση της κατάκτησης του «χρυσού» απ' τον Μίλτο Τεντόγλου ανέβηκε απ' το 1.44 στο 2.25, δείγμα του ότι οι ανταγωνιστές του θα τα δώσουν όλα απόψε για να τον «εκθρονίσουν». Παρ' όλα αυτά, παραμένει ο κορυφαίος στο αγώνισμά του και εκτιμούμε πως μπορεί να διατηρήσει τα σκήπτρα της κορυφής για τρίτη συνεχόμενη, αλλά και συνολική φορά, «κυνηγώντας» το ρεκόρ του Ιβάν Πεντρόσο.
Η ΕΡΤ 2 θα καλύψει ζωντανά όλη την αγωνιστική δράση του Παγκόσμιο Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου, που φιλοξενείται στο Ναντζίνγκ της Κίνας. Ο τελικός του Μίλτου Τεντόγλου είναι προγραμματισμένος για σήμερα, στις 13:40.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ