Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ολοκληρώθηκε και η ΑΕΚ αποφάσισε να μείνει με το υπάρχον ρόστερ, χωρίς να προχωρήσει κάποιες απ' τις περιπτώσεις παικτών που είχε ξεχωρίσει στην αγορά.
Τις τελευταίες μέρες η «Ένωση» κοιτούσε για στόπερ και αριστερό μπακ, δύο θέσεις που είναι γνωστό πως υπολείπεται και σε ποιότητα αλλά και σε ποσότητα.
Ωστόσο το κύριο μέλημα του Ματίας Αλμέιδα ήταν να μικρύνει το ρόστερ και στο πλαίσιο αυτό «αντίο» είπαν οι Στίβεν Τσούμπερ (Ζυρίχη), Νορντίν Άμραμπατ (Χαλ), και Κωνσταντίνος Γαλανόπουλος (ΑΠΟΕΛ).
Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου, ωστόσο μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου οι ελληνικές ομάδες θα μπορούν να υπογράψουν παίκτες από την αγορά των ελευθέρων.
1000 Δώρα* χωρίς κατάθεση από τη Stoiximan!
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Μεταγραφές ΑΕΚ 2024/25
Εκτός όμως από τους τρεις παίκτες που αναφέρθηκαν και πιο πάνω παρελθόν από τα Σπάτα θα αποτελέσει και ο Λιβάι Γκαρσία. Η «Ένωση» έχει στα χέρια της πρόταση από την Σπαρτάκ Μόσχας που αγγίζει τα 18 εκατ. ευρώ, με τον παίκτη να πιέζει για να γίνει η μεταγραφή, χαρίζοντας μάλιστα και το 20% των δικαιωμάτων του στην ΑΕΚ.
Έτσι, η δευτεραθλήτρια Ελλάδας, ετοιμάζεται για την ακριβότερη πώληση στην ιστορία της, η οποία ίσως ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ώρες.
Πάσχα με σούπερ Ημερολόγιο Προσφορών και 80 δώρα* κάθε μέρα!
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Μάλιστα, πρόταση από ομάδα του Μεξικού έφτασε και για τον Νίκλας Ελίασον, ωστόσο μετά την πώληση του Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ δεν προτίθεται να δώσει και άλλον σημαντικό παίκτη της.
Παράλληλα, στο θέμα αριστερού μπακ, καμία υπόθεση τελικώς δεν προχώρησε και στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο αποφάσισαν να μη γίνει κάποια μεταγραφική κίνηση τη δεδομένη στιγμή, δείχνοντας εμπιστοσύνη στο ρόστερ και στον προπονητή.
Δείτε στον παρακάτω πίνακα τις καλοκαιρινές προσθήκες του «Δικεφάλου», αφού στο χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο δεν ολοκληρώθηκε κάποια κίνηση :
Παίκτης |
Ομάδα |
Κόστος |
Α. Μπρινιόλι (Τ) |
Παναθηναϊκός |
Ελεύθερος |
Α. Κάλενς (Α) |
Θέλτα |
500.000 € |
Σ. Τσιλούλης (ΜΕ) |
Λαμία |
Ελεύθερος |
Θ. Στρακόσια (Τ) |
Μπρέντφορντ |
2.000.000 € |
Ρ. Περέιρα (Ε) |
Ουντινέζε |
Ελεύθερος |
Α. Κοϊτά (Ε) |
Σεντ Τρούιντεν |
4.500.000 € |
Μ. Οντουμπάτζο (Α) |
Άρης |
1.000.000 € |
Ε. Λαμέλα (Μ) |
Σεβίλλη |
Ελεύθερος |
Φ. Πιερό (Ε) |
Μακάμπι Χάιφα |
3.000.000 € |
Α. Μαρσιάλ (Ε) |
Μαν. Γιουνάιτεντ |
Ελεύθερος |
Οι μακροχρόνιες αγορές για τους «κιτρινόμαυρους»
Οι αποδόσεις της ΑΕΚ για την αγωνιστική περίοδο 2024/25.
Αγορά |
Απόδοση |
Νικήτρια Super League |
4.50 |
Νικήτρια Κυπέλλου Ελλάδας Betsson |
2.50 |
Φιναλίστ Κυπέλλου Ελλάδας Betsson |
2.60 |
Οι αποδόσεις ίσχυαν στις 3/2, 13:35
Σε ενδιαφέρουν ΑΜΕΣΑ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ