Το ναυάγιο του υποβρυχίου «Τιτάν» και ο θάνατος του πληρώματος δυστυχώς πρωταγωνιστούν στην ενημέρωση των τελευταίων ημερών, όμως φαίνεται πως μία στοιχηματική εταιρεία εκμεταλλεύτηκε το δραματικό γεγονός και το πρόσφερε προς ποντάρισμα.
Όπως έγινε γνωστό από μέσα του εξωτερικού η στοιχηματική εταιρεία Polymarket έλαβε στοιχήματα 220.000 δολαρίων από τη στιγμή, που έθεσε προς ποντάρισμα την επιλογή της έκβασης της εξαφάνισης του υποβρυχίου «Τιτάν», πριν προφανώς γίνουν γνωστά τα άσχημα νέα για την καταστροφή του και την απώλεια ζωής του πληρώματος.
Η επιλογή που προσφέρθηκε από τη στοιχηματική αφορούσε αν το υποβρύχιο και το πλήρωμα του θα επιβίωναν, ενώ θα έδινε τα κέρδη στους παίκτες, που πόνταραν μόνο αν βρίσκονταν το σώμα του υποβρυχίου «Τιτάν».
Μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και τα μέσα ενημέρωσης η υπόθεση έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό και έφερε έντονες διαμαρτυρίες.
Μάλιστα η στοιχηματική εταιρεία απάντησε χωρίς ουσιαστικά να... απαντήσει, αφού ξεκάθαρα ήρθε σε δύσκολη θέση και μίλησε για τα πονταρίσματα εκτός του αθλητικού πλαισίου και έφερε ως παράδειγμα την ακραία περίπτωση της Puddy Powder, η οποία το 2009 έναν χρόνο μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης των ΗΠΑ από τον Μπαράκ Ομπάμα, είχε βγάλει στοίχημα για το αν θα δολοφονηθεί ή όχι!
Διαβάστε επίσης
Εθισμένος γιος ιερέα έπαιξε 6.000€ και εξαφανίστηκε!
Ποινές σε 35 παίκτες στην Γαλλία για παραβάσεις που αφορούν το στοίχημα
Στην φυλακή Ταϋλανδός ιδιοκτήτης ομάδας για δημιουργία παράνομης στοιχηματικής