foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ47
ΑΥΤΟ ΤΟ 🎁 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ! ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

ΟΥΚΡΑΝΙΑ EURO 24 ▶️ Ρόστερ | Πρόγραμμα | Προγνωστικά | Αποδόσεις

EURO | 18 Ιουν 2024 13:06
Euro 2024 Ουκρανία.jpeg

Παρά τις δυσκολίες λόγω του πολέμου, η Ουκρανία επιστρέφει σε μεγάλη διοργάνωση, έχοντας μείνει εκτός Μουντιάλ στα μπαράζ (αποκλείστηκε από την Ουαλία).

Το Euro 24 αποτελεί την 4η διαδοχική συμμετοχή της σε τελική φάση, (τόσες έχει και συνολικά, με την πρώτη να έρχεται ως γηπεδούχος το 2012) και την καλύτερη πορεία στην αμέσως προηγούμενη διοργάνωση, όταν έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, για να αποκλειστεί από την Αγγλία με βαριά ήττα με 4-0.

Ποτέ ξανά δεν είχε καταφέρει να περάσει τους ομίλους, κάτι που πέτυχε τερματίζοντας στην 3η θέση σε όμιλο με Ολλανδία, Αυστρία και Β. Μακεδονία. Μέχρι εκείνο το σημείο ήταν από τις ομάδες που είχαν κερδίσει τις εντυπώσεις, έχοντας νεανικό ρόστερ και τη συμπάθεια όλων, τη στιγμή που οι παίκτες είχαν στο μυαλό τους συμπατριώτες τους, που έδιναν αγώνα επιβίωσης στην πατρίδα.

Αγωνίζεται ως ανεξάρτητο κράτος από το 1992, συνεπώς οι μεγαλύτερες διακρίσεις της έχουν έρθει ως μέρος της Σοβιετικής Ένωσης στο παρελθόν. Τώρα, βρίσκεται σταθερά στις θέσεις 24-25 της FIFA μετά το πικ της περιόδου 2006-2008, όταν έφτασε να είναι ακόμα και 13η. Στην τελική φάση έχει σημειώσει 3 νίκες σε 8 παιχνίδια, με συνολικά τέρματα 8-19.

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε τα εξής: 

  • Ρόστερ - Παίκτες κλειδιά
  • Πρόγραμμα
  • Ομάδες ομίλου
  • Αποδόσεις
  • Προγνωστικά

Συμμετείχε στον 3ο όμιλο, με αντιπάλους τις Αγγλία, Ιταλία, Β. Μακεδονία και Μάλτα, δίνοντας τα εντός έδρας παιχνίδια της σε Σλοβακία, Πολωνία, Τσεχία και Γερμανία. Παρόλα αυτά, ως γηπεδούχος δεν ηττήθηκε ούτε μία φορά, δεχόμενη γκολ μόνο από την Αγγλία (1-1). Οι μοναδικές απώλειες ήρθαν από Άγγλους και Ιταλούς, σε ματς που τους δυσκόλεψε πολύ. Ο πρώτος «τελικός» που έδωσε ήταν απέναντι στην Ιταλία στο τελευταίο ματς του ομίλου, καθώς με νίκη θα έπαιρνε απευθείας την πρόκριση στην τελική φάση. Τελικά, ναι με την άξιζε, αλλά της τη στέρησε ο διαιτητής Μανθάνο με τα σφυρίγματά του.

Η «χρυσή» δεύτερη ευκαιρία

Η πορεία της στο Nations League (2η σε όμιλο με Σκωτία, Ιρλανδία, Αρμενία) τής χάρισε το εισιτήριο για τα μπαράζ, όπου χρειάστηκε δύο ανατροπές, κερδίζοντας αρχικά με 2-1 εκτός έδρας τη Βοσνία με γκολ στο 85’ και στο 88’ και στη συνέχεια με 2-1 εντός έδρας (στην Πολωνία) την Ισλανδία. Στηρίζεται πάντα στο σύνολο.

cta_box_bg
Μεγάλη προσφορά* γνωριμίας που δεν παίζεται σε στοίχημα & live στοίχημα ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Euro 24 Ουκρανία Ρόστερ

Ανακοινώθηκε το ρόστερ που θα έχει η Ουκρανία στο Euro. Αναλυτικά η αποστολή:

Παίχτης (Ηλ.) Συμ. / Γκολ Ομάδα
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Γ. Μπουσάν (29)

17/0

Ντινάμο Κιέβου

Α. Τρουμπίν (22)

10/0

Μπενφίκα

Α. Λούνιν (25)

111/0

Ρεάλ Μαδρίτης

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Μ. Ματιβένκο (28)

63/0

Σαχτάρ

Γ. Κονόπλια (24)

12/1

Σαχτάρ

Β. Μπόνταρ (25)

3/0

Σαχτάρ

Ο. Τίμτσικ (27)

15/1

Ντινάμο Κιέβου

Β. Μικολένκο (25)

39/1

Έβερτον

Ι. Ζαμπάρνι (21)

34/1

Μπόρνμουθ

Ο. Σβάτοκ (29)

5/0

Ντνιπρό

Μ. Ταλοβέροβ (23)

2/0

Λίντσερ

Μ. Μιχαϊλιτσένκο (27)

7/0

Πολισία

ΜΕΣΟΙ

Α. Γιαρμόλενκο (34)

116/46

Ντινάμο Κιέβου

Μ. Σαπαρένκο (25)

28/1

Ντινάμο Κιέβου

Β. Μπράζκο (22)

2/0

Ντινάμο Κιέβου

Τ. Στεπανένκο (34)

81/4

Λουντογκόρετς

Ο. Ζούμπκοβ (27)

30/2

Σαχτάρ

Γ. Σουντακόβ (21)

14/1

Σαχτάρ

Ο. Ζίντσενκο (27)

60/9

Άρσεναλ

Β. Τσιγκανκόβ (26)

51/12

Χιρόνα

Μ. Μούντρικ (23)

18/2

Τσέλσι

Σ. Σιντόρτσουκ (33)

60/3

Βέστερλο

Ρ. Μαλινόβσκι (31)

59/7

Τζένοα

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Α. Ντόβμπικ (26)

25/8

Χιρόνα

Ρ. Γιαρεμτσούκ (28)

48/14

Βαλένθια

Β. Βάνατ (22)

5/0

Ντινάμο Κιέβου

Στην πρώτη του δουλειά ως υπηρεσιακός τεχνικός, ο Σεργκέι Ρεμπρόβ ανέλαβε την Ουκρανία τον Ιούνιο του 2023, αντικαθιστώντας τον υπηρεσιακό (σε εκείνο το σημείο) Ροτάν. Βοηθός του Καλίτβιντσεβ στην Εθνική την περίοδο 2010-11, ξέρει καλά το περιβάλλον και αποτελεί προσωπική επιλογή του Σεβτσένκο. Έδωσε ξανά χαρακτήρα στην ομάδα και ξεκάθαρη ταυτότητα, ενώ οι επιτυχίες ήρθαν άμεσα μετά από μία παράξενη περίοδο στη μετά-Euro 2020 εποχή. Μόλις 1 ήττα έχει υποστεί από τη στιγμή που ανέλαβε, με το ρεκόρ του να είναι εξαιρετικό (6-3-1).

Στο παρελθόν έχει περάσει με επιτυχία από τους πάγκους των Ντινάμο Κιέβου, Αλ Αχλί, Φερεντσβάρος και Αλ Αΐν. Πλούσιο το παλμαρέ του, καθώς έχει κατακτήσει 5 τίτλους (2 πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα, 1 Σούπερ Καπ) στην Ουκρανία, 3 σερί πρωταθλήματα στην Ουγγαρία και 2 τίτλους με την Αλ Αΐν (πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ) στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Το πιο σημαντικό είναι εμπνέει μεγάλο σεβασμό στους παίκτες του.

Οι παλιές… καραβάνες έχουν, πλέον, μεγαλώσει και έφτασε η στιγμή να δώσουν τη σκυτάλη στη νέα γενιά. Πέρα από τον πολύπειρο Ζίντσενκο, που προσφέρει τα μέγιστα σε πολλές θέσεις και όπου χρειαστεί, σε εκείνον που θα στηριχθεί περισσότερο αυτή τη φορά είναι στη θέση που από την εποχή του Σεβτσένκο έχει μείνει «ορφανή». Ο Ντόβμπικ ήρθε πολύ γρήγορα στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια, προέρχεται από την κορυφαία σεζόν της καριέρας του με τη Χιρόνα, την οποία οδήγησε στο Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της. Αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Ισπανία με 24 γκολ και αυτή τη φορά δείχνει πιο έτοιμος σε σχέση με την προηγούμενη τελική φάση, στην οποία άφησε μεν καλές εντυπώσεις, αλλά δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά.

Πίσω του θα βρίσκονται Τσιγκανκόβ και Μούντρικ, που έχουν την ποιότητα και την ταχύτητα να τον πλαισιώσουν ιδανικά. Ο Γιαρμόλενκο, που προέρχεται και από σοβαρό τραυματισμό φέτος, αυτή τη φορά θα παίξει συμπληρωματικό ρόλο. Σημαντικές απουσίες δεν υπάρχουν, παρά μόνο κάποια μικροπροβλήματα, που ίσως την ταλαιπωρήσουν στην πρεμιέρα.

Ο Ρεμπρόβ παίζει με ενδεκάδα, που μπορεί μέσα στον αγώνα να αλλάξει με ευκολία το 4-2-3-1, με το οποίο συνήθως ξεκινάει, σε 4-3-3, ανάλογα με το πώς παρατάσσεται ο αντίπαλος. Διαθέτει, άλλωστε, παίκτες, που μπορούν να προσφέρουν σε πολλές θέσεις.

Ο Λούνιν θα βρίσκεται στην εστία, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Μικολένκο, Ματβιένκο, Ζαμπάρνι και Κονόπλια. Στη μεσαία γραμμή ο Σαπαρένκο έχει το προβάδισμα, με τον Μπράζκο να διεκδικεί τη θέση, για να παίξει δίπλα στον Ζίντσενκο. Σε διάταξη με 3 μέσους, θα πάρει φανέλα βασικού και ο Μαλινόβσκι.

Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ντόβμπικ, ενώ πίσω του θα βρίσκονται οι Μούντρικ, Τσιγκανκόβ και είτε ο Σουντακόβ είτε ο Μαλινόβσκι. Στο πιθανό 4-3-3 θα μείνει εκτός ενδεκάδας ο πρώτος.

Από τις ελάχιστες ομάδες που αποφάσισαν να δώσουν 3 φιλικά προετοιμασίας, με τα πιο δυνατά να είναι τα δύο πρώτα. Αντιμετώπισε τη Γερμανία εκτός έδρας, δοκίμασε την τακτική της στην κόντρα και πήρε ισοπαλία με 0-0, έχοντας την τύχη με το μέρος της. Στη συνέχεια, με «πειραματική» ενδεκάδα ηττήθηκε με 3-1 από την Πολωνία. «Τα φιλικά είναι για να κάνουμε λάθη και να μαθαίνουμε», τόνισε ο τεχνικός Ρεμπρόβ. Έκλεισε τα φιλικά στις 11/6 με τη Μολδαβία.

Euro 24 Ουκρανία Όμιλος

Βρίσκεται στον 5ο όμιλο και θα αντιμετωπίσει Βέλγιο, Σλοβακία και Ρουμανία. Η μοναδική φορά που ξεκίνησε με νίκη (1-0-2) σε όμιλο της τελικής φάσης ήταν το 2012, όταν επιβλήθηκε με 2-1 της Σουηδίας εντός έδρας στο Κίεβο, ενώ πάντα χάνει για την τελευταία αγωνιστική και, μάλιστα, με το ίδιο σκορ χωρίς να σκοράρει (0-1 από την Αγγλία, 0-1 από την Πολωνία 0-1 από την Αυστρία κατά σειρά)! Σε επίσημες αναμετρήσεις έχει αντιμετωπίσει μόνο τη Σλοβακία στο παρελθόν, φτάνοντας σε μόλις μία νίκη (1-1-2). Κόντρα στη Ρουμανία έχει μόνο δώσει μόνο φιλικά, ενώ για πρώτη φορά θα παίξει κόντρα στους Βέλγους.

  1. Βέλγιο
  2. Ουκρανία
  3. Σλοβακία
  4. Ρουμανία

Πρόγραμμα Euro 24 Ουκρανία

Θεωρητικά, το πρόγραμμα Euro 24 είναι καλό, καθώς θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο για την τελευταία αγωνιστική και μέχρι τότε είναι πιθανό οι αντίπαλοί της να έχουν εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση και να προχωρήσουν σε αλλαγές στην ενδεκάδα. Η πρεμιέρα θα έρθει κόντρα στη Ρουμανία, που είναι μεν επικίνδυνη, αλλά δεδομένα στα μέτρα της και τη 2η αγωνιστική θα κοντραριστεί με τη Σλοβακία. Το πρόγραμμα, λοιπόν, είναι αρκετά ευνοϊκό σε όμιλο με ένα ξεκάθαρο φαβορί.👇

Αγώνας Ημερ/νία (Ώρα) Γήπεδο & Πόλη
Ρουμανία - Ουκρανία 3-0 «Football Arena», Μόναχο
Σλοβακία - Ουκρανία 21/6, 16:00 «Düsseldorf Arena», Ντίσελντορφ
Ουκρανία - Βέλγιο 26/6, 19:00 «Stuttgart Arena», Στουτγάρδη
cta_box_bg
Μεγάλη προσφορά* γνωριμίας που δεν παίζεται σε στοίχημα & live στοίχημα ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ουκρανία Euro 2024 Διασταυρώσεις

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες τις διασταυρώσεις που μπορεί να έχει η Ουκρανία στη φάση των νοκ-άουτ με δεδομένο πάντα ότι θα προκριθεί από τη φάση των ομίλων.

Θέση Διασταυρώνεται με...
3ο ενός εκ των ομίλων Α’, Β’, Γ’, Δ’
2ο του Δ’ Ομίλου
1ο ενός εκ των ομίλων Β’, Γ’

*Στη νοκ άουτ φάση των «16» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι.

Euro 24 Ουκρανία Αποδόσεις

Απέχει πολύ από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, κάτι λογικό, καθώς ναι μεν υπάρχει ταλέντο (Μούντρικ, Ντόβμπικ, Τσιγκανκόβ), αλλά δεν υπάρχουν οι μεγάλοι σταρ (ο πιο έμπειρος είναι ο Ζίντσενκο). Επίσης, με την κορυφαία πορεία να είναι μέχρι τα προημιτελικά, δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά τα πράγματα. Στον όμιλο, πάντως, είναι δίκαια 2ο φαβορί, πίσω από το Βέλγιο, και οριακά μπροστά από τη Ρουμανία.

Αγορά Απόδοση
Νικητής Διοργάνωσης 175.00
Να φτάσει στον τελικό 55.00
Να φτάσει έως τα ημιτελικά 20.00
Νικητής Ομίλου 12.50
Να προκριθεί από τον Όμιλο 5.70

foxbet_new_logo_eidika_stoiximata.svg
Προγνωστικό #1

Στην προηγούμενη τελική φάση Euro κέρδισε τις εντυπώσεις, τώρα ήρθε η ώρα να «λάμψει». Με μεγαλύτερη εμπειρία στο ρόστερ και ταλέντο, με πιο έμπειρο προπονητή στον πάγκο, βρίσκεται σε ισορροπημένο όμιλο και συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, αυτό λειτουργεί υπέρ της και τα καταφέρνει. Πιστεύουμε ότι μπορεί και να διακριθεί και τουλάχιστον να περάσει στα νοκ άουτ, τερματίζοντας στη 2η θέση του ομίλου της πίσω από το αδιαφιλονίκητο φαβορί Βέλγιο.

Θέση στον όμιλο: 2η2.83

Το προγνωστικό δόθηκε στις 10/6

foxbet_new_logo_eidika_stoiximata.svg
Προγνωστικό #2

Για να συμβεί το παραπάνω σενάριο θα χρειαστεί όχι μόνο να μην ηττηθεί από τουλάχιστον δύο αντιπάλους, αλλά και πιθανότατα να κερδίσει το λιγότερο μία ομάδα. Έχει αξία το ενδεχόμενο να συγκεντρώσει 4+ πόντους.

Πόντοι στον όμιλο: Over 3,51.70

Το προγνωστικό δόθηκε στις 10/6

Καλύτερη Στοιχηματική για το Euro 24

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ