foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ47
ΑΥΤΟ ΤΟ 🎁 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ! ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

ΡΟΥΜΑΝΙΑ EURO 24 ▶️ Ρόστερ | Πρόγραμμα | Προγνωστικά | Αποδόσεις

EURO | 27 Ιουν 2024 10:09
Euro 2024 Ρουμανία.jpeg

Η Ρουμανία κατόρθωσε τον μεγάλο στόχο και θα συμμετέχει για 6η φορά στην ιστορία της σε τελική φάση Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Δεν υπάρχει στην τροπαιοθήκη καμία κατάκτηση της συγκεκριμένης διοργάνωσης στο παρελθόν.

Για πρώτη φορά έπαιξε το 1984 στα γήπεδα της Γαλλίας, όπου αποκλείστηκε στους ομίλους, ανάλογα αποτελέσματα είχε και το 1996 στην Αγγλία, ενώ το 2000 στο Euro, που διεξήχθη σε Βέλγιο και Ολλανδία πραγματοποίησε την καλύτερη πορεία της, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά του θεσμού (αποκλείστηκε από τη φιναλίστ Ιταλία). Ακολούθησαν ακόμα δύο συμμετοχές, το 2008 σε Αυστρία και Ελβετία έμεινε εκτός στους ομίλους, όπως και το 2016 στη Γαλλία.

Επιστρέφει στο κορυφαίο επίπεδο με την είσοδο της στο Euro 24, έπειτα από οκτώ χρόνια, καθώς δεν πήρε μέρος στο πιο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ενώ δεν προκρίθηκε ούτε στο Μουντιάλ του 2022 (έχει να αγωνιστεί από το 1998 στη διοργάνωση που έγινε στη Γαλλία). Αναζητεί τη διάκριση το φετινό καλοκαίρι, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και ο κόσμος έχουν υψηλές απαιτήσεις από την ομάδα του Έντουαρντ Ιορντανέσκου, καθώς διαθέτει καλή φουρνιά έμπειρων και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών για να πρωταγωνιστήσει και να πραγματοποιήσει μια θετική πορεία για τα δεδομένα της.

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε τα εξής: 

  • Ρόστερ - Παίκτες κλειδιά
  • Πρόγραμμα
  • Ομάδες ομίλου
  • Αποδόσεις
  • Προγνωστικά

Στην προκριματική φάση του Euro πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία και κατέλαβε δίκαια την 1η θέση του γκρουπ, αφήνοντας πιο πίσω το μεγάλο φαβορί Ελβετία. Ο όμιλος ήταν βατός, καθώς εκτός των Ελβετών κοντραρίστηκε με Ισραήλ, Λευκορωσία, Κόσοβο και Ανδόρα αντίστοιχα, έπειτα από 10 αγωνιστικές μέτρησε απολογισμό (6-4-0). Η αμυντική λειτουργία (5 γκολ παθητικό) αποτέλεσε το «κλειδί της επιτυχίας», ενώ σημείωσε 16 γκολ, έχοντας την 2η πιο παραγωγική επίθεση στο γκρουπ.

Άρωμα... Πρέμιερ Λιγκ στην άμυνα, Σούπερ Λιγκ στην επίθεση

Ο προπονητής Έντουαρντ Ιορντανέσκου δίνει τεράστια έμφαση στο ανασταλτικό κομμάτι, ο 22χρονος στόπερ της Τότεναμ Ράντου Ντραγκούσιν αποτέλεσε τον «στυλοβάτη» στα μετόπισθεν, ο αρχηγός Νικολάε Στάντσιου, που αγωνίζεται στη Νταμάτς, ήταν το βασικό «γρανάζι» της μεσαίας γραμμής, ενώ ο πρώην στράικερ του Ατρομήτου Ντένις Άλιμπετς (φοράει τη φανέλα της Μουαϊτέρ) σκόραρε τρία τέρματα, βάζοντας τη δική του «σφραγίδα» στην πετυχημένη «συνταγή».

cta_box_bg
Μεγάλη προσφορά* γνωριμίας που δεν παίζεται σε στοίχημα & live στοίχημα ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Euro 24 Ρουμανία Ρόστερ

Ανακοινώθηκε το ρόστερ που θα έχει η Ρουμανία στο Euro. Αναλυτικά η αποστολή:

Παίχτης (Ηλ.) Συμ. / Γκολ Ομάδα
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Φλ. Νίτσα (36)

20/0

Γκαζιαντέπ

Χ. Μολντοβάν (26)

10/0

Ατλέτικο Μαδρίτης

Στ. Ταρνοβάνου (24)

1/0

Στεάουα

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Ν. Μπάντσου (31)

34/2

Κραιόβα

Α. Μπούρτσα (31)

27/1

Αλ Οκντούντ

Ι. Νεντελτσεάρου (28)

26/2

Παλέρμο

Α. Ρους (28)

19/1

Πάφος

Α. Ράτσιου (25)

16/1

Βαγιεκάνο

Ρ. Ντραγκούσιν (22)

15/0

Τότεναμ

Β. Μόγκος (31)

5/0

Κλουζ

Μπ. Ρακοβιτσάν (23)

1/0

Ρακόβ

ΜΕΣΟΙ

Ν. Στάντσιου (31)

68/14

Νταμάκ

Ρ. Μάριν (28)

54/3

Έμπολι

Αλ. Τσιτσιλντάου (26)

36/4

Κόνιασπορ

Ι. Χάτζι (25)

33/5

Αλαβές

Ντ. Μαν (25)

22/7

Πάρμα

Β. Μιχαίλα (24)

19/4

Πάρμα

Μ. Μάριν (25)

16/0

Πίζα

Ντ. Ολάρου (26)

16/0

Στεάουα

Ντ. Σορέσκου (26)

16/0

Γκαζιαντέπ

Φλ. Κομάν (26)

13/1

Στεάουα

Ά. Σουτ (25)

1/0

Στεάουα

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Τ. Πούσκας (28)

41/11

Μπάρι

Ντ. Άλιμπετς (33)

37/5

Μουαϊτχέρ

Ντ. Ντράγκου (24)

9/2

Γκαζιαντέπ

Ντ. Μπιρλιγκέα (24)

1/0

Κλουζ

Ο Έντουαρντ Ιορντανέσκου διορίστηκε ως προπονητής στις 25 Ιανουαρίου του 2022, αντικαθιστώντας τον Μιρέλ Ραντόι στην τεχνική ηγεσία. Διαθέτει εμπειρία, τη σεζόν 2020-21 πανηγύρισε το μοναδικό πρωτάθλημα στην καριέρα του με την Κλουζ, ενώ με τον ίδιο σύλλογο μέτρησε δύο Σούπερ Καπ (2018-20). Στα αξιοσημείωτα πως τη χρονιά 2014-15 εργαζόταν στην Παντούρι και έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου, όπου ηττήθηκε άνετα από τη Στεάουα Βουκουρεστίου.

Στην εθνική Ρουμανίας έδωσε την απαραίτητη ώθηση για να κατορθώσει τον μεγάλο στόχο της πρόκρισης στα τελικά του Euro, καθώς άλλαξε την ψυχολογία στα αποδυτήρια και κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου από τις πρώτες ημέρες. Μέχρι τώρα, έχει βρεθεί στον πάγκο σε 38 αγώνες, έχοντας απολογισμό (22-9-7), το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου, πάντως δεν αποκλείεται σε πιθανή καλή πορεία να κληθεί σε συζητήσεις από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους οι δύο πλευρές.

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός της Τότεναμ Ντραγκούσιν είναι το επόμενο μεγάλο αστέρι της χώρας και αναμένεται να προσελκύσει πάνω του αρκετά βλέμματα, καθώς κατευθύνει την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του Ιορντανέσκου, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Στη μεσαία γραμμή ξεχωρίζει ο αρχηγός μέσος Νικολάε Στάντσιου, ο οποίος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο για ακόμα μια φορά, αφού διαθέτει την ποιότητα για να κάνει τη διαφορά στο κέντρο. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο πολύπειρος Ντένις Άλιμπετς και άπαντες περιμένουν να πάρει τη χώρα από το… χέρι, σημειώνοντας κρίσιμα τέρματα στη διοργάνωση.

Η απουσία του 28χρονου μεσοεπιθετικού Αλεξάντρου Μιτρίτσα έκανε αίσθηση από το ρόστερ της ομάδας, καθώς προέρχεται από τρομερή χρονιά με τη φανέλα της Κραιόβα. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ σε 39 συμμετοχές πέτυχε 16 γκολ και μοίρασε 14 ασίστ, όμως δεν κλήθηκε από τον Ιορντανέσκου, με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας να αναφέρουν πως πρόκειται για πειθαρχικούς λόγους και όχι για αγωνιστικούς.

Ο Έντουαρντ Ιορντανέσκου επέλεξε κατά κύριο λόγο τον σχηματισμό 4-3-3 στην προκριματική φάση του Euro, όμως σε αρκετά παιχνίδια εφάρμοσε και το 5-3-2. Φαίνεται, πως θα προσαρμόσει τις επιλογές του ανάλογα με τη δυναμική των αντιπάλων στα τελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, κάνοντας διαφοροποιήσεις στα πρόσωπα της ενδεκάδας.

Ο Μολντοβάν θα καθίσει κάτω από τα… γκολπόστ, οι Μπάντσου, Ντράγκουσιν, Μπούρτσα και Ράτσιου θα αγωνιστούν σε πιθανή τετράδα στην άμυνα, ενώ σε περίπτωση πεντάδας θα χωρέσει και ο Ρους. Στο κέντρο οι Ραζβάν Μάριν και Στάντσιου μοιάζουν σίγουροι, ενώ τη θέση δίπλα τους διεκδικούν οι Μάριους Μάριν και Τσιταλντάου.

Στα πλευρά της επίθεσης θα παίξουν οι Κομάν, Χάτζι και πιθανότατα στη γραμμή κρούσης θα επιστρατευτεί ο πολύπειρος Άλιμπετς.

Στο πρώτο φιλικό παιχνίδι του Ιουνίου παρουσίασε προβληματική εικόνα στην εντός έδρας λευκή ισοπαλία με τη Βουλγαρία, ενώ μεγαλύτερο «καμπανάκι» αποτέλεσε το 0-0 με το Λιχτενστάιν στο Βουκουρέστι. Μπορεί να είχε πολλές ευκαιρίες για τη νίκη και να μην κινδύνεψε ουδέποτε στα μετόπισθεν, όμως το γεγονός πως παρέμεινε «άσφαιρη» σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι έφερε έντονο προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας του Έντουαρντ Ιορντανέσκου, ο οποίος καλείται να διορθώσει μέσα σε λίγες ημέρες την κάκιστη εικόνα.

Euro 24 Ρουμανία Όμιλος

Βρίσκεται στον 5ο όμιλο κι έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Το Βέλγιο μπορεί να φαντάζει το ακλόνητο φαβορί για να πάρει την πρωτιά, όμως Ουκρανία και Σλοβακία είναι ομάδες στα… μέτρα της, αφού δεν διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία για να πρωταγωνιστήσουν, ενώ και τα ρόστερ τους δεν… τρομάζουν ιδιαίτερα το σύνολο του Έντουαρντ Ιορντανέσκου. Στα αξιοσημείωτα πως δεν αντιμετώπισε καμία ομάδα στα τελικά των περασμένων διοργανώσεων που συμμετείχε στο παρελθόν και για πρώτη φορά θα… κονταροχτυπηθεί μαζί τους, με αποκλειστικό στόχο την υπέρβαση στα γήπεδα της Γερμανίας.

  1. Βέλγιο
  2. Ουκρανία
  3. Σλοβακία
  4. Ρουμανία

Πρόγραμμα Euro 24 Ρουμανία

Στην πρεμιέρα του Euro διασταυρώνει τα… ξίφη της με την Ουκρανία, θα ακολουθήσει η αναμέτρηση με το Βέλγιο, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τη Σλοβακία, όπου δεν αποκλείεται να είναι αδιάφορη βαθμολογικά, καθώς θεωρείται από τις πιο αδύναμες ομάδες του ομίλου και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αποκλειστεί πρόωρα.👇

Αγώνας Ημερ/νία (Ώρα) Γήπεδο & Πόλη
Ρουμανία - Ουκρανία 3-0 «Football Arena», Μόναχο
Βέλγιο - Ρουμανία 2-0 «Cologne Stadium», Κολωνία
Σλοβακία - Ρουμανία 1-1 «Frankfurt Arena», Φρανκφούρτη
cta_box_bg
Μεγάλη προσφορά* γνωριμίας που δεν παίζεται σε στοίχημα & live στοίχημα ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ρουμανία Euro 24 Διασταυρώσεις

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες τις διασταυρώσεις που μπορεί να έχει η Ρουμανία στη φάση των νοκ-άουτ με δεδομένο πάντα ότι θα προκριθεί από τη φάση των ομίλων.

Θέση Διασταυρώνεται με...
Ολλανδία

*Στη νοκ άουτ φάση των «16» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι.

Euro 24 Ρουμανία Αποδόσεις

Από τα μεγάλα αουτσάιντερ προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες τη Ρουμανία για κατάκτηση του τροπαίου, ενώ θεωρείται δύσκολο να φτάσει ακόμα και στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Με το Βέλγιο να φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση, θεωρείται λογικό να δίνεται στο 8.00 για να τερματίσει στην κορυφή του ομίλου, ενώ προσφέρεται ως φαβορί για να προκριθεί από το γκρουπ.

Αγορά Απόδοση
Νικητής Διοργάνωσης 100.00
Να φτάσει στον τελικό 35.00
Να φτάσει έως τα ημιτελικά 14.00

 

foxbet_new_logo_eidika_stoiximata.svg
Προγνωστικό #1

Η Ρουμανία δεν έχει υψηλές βλέψεις για τη διοργάνωση και μοιάζει δύσκολο να κάνει την υπέρβαση, αφού δεν διαθέτει το κατάλληλο υλικό για να πάει μακριά στο Euro. Να μην προκριθεί στους «16» του θεσμού μοιάζει αρκετά πιθανό να επαληθευθεί.

❌ Να φτάσει στους 16: ΟΧΙ2.87

Το προγνωστικό δόθηκε στις 10/6

foxbet_new_logo_eidika_stoiximata.svg
Προγνωστικό #2

Στο γκρουπ φαίνεται πως θα δώσει μάχη για την 3η θέση μαζί με τη Σλοβακία, αφού Βέλγιο και Ουκρανία μοιάζουν να είναι τα μεγάλα φαβορί για την απευθείας πρόκριση. Να μαζέψει λιγότερους από 3,5 βαθμούς στον όμιλο δίνεται σε ικανοποιητική απόδοση.

❌ Πόντοι στον όμιλο: Under 3,5 1.62

Το προγνωστικό δόθηκε στις 10/6

Επιμέλεια: Γιώργος Κούλης

Καλύτερη Στοιχηματική για το Euro 24

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ