foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ47
ΑΥΤΟ ΤΟ 🎁 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ! ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

ΤΣΕΧΙΑ EURO 24 ▶️ Ρόστερ | Πρόγραμμα | Προγνωστικά | Αποδόσεις

EURO | 19 Ιουν 2024 14:42
Euro 2024 Τσεχία.jpeg

Συνεπής στο ραντεβού της με τη μεγαλύτερη διοργάνωση της Ευρώπης σε επίπεδο εθνικών ομάδων, η Τσεχία δεν έχει χάσει καμία από τις 8 τελικές φάσεις από το 1996.

Από όταν και ξεκίνησε να συμμετέχει αυτόνομα (παλαιότερα μέλος της ενιαίας Τσεχοσλοβακίας, με μία κατάκτηση το 1976, κόντρα στη Δυτική Γερμανία στα πέναλτι), το συγκεκριμένο ρεκόρ την κάνει να θεωρείται από τις παραδοσιακές δυνάμεις του θεσμού, μέσω του οποίου, κατά καιρούς, έχουν αναδειχθεί μεγάλες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες όπως οι Νέντβεντ, Πομπόρσκι, Μπάρος και Ροζίτσκι.

Φιναλίστ στην παρθενική της συμμετοχή, όπου έχασε στον τελικό από τη Γερμανία και 3η θέση το 2004, με αποκλεισμό από την Ελλάδα σε έναν αλησμόνητο ημιτελικό, οι δύο καλύτερες επιδόσεις της. Καθόλου άσχημη και η παρουσία της στην τελευταία διοργάνωση. Προκρίθηκε στους 16 ως μία από τις καλύτερες τρίτες των ομίλων και απέκλεισε την Ολλανδία, για να αποκλειστεί με τη σειρά της στα προημιτελικά από τους Δανούς, οπότε κατέλαβε την 6η θέση στην τελική κατάταξη.

Γενικά το Euro είναι ο θεσμός της, σε αντίθεση με το Μουντιάλ, όπου έχει να εμφανιστεί σε τελική φάση από το 2006. Στο φετινό Euro 24, βέβαια, προκρίθηκε αρκετά δύσκολα.

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε τα εξής: 

  • Ρόστερ - Παίκτες κλειδιά (όταν ανακοινωθεί)
  • Πρόγραμμα
  • Ομάδες ομίλου
  • Αποδόσεις
  • Προγνωστικά

Η 2η θέση στον 5ο όμιλο των προκριματικών της έδωσε το εισιτήριο. Με αντιπάλους Αλβανία, Πολωνία, Μολδαβία και Νησιά Φερόε έκανε καλή εκκίνηση. Η δυσκολία της, όμως, στη δημιουργία φάσεων και η αδυναμία εκμετάλλευσης των ατομικών χαρακτηριστικών κάθε παίκτη, αναδείχθηκαν στις 2 αναμετρήσεις με την Αλβανία, από την οποία πήρε μόνο 1 βαθμό, αλλά και στην τυχερή ισοπαλία στη Βαρσοβία. Πόνταρε στα εντός με Ν. Φερόε και Μολδαβία, πήρε «αγκομαχώντας» με 1 πέναλτι το πρώτο, ευκολότερα με 3-0 το δεύτερο, την τελευταία αγωνιστική.

Η πρόκριση δεν έσωσε τον Σίλχαβι

Παρά ταύτα, η αμφισβήτηση προς τον Ομοσπονδιακό τεχνικού Σίλχαβι, που οργίαζε λόγω εμφανίσεων, τον ανάγκασε σε παραίτηση αμέσως μετά, με τους παίκτες μοιρασμένους ως προς τον ίδιο. Αντικαταστάτης ο Χάσεκ, με μικρό παρελθόν στην ίδια θέση. Χωρίς ιδιαίτερες περγαμηνές, η καριέρα του εξαντλείται σε ασιατικές εθνικές ομάδες. Περισσότερο μέτρησαν οι καλές του σχέσεις με την ομοσπονδία, η οποία κατά καιρούς δέχεται πυρά από Τύπο και φιλάθλους. Μοιάζει μεταβατική επιλογή για να βγει ήρεμα το τουρνουά. 

cta_box_bg
Μεγάλη προσφορά* γνωριμίας που δεν παίζεται σε στοίχημα & live στοίχημα ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Euro 24 Τσεχία Ρόστερ

Ανακοινώθηκε το ρόστερ που θα έχει η Τσεχία στο Euro. Αναλυτικά η αποστολή:

Παίχτης (Ηλ.) Συμ. / Γκολ Ομάδα
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Γ. Στάνεκ (28)

9/0

Σλάβια Πράγας

Β. Γιάρος (22)

0/0

Στουρμ Γκρατς

Μ. Κόβαρ (24)

1/0

Λεβερκούζεν

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Β. Κουφάλ (31)

40/1

Γουέστ Χαμ

Ν. Γιούρασεκ (23)

7/0

Χοφενχάιμ

Ν. Ζίμα (23)

20/1

Σλάβια Πράγας

Ν. Ντούντερα (26)

8/1

Σλάβια Πράγας

Λ. Κρέιτσι (25)

9/3

Σλάβια Πράγας

Μ. Βίτικ (21)

1/0

Σλάβια Πράγας

Τ. Χολς (31)

27/2

Σλάβια Πράγας

Τ. Βλτσεκ (23)

1/0

Σλάβια Πράγας

Ρ. Χράνατς (24)

1/0

Πλζεν

ΜΕΣΟΙ

Αν. Μπαράκ (29)

39/9

Φιορεντίνα

Λ. Πρόβοντ (27)

18/2

Σλάβια Πράγας

Ον. Λιγκρ (25)

13/0

Φέγενορντ

Τ. Σούτσεκ (29)

68/12

Γουέστ Χαμ

Β. Τσέρνι (26)

15/5

Βόλφσμπουργκ

Μ. Γιούρασεκ (20)

1/0

Σλάβια Πράγας

Π. Σουλτς (23)

1/0

Πλζεν

Λ. Κερβ (23)

0/0

Πλζεν

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Αν. Χλόζεκ (21)

31/2

Λεβερκούζεν

Μ. Τσιτίλ (25)

12/4

Σλάβια Πράγας

Π. Σικ (28)

37/18

Λεβερκούζεν

Τ. Τσόρι (29)

3/2

Πλζεν

Γ. Κούστα (27)

20/3

Σπάρτα Πράγας

«Φρέσκος» στον πάγκο της Τσεχίας ο Ιβάν Χάσεκ, γηγενής προπονητής και πρώην ποδοσφαιριστής. Ανέλαβε την εθνική της χώρας μετά την πρόκριση στα τελικά του καλοκαιριού, αφού πάρα το τέλος καλό, δεν θεωρήθηκαν όλα καλώς καμωμένα από την ομοσπονδία και τα Μ.Μ.Ε. της χώρας, για τον προκάτοχό του Σίλχαβι. Ο Χάσεκ, που πρωταγωνίστησε ως παίκτης κυρίως στη Σπάρτα Πράγας, κλείνει 25 χρόνια στους πάγκους, χωρίς πάντως να έχει σημειώσει αξιοπρόσεκτες επιτυχίες, ενώ έχει υπάρξει ξανά στη θέση του Ομοσπονδιακού το 2009. Περισσότερο διαχειριστής και λιγότερο παρεμβατικός, διαθέτει, πάντως, την πειθώ για να διαχειριστεί τα μεγάλα ονόματα, άλλωστε πέραν της προπονητικής είναι και νομικός!

Αρκετά αναμενόμενες οι επιλογές του Χάσεκ, όλοι οι παίκτες που αγωνίζονται στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έλαβαν πρόσκληση, όπως και οι κομβικότεροι από τις 2 μεγάλες ομάδες της Πράγας. Πρόσκληση πήρε και ο Κουφάλ της Γουέστ Χαμ, που είχε πρωταγωνιστήσει σε νυχτοπερπατήματα και είχε αποκλειστεί μέχρι και τα φιλικά του Μαρτίου, οπότε θα αποτελέσει βασική επιλογή στα ακραία μπακ-χαφ, την ώρα που οι Κρέιτσι, Χολς και Ζίμα δείχνουν να «κουμπώνουν» ως τριάδα σέντερ μπακ. Στα χαφ δεσπόζει ο αρχηγός Σούτσεκ, επίσης της Γουέστ Χαμ, που θα παίρνει βοήθειες από τους Σάντιλεκ, Πρόβοντ, ενώ την έκπληξη στην 11άδα μπορεί να κάνει ο Σουλτς της Πλζεν που διέπρεψε ως επιτελικός. Η αποτελεσματικότητα της επιθετικής γραμμής είναι ένα μεγάλο ζητούμενο για τους Τσέχους, το οποίο καλούνται να λύσουν, πέραν του Σικ της Λεβερκούζεν, οι Τσιτίλ, Τσόρι, Κούστα και Χλόζεκ, που πιθανότατα θα πάρουν άπαντες χρόνο συμμετοχής.

Με τις περισσότερες μεγάλες ομάδες στην τσέχικη λίγκα να προτιμούν 3άδα στα στόπερ, δεν προκαλεί έκπληξη ότι και ο Χάσεκ έχει δουλέψει με αντίστοιχους σχηματισμούς. Το αν θα είναι το 3-4-1-2 με το οποίο αγωνίστηκε στα δύο φιλικά προετοιμασίας ή κάποιο που θα περιλαμβάνει κλασικά εξτρέμ, μένει να φανεί.

Κάτω από τα γκολπόστ, ο Στάνεκ της Σλάβια εξαργυρώνει μία φοβερή χρονιά και παίρνει τη θέση από τον Κόβαρ της Λεβερκούζεν. Οι Κρέιτσι και Χολς δείχνουν ακλόνητοι στα σέντερ μπακ και πιθανότατα θα πλαισιωθούν από τον Ζίμα. Την 5άδα της αμυντικής γραμμής θα κλείσουν οι ακραίοι μπακ-χαφ Γιούρασεκ και Τσουφάλ.

Από τη μέση και μπροστά τα πράγματα είναι πιο ρευστά. Πέρα από τον αρχηγό Σούτσεκ στον άξονα και τον φορ Σικ της Λεβερκούζεν, οι υπόλοιπες θέσεις παίζονται. Ο Χάσεκ, πάντως, δείχνει να προτιμά παίκτες που είναι καλύτεροι στο γρήγορο επιθετικό transition, απ’ ότι με τη μπάλα στα πόδια.

Δύο φιλικά έδωσε, αρχικά με τη Μάλτα, την οποία διέλυσε με 7-1, ενώ στη συνέχεια κέρδισε και τους Σκοπιανούς με 2-1. Πιο απαιτητικό το τελευταίο φιλικό, στο οποίο σκόραρε μόνο από πέναλτι και δυσκολεύτηκε αρκετά να πατήσει στη μεγάλη περιοχή, αφού οι αντίπαλοι τής παραχώρησαν την κατοχή και έκλεισαν τους διαδρόμους.

Euro 24 Τσεχία Όμιλος

Συμμετέχει στον 6ο και τελευταίο όμιλο μαζί με Πορτογαλία, Τουρκία και Γεωργία. Βατή μπορεί να θεωρηθεί η κλήρωσή της, αφού περιλαμβάνει την «πρωτάρα» σε τελική φάση Γεωργία. Με αμφότερες τις άλλες έχει ξαναβρεθεί σε ίδιο όμιλο παραπάνω από μία φορά, μετρά περισσότερες ήττες από νίκες με την κάθε μία εξ’ αυτών σε τελική φάση. Οι Πορτογάλοι είναι το μεγάλο «όνομα», οι Τούρκοι παρουσιάζουν μια νέα ομάδα. Η Γεωργία, που απέκλεισε την Εθνική μας στα πλέι οφ, εκκινεί από θέση αουτσάιντερ. Καμία δεν είναι εύκολη, αλλά καμία δεν προκαλεί και τρόμο. Αρκεί, βέβαια, να αποδείξουν οι Τσέχοι ότι κρατούσαν το καλύτερο για το τέλος και να μετουσιώσουν σε ομαδική προσπάθεια την ατομική πρόοδο των παικτών τους, μερικοί εκ των οποίων εντυπωσίασαν και στις διασυλλογικές διοργανώσεις.

  1. Πορτογαλία
  2. Τουρκία
  3. Τσεχία
  4. Γεωργία

Πρόγραμμα Euro 24 Τσεχία

Ξεκινά τις υποχρεώσεις της με το φαβορί, τους Πορτογάλους, στις 18/6, θετικό ότι λόγω τελευταίου ομίλου θα έχει επιπλέον ημέρες προετοιμασίας. Συνεχίζει με τη Γεωργία, ιδανικά από αυτά τα δύο ματς θα ήθελε τουλάχιστον 4 βαθμούς. Την τελευταία αγωνιστική αναμετράται με την Τουρκία, σε ένα παιχνίδι που, ίσως, καθορίσει τα πάντα.👇

Αγώνας Ημερ/νία (Ώρα) Γήπεδο & Πόλη
Πορτογαλία - Τσεχία 2-1 «Leipzig Stadium», Λειψία
Γεωργία - Τσεχία 22/6, 16:00 «Volksparkstadion», Αμβούργο
Τσεχία - Τουρκία 26/6, 22:00 «Volksparkstadion», Αμβούργο
cta_box_bg
Μεγάλη προσφορά* γνωριμίας που δεν παίζεται σε στοίχημα & live στοίχημα ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τσεχία Euro 24 Διασταυρώσεις

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες τις διασταυρώσεις που μπορεί να έχει η Τσεχία στη φάση των νοκ-άουτ με δεδομένο πάντα ότι θα προκριθεί από τη φάση των ομίλων.

Θέση Διασταυρώνεται με...
3ο ενός εκ των ομίλων Α’, Β, Γ’
1ο του Δ’ Ομίλου
1ο ενός εκ των ομίλων Β’, Γ’

*Στη νοκ άουτ φάση των «16» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι.

Euro 24 Τσεχία Αποδόσεις

Στη 18η θέση των πιθανοτήτων για κατάκτηση του EURO προσφέρεται η Τσεχία, με την απόδοση για αυτό το ενδεχόμενο να πληρώνει 150.00. Προφανώς, στη χαμηλή της κατάταξη έχει συμβάλει και η μέτρια εικόνα της στα προκριματικά. Το ενδεχόμενο πρόκρισης από τον όμιλο πληρώνει 1.72 και αποτελεί μία πολύ καλή στοιχηματική ευκαιρία.

Αγορά Απόδοση
Νικητής Διοργάνωσης 250.00
Να φτάσει στον τελικό 60.00
Να φτάσει έως τα ημιτελικά 15.00
Νικητής Ομίλου 22.00
Να προκριθεί από τον Όμιλο 3.25
Προγνωστικό #1

Παρ’ ότι έχει παίκτες με σπουδαίες παραστάσεις και αρκετή ποιότητα, η Τσεχία έχει έλλειψη σαφούς τακτικής, ιδίως στο επιθετικό κομμάτι. Η αντικατάσταση του Σίλχαβι, που ομολογουμένως δεν παρουσίαζε θελκτικό ποδόσφαιρο, με τον Χάσεκ, αμέσως μετά τα προκριματικά, είναι ένα στοίχημα με αμφίβολα αποτελέσματα. Δεν θεωρούμε ότι θα πάει πολύ μακριά.

foxbet_new_logo_eidika_stoiximata.svgΝα φτάσει στους «16»: ΟΧΙ2.15

Το προγνωστικό δόθηκε στις 10/6

foxbet_new_logo_eidika_stoiximata.svg
Προγνωστικό #2

Αμυντικά όμως θα είναι στιβαρή και εκεί μπορούμε να κάνουμε ένα ποντάρισμα υπέρ της.

Γκολ Κατά στον όμιλο: Under 3,52.10

Το προγνωστικό δόθηκε στις 10/6

Καλύτερη Στοιχηματική για το Euro 24

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ