foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ47
ΑΥΤΟ ΤΟ 🎁 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ! ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Εκουαδόρ Copa America 24: Ρόστερ, Πρόγραμμα, Προγνωστικά και Αποδόσεις (Αναλυτικό Αφιέρωμα)

ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ | 04 Ιουλ 2024 08:47
Foxbet_Copa-America-2024-ecuador.jpg

Με την πολύτιμη αρωγή των εξαιρετικών φυτωρίων της Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε, διαθέτει μια εξαιρετική φουρνιά παικτών και πλέον έχει μπει και πάλι στο προσκήνιο του Λάτιν ποδοσφαίρου. Έχει αναδείξει σπουδαία ταλέντα τα τελευταία χρόνια που έχουν παραστάσεις από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου και το μέλλον φαντάζει σίγουρα λαμπρό.

Πήρε μέρος στο τελευταίο Μουντιάλ και σε δύσκολο όμιλο με Σενεγάλη, Ολλανδία αλλά και τη διοργανώτρια χώρα, το Κατάρ κατάφερε να μαζέψει τέσσερις βαθμούς και να μην συνεχίσει οριακά στην επόμενη φάση του θεσμού. Στόχος του φυσικά να συμμετάσχει και σε εκείνο του 2026 και μέχρι στιγμής ανταποκρίνεται εξαιρετικά στην πιο δύσκολη προκριματική ζώνη του κόσμου, με επίδοση 3-2-1 και τη μοναδική του ήττα να είναι από την πρωταθλήτρια κόσμου, Αργεντινή και μάλιστα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Όσον αφορά την παρουσία του στο Κόπα Αμέρικα 24, μπορούμε να πούμε πως δεν του ταιριάζει ο συγκεκριμένος θεσμός αφού μαζί με τη Βενεζουέλα αποτελούν τις μόνες χώρες που δεν έχουν κατακτήσει το εν λόγω τρόπαιο. Στις δύο από τις τρεις φορές που ήταν ο οικοδεσπότης, πήρε την τέταρτη θέση (1959, 1993), πορείες που αποτελούν και ταβάνι του στη διοργάνωση. Στην τελευταία έκδοση του Κόπα Αμέρικα, το 2021 είχε φτάσει μέχρι τα προημιτελικά, όπου αποκλείστηκε εύκολα με 3-0 από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Αργεντινή.

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε τα εξής: 

  • Ρόστερ - Παίκτες κλειδιά 
  • Πρόγραμμα
  • Ομάδες ομίλου
  • Αποδόσεις
  • Προγνωστικά

Το Εκουαδόρ (Ισημερινός) είχε εξασφαλισμένη θέση στο Κόπα Αμέρικα, καθώς  είναι μια από τις δέκα χώρες που συγκροτούν την CONMEBOL. Εκτός από το Εκουαδόρ, οι άλλες εννιά ομάδες που  ανήκουν στην Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία Νότιας Αμερικής  είναι οι Αργεντινή, Βραζιλία, Βολιβία, Χιλή, Κολομβία, Περού,  Παραγουάη, Ουρουγουάη και Βενεζουέλα.

cta_box_bg
Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Copa America 24 Εκουαδόρ Ρόστερ

Ανακοινώθηκε το ρόστερ που θα έχει το Εκουαδόρ στο Κόπα Αμέρικα. Αναλυτικά η αποστολή:

Παίχτης (Ηλ.) Συμ. / Γκολ Ομάδα
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Αλ. Ντομίνγκες (36)

72/0

Λίγκα Ντε Κίτο

Ε. Γκαλίντες (37)

18/0

Ουρακάν

Μ. Ραμίρες (23)

6/0

Ιντ. Ντελ Βάγε

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Α. Πρεσιάδο (26)

37/0

Σπ. Πράγας

Φ. Τόρες (27)

31/5

Κορίνθιανς

Π. Ινκαπιέ (22)

31/1

Λεβερκούζεν

Γ. Πάντσο (22)

10/2

Αϊντραχτ Φρ.

Χ. Ουρτάδο (22)

7/0

Μπραγκαντίνο

Τζ. Πορόσο (23)

7/0

Κασίμπασα

Τζ. Ορντόνιες (20)

1/0

Κλαμπ Μπριζ

Λ. Λουρ (23)

0/0

Ουν. Κατόλικα (Ισημερινού)

Α. Μικόλτα (24)

0/0

Πατσούκα

ΜΕΣΟΙ

Α. Μένα (36)

56/8

Λεόν

Κ. Γρουέσο (29)

56/1

Σαν Χοσέ

Μ. Καϊσέδο (22)

39/3

Τσέλσι

Α. Φράνκο (25)

34/1

Ατλ. Μινέιρο

Χ. Σιφουέντες (25)

20/0

Κρουζέιρο

Τζ. Σαρμιέντο (21)

15/0

Μπράιτον

Ζ. Ορτίς (28)

8/0

Ιντ. Ντελ Βάγε

Κ. Πάες (17)

6/1

Ιντ. Ντελ Βάγε

Τζ. Κορόσο (28)

3/1

Μπαρτσελόνα (Ισημερινού)

Α. Μίντα (21)

2/0

Σερλκ Μπριζ

Τζ. Γεμπόα (23)

1/1

Ράκοφ

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Ε. Βαλένσια (34)

83/40

Ιντερνασιονάλ

Τζ. Καϊσέδο (26)

13/2

Άτλας

Κ. Ροντρίγκες (24)

11/1

Ουνιόν ΣΖ

Σε ένα τόσο ταλαντούχο ρόστερ με αρκετούς νεαρούς, ο Ισπανός Σάντσεθ δείχνει να ταιριάζει γάντι σε αυτό το πρότζεκτ. Ο 48χρονος ολοκλήρωσε με επιτυχία τη θητεία του στην Εθνική ομάδα του Κατάρ την οποία προπόνησε για έξι χρόνια (2017-22), κατακτώντας το Κύπελλο Ασίας το 2019, ενώ είχε καλή παρουσία και στο Μουντιάλ που διοργάνωσε, εκεί όπου μάλιστα είχε τεθεί αντιμέτωπος με το Εκουαδόρ στον όμιλο. Από το 2013 πάντως βρίσκεται στην Αραβική χώρα, έχοντας προπονήσει τα μικρότερα κλιμάκια των εθνικών (U19 έως το 2017 και U23 έως το 2020). Πράγμα που σημαίνει πως ξέρει καλά να δουλεύει με νεαρούς παίκτες. 

Ανέλαβε το Εκουαδόρ τον Μάρτιο του '23 και σε 12 ματς στον πάγκο του, μετράει ήδη εφτά νίκες (7-2-3). Προτιμάει το 4-2-3-1 μέχρι στιγμής με την "Τρι", ωστόσο στα πιο δύσκολα ματς το γυρνάει σε σύστημα με τρία στόπερ. Έτσι θα πορευτεί και στο Κόπα Αμέρικα και ανάλογα με τον αντίπαλο θα εναλλάζει το σύστημα.

Θρύλος πλέον του Εκουαδόρ, ο φορ Ένερ Βαλένσια, έχοντας περάσει στην κορυφή των πρώτων σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής, ξεπερνώντας κατά εννέα γκολ (40) τον Αγκουστίν Ντελγάδο. Λογικά είναι ένα από τα τελευταία του μεγάλα τουρνουά, ίσως να αγωνιστεί και στο ερχόμενο Μουντιάλ εφόσον ο Ισημερινός περάσει από τη διαδικασία των προκριματικών. Αποτελεί το σημείο αναφοράς στην επίθεση και είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας. Παρά το μπόλικο ταλέντο που υπάρχει σε όλες τις θέσεις, το βάρος θα πέσει και πάλι στον έμπειρο επιθετικό. Ο Μοϊσές Καϊσέδο αποτέλεσε την πιο ακριβή μεταγραφή της Τσέλσι φέτος, ωστόσο δεν δικαίωσε τους Λονδρέζους καθώς έκανε τραγικές εμφανίσεις και δεν δικαιολόγησε σε καμία περίπτωση το δαπανηρό ποσό που ξοδεύτηκε για τα πόδια του. Βέβαια, στην Εθνική του ομάδα είναι βαρόμετρο καθώς συνδέει με επιτυχία την άμυνα και την επίθεση. Τόσο ο ίδιος όσο και οι άνθρωποι του Εκουαδόρ, περιμένουν να πραγματοποιήσει ένα καλό τουρνουά ώστε να βρει πατήματα και στην Τσέλσι τη νέα σεζόν. 

Ο αριστερός μπακ Εστουπινιάν προέρχεται από δυνατές σεζόν σε Βιγιαρεάλ και Μπράιτον, ωστόσο ένας σοβαρός τραυματισμός, τον αναγκάζει να χάσει το Κόπα Αμέρικα. Μάλιστα, ο Παλάσιος που θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει, επίσης έχει μείνει πίσω λόγω τραυματισμού και έτσι ο κόουτς Σάντσεθ προτίμησε να ρισκάρει με την κλήση του άπειρου Λούρ, ο οποίος ακόμα δεν έχει πραγματοποιήσει ντεμπούτο με το εθνόσημο.

Στα δύο τελευταία φιλικά αλλά και στα πιο βατά ματς των προκριματικών, ο Ισπανός κόουτς επέλεξε να παρατάξει το Εκουαδόρ με 4-2-3-1. Ωστόσο, στα πιο δύσκολα παιχνίδια το γύρισε σε σύστημα με τρία στόπερ. Πράγμα που σημαίνει πως ο νεαρός τεχνικός ανάλογα με την περίσταση θα εναλλάσσει τον σχηματισμό. Η πρεμιέρα είναι κόντρα στη Βενεζουέλα, δηλαδή όχι αντίπαλο φόβητρο, οπότε είναι πολύ πιθανό να δούμε το 4-2-3-1 σαν τελική επιλογή. 

Τερματοφύλακας θα είναι ο Ντομίνγκες, δεξιά θα αγωνίζεται σίγουρα ο Πρεσιάδο, ενώ τη μια από τις δύο θέσεις θα έχει ο Φέλιξ Τόρες. Από εκεί και πέρα τα πράγματα αρχίζουν και περιπλέκονται αφού απουσιάζει ο καθαρός αριστερός μπακ από το ρόστερ μιας και δεν κλήθηκαν οι Παλάσιος και Εστουπινιάν λόγω τραυματισμού. Δύο λύσεις υπάρχουν για εκεί, είτε προτιμάται ο άπειρος και νεαρός Λουρ, είτε ο πολύ καλός στόπερ της Λεβερκούζεν Ινκαπιέ. Στα δύο τελευταία φιλικά, ο Σάντσεθ δοκίμασε και τις δύο περιπτώσεις.

Στον χώρο του κέντρου θα είναι ο Μοϊσές Καϊσέδο και ο Γρουέσο, δεξιά ο Γεμπόα, σε ρόλο 10αριού το next big thing της χώρας, ο Πάες, αριστερά ο Σαρμιέντο και στην κορυφή της επίθεσης ο Ένερ Βαλένσια.  

Επέλεξε να δώσει φιλικές αναμετρήσεις κόντρα σε αντιπάλους στα μέτρα του. Αρχικά, επικράτησε με 3-1 της πιο αδύναμης ομάδας της Λατινικής Αμερικής, Βολιβίας. Προηγήθηκε με 3-0 και δέχτηκε τη μείωση στο φινάλε. Πιο δύσκολα κέρδισε την Ονδούρα, αφού προηγήθηκε στο 8' με τον Σαρμιέντο, ισοφαρίστηκε στο 29' με πέναλτι και αυτή τη φορά ήταν η σειρά του να σκοράρει αργά στο ματς, πράγμα που έκανε στο 89' με τον Ινκαπιέ. 

Copa America 24 Εκουαδόρ Όμιλος

Συμμετέχει στον 2o όμιλο της διοργάνωσης, μαζί με Μεξικό, Βενεζουέλα και Τζαμάικα. Δηλαδή αποτελεί ένα γκρουπ που απαρτίζεται από δύο μέλη της CONCACAF (Τζαμάικα, Μεξικό) και δύο της CONMEBOL (Εκουαδόρ, Βενεζουέλα). Σε πρώτη ανάγνωση η «τρικολόρ» δείχνει να έχει βατό έργο αφού σίγουρα είναι ένα κλικ πιο πάνω σαν ομάδα, από Τζαμάικα και Βενεζουέλα, συνεπώς μαζί με το Μεξικό μπορούν να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ευνόητα μόνο την Τζαμάικα δεν έχει αντιμετωπίσει στο πλαίσιο του Κόπα Αμέρικα, κόντρα στην οποία βέβαια έχει το πάνω χέρι σε φιλικές αναμετρήσεις (2-1-0). Αντιθέτως έχει αναμετρηθεί με το Μεξικό και τη Βενεζουέλα στην εν λόγω διοργάνωση, τα έχει πάει καλά με την τελευταία (2-0-1) όχι όμως και με την ομάδα του Χάιμε Λοσάνο (1-1-3). Μάλιστα κόντρα στη Βενεζουέλα πανηγύρισε τη μεγαλύτερη του νίκη στον θεσμό με 6-1 το 1993, ενώ αποτελεί τη μοναδική αντίπαλο από τα μέλη της CONMEBOL, κόντρα στην οποία έχει θετικό απολογισμό, όσον αφορά το Κόπα Αμέρικα.

  1. Μεξικό
  2. Εκουαδόρ
  3. Βενεζουέλα
  4. Τζαμάικα

Πρόγραμμα Copa America 24 Εκουαδόρ

Στο χέρι του να ξεκινήσει ιδανικά τον όμιλο, κάνοντας μέχρι και 2/2 νίκες, αφού αντιμετωπίζει τις δύο ομάδες που είναι στα μέτρα του και λογικά θα παλέψει με εκείνες για τη δεύτερη θέση. Ακόμα και με τέσσερις βαθμούς, είναι πολύ πιθανό να βρει το Μεξικό αδιάφορο την τελευταία αγωνιστική και να βολεύεται με δύο αποτελέσματα.👇

Αγώνας Σκορ Γήπεδο & Πόλη
Εκουαδόρ - Βενεζουέλα 1-2 «Levi’s Stadium», Σάντα Κλάρα
Εκουαδόρ - Τζαμάικα 3-1 «Allegiant Stadium», Λας Βέγκας
Μεξικό - Εκουαδόρ 0-0 «State Farm Stadium», Γκλέντεϊλ
cta_box_bg
Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκουαδόρ Copa America 24 Διασταυρώσεις

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες τις διασταυρώσεις που μπορεί να έχει το Εκουαδόρ στη φάση των νοκ-άουτ με δεδομένο πάντα ότι θα προκριθεί από τη φάση των ομίλων.

Θέση Διασταυρώνεται με...
Αργεντινή

*Στη νοκ άουτ φάση των «8» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου.

Copa America 24 Εκουαδόρ Αποδόσεις

Οι στοιχηματικές εταιρίες τον περιμένουν να φτάσει μέχρι την οκτάδα, όπου και τερματίζει συνήθως η πορεία του στη διοργάνωση. Η παρουσία των Μεξικό και ΗΠΑ στον θεσμό, τον αφήνουν πιο πίσω στις εκτιμήσεις, αν δεν υπήρχαν αυτές οι δύο, σίγουρα θα ήταν πιο εφικτό το σενάριο να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά. Δεδομένη θεωρείται η πρόκριση του από τον όμιλο, ενώ κόντρα στο Μεξικό λογικά θα παλέψει για την πρωτιά, με την ομάδα της Κεντρικής Αμερικής να είναι ένα κλικ πιο μπροστά στις αποδόσεις (2.20) για να τερματίσει στην κορυφή.

Αγορά Απόδοση
Νικητής Διοργάνωσης 31.00
Να φτάσει στον τελικό 8.00
Προγνωστικό #1

Βρίσκεται σε όμιλο όπου πραγματικά είναι στο χέρι του να προκριθεί στα προημιτελικά. Μπορεί η Βενεζουέλα να foxbet_new_logo_eidika_stoiximata.svgείναι ανεβασμένη τα τελευταία χρόνια και η Τζαμάικα να μην αποτελεί αμελητέα ποσότητα, ωστόσο δύσκολα θα καταφέρουν να μπουν στο μάτι τόσο του Εκουαδόρ αλλά και του Μεξικού, δυάδα που πολύ δύσκολα θα σπάσει. 

❌ Να τερματίσουν στις 2 πρώτες θέσεις: Μεξικό και Εκουαδόρ2.15

Το προγνωστικό δόθηκε στις 17/6

foxbet_new_logo_eidika_stoiximata.svg
Προγνωστικό #2

Εδώ και χρόνια η επίθεση του Ισημερινού βασίζεται στον πρώτο του σκόρερ όλων των εποχών, Βαλένσια. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και τώρα, παρ' ότι στη μεσοεπιθετική του γραμμή διαθέτει κάποια σπουδαία ταλέντα, ο έμπειρος φορ είναι αυτός που αναμένεται να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Τον περιμένουμε να σκοράρει παραπάνω από τρία γκολ. 

Βαλένσια να σκοράρει 3+ γκολ 3.50

Το προγνωστικό δόθηκε στις 17/6

Επιμέλεια: Γιώργος Τατάκης

Καλύτερη Στοιχηματική για Copa America

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ