foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ47
ΑΥΤΟ ΤΟ 🎁 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ! ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Βενεζουέλα Copa America 24: Ρόστερ, Πρόγραμμα, Προγνωστικά και Αποδόσεις (Αναλυτικό Αφιέρωμα)

ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ | 02 Ιουλ 2024 08:37
Foxbet_Copa-America-2024-venezuela.jpg

Οι ομάδες παίρνουν τα παρατσούκλια τους, συνήθως από τα χρώματα της σημαίας, ή κάποιας θρυλικής στιγμής στην ιστορία τους. Η Βενεζουέλα φέρει το προσωνύμιο «Vinotinto», η αλλιώς, «μπορντό». Τι σχέση έχει αυτό με τα χρώματά της; Αν αναμειχθούν το μπλε, το κίτρινο και το κόκκινο, θα δώσουν το μπορντό, με το παρατσούκλι να καθιερώνεται το 1933.

Μία από τις πιο αδύναμες των 10 χωρών της CONMEBOL, έχει τις λιγότερες παρουσίες σε Κόπα Αμέρικα (19) μεταξύ αυτών. Άλλωστε, ανακηρύχτηκε και ως μέλος της τελευταία, μόλις το 1953. Ουδέποτε έχει κατακτήσει μία από τις τρεις πρώτες θέσεις, έχει μόνο να υπερηφανεύεται για την πρόκρισή της στην τετράδα το 2011 στα γήπεδα της Αργεντινής. Εκεί έχασε μάλιστα πολύ εύκολα από την πολύ καλή ομάδα του Περού (με προπονητή τον Μαρκαριάν) με 4-1.

Στην τελευταία της συμμετοχή, στη Βραζιλία, το 2021, τερμάτισε πέμπτη σε όμιλο των πέντε, όπου προκρίνονταν οι… τέσσερις ομάδες. Από την άλλη, το 2019 και πάλι στη Βραζιλία, αλλά και το 2016 στις Η.Π.Α, μπόρεσε να προκριθεί στα προημιτελικά, γράφοντας 4 προκρίσεις νοκ άουτ, στις 19 της παρουσίες.

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε τα εξής: 

Η Βενεζουέλα είχε εξασφαλισμένη θέση στο Κόπα Αμέρικα, καθώς  είναι μια από τις δέκα χώρες που συγκροτούν την CONMEBOL. Εκτός από τη Βενεζουέλα, οι άλλες εννιά ομάδες που  ανήκουν στην Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία Νότιας Αμερικής  είναι οι Αργεντινή, Βραζιλία, Βολιβία, Χιλή, Κολομβία, Περού, Παραγουάη, Ουρουγουάη και Εκουαδόρ.

cta_box_bg
Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Copa America 24 Βενεζουέλα Ρόστερ

Ανακοινώθηκε το ρόστερ που θα έχει η Βενεζουέλα στο Κόπα Αμέρικα. Αναλυτικά η αποστολή:

Παίχτης (Ηλ.) Συμ. / Γκολ Ομάδα
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Ρ. Ρομό (34)

20/0

Ουνιβερσιδάδ ντε Κατόλικα

Τζ. Γκρατερόλ (27)

12/0

Αμέρικα ντε Κάλι

Χ. Κοντρέρας (29)

6/0

Άγκιλας

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Α. Γκονζάλες (31)

68/2

Έμελεκ

Τζ. Τσανσελόρ (32)

37/3

Μετροπολιτάνος

Ου. Άνχελ (31)

36/2

Κρισιούμα

Ι. Οσόριο (30)

29/0

Πάρμα

Ν. Φεραρέσι (25)

25/1

Σάο Πάολο

Μ. Ναβάρο (25)

11/0

Ταγιέρες

Κ. Μακούν (24)

10/0

Ανόρθωση

Τζ. Αραμπούρου (21)

3/0

Ρεάλ Σοσιεδάδ

ΜΕΣΟΙ

Τ. Ρινκόν (36)

132/1

Σάντος

Ντ. Ματσίς (31)

45/11

Κάντιθ

Γ. Σοτέλδο (26)

38/4

Γκρέμιο

Τζ. Σαβαρίνο (27)

38/3

Μποταφόγκο

Γ. Ερρέρα (26)

34/3

Χιρόνα

Κρ. Κάσερες (24)

28/0

Τουλούζ

Χοσέ Μαρτίνες (29)

28/0

Φιλαδέλφεια

Εντ. Μπέλο (28)

14/2

Μασατλάν

Ντ. Περέιρα (23)

4/0

Όστιν

Τ. Σεγόβια (21)

2/0

Κάσα Πία

Κ. Αντράντε (19)

1/0

Φορταλέζα

Μ. Λακανά (21)

0/0

Βιζέλα

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Σ. Ροντόν (34)

104/41

Πατσούκα

Ε. Ραμίρες (25)

9/1

Ατλέτικο Νασιονάλ

Τζ. Κάντις (28)

7/0

Φαμαλικάο

Ο Φερνάντο Μπατίστα αποτελεί τον προπονητή της Βενεζουέλας. Γεννημένος τον Αύγουστο  του 1970  στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, έχει προπονήσει μόνο εθνικές ομάδες. Εκκίνησε από την  Κ19 της Αρμενίας, από όπου το 2019 μεταπήδησε στην Κ20 της Αργεντινής, κι από εκεί στην Κ23.  Το 2021 μπήκε στο τιμ της Κ23 της Βενεζουέλας, με την απόλυση, τότε, του Πέκερμαν, να τον φέρνει στο τιμόνι της πρώτης ομάδας (2023).

Ειδικεύεται στην ανάπτυξη νεαρών ποδοσφαιριστών, με τα πρώτα του δείγματα σε επίπεδο ανδρών να είναι άψογα. Αυτό μαρτυρά και η εξαιρετική εκκίνηση της Βενεζουέλας στα προκριματικά του επόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την ομάδα να βρίσκεται σε θέση πρόκρισης τη δεδομένη χρονική στιγμή. Μολονότι ο δρόμος είναι μακρύς, στη χώρα πνέει αέρας αισιοδοξίας για το μέλλον της Εθνικής ομάδας, υπό τις οδηγίες του Μπατίστα. 

Ηγετική φυσιογνωμία και πρώτος σκόρερ για τους «La Vinotinto», ο Σάλομον Ροντόν. Μπορεί η καριέρα του μετά την επιστροφή στην Ευρώπη από την Κίνα, να ακολούθησε φθίνουσα πορεία, ωστόσο ο 34χρονος φορ στην επιστροφή του στη Λατινική Αμερική (Πατσούκα) βρίσκει το καλό του πρόσωπο. Μαγική σεζόν για τον Ερρέρα, όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά και για την ομάδα του στην Ισπανία, τη Χιρόνα. Ίσως ο παίκτης που με τη συμμετοχή του τόσο στο ανασταλτικό, όσο και στο δημιουργικό κομμάτι, δώσει το κάτι ξεχωριστό στη Βενεζουέλα. Στην άμυνα, τώρα, ο Ιορντάν Οσόριο (30) μπορεί να μην έχει «γράψει» τα ίδια χιλιόμετρα στην εθνική,  όπως οι Τσανσελόρ και Γκονζάλες. Προέρχεται, ωστόσο, από ένα πάρα πολύ καλό πρωτάθλημα με την Πάρμα, στην πολύ δύσκολη Serie Β. Αρκετά δυναμικός στο παιχνίδι του, διακρίνεται στην ικανότητα να παίρνει καίριες θέσεις στο παιχνίδι. Εξαιρετικός στην παρουσία του στην Μποταφόγκο ο Σαβαρίνο. Με την πάσα του, αλλά και την ντρίπλα του, μπορεί να ξεκλειδώσει κάθε άμυνα, δημιουργώντας καλές συνθήκες για τους επιθετικούς. «Πολυεργαλείο» ο 27χρονος δημιουργικός μέσος, ο οποίος αγωνίζεται σε πολλές θέσεις τόσο στο κέντρο, όσο και στην επίθεση.

Αρχικά, συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, ωστόσο κόπηκαν ο μεσοεπιθετικός Οτέρο της Σάντος αλλά και ο ικανός φορ Τζόσεφ Μαρτίνες του Μόντρεαλ. Παίκτης που τα τελευταία χρόνια είχε μόνιμη παρουσία στις υποχρεώσεις της Εθνικής Βενεζουέλας. 

Πολύ πιθανό, ο Μπατίστα μπροστά από τον κίπερ Ρόμο, να παρατάξει την ομάδα με τριάδα στην άμυνα. Τσανσελόρ, Άνχελ και Οσόριο έχουν το προβάδισμα για αυτές τις θέσεις. Την ίδια στιγμή, οι πλάγιοι μέσοι οφείλουν να είναι κατά πάσα ώρα και στιγμή διαθέσιμοι, ώστε να καλύψουν τις θέσεις των μπακ. Αραμπούρου και Ναβάρο αναμένονται να επωμιστούν αυτό το έργο.

Στο επιθετικό τρίτο, τα πράγματα στην κορυφή της επίθεσης είναι ξεκάθαρα, με τον πολύπειρο και δυναμικό επιθετικό της Πατσούκα, τον Ροντόν, να καταλαμβάνει τη θέση. Αυτός θα είναι και ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων.

Πίσω του, δύο πιο ευέλικτοι ποδοσφαιριστές, οι Σαβαρίνο και Ματσίς θα προσπαθήσουν με τις κινήσεις τους να ανοίξουν χώρους στον Ροντόν. Στον άξονα οι Ερρέρα, Μαρτίνες και Ρινκόν, είναι αυτοί που διεκδικούν τις δύο θέσεις.

Ομάδα ερωτηματικό η Βενεζουέλα. «Θολή» η εικόνα, καθώς δεν έδωσε εσχάτως κάποιο παιχνίδι. Τελευταία καταγεγραμμένα φιλικά τον περασμένο Μάρτιο, όταν σε αμερικανικά εδάφη αντιμετώπισε κατά σειρά την Ιταλία και τη Γουατεμάλα. Δίχως σκορ ολοκληρώθηκε αυτό απέναντι στη Γουατεμάλα, ενώ ηττήθηκε με 2-1 κόντρα στην ισχυρή Ιταλία –που αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές. Το βάρος από τον Μπατίστα δόθηκε στο τελευταίο, όπου παρέταξε την ομάδα με «γεμάτο» κέντρο και σχηματισμό 3-4-2-1.

Copa America 24 Βενεζουέλα Όμιλος

Κληρώθηκε στον 2ο όμιλο. Μεταξύ των τεσσάρων, τον πιο ανοικτό, όσον αφορά την πρωτιά, αλλά και την πρόκριση στα προημιτελικά. Μεξικό, Εκουαδόρ και Τζαμάικα οι αντίπαλοι, με τους οποίους θα «χτυπηθεί» για τα δύο εισιτήρια. Τρεις οι φορές που έχει κοντραριστεί σε επίπεδο Κόπα Αμέρικα με το Μεξικό. Ηττήθηκε τις δύο πρώτες, με σκορ 3-1 το 1995 και το 1999. Κατάφερε, ωστόσο, να πάρει ισοπαλία (1-1) το 2016. Καλύτερα τα πράγματα απέναντι στον Ισημερινό, τουλάχιστον στα τελευταία μεταξύ τους, αφού το 2021 αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2, ενώ τον κέρδισε το 2011 με 2-1. Κέρδισε και τη Τζαμάικα (2-1), στη μοναδική τους κόντρα (2016) για την εν λόγω διοργάνωση. 

  1. Μεξικό
  2. Εκουαδόρ
  3. Βενεζουέλα
  4. Τζαμάικα

Πρόγραμμα Copa America 24 Βενεζουέλα

Εκκίνηση, για τη «Vinotinto», με το Εκουαδόρ. Οι δυο τους, μαζί με το Μεξικό, βάσει αποδόσεων, θα παλέψουν για ένα από τα δύο εισιτήρια, βλέποντας, κυρίως το δεύτερο. Τη δεύτερη αγωνιστική θα παίξει με τον ισχυρό του ομίλου, το Μεξικό, το οποίο ντεμπουτάρει με την Τζαμάικα. Την τελευταία αγωνιστική, αντιμετωπίζει, πάντα βάσει αποδόσεων, την πλέον αδύναμη ομάδα του γκρουπ, τη Τζαμάικαν, όπου εφόσον παραμένει στο παιχνίδι της πρόκρισης, θα έχει την ευκαιρία για το τρίποντο.👇

Αγώνας Σκορ Γήπεδο & Πόλη
Εκουαδόρ - Βενεζουέλα 1-2 «Levi’s Stadium», Σάντα Κλάρα
Βενεζουέλα - Μεξικό 1-0 «SoFi Stadium», Ίνγκλγουντ
Τζαμάικα - Βενεζουέλα 0-3 «Q2 Stadium», Όστιν
cta_box_bg
Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βενεζουέλα Copa America 24 Διασταυρώσεις

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες τις διασταυρώσεις που μπορεί να έχει η Βενεζουέλα στη φάση των νοκ-άουτ με δεδομένο πάντα ότι θα προκριθεί από τη φάση των ομίλων.

Θέση Διασταυρώνεται με...
Καναδάς

*Στη νοκ άουτ φάση των «8» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου.

Copa America 24 Βενεζουέλα Αποδόσεις

Η Βενεζουέλα διαχρονικά δεν πραγματοποιεί μεγάλες πορείες. Στην καλύτερη των περιπτώσεων, να ψάξει την πρόκριση στα προημιτελικά. Για αυτό και οι τεράστιες αποδόσεις για την τετράδα και παρακάτω. Μπορεί να συζητηθεί, ωστόσο, το 2.80 της πρόκρισης, καθώς το γκρουπ είναι ανοικτό, κι επιτρέπει υπερβάσεις. Άλλωστε, απέναντι στον Ισημερινό μπορεί να επιβληθεί, με την απόδοση κοντά στον τριπλασιασμό, να μας δίνει μια καλή επιλογή πονταρίσματος.

Αγορά Απόδοση
Νικητής Διοργάνωσης 26.00
Να φτάσει στον τελικό 7.00
Να φτάσει έως τα ημιτελικά 1.90
Προγνωστικό #1

Δύσκολος όμιλος για τη Βενεζουέλα, για την οποία θα αποτελέσει επιτυχία τυχόν πρόκριση στα νοκ άουτ. Αυτό καθώς τόσο ο Ισημερινός, όσο και το Μεξικό διαθέτουν πληρέστερα ρόστερ από την ίδια. Μαζί με την Τζαμάικα, πιθανότατα θα δώσει τη μάχη για την αποφυγή της τελευταίας θέσης. Καλύτερες οι πιθανότητες για την ίδια να foxbet_new_logo_eidika_stoiximata.svgτερματίσει τρίτη.

❌ Να τερματίσει στην τρίτη θέση του ομίλου2.65

Το προγνωστικό δόθηκε στις 17/6 - Χαμένο

foxbet_new_logo_eidika_stoiximata.svg
Προγνωστικό #2

Δεύτερη επιλογή αποτελεί αυτή του Ροντόν ως πρώτο σκόρερ της ομάδας με. Ο βετεράνος επιθετικός θα είναι ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων για την ομάδα του Μπατίστα, ενώ, την ίδια ώρα, είναι ο εκτελεστής των πέναλτι.

Πρώτος σκόρερ Βενεζουέλας στη διοργάνωση: Ροντόν 2.50

Το προγνωστικό δόθηκε στις 17/6

Επιμέλεια: Στέφανος Κλιάφας

Καλύτερη Στοιχηματική για Copa America

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ