foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ59
ΚΑΙ ΤΩΡΑ; ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΔΩΡΑ*; ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Μεξικό Copa America 24: Ρόστερ, Πρόγραμμα, Προγνωστικά και Αποδόσεις (Αναλυτικό Αφιέρωμα)

ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ | 28 Ιουν 2024 14:25
Foxbet_Copa-America-2024-mexico.jpg

Συμπληρώνει... ενδεκάδα σε ότι αφορά τις συμμετοχές του στο Κόπα Αμέρικα, ενώ στις δέκα προηγούμενες έχει φτάσει δυο φορές κοντά στην κατάκτηση του τίτλου, όμως ηττήθηκε στον τελικό. Συγκεκριμένα, την πρώτη του φορά στη διοργάνωση, το 1993 στο Εκουαδόρ, έχασε με 2-1 από την Αργεντινή, ενώ το 2001 δεν τα κατάφερε και πάλι και ηττήθηκε 1-0 από την «οικοδέσποινα» Κολομβία.

Τρεις φορές, ακόμα, τερμάτισε στην 3η θέση και συγκεκριμένα το 1997 στη Βολιβία, το 1999 στην Παραγουάη και το 2007 στη Βενεζουέλα. Στην πιο πρόσφατη παρουσία του, το 2016 στις ΗΠΑ, γνώρισε τη συντριβή στον προημιτελικό με 7-0 από τη Χιλή.

Μπορεί να μην έχει κερδίσει το Κόπα Αμέρικα, είναι, όμως, η ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις Γκολντ Καπ (9), με πιο πρόσφατο το 2023, ενώ έχει και ακόμα τρία με το παλιό σύστημα διεξαγωγής. Ακόμα, στο παλμαρέ της υπάρχει και ένα Copa Concacaf, το 2015, όταν και κέρδισε με 3-2 τις ΗΠΑ στον τελικό. Δεν τα πήγε καλά στο τελευταίο Μουντιάλ του Κατάρ, όταν και αποκλείστηκε από τη φάση των ομίλων, καθώς ισοβάθμησε με τέσσερις βαθμούς στο 3ο γκρουπ με την Πολωνία, είχε, όμως, χειρότερη διαφορά τερμάτων και τερμάτισε στην τρίτη θέση.

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε τα εξής: 

  • Ρόστερ - Παίκτες κλειδιά 
  • Πρόγραμμα
  • Ομάδες ομίλου
  • Αποδόσεις
  • Προγνωστικά

Αποτυχημένη η παρουσία του Μεξικού στο Nations League, καθώς έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, όπου ηττήθηκε από τις ΗΠΑ με 2-0. Παρ' όλα αυτά εξασφάλισε, από την πρόκριση του στα ημιτελικά, τη συμμετοχή του στο Κόπα Αμέρικα, ενώ ο προπονητής Λοσάνο παρέμεινε στη θέση του.

Είχε γλιτώσει τους ομίλους στο Nations League και προκρίθηκε απευθείας στα προημιτελικά, όπως και οι Κόστα Ρίκα, ΗΠΑ και Καναδάς, λόγω της θέσης τους στην κατάταξη της FIFA. Εκεί τα βρήκε «σκούρα» απέναντι στην Ονδούρα, καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας με 2-0, ενώ στη ρεβάνς στην έδρα της ο Άλβαρες - που ήταν ο παίκτης που διακρίθηκε περισσότερο - κράτησε το Μεξικό «ζωντανό», διαμορφώνοντας το 2-0 στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων και τελικά η ομάδα του πέρασε με 4-2 στα πέναλτι. Στον ημιτελικό κέρδισε εύκολα με 3-0 τον Παναμά, όμως, δεν τα πήγε το ίδιο καλά και στον τελικό, όπου ηττήθηκε από τις ΗΠΑ. 

cta_box_bg
Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Copa America 24 Μεξικό Ρόστερ

Ανακοινώθηκε το ρόστερ που θα έχει το Μεξικό στο Κόπα Αμέρικα. Αναλυτικά η αποστολή:

Παίχτης (Ηλ.) Συμ. / Γκολ Ομάδα
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Κ. Ασεβέδο (28)

6/0

Σ. Λαγκούνα

Ρ. Ράνχελ (24)

0/0

Τσίβας

X. Γκονσάλες (33)

0/0

Πούμας

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Γ. Βάσκες (26)

22/1

Τζένοα

Σ. Μόντες (27)

45/1

Αλμερία

 Χ. Σάντσες (26)

41/1

Πόρτο

Χ. Αρτεάγα (26)

22/1

Μοντερέι

Ι. Ρέγες (24)

14/2

Κλ. Αμέρικα

Χ. Ορόσκο Τσικέτε (22)

2/0

Τσίβας

Μπ. Γκαρσία (27)

1/0

Τολούκα

Μπρ. Γκονσάλες (21)

1/0

Πατσούκα

ΜΕΣΟΙ

Ε. Άλβαρες.(27)

77/5

Γουέστ Χαμ

Λ. Τσάβες (28)

30/4

Ντ. Μόσχας

Ο. Πινέδα (28)

68/10

ΑΕΚ

Λ. Ρόμο (28)

44/3

Μοντερέι

Ε. Σάντσες (25)

27/3

Πατσούκα

Ρ. Αλβαράδο (26)

44/5

Τσίβας

Κ. Ροντρίγκες (27)

49/0

Κρους Ασούλ

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

   Σ. Ουέρτα  (24)

6/1

Πούμας

Χ. Κινόνες (27)

3/1

Κλ. Αμέρικα

Γκ. Μαρτίνες (29)

1/1

Πούμας

Σ. Χιμένες (23)

25/4

Φέγενορντ

Α. Βέγκα (27)

27/6

Τολούκα

Ουρ. Αντούνα (27)

60/14

Κρους Ασούλ

Μ. Φλόρες (21) 

3/0

Τίγκρες

Χ. Κορτίσο (28) 

4/0

Μοντρέι

Γεννημένος στην πόλη του Μεξικού, στις 29 Σεπτεμβρίου του 1978 ο Xάιμε Λοσάνο,  αγωνίστηκε ως  χαφ σε παραδοσιακές δυνάμεις, όπως η Πούμας και η Κρους Ασούλ. Η παρουσία του στους πάγκους ξεκίνησε πριν από δέκα χρόνια από τους νέους της Πούμας, ενώ η Κερέταρο ήταν η πρώτη ομάδα που ανέλαβε ως πρώτος προπονητής, το 2017, κερδίζοντας το Σούπερ Καπ. Ακολούθησε η U23 του Μεξικού, την οποία οδήγησε στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο προολυμπιακό τουρνουά (2020), ενώ τον Φεβρουάριο του 2022, κάθισε στον πάγκο της Νεκάξα.

Μετά την αποτυχία του Μεξικού στο Nations League του 2023, διαδέχτηκε ως προσωρινός τον Κόκα. Το οδήγησε στην κατάκτηση του  Γκολντ Καπ, κερδίζοντας στον τελικό (17/7/23) με 1-0 τον Παναμά. Επιτυχία που του έδωσε το χρίσμα του μόνιμου, όμως, βρίσκεται υπό αμφισβήτηση, μετά την αποτυχία στο Nations League και την ήττα με 2-0 στον τελικό από τις ΗΠΑ. Έχει καθίσει στον πάγκο του Μεξικού σε 15 ματς (8-3-4),ενώ η παραμονή του θα κριθεί από την πορεία στο Κόπα Αμέρικα.

Έχει υψηλούς στόχους στο Κόπα Αμέρικα το Μεξικό και θα βασιστεί σε μεγάλο βαθμό, στον Αργεντινό με μεξικανική υπηκοότητα, φορ Σάντι Χιμένες, που έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα από την εξαιρετική σεζόν (23 γκολ σε 30 συμμετοχές) με την ολλανδική Φέγενορντ. Ο 23χρονος επιθετικός είναι, πιθανόν, να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία, ενώ είναι ο παίκτης με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία (40 εκατομμύρια ευρώ). Από κοντά και ο ποιοτικός χαφ της Γουέστ Χαμ, Έντσον Άλβαρες, στον οποίο, επίσης, ποντάρει πολλά ο Λοσάνο. Σταθερές αξίες οι Πινέδα (Μ, ΑΕΚ) και Ε. Σάντσες (Μ, Παστούκα), ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο Κολομβιανός, με μεξικανική υπηκοότητα, Χ. Κινόνες (Ε, Κλαμπ Αμέρικα).

Θέμα συζήτησης στο Μεξικό έγινε η απόφαση του ομοσπονδιακού τεχνικού να μην κληθούν εμβληματικοί παίκτες, όπως οι Οτσόα (Τ), Λοσάνο (ΜΕ, Αϊντχόφεν) και Ρ. Χιμένες (Ε, Φούλαμ). Δεν βρίσκεται στις επιλογές και ο Χ. Αραούχο (Α, Μπαρτσελόνα). Τέλος, εκτός έμεινε ο αρχισκόρερ της πρωταθλήτριας Κλαμπ Αμέρικα, Μαρτίν, με τον Λοσάνο να δηλώνει: «Θα πρέπει να πάρουν ευκαιρίες και άλλοι παίκτες». Προβλήματα με τους τραυματισμούς του ικανού κίπερ Μαλαγκόν (Κλαμπ Αμέρικα) και του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού Λαϊνές (Τίγκρες), ενώ τους αντικατατέστησαν οι Ασεβέδο (Σάντος Λαγκούνα) και Κορτίσο (Μοντερέι), αντίστοιχα.

Ο Λοσάνο δύσκολα θα αλλάξει το αγαπημένο του σύστημα (4-3-3) και στο Κόπα Αμέρικα. Σε ότι αφορά τον κίπερ ο τραυματισμός του Μαλαγκόν του χαλάει τα σχέδια και ο Γκονσάλες είναι, πλέον, το φαβορί για το βασικό σχήμα.

Οι Χ.Σάντσες και Ρέγες διεκδικούν τη θέση στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Αρτεάγα θα καλύψει το αριστερό, ενώ ο Βάσκες με τον Μόντες, που θεωρείται δεδομένο ότι θα ξεπεράσει τις ενοχλήσεις, θα είναι οι δυο στόπερ. Οι Έ. Άλβαρες της Γουέστ Χαμ έχει σίγουρη θέση στα χαφ, με τους Ε. Σάντσες και Λ. Τσάβες να συμπληρώνουν την τριάδα και τον Πινέδα να διεκδικεί θέση.

Οι Κινόνες και Αντούνα έχουν προβάδισμα για τα δυο άκρα της επίθεσης, αν και στη θέση του πρώτου δοκιμάστηκε και ο Ουέρτα, ενώ στην κορυφή θα ξεκινήσει ο «μπόμπερ» της Φεγενορντ, Σ. Χιμένες.

«Γκρίνια» για τη μέτρια εικόνα στη φιλική νίκη με 1-0 επί της Βολιβίας και την τραγική εμφάνιση στη συντριβή με 4-0 από την Ουρουγουάη, ενώ έντονη κριτική δέχτηκε για τις επιλογές του να χρησιμοποιήσει αρκετούς αναπληρωματικούς ο τεχνικός Λοσάνο. Σαφώς βελτιωμένη η εικόνα της στο τρίτο και πιο δυνατό φιλικό προετοιμασίας, με τη Βραζιλία. Αγωνίστηκε με βασικούς και πάλεψε, «γυρίζοντας» το ματς από το 2-0, όμως, ηττήθηκε, τελικά με 3-2 στις καθυστερήσεις.

Copa America 24 Μεξικό Όμιλος

Στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης βρίσκεται το Μεξικό, που κληθεί να αντιμετωπίσει το Εκουαδόρ, τη Βενεζουέλα και τη Τζαμάικα. Με την τελευταία έχει συναντηθεί, συνολικά, σε επίσημους αγώνες 28 φορές (20-5-3), μόνο μια εκ των οποίων, όμως, ήταν για το Κόπα Αμέρικα, το 2016, με το Μεξικό να κερδίζει με 2-0. Πέντε παιχνίδια στη διοργάνωση έχει δώσει απέναντι στο Εκουαδόρ, μετρώντας 3 νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα, ενώ συνολικά το έχει αντιμετωπίσει 24 φορές (14-6-4). Τέλος, αήττητο (9-3-0) είναι το Μεξικό απέναντι στην τρίτη ομάδα του ομίλου, τη Βενεζουέλα, ενώ τρία από αυτά τα ματς (2-1-0) ήταν για το Κόπα Αμέρικα.

  1. Μεξικό
  2. Εκουαδόρ
  3. Βενεζουέλα
  4. Τζαμάικα

Πρόγραμμα Copa America 24 Μεξικό

Θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του κόντρα στη Τζαμάικα, ενώ ακολουθεί το παιχνίδι με τη Βενεζουέλα και τελευταίο αυτό με το Εκουαδόρ. Είναι θετικό το ότι στα δυο πρώτα παιχνίδια θα παίξει με τους δυο πιο θεωρητικά εύκολους αντιπάλους, ενώ την 3η αγωνιστική, που θα έχει βρει ρυθμό, θα αντιμετωπίσει το Εκουαδόρ, στο ματς που θα κρίνει, εκτός απροόπτου, την πρώτη θέση του ομίλου.👇

Αγώνας Ημερ/νία (Ώρα) Γήπεδο & Πόλη
Μεξικό - Τζαμάικα 1-0 «NRG Stadium», Χιούστον
Βενεζουέλα - Μεξικό 1-0 «SoFi Stadium», Ίνγκλγουντ
Μεξικό - Εκουαδόρ 1/7, 03:00 «State Farm Stadium», Γκλέντεϊλ
cta_box_bg
Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεξικό Copa America 24 Διασταυρώσεις

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες τις διασταυρώσεις που μπορεί να έχει το Μεξικό στη φάση των νοκ-άουτ με δεδομένο πάντα ότι θα προκριθεί από τη φάση των ομίλων.

Θέση Διασταυρώνεται με...
2ο του Α’ Ομίλου
1ο του Α’ Ομίλου

*Στη νοκ άουτ φάση των «8» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου.

Copa America 24 Μεξικό Αποδόσεις

Βρίσκεται στην τέταρτη θέση της λίστας των φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης, πίσω από τις Αργεντινή, Βραζιλία και Ουρουγουάη. Ακόμα, έχει ισχνό προβάδισμα έναντι στο Εκουαδόρ, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες, για να περάσει ως πρώτο από τον όμιλο του, ενώ θεωρείται αρκετά πιθανό να φτάσει και μέχρι την ημιτελική φάση.

Αγορά Απόδοση
Νικητής Διοργάνωσης 23.00
Να φτάσει στον τελικό 10.00
Να φτάσει έως τα ημιτελικά 5.00
Νικητής Ομίλου 12.00
Να προκριθεί από τον Όμιλο 2.65
Προγνωστικό #1

Θέλει να προχωρήσει όσο το δυνατόν περισσότερο στη διοργάνωση το Μεξικό και θα τα δώσει όλα για να τερματίσει στην κορυφή του ομίλου του και να μη βρεθεί αντιμέτωπο με την Αργεντινή (που είναι το φαβορί για την foxbet_new_logo_eidika_stoiximata.svgπρώτη θέση του 1ου ομίλου)  στα προημιτελικά. Θα παλέψει με τον Ισημερινό και μπορεί να τα καταφέρει, κάτι που προσφέρεται στο 2.10

Νικητής ομίλου: Μεξικό2.10

Το προγνωστικό δόθηκε στις 17/6

foxbet_new_logo_eidika_stoiximata.svg
Προγνωστικό #2

Στην περίπτωση αυτή θα είναι στα μέτρα του και ο αντίπαλος του στα προημιτελικά. Στη συνέχεια, όμως, θα «πέσει» - με βάση πάντα τη λογική - πάνω στην παρέα του Μέσι και εκτός απροόπτου, θα αποκλειστεί στα ημιτελικά. Κάτι που πληρώνει 5.00.

Να αποκλειστεί στα ημιτελικά 5.00

Το προγνωστικό δόθηκε στις 17/6

Επιμέλεια: Γιάννης Σελαλμαζίδης

Καλύτερη Στοιχηματική για Copa America

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ