foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ47
ΑΥΤΟ ΤΟ 🎁 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ! ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Τζαμάικα Copa America 24: Ρόστερ, Πρόγραμμα, Προγνωστικά και Αποδόσεις (Αναλυτικό Αφιέρωμα)

ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ | 28 Ιουν 2024 14:43
Foxbet_Copa-America-2024-jamaica.jpg

Πρώτα η ρέγκε και μετά όλα τα άλλα! Εάν κάποιος ρωτήσει 100 Τζαμαϊκανούς για το αγαπημένο τους σπορ, οι περισσότεροι θα απαντήσουν τον στίβο. Άλλωστε, ο Γιουσέιν Μπολτ είναι ο πιο γνωστός αθλητής, που τους χάρισε μεγάλες δόξες και παγκόσμια Χρυσά μετάλλια. Ο ίδιος, βέβαια, αγαπάει το ποδόσφαιρο, προσπάθησε να ασχοληθεί με αυτό στην Αυστραλία, δίχως μεγάλη επιτυχία.

Πολλές επιτυχίες δεν έχει και η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Τζαμάικα, η οποία προετοιμάζεται για την τρίτη συμμετοχή στο Κόπα Αμέρικα. Οι «ρέγκε μπόις», στις δύο προηγούμενες παρουσίες έχασαν όλα τους τα παιχνίδια, ενώ, ακόμη, ψάχνουν το πρώτο γκολ στη διοργάνωση. Είναι, άλλωστε, η μοναδική ομάδα, από όσες έχουν συμμετάσχει, η οποία δεν έχει γκολ. Στην παρθενική της παρουσία, το 2015, ηττήθηκε από Ουρουγουάη, Αργεντινή και Παραγουάη, σε όλες τις αναμετρήσεις με 1-0! Με το ίδιο σκορ ηττήθηκε και στην πρεμιέρα της επετειακής έκδοσης της διοργάνωσης, το 2016, από τη Βενεζουέλα. Το μοτίβο «έσπασε» προς το χειρότερο στη συνέχεια, αφού ακολούθησε το 2-0 από το Μεξικό και το 3-0 από την Ουρουγουάη. 

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε τα εξής: 

  • Ρόστερ - Παίκτες κλειδιά
  • Πρόγραμμα
  • Ομάδες ομίλου
  • Αποδόσεις
  • Προγνωστικά

Η ομάδα από την Καραϊβική αγωνίστηκε με επιτυχία στην τελευταία έκδοση του CONCACAF Nations League, μέσω του οποίου πήρε και την πρόκριση για το προσεχές Κόπα Αμέρικα. Στο τουρνουά εκείνο, ξεχώρισε με την παρουσία της στον Β’ όμιλο της πρώτης κατηγορίας, όπου ολοκλήρωσε αήττητη σε 4 παιχνίδια (3-1-0), αφήνοντας πίσω την πολύ καλή Ονδούρα. Στη συνέχεια, απέκλεισε στα προημιτελικά τον Καναδά με συνολικό σκορ 4-4, εκμεταλλευόμενη τον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο επιθετικός της Κλερμόν, ο Νίκολσον, που σημείωσε τα τρία από τα τέσσερα τέρματα. Με αυτόν τον τρόπο η Τζαμάικα πήρε και το εισιτήριο. Στον ημιτελικό ηττήθηκε από τις ΗΠΑ στην παράταση με 3-1, ολοκλήρωσε στην τρίτη θέση, αφού επιβλήθηκε του Παναμά με 1-0. 

cta_box_bg
Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Copa America 24 Τζαμάικα Ρόστερ

Ανακοινώθηκε το ρόστερ που θα έχει η Τζαμάικα στο Κόπα Αμέρικα. Αναλυτικά η αποστολή:

Παίχτης (Ηλ.) Συμ. / Γκολ Ομάδα
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Τζ. Γουάιτ (25)

8/0

Ελ Πάσο Λοκομοτίβ

Κ. Κλαρκ (21)

1/0

Ρέντινγκ

Α. Μπλέικ (33)

72/0

Φιλαδέλφεια

Σ. Ντέιβις (23)

0/0

Μάουντ Πλίσαντ

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Ντ. Λόου (31)

62/3

Φιλαδέλφεια

Μ. Έκτορ (31)

42/0

Τσάρλτον

Α. Μπελ (30)

16/1

Λούτον

Ρ. Κινγκ (22)

16/0

IBV

Nτ. Λεμπικίσα (20)

16/1

Χαρτς

Γκ. Λέιγκχ  (29)

15/1

Όξφορντ Γ.

Ντ. Μπερνάρντ (23)

14/1

Σέφιλντ Γουένσντεϊ

Εθ. Πίνοκ (31)

10/0

Μπρέντφορντ

Ου. Χάρντινγκ (27)

2/0

Μίλγουολ

Τζ. Μπελ (25)

1/0

Σιάτλ Σάουντερς

ΜΕΣΟΙ

Μπ. Ντε Κόρντοβα - Ριντ (31)

30/6

Φούλαμ

Κ. Λάμπερτ (27)

27/0

Ρεάλ Σολτ Λέικ

Α. Μάρσαλ (26)

13/0

Πόρτμορ Γ.

Τζ. Λατιμποντιέρ (24)

14/0

Κόβεντρι

Κ. Πάλμερ (27)

5/0

Κόβεντρι

Κ. Άντερσον (19)

6/0

Τσάρλτον

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Σ. Νίκολσον (27)

47/19

Κλερμόν

Μ. Αντόνιο (34)

15/3

Γουέστ Χαμ

Ντ. Γκρέι (27)

11/5

Αλ Ετιφάκ

Ρ. Σέφας (24)

4/0

Ανκαραγκουτσού

Κ. Ντίξον (19)

2/0

Αρνετ Γκάρντενς

Το 1993 κι όσο ο Χέιμιρ Χάλγκριμσον έπαιζε μπάλα στη Χότουρ, προπονούσε παράλληλα τη γυναικεία ομάδα, την οποία βοήθησε να ανέβει από τη δεύτερη στην πρώτη κατηγορία. Ενώ ασκούσε το επάγγελμα του οδοντίατρου σε ένα πολύ μικρό νησί (Βέστμανεγιαρ), στο νότιο άκρο της Ισλανδίας, συνέχισε το «χόμπι» του, προπονώντας κι εκεί την γυναικεία ομάδα της IBV. Το αποτέλεσμα ήταν να ανεβάσει κι εκείνη στην πρώτη κατηγορία, σκαρφαλώνοντας από χαμηλά. Το 2002 εργάστηκε και στην ανδρική ομάδα της IBV, ως βοηθός, αλλά και ως πρώτος, στο φινάλε της σεζόν.

Το πέρα δώθε από τη γυναικεία στην ανδρική ομάδα συνεχίστηκε, με ορισμένα κενά στο μεσοδιάστημα. Τον Οκτώβριο του 2011 η ισλανδική Ομοσπονδία τον προσέλαβε ως βοηθό του Λαρς Λάγκερμπακ.  Μετά το Euro του 2016 συνέχισε μόνος, ενώ οδήγησε την Ισλανδία στο πρώτο της Μουντιάλ το 2018. Έκτοτε «ξεριζωμός», αφού διετέλεσε προπονητής της Αλ Αραμπί του Κατάρ, μέχρι το 2022 όταν και ανέλαβε την Τζαμάικα.

Θαυμάσια -και γεμάτη- σεζόν με τη Φούλαμ, πραγματοποίησε ο Μπόμπι Ντε Κόρδοβα Ριντ. Ικανότατος μέσος, αρκετά ευέλικτος λόγω χαμηλού κέντρου βάρους, αγωνίζεται εύκολα στον άξονα, αλλά και στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής. Εξαιρετικές οι ικανότητες στο ανασταλτικό κομμάτι, μπορεί ωστόσο να προσφέρει και στο σκοράρισμα. Ηγετική η φυσιογνωμία του θηριώδους επιθετικού, Αντόνιο. Άργησε να πάρει την απόφαση για να παίξει με την ομάδα της Τζαμάικα, διότι ήλπιζε να αγωνιστεί με την Αγγλία. Κάτι που δεν έγινε ποτέ. Μπορεί τις δύο τελευταίες σεζόν, η απόδοσή του να ήταν ελαφρώς πεσμένη, αυτό δεν σημαίνει πως μπορεί να αντικατασταθεί εύκολα από κάποιον συμπατριώτη του στην επίθεση.

Στις κλήσεις τελικά ο Μπλέικ, που λίγο νωρίτερα υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο. Η ομάδα ευελπιστεί να τον χρησιμοποιήσει σε κάποιο από τα τελευταία παιχνίδια στον όμιλο. Μέσα και ο Γκρέι της Αλ Ιτιφάκ, ο οποίος εφόσον είναι υγιής, μπορεί να βοηθήσει με την εμπειρία του. Νέο επεισόδιο και μεγάλη έκπληξη το όνομα Μπέιλι στην αποστολή. Ο 26χρονος επιθετικός της Άστον Βίλα είχε τιμωρηθεί από τον Χάλγκριμσον τον περασμένο Νοέμβριο, ωστόσο ο Ισλανδός έκανε ένα βήμα πίσω, καλώντας τον στα τελικά. Πάντως, ο πατέρας του ποδοσφαιριστή ανέφερε στα Social Media πως ο γιος του δεν θα αγωνιστεί με την ομάδα, ενώ ο ίδιος εν τέλει δεν έκανε αποδεκτή την πρόσκληση.  

Αρκετές οι αλλαγές στο σύστημα του Ισλανδού από την ώρα που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως πολλοί παίκτες έχουν αλλάξει στις κλήσεις του σε αυτό το διάστημα. Ο Χάλγκριμσον ξεκίνησε με το παραδοσιακό 4-4-2, το οποίο μετέβαλε σε πιο επιθετικά συστήματα. Στα δύο ματς του Ιουνίου, έδειξε πως θέλει να επιστρέψει στο αρχικό 4-4-2 σε ρόμβο.

Όσο ο Μπλέικ είναι στα πιτς, στον άσο θα βρεθεί ο Γουάιτ. Αμυντικά, Μπερνάρντ και Έκτορ έχουν προβάδισμα στα στόπερ, με τους Λεμπικίσα και Λατιμποντιέρ στα άκρα. Στο έξι ενδέχεται να αγωνιστεί ο Ριντ, δεξιά ο εξαιρετικός Ντε Κόρντοβα – Ριντ, ενώ αριστερά ο Σέφας, που έχει τη δυνατότητα να παίξει και στην επίθεση. Βασικός στο «9» ο ηγετικός Νίκολσον, δίπλα του μπορεί να αγωνιστεί σε αυτό το σύστημα ο Αντόνιο. Ερωτηματικό το «10» στην κορυφή του ρόμβου, όπου πολλοί είναι οι υποψήφιοι μνηστήρες.

Δύο επίσημοι αγώνες για τα προκριματικά του επόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου, αμφότεροι νικηφόροι. Παιχνίδια πολύ χρήσιμα για τον Χάλγκριμσον, καθώς λόγω της χαμηλής δυναμικότητας των αντιπάλων, κατάφερε όχι μόνο να «πειραματιστεί» ενόψει Κόπα Αμέρικα, αλλά και να πάρει τις δύο πολυπόθητες νίκες που θα βοηθήσουν την ομάδα να πάρει πρόκριση στην επόμενη φάση. Αρχικά κατέβαλε την αντίσταση της Δομινικανής Δημοκρατίας με 1-0 (16’ Νίκολσον), ακολούθησε το εντυπωσιακό 3-2 στην έδρα της Δομινίκα. Πλασματικό το σκορ εκεί, ήταν μπροστά με 3-0 μέχρι το 82’.

Copa America 24 Τζαμάικα Όμιλος

Μπορεί να απέφυγε τα μεγαθήρια, δεν θα έχει, ωστόσο, εύκολη αποστολή απέναντι σε τρεις, σκληροτράχηλες, ομάδες στον 2ο όμιλο. Εν προκειμένω, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει το Μεξικό, το Εκουαδόρ και τη Βενεζουέλα. Με τη Βενεζουέλα και το Μεξικό βρέθηκε στον ίδιο όμιλο και στην προηγούμενη της συμμετοχή, το 2016. Εκεί, αντί για τον Ισημερινό, την περίμενε μια πολύ δυσκολότερη ομάδα, αυτή της Ουρουγουάης. Πολλές «παρτίδες» έχει μόνο με τους Μεξικανούς, από τους οποίους ηττήθηκε με 3-0 στον ημιτελικό του πρόσφατου Γκολντ Καπ.  Αυτή, βέβαια, ήταν και η μοναδική φορά που ηττήθηκε εύκολα, καθώς προηγουμένως σε άλλες διοργανώσεις τους δυσκόλεψε αρκετά. 

  1. Μεξικό
  2. Εκουαδόρ
  3. Βενεζουέλα
  4. Τζαμάικα

Πρόγραμμα Copa America 24 Τζαμάικα

Όπως και να το πάρει κανείς, η αποστολή της Τζαμάικας, ανεξαρτήτως της σειράς των παιχνιδιών, είναι δύσκολη. Αρχή κάνει με την ισχυρότερη ομάδα του Β’ ομίλου, και φαβορί για την πρωτιά, το Μεξικό. Το μοναδικό υπέρ, είναι, πως αυτό αποτελεί τον μοναδικό αντίπαλο που γνωρίζει. Ακολουθεί το ματς με το Εκουαδόρ, το οποίο θέλει το πλασάρισμα στην πρώτη δυάδα. Κλείνει με τη Βενεζουέλα, η οποία είναι ρεαλιστικά η μόνη ομάδα που μπορεί να κοντράρει.   

Αγώνας Ημερ/νία (Ώρα) Γήπεδο & Πόλη
Μεξικό - Τζαμάικα 1-0 «NRG Stadium», Χιούστον
Εκουαδόρ - Τζαμάικα 3-1 «Allegiant Stadium», Λας Βέγκας
Τζαμάικα - Βενεζουέλα 1/7, 03:00 «Q2 Stadium», Όστιν
cta_box_bg
Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τζαμάικα Copa America 24 Διασταυρώσεις

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες τις διασταυρώσεις που μπορεί να έχει η Τζαμάικα στη φάση των νοκ-άουτ με δεδομένο πάντα ότι θα προκριθεί από τη φάση των ομίλων.

Θέση Διασταυρώνεται με...
2ο του Α’ Ομίλου
1ο του Α’ Ομίλου

*Στη νοκ άουτ φάση των «8» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου.

Copa America 24 Τζαμάικα Αποδόσεις

Η Τζαμάικα ήταν εξ' αρχής το αουτσάιντερ για την πρόκριση από τον 2ο όμιλο. Μετά τις δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στο Copa America δεν έχει μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης στους «8», γι' αυτό και δεν προσφέρονται αποδόσεις.

Αγορά Απόδοση
Νικητής Διοργάνωσης --
Να φτάσει στον τελικό --
Να φτάσει έως τα ημιτελικά --
Νικητής Ομίλου --
Να προκριθεί από τον Όμιλο --
Προγνωστικό #1

Μια ομάδα πολύ διαφορετική από τις υπόλοιπες στο τουρνουά, σε έναν όμιλο όπου απουσιάζει το φαβορί. Υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες μπορεί να του βάλει «μπουρλότο». Οι «αγγλοθρεμμένοι» Τζαμαϊκανοί, με τα πολλά τους foxbet_new_logo_eidika_stoiximata.svgτρεξίματα (sic), θα δυσκολέψουν και τις τρεις ομάδες στον όμιλο. Με παίκτες όπως ο Νίκολσον, ο Αντόνιο και ο Ριντ, η ομάδα μπορεί να καλύψει το όριο των 2.5 γκολ ενεργητικό και να πληρώσει.

Να σκοράρει Over 2,5 γκολ2.15

Το προγνωστικό δόθηκε στις 17/6

foxbet_new_logo_eidika_stoiximata.svg
Προγνωστικό #2

Στην αγορά που αφορά στον πρώτο σκόρερ της ομάδας, μολονότι ο πιο έμπειρος Αντόνιο δίνεται ως φαβορί, το προβάδισμα λόγω φόρμας έχει ο Νίκολσον, ο οποίος αναμένεται να πάρει περισσότερα αγωνιστικά λεπτά.

Πρώτος σκόρερ: Νίκολσον 5.00

Το προγνωστικό δόθηκε στις 17/6

Επιμέλεια: Στέφανος Κλιάφας

Καλύτερη Στοιχηματική για Copa America

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ