foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ40
Euro
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Αργεντινή Copa America 24: Ρόστερ, Πρόγραμμα, Προγνωστικά και Αποδόσεις (Αναλυτικό Αφιέρωμα)

ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ | 02 Ιουλ 2024 08:48
Foxbet_Copa-America-2024-argentina.jpg

Είναι, μαζί με την Ουρουγουάη, τα «αφεντικά», σε ότι αφορά τις κατακτήσεις τίτλων στο Κόπα Αμέρικα, καθώς έχουν από 15, ενώ στην τρίτη θέση ακολουθεί η Βραζιλία με εννιά!

Η Αργεντινή είναι και η νικήτρια της τελευταίας διοργάνωσης (2021), καθώς επικράτησε με 1-0 στον τελικό επί της Βραζιλίας και κατέκτησε διεθνή τίτλο μετά από 28 χρόνια. Ακόμα, έχει τερματίσει 14 φορές στη δεύτερη θέση και πέντε φορές στην τρίτη, ενώ έχει πάρει μέρος συνολικά 43 φορές στο Κόπα Αμέρικα.

Τεράστια δύναμη στον χώρο του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου, είναι η ομάδα που έχει κερδίσει τους περισσότερους (22) διεθνείς τίτλους, δύο περισσότερους από τη Βραζιλία. Πιο πρόσφατος, φυσικά, το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, επικρατώντας με 4-2 στα πέναλτι (κ.δ. 2-2,παρ. 3-3) επί της Γαλλίας. Τρίτη κατάκτηση Μουντιάλ για την Αργεντινή, μετά το 1978 και το 1986. Είναι η μοναδική ομάδα που έχει κατακτήσει το Κόπα Αμέρικα τρεις συνεχόμενες φορές (1945, 1946, 1947). Ακόμα, στη συγκεκριμένη διοργάνωση έχει πετύχει και τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της, με 12-0 επί του Εκουαδόρ, το 1942. Τέλος, πρόκειται για την ομάδα που έχει την καλύτερη διαφορά τερμάτων (+292), συνολικά, στην ιστορία του Κοπα Αμέρικα, καθώς έχει πετύχει 474 γκολ και έχει δεχτεί 182.

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε τα εξής: 

  • Ρόστερ - Παίκτες κλειδιά 
  • Πρόγραμμα
  • Ομάδες ομίλου
  • Αποδόσεις
  • Προγνωστικά

Η Αργεντινή είχε εξασφαλισμένη θέση στο Κόπα Αμέρικα, καθώς  είναι μια από τις δέκα χώρες που συγκροτούν την CONMEBOL. Εκτός από την Αργεντινή, οι άλλες εννιά ομάδες που  ανήκουν στην Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία Νότιας Αμερικής  είναι οι Βενεζουέλα, Βραζιλία, Βολιβία, Χιλή, Κολομβία, Περού, Παραγουάη, Ουρουγουάη και Εκουαδόρ.

cta_box_bg
Ψαρωτική προσφορά* χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Copa America 24 Αργεντινή Ρόστερ

Ανακοινώθηκε το ρόστερ που θα έχει η Αργεντινή στο Κόπα Αμέρικα. Αναλυτικά η αποστολή:

Παίχτης (Ηλ.) Συμ. / Γκολ Ομάδα
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Ε. Μαρτίνες (32)

36/0

Άστον Βίλα

 Φρ. Αρμάνι (38)

19/0

Ρίβερ Πλέιτ

X. Ρούγι (32)

4/0

Άγιαξ

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Γκ. Μοντιέλ (27)

24/1

Νότιγχαμ Φόρεστ

Ν. Μολίνα (26)

37/1

Ατλ. Μαδρίτης

Κ. Ρομέρο (26)

30/3

Τότεναμ

Χ. Πετσέλα (24)

40/3

Μπέτις

Λ. Μαρτίνες Κουάρτα (28)

12/0

Φιορεντίνα

Ν. Οταμέντι (36)

111/6

Μπενφίκα

Λ. Μαρτίνες (26)

16/0

Μαν. Γιουν.

Μ. Ακούνια (33)

56/0

Σεβίλλη

Ν. Ταλιαφίκο (32)

57/1

Λυών

ΜΕΣΟΙ

Γκ. Ροντρίγκες (30)

29/1

Μπέτις

Λ. Παρέδες (30)

60/5

Ρόμα

        Α. Μακ Άλιστερ (26)

25/2

Λίβερπουλ

Ρ. Ντε Πολ (30)

62/2

Ατλ. Μαδρίτης

Ε. Παλάσιος (26)

28/0

Λεβερκούζεν

         Ε. Φερνάντες (23)

21/4

Τσέλσι

Τζ. Λο Σέλσο (28)

50/3

Τότεναμ

Β. Καρμπόνι (19)

1/0

Μόντσα

Ν. Γκονσάλες (26)

32/5

Φιορεντίνα

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Α. Ντι Μαρία  (36)

138/30

Μπενφίκα

Λ. Μέσι (37)

180/106

Ίντ. Μαϊάμι

Λ. Μαρτίνες (27)

56/22

Ίντερ

Χ. Άλβαρες (24)

29/7

Μαν. Σίτι

Α. Γκαρνάτσο (20)

5/0

Μαν. Γιουν.

Λίγοι θα περίμεναν ότι ο γεννημένος στο Πουχάτο 46χρονος Αργεντινός, με ιταλική καταγωγή, θα καθόταν για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα στον πάγκο της Αργεντινής. Το 2016 ήταν βοηθός του Σαμπάολι στη Σεβίλλη και την επόμενη χρονιά τον ακολούθησε στην Εθνική Αργεντινής, ενώ πέρασε και από την U20. Μετά την αποτυχία στο Μουντιάλ του 2018 και την απομάκρυνση του Σαμπάολι, οι Σκαλόνι και Αϊμάρ ανέλαβαν ως υπηρεσιακοί.

Τον Νοέμβριο του ίδιου χρόνου έγινε μόνιμος, μέσα σε κλίμα αμφισβήτησης και υπό την καθοδήγηση του η Αργεντινή τερμάτισε τρίτη στο Κόπα Αμέρικα (2019). Δυο χρόνια αργότερα την οδήγησε στην κατάκτηση του τίτλου μετά από 28 έτη, κερδίζοντας με 1-0 την οικοδέσποινα Βραζιλία. Ακόμα, κέρδισε και το «Finalissima 2022», επικρατώντας με 3-0 επί της Ιταλίας. Κορυφαία στιγμή του, φυσικά, η κατάκτηση του Μουντιάλ το 2022, με την Αργεντινή να κερδίζει στον τελικό με 4-2 τη Γαλλία στα πέναλτι (κ.δ. 2-2, παρ. 3-3). Κάθισε στον πάγκο της σε 69 ματς (48-15-6), ενώ έχει συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο του 2026. 

Είναι λογικό ο Σκαλόνι να ποντάρει και πάλι στα «βαριά» χαρτιά του, όπως τον αρχηγό Μέσι, που ακόμα και στα 37 του χρόνια μπορεί να κάνει τη διαφορά και η παρουσία του είναι καταλυτική. Ακόμα, ο 46χρονος τεχνικός περιμένει πολλά και από τον ποιοτικό μεσοεπιθετικό Ντι Μαρία, στο τελευταίο του μεγάλο τουρνουά με την εθνική. Στην άμυνα δεσπόζει η παρουσία του έμπειρου Οταμέντι, ενώ οι Λαουτάρο Μαρτίνες και Άλβαρες ξεχωρίζουν στη γεμάτη ποιότητα γραμμή κρούσης. Η έκπληξη με την αρχική κλήση στην αποστολή του κεντρικού αμυντικού της Μαρσέιγ, Μπαλέρδι, δεν ολοκληρώθηκε, καθώς έμεινε, τελικά, εκτός, όπως και οι Μπάρκο (Α, Μπράιτον) και Κορέα (ΜΕ, Ατλ. Μαδρίτης). Αντίθετα, στις τελικές επιλογές είναι οι νεαροί Γκαρνάτσο (Ε, Μαν. Γιουνάιτεντ) και Καρμπόνι (ΜΕ, Μόντσα).

Αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσε η απουσία του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού της Ρόμα, Ντιμπάλα, ενώ δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Ακόμα, τρεις παίκτες, μέλη της ομάδας που είχε κατακτήσει το Μουντιάλ του 2022, δεν βρίσκονται στην αποστολή. Με απόφαση προπονητή ο Φόιθ (Α, Βιγιαρεάλ), ο Αλμάδα (ΜΕ, Ατλάντα) λόγω κλήσης στην Ολυμπιακή ομάδα και ο Πάπου Γκόμες (ΜΕ), που είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.

Τρία είναι τα συστήματα τα οποία δοκίμασε ο Σκαλόνι κατά το διάστημα της προετοιμασίας της Αργεντινής για το Κόπα Αμέρικα και συγκεκριμένα το 4-2-3-1, το 4-4-2 και το 4-3-3.Το τελευταίο φαίνεται ότι είναι αυτό που θα επιλέξει, για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Καναδά.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Μαρτίνες κάτω από την εστία. Οι Μοντιέλ (δεξιά) και Ακούνια (δοκιμάστηκε και ο Ταλιαφίκο) έχουν προβάδισμα για τα δυο άκρα της άμυνας, ενώ τη μάχη στο κέντρο κερδίζουν οι Ρομέρο και Οταμέντι.

Ο Ντε Πολ διεκδικεί θέση στη μεσαία γραμμή μαζί με τον Μακ Άλιστερ, ενώ σίγουροι στην τριάδα στα χαφ θα πρέπει να θεωρούνται οι Παρέδες και Λο Σέλσο. Τέλος, οι Ντι Μαρία και Μέσι θα ξεκινήσουν στις δυο πλευρές της επίθεσης, ενώ οι Άλβαρες και Λαουτάρο Μαρτίνες είναι υποψήφιοι για τη θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Δυο νίκες στα ισάριθμα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε το τελευταίο διάστημα μετράει η Αργεντινή. Μέτρια η παρουσία της στο παιχνίδι που έγινε στο Σικάγο με το Εκουαδόρ, επικράτησε με 1-0 χάρη στο γκολ του Ντι Μαρία και με τον Μέσι να μπαίνει ως αλλαγή. Ο σούπερ σταρ της Αργεντινής ξεκίνησε βασικός στην πρόβα τζενεράλε με τη Γουατεμάλα και η ομάδα του διέλυσε την αντίπαλο της με 4-1. Σαφώς βελτιωμένη η εικόνα της παγκόσμιας πρωταθλήτριας, απέναντι σε μια αδύναμη ομάδα, ενώ από δυο γκολ σημείωσαν οι Μέσι και Λαουτάρο Μαρτίνες.

Copa America 24 Αργεντινή Όμιλος

Η κάτοχος του τροπαίου Αργεντινή είναι στον 1ο όμιλο, μαζί με τη Χιλή, τον Καναδά και το Περού. Απέναντι στην πρώτη έχει δώσει και τα περισσότερα παιχνίδια (29) στο Κόπα Αμέρικα, τρέχοντας, μάλιστα και αήττητο σερί, καθώς μετράει 20 νίκες και εννιά ισοπαλίες, με πιο πρόσφατη το 1-1, στην πρεμιέρα (15/6/21) της προηγούμενης διοργάνωσης. Πολύ καλή είναι η παράδοση της και κόντρα στο Περού, το οποίο έχει συναντήσει 17 φορές στο Κόπα Αμέρικα (12-2-3). Αντίθετα, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Καναδά, τον οποίο έχει κερδίσει εύκολα με 5-0, σε φιλικό παιχνίδι, το 2010.

  1. Αργεντινή
  2. Περού
  3. Χιλή
  4. Καναδάς

Πρόγραμμα Copa America 24 Αργεντινή

Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει τον Καναδά, τη 2η αγωνιστική θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Χιλή, ενώ θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της για τον 1ο όμιλο, απέναντι στο Περού. Είναι, φυσικά, το μεγάλο φαβορί για τον τίτλου του νικητή Copa America, όχι μόνο για την πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά και για την πρώτη θέση του γκρουπ. Αν έρθουν βάσει λογικής τα αποτελέσματα και έχει περάσει, είναι , πιθανόν να κάνει ροτέισον την τελευταία αγωνιστική.👇

Αγώνας Ημερ/νία (Ώρα) Γήπεδο & Πόλη
Αργεντινή - Καναδάς 2-0 «Mercedes - Benz Stadium», Ατλάντα
Χιλή - Αργεντινή 0-1 «MetLife Stadium», Ράδερφορντ
Αργεντινή - Περού 2-0 «Hard Rock Stadium», Μαϊάμι
cta_box_bg
Ψαρωτική προσφορά* χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αργεντινή Copa America 24 Διασταυρώσεις

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες τις διασταυρώσεις που μπορεί να έχει η Αργεντινή στη φάση των νοκ-άουτ με δεδομένο πάντα ότι θα προκριθεί από τη φάση των ομίλων.

Θέση Διασταυρώνεται με...
Εκουαδόρ

*Στη νοκ άουτ φάση των «8» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου.

Copa America 24 Αργεντινή Αποδόσεις

Είναι το πρώτο φαβορί σε ότι αφορά την κατάκτηση της διοργάνωσης, ενώ ακολουθεί σε μικρή απόσταση ακολουθεί η Βραζιλία. Ως κάτοχος του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και του τελευταίου Κόπα Αμέρικα, το 2021, είναι λογικό να θεωρείται ότι θα περάσει ως πρώτη στον όμιλο της και θα φτάσει, εύκολα ή δύσκολα στον μεγάλο τελικό.

Αγορά Απόδοση
Νικητής Διοργάνωσης 2.35
Να φτάσει στον τελικό 1.50
Να φτάσει έως τα ημιτελικά 1.25
Προγνωστικό #1

Nα υπερασπιστεί τον τίτλο της θέλει η κάτοχος του προηγούμενου Κόπα Αμέρικα, Αργεντινή. Μπορεί να τα καταφέρει, ενώ, είναι βατός, σχετικά, ο δρόμος της προς τον τελικό, καθώς αν τερματίσει πρώτη στον όμιλο foxbet_new_logo_eidika_stoiximata.svgτης, θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τη δεύτερη ομάδα του 2ου ομίλου, που θα είναι πιθανότατα το Εκουαδόρ και στη συνέχεια στον ημιτελικό, εκτός απροόπτου το Μεξικό.

Το να κερδίσει και πάλι τον τίτλο πληρώνει 2.80

Νικητής τροπαίου: Αργεντινή2.80

Το προγνωστικό δόθηκε στις 17/6

foxbet_new_logo_eidika_stoiximata.svg
Προγνωστικό #2

Ακόμα, με βάση τη δυναμικότητα των αντιπάλων της στον όμιλο αλλά και συνυπολογίζοντας την τρομερή ποιότητα που έχει από τη μέση και μπροστά, μπορεί να κάνει το απόλυτο των νικών, που προσφέρεται στο 2.15.

✅ Να κάνει το απόλυτο των νικών στη φάση των ομίλων 2.15

Το προγνωστικό δόθηκε στις 17/6

Επιμέλεια: Γιάννης Σελαλμαζίδης

Καλύτερη Στοιχηματική για Copa America

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ