foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ47
ΑΥΤΟ ΤΟ 🎁 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ! ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

ΣΛΟΒΑΚΙΑ EURO 24 ▶️ Ρόστερ | Πρόγραμμα | Προγνωστικά | Αποδόσεις

EURO | 27 Ιουν 2024 10:22
Euro 2024 Σλοβακία.jpeg

Για τρίτη συνεχή διοργάνωση η Σλοβακία θα είναι στο Euro 24, αποδεικνύοντας ότι έχει βρει τον τρόπο να αντεπεξέρχεται στους μίνι-μαραθωνίους των προκριματικών, ανεξαρτήτως της δυσκολίας του ομίλου που αγωνίζεται. 

Ως μέλος την πρώην ενιαίας Τσεχοσλοβακίας «κουβαλά»...μισή κατάκτηση Euro, το 1976, με νίκη στα πέναλτι επί ακόμα μίας χώρας που δεν υπάρχει πια ως οντότητα, της Δυτικής Γερμανίας. Δύο τρίτες θέσεις είχε πάρει η Τσεχοσλοβακία, το 1960 και το 1980 και από το 1996 ξεκινά η αυτόνομη πορεία της Σλοβακίας, χωρίς κάποια επιτυχία τις πρώτες δύο δεκαετίες.

Η πρώτη ταλαντούχα φουρνιά παικτών ήταν εκείνη που την οδήγησε αρχικά σε τελική φάση Μουντιάλ, το 2010 και οι διάδοχοί τους στα δύο τελευταία Euro, με ηγετική φυσιογνωμία τον παικταρά Χάμσικ, που ολοκλήρωσε την καριέρα του ως 1ος σκόρερ στην ιστορία της. Το 2016 έφτασε μέχρι τους «16», όπου αποκλείστηκε από την Πολωνία στα πέναλτι και το 2021 (μετατέθηκε ένα χρόνο λόγω covid-19) έμεινε 3η στον όμιλό της, πίσω από Σουηδία και Ισπανία, κάνοντας πάντως μια νίκη επί της Πολωνίας.

Έχει πάντα τουλάχιστον 4-5 παίκτες με υψηλή τεχνική κατάρτιση. Το ζητούμενο, συνήθως, είναι να ενσωματωθεί το ταλέντο στις τακτικές απαιτήσεις της ομάδας, ισορροπία που επετεύχθη στην προκριματική φάση που ολοκληρώθηκε την περασμένη χρονιά.

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε τα εξής: 

  • Ρόστερ - Παίκτες κλειδιά (όταν ανακοινωθεί)
  • Πρόγραμμα
  • Ομάδες ομίλου
  • Αποδόσεις
  • Προγνωστικά

Η πρόκρισή της στα τελικά ήρθε αρκετά εύκολα, αφού στα προκριματικά ήταν σε όμιλο που οι περισσότερες χώρες ήταν του «χεριού» της. Η σύνθεσή του περιελάμβανε τις Πορτογαλία, Λουξεμβούργο, Ισλανδία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη και Λιχτενστάιν. Με την παρουσία των Πορτογάλων στον όμιλο, η 2η θέση ήταν εξ αρχής ο βασικός στόχος και σε αυτή τερμάτισε, χάνοντας μόνο από τους Ίβηρες μέσα-έξω. Αυτές οι δύο ήταν και οι μόνες ήττες της, αφού πέραν μιας ισοπαλίας στην πρεμιέρα με το Λουξεμβούργο, τα υπόλοιπα παιχνίδια της ήταν όλα νικηφόρα. Αξιοσημείωτη η αμυντική βελτίωση για τα δεδομένα της, δέχτηκε συνολικά 8 γκολ, τα 4 από την Πορτογαλία, τομέας στον οποίο έχει συμβάλει ο Ιταλός εκλέκτορας Φραντσέσκο Καλτσόνα.

cta_box_bg
Μεγάλη προσφορά* γνωριμίας που δεν παίζεται σε στοίχημα & live στοίχημα ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Euro 24 Σλοβακία Ρόστερ

Ανακοινώθηκε το ρόστερ που θα έχει η Σλοβακία στο Euro. Αναλυτικά η αποστολή:

Παίχτης (Ηλ.) Συμ. / Γκολ Ομάδα
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Χ. Ράβας (26)

0/0

Νιου Ίνγκλαντ

Μ. Ντουμπράβκα (35)

41/0

Νιούκαστλ

Μ. Ρόντακ (27)

21/0

Φούλαμ

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Ν. Χάνκο (26)

35/4

Φέγενορντ

Ν. Βάβρο (28)

19/2

Κοπεγχάγη

Αν. Όμπερτ (21)

1/0

Κάλιαρι

Μ. Σκρίνιαρ (29)

66/3

Παρί Σεν Ζερμέν

Ν. Γκιομπέρ (31)

36/0

Σαλερνιτάνα

Π. Πέκαρικ (37)

124/2

Χέρτα Βερολίνου

Β. Ντε Μάρκο (31)

7/1

Χάτα

Σ. Κόζα (20)

0/0 

Σπάρτακ Τρνάβα

ΜΕΣΟΙ

Μ. Μπέρο (28)

29/1

Μπόχουμ

Γ. Κούτσκα (37)

104/13

Σλόβαν Μπρατισλάβας

Λ. Μπένες (26)

18/1

Αμβούργο

Ον. Ντούντα (29)

69/12

Ελλάς Βερόνα

Π. Χροβόσκι (32)

53/0

Γκενκ

Σ. Λομπότκα (29)

52/4

Νάπολι

Τ. Ρίγκο (23)

0/0

 Μπάνικ Οστράβα

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Ν. Στρέλετς (23)

17/2

Σλόβαν Μπρατισλάβας

Ιβ. Σρανζ (30)

21/3

Σλάβια Πράγας

Λ. Σάουερ (18)

1/0

Φέγενορντ

Λ. Χαρασλίν (23)

32/5

Σπάρτα Πράγας

Ρ. Μποζένικ (24)

37/6 

Μποαβίστα

Τ. Σουσλόβ (21)

25/2 

Ελλάς Βερόνα

Ν. Ντούρις (25)

9/1 

Άσκολι

Λ. Τούπτα (26)

2/0

Σλόβαν Λίμπερετς

Με τον Ιταλό Φραντσέσκο Καλτσόνα πορεύεται εδώ και μια διετία, ο οποίος αποτελεί μόλις τον δεύτερο μη Σλοβάκο προπονητή που κάθεται στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Σλοβακίας. Ο 55χρονος τεχνικός που είχε περάσει από αρκετές ομάδες της γειτονικής χώρας ως βοηθός, πήρε το βάπτισμα του πυρός ως πρώτος προπονητής στο εθνικό συγκρότημα των Σλοβάκων. Στις αρχές του νέου έτους βρέθηκε και ως μεταβατικός προπονητής μέχρι το τέλος της σεζόν στον πάγκο της Νάπολι, χωρίς, πάντως, να καταφέρει να τη βγάλει από τη μετριότητα.

Ο Καλτσόνα είναι προπονητής που του αρέσουν σταθερά σχήματα και πρόσωπα, οπότε δεν έκρυβε εκπλήξεις και η αποστολή που ανακοίνωσε. Ο Ντουμπράβκα της Νιούκαστλ θα ξεκινήσει με βεβαιότητα κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του θα έχει τον ηγέτη και αρχηγό Σκρίνιαρ, με τον στόπερ της Παρί Σεν Ζερμέν να είναι το μεγαλύτερο όνομα του ρόστερ.

Στη μεσαία γραμμή οι Ντούντα και Κούτσκα θα πλαισιώνουν τον Λομπότκα της Νάπολι, ενώ ως συνήθως, έχει αρκετές επιλογές σε επιθετικογενείς παίκτες, με ταλέντο στις ατομικές προσπάθειες. Ξεχωρίζουν οι Σρανζ και Χαρασλίν που αγωνίζονται στο τσέχικο πρωτάθλημα με τις φανέλες των αιωνίων αντιπάλων Σπάρτα και Σλάβια, ενώ σταθερή αξία παραμένει ο Μποζένικ της Μποαβίστα. Μετά από χρόνια, δεν θα δούμε στις τάξεις της τον πρώην μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ Ρόμπερτ Μακ.

Δεν θα αλλάξει το 4-3-3 ο Καλτσόνα για κανένα λόγο, αφού θεωρεί ότι του προσφέρει έλεγχο του ρυθμού και εξυπηρετεί το παιχνίδι υπομονής που ζητά από την ομάδα του. Η 4άδα των Χάντσκο, Σκρίνιαρ, Βάβρο και Πέκαρικ θα αποτελέσει το αμυντικό στήριγμα, ο τελευταίος «παίζεται».

Στα χαφ ξεχωρίζουν οι Ντούντα και Κούτσκα και μπροστά οι εξτρέμ Χαρασλίν και Ντούσιτς θα πλαισιώσουν τον φορ Μποζένικ.

Υπάρχει ένα γκρουπ 13-14 παικτών που δείχνει ότι θα σηκώσει όλο το βάρος της διοργάνωσης. Από 'κει και κάτω υπάρχει διαφορά στην ποιότητα, γι’ αυτό και οι Σλοβάκοι ίσως κρατήσουν δυνάμεις στην πρεμιέρα με το μεγάλο φαβορί του ομίλου Βέλγιο, προκειμένου να έχουν φρεσκάδα στα δύο επόμενα.

Εντυπωσιακή σε αμφότερα τα φιλικά που έδωσε, κέρδισε με 4-0 το Σαν Μαρίνο και την Ουαλία. Με την Ουαλία ήταν η πρόβα τζενεράλε, υπήρξε απόλυτα παραγωγική και εύστοχη και είχε σπουδαίες συνεργασίες στα άκρα, τόσο δημιουργικά, όσο και ανασταλτικά.

Euro 24 Σλοβακία Όμιλος

Τη συναντάμε στον 5ο όμιλο, όπου θα αναμετρηθεί με Βέλγιο, Ρουμανία και Ουκρανία. Με καμία εξ αυτών δεν έχει αναμετρηθεί στις δύο προηγούμενες τελικές φάσεις που συμμετείχε. Το Βέλγιο είναι ένα επίπεδο πάνω σε ρόστερ, αλλά κουβαλά την ταμπέλα της παραλίγο μεγάλης ομάδας.  Οι υπόλοιπες θεωρητικά «παίζονται», αλλά αυτό βέβαια μπορεί να είναι και «δίκοπο μαχαίρι».

  1. Βέλγιο
  2. Ουκρανία
  3. Σλοβακία
  4. Ρουμανία

Πρόγραμμα Euro 24 Σλοβακία

Με το φαβορί του ομίλου, το Βέλγιο, ξεκινά στις 17/6 και από τη στιγμή που δεν το έχει τελευταία αγωνιστική, ώστε να είχε ελπίδες να είναι βαθμολογικά αδιάφορο, είναι προτιμότερο στην πρεμιέρα, όπου το άγχος θα είναι στους αντιπάλους. Συνεχίζει με την Ουκρανία και τελειώνει με τη Ρουμανία.👇

Αγώνας Ημερ/νία (Ώρα) Γήπεδο & Πόλη
Βέλγιο - Σλοβακία 0-1 «Frankfurt Arena», Φρανκφούρτη
Σλοβακία - Ουκρανία 1-2 «Cologne Stadium», Κολωνία
Σλοβακία - Ρουμανία 1-1 «Waldstadion Arena», Φρανκφούρτη
cta_box_bg
Μεγάλη προσφορά* γνωριμίας που δεν παίζεται σε στοίχημα & live στοίχημα ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σλοβακία Euro 24 Διασταυρώσεις

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες τις διασταυρώσεις που μπορεί να έχει το Βέλγιο στη φάση των νοκ-άουτ με δεδομένο πάντα ότι θα προκριθεί από τη φάση των ομίλων.

Θέση Διασταυρώνεται με...
Αγγλία

*Στη νοκ άουτ φάση των «16» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι.

Euro 24 Σλοβακία Αποδόσεις

Στην 22η θέση, από τις 24 ομάδες που συμμετέχουν, κατατάσσεται από τις στοιχηματικές εταιρίες που της δίνουν απόδοση 250,00 για κατάκτηση του τίτλου. Σε σχέση με τον όμιλο, οι μπουκ μπορεί να μην τη θεωρούν ικανή για πρωτιά, αλλά η πρόκρισή της πληρώνει μόλις 2,00 δείγμα ότι την υπολογίζουν το ίδιο με τις υπόλοιπες συμμετέχουσες.

Αγορά Απόδοση
Νικητής Διοργάνωσης 200.00
Να φτάσει στον τελικό 45.00
Να φτάσει έως τα ημιτελικά 17.00
Προγνωστικό #1

Στους Σλοβάκους δεν έλειπε σχεδόν ποτέ το ταλέντο, αλλά η ουσία και η υποταγή του «εγώ» στο «εμείς». Με τον Καλτσόνα αυτά δείχνουν να έχουν ξεπεραστεί και η σύνθεση του ομίλου αφήνει, θεωρητικά, ελπίδες σε όλους τις συμμετέχοντες. Θεωρούσαμε εξ’ αρχής ότι μπορούν να έχουν μεγαλύτερη τύχη από αυτή που τους έδιναν οι μπουκ, οι οποίοι πλέον διορθώνουν τις αποδόσεις.

foxbet_new_logo_eidika_stoiximata.svg✅ Να φτάσει στους «16» : ΝΑΙ1.70

Το προγνωστικό δόθηκε στις 10/6

foxbet_new_logo_eidika_stoiximata.svg
Προγνωστικό #2

Από 'κει και πέρα, εφόσον η Σλοβακία καταφέρει και φτάσει στα νοκ άουτ θα είναι πολύ επικίνδυνη και δεν θα μας κάνει εντύπωση αν καταφέρει να περάσει κι έναν γύρο.

Να φτάσει στα προημιτελικά: ΝΑΙ10.00

Το προγνωστικό δόθηκε στις 10/6

Καλύτερη Στοιχηματική για το Euro 24

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ