foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ47
ΑΥΤΟ ΤΟ 🎁 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ! ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Περού Copa America 24: Ρόστερ, Πρόγραμμα, Προγνωστικά και Αποδόσεις (Αναλυτικό Αφιέρωμα)

ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ | 28 Ιουν 2024 11:15
Foxbet_Copa-America-2024-peru.jpg

Το Περού φαντάζει σαν μια κατηγορία από μόνο του. Δεν συγκαταλέγεται στις πρωτοκλασάτες εθνικές ομάδες της Νοτίου Αμερικής αλλά -θεωρητικά τουλάχιστον- υπερέχει σε σχέση με Βολιβία και Βενεζουέλα που είναι στο άτυπα χαμηλότερο γκρουπ δυναμικότητας.

Έχει τα παρατσούκλια «μπλανκιρόχα», δηλαδή η «ερυθρόλευκη» αλλά και «μπικολόρ», η δίχρωμη από τα δυο χρώματα της σημαίας (κόκκινο-άσπρο) του, με δυο κατακτήσεις Κόπα Αμέρικα (1939, 1975). Η πρώτη κατάκτηση ήρθε εντός συνόρων, καθότι διοργάνωνε τον θεσμό, η δεύτερη ήταν η επιβράβευση μίας εξαιρετικής ομάδας που διέθετε τη δεκαετία του ’70. Πέρασαν πολλά χρόνια για να σημειώσει μία επιτυχία, ως τέτοια λογίζεται η παρουσία του στον τελικό της διοργάνωσης του 2019, χάνοντας από την οικοδέσποινα Βραζιλία.

Ο πρωτεργάτης αυτής, Ρικάρντο Γκαρέκα θα τεθεί αντιμέτωπός του στη φετινή διοργάνωση, στον πάγκο της Χιλής, αιώνιας αντιπάλου μάλιστα, που μαζί συνθέτουν το λεγόμενο «κλάσικο Πασίφικο», ντέρμπι του Ειρηνικού, λόγω του ότι τα εδάφη τους βρέχονται από τον συγκεκριμένο ωκεανό. Οι επιτυχίες στα Παγκόσμια Κύπελλα συνοψίζονται σε δυο παρουσίες στα προημιτελικά (1970, 1978) όταν η ομάδα έσφυζε από ταλέντο, με ηγέτη τον γνωστό στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό, Τεόφιλο Κουμπίγιας.

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε τα εξής: 

  • Ρόστερ - Παίκτες κλειδιά
  • Πρόγραμμα
  • Ομάδες ομίλου
  • Αποδόσεις
  • Προγνωστικά

Το Περού είχε εξασφαλισμένη θέση στο Κόπα Αμέρικα, καθώς  είναι μια από τις δέκα χώρες που συγκροτούν την CONMEBOL. Εκτός από το Περού, οι άλλες εννιά ομάδες που  ανήκουν στην Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία Νότιας Αμερικής  είναι οι Αργεντινή, Βραζιλία, Βολιβία, Χιλή, Κολομβία, Βενεζουέλα, Παραγουάη, Ουρουγουάη και Εκουαδόρ.

cta_box_bg
Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Copa America 24 Περού Ρόστερ

Ανακοινώθηκε το ρόστερ που θα έχει το Περού στο Κόπα Αμέρικα. Αναλυτικά η αποστολή:

Παίχτης (Ηλ.) Συμ. / Γκολ Ομάδα
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Π. Γκαλέσε (34)

105/0

Ορλάντο

Κ. Κάσεδα (32)

8/0

Μελγάρ

Ν. Ρομέρο (22)

0/0

Ουνιβερσιτάριο

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Λ. Αντβίνκουλα (34)

116/2

Μπόκα Τζ.

Κ. Σαμπράνο (34)

70/4

Αλ. Λίμα

Α. Κόρσο (35)

52/0

Ουνιβερσιτάριο

Λ. Αμπράμ (28)

40/1

Ατλάντα

Α. Κάλενς (32)

40/1

ΑΕΚ

Μ. Λόπες (24)

33/0

Φέγενορντ

Μ. Αραούχο (29)

30/0

Πόρτλαντ

Α. Σανταμαρία (32)

27/0

Σάντος Λαγκούνα

Ο. Σόνε (23)

2/0

Σίλκεμποργκ

ΜΕΣΟΙ

Κ. Κουέβα (32)

98/16

Ελεύθερος

Ε. Φλόρες (30)

71/15

Ουνιβερσιτάριο

Α. Πόλο (29)

44/1

Ουνιβερσιτάριο

Σ. Πένια (28)

36/4

Μάλμε

Γ. Καρταχένα (29)

32/0

Ορλάντο

Μπ. Ρέινα (25)

10/2

Μπελγράνο

Χ. Καστίγιο (22)

8/1

Ζιλ Βισέντε

Ζ. Γκριμάλντο (21)

6/1

Σπ. Κριστάλ

Π. Κίσπε (22)

4/1

Πούμας

Φ. Σανελάτο (24)

4/0

Αλιάνσα Λίμα

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Π. Γκερέρο (40)

117/39

Σέσαρ Βαγέχο

Α. Καρίγιο (32)

97/11

Αλ Καντσία

Τζ. Λαπαντούλα

32/9

Κάλιαρι

Χ. Ριβέρα (27)

2/0

Ουνιβερσιτάριο

Ο Χόρχε Φοσάτι είναι ο προπονητής της εθνικής ομάδας του Περού. Ο 71χρονος Ουρουγουανός ήταν στα νιάτα του ένας αξιόλογος τερματοφύλακας. Είχε να επιδείξει πρωταθλήματα σε Ουρουγουάη, Παραγουάη, Αργεντινή και Βραζιλία. Οι επιτυχίες του συνεχίστηκαν και ως προπονητής. Στέφθηκε πρωταθλητής σε Ουρουγουάη, Παραγουάη, Ισημερινό, Περού, Κατάρ. Σημείωσε και διεθνείς διακρίσεις, όπως τα Κόπα Σουνταμερικάνα, Ρεκόπα Σουνταμερικάνα και το ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και η τρίτη θέση στο Κόπα Αμέρικα 2004 με την πατρίδα του. Η τελευταία του επιτυχία σημειώθηκε τον Δεκέμβριο του 2023, οδηγώντας την Ουνιβερσιτάριο στην κορυφή της Πριμέρα Περού μετά από 10 ολόκληρα χρόνια.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας εντυπωσιάστηκε από την τεράστια επιτυχία και την αγωνιστική αναγέννηση του συλλόγου της Λίμα μέσα σε μόλις 9 μήνες και του έκανε πρόταση λίγα 24ωρα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η απάντηση του Ουρουγουανού ήταν καταφατική. Ο απολογισμός του Φοσάτι με την «μπικολόρ» είναι 2-0-0, με μόλις δυο φιλικές αναμετρήσεις, κάνοντας ντεμπούτο τον περασμένο Μάρτιο.

Οι Πέδρο Γκαλέσε (Τ), Λουίς Αντβίνκουλα (Α) και Πάολο Γκερέρο (Ε) είναι οι σημαντικότερες προσωπικότητες στην προεπιλογή. Ο πρώτος, αν και δεν είναι γνωστός στο ευρύ κοινό, έχει καθιερωθεί κάτω από τα δοκάρια τα τελευταία χρόνια, με εντυπωσιακές εμφανίσεις και ακόμη και αν αλλάζουν οι προπονητές, ο ίδιος παραμένει ακλόνητος. Ο δεύτερος είναι ένας από τους ταχύτερους παίκτες στον κόσμο, έχοντας ξεπεράσει πριν κάτι χρόνια ακόμη και τον Γκάρεθ Μπέιλ σε επίσημες μετρήσεις. Πλέον στα 34 κουβαλάει τεράστια εμπειρία και δεσπόζει στο δεξί άκρο της άμυνας. Τέλος, τι να πούμε για τον τρίτο. Αισίως 40, ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής ομάδας, με 39 γκολ. Ακόμη και αν δεν αγωνιστεί, η παρουσία του στα αποδυτήρια ενισχύει αφάνταστα το ηθικό των συμπαικτών του.

Αν κοιτάξουμε να βρούμε κάποια ηχηρή απουσία, εστιάζουμε στην περίπτωση του Γιοσιμάρ Γιοτούν. Ο 34χρονος αμυντικός μέσος της Σπόρτινγκ Κριστάλ, συμπλήρωσε 128 διεθνείς συμμετοχές, τις περισσότερες μαζί με τον Ρομπέρτο Παλάσιος, ένα 10άρι της δεκαετίας του ’90 που έχει κρεμάσει τα παπούτσια του πια. Θα αποτελούσε βασικό «γρανάζι» της μεσαίας γραμμής, αν ήταν υγιής. Δυστυχώς για τον Γιοτούν, ένας σοβαρός τραυματισμός πριν από έναν μήνα τον έθεσε νοκ άουτ για το τρέχον Κόπα Αμέρικα και λογικά θα του δοθεί η ευκαιρία μετά το καλοκαίρι να αποτελέσει τον ρέκορντμαν συμμετοχών της «μπικολόρ».

Λάτρης της τριάδας στην άμυνα και του πολυάριθμου κέντρου ο Χόρχε Φοσάτι. Τις παραλλαγές σε 3-4-3 και 3-4-1-2 εφάρμοσε με εντυπωσιακά αποτελέσματα στην Ουνιβερσιτάριο σε εγχώριο πρωτάθλημα αλλά και Σουνταμερικάνα επί των ημερών του και με αυτές πορεύεται ο πολύπειρος Ουρουγουανός και στην εθνική ομάδα του Περού.

Ο 71χρονος έχει καταλήξει σε μεγάλο ποσοστό στην 11άδα αλλά υπάρχουν 2-3 θέσεις που αναζητούν ακόμη κατόχους. Αρχικά, στην αμυντική τριπλέτα για μία θέση ερίζουν οι Κάλενς και Αραούχο, με επικρατέστερο τον πρώτο. Έπειτα, στον άξονα της μεσαίας γραμμής προέκυψε η μη αναμενόμενη απουσία του Τάπια, με τους Καστίγιο και Κίσπε να διεκδικούν να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε.

Τέλος, αν προτιμηθεί ο Φλόρες σε θέση οργανωτή, τότε αναμένεται ο αειθαλής Γκερέρο να βρεθεί στο πλευρό του Λαπαντούλα στην επίθεση. Διαφορετικά, θα παίξει ο Κίσπε πίσω από τους Φλόρες και Λαπαντούλα.

Δυο φιλικά παιχνίδια έδωσε η «μπικολόρ» μέσα στον Ιούνιο, ένα μπροστά στο κοινό της στη Λίμα με αντίπαλο την Παραγουάη (0-0) και ένα αφότου έφθασε στις ΗΠΑ με αντίπαλο το Ελ Σαλβαδόρ. Κόντρα στο τελευταίο επικράτησε 1-0. Η γενικότερη εικόνα δεν ήταν καλή και ειδικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι φάνηκε αποκομμένη η επίθεση από τις υπόλοιπες γραμμές. Δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικό προς την αντίπαλη εστία, έπρεπε να είχαν δουλευτεί περισσότερο οι αυτοματισμοί.

Copa America 24 Περού Όμιλος

Οι Περουβιανοί έχουν κληρωθεί στον 1ο όμιλο της διοργάνωσης με αντιπάλους τις Αργεντινή, Χιλή και Καναδά. Δυνητικά μέχρι και τέταρτο τερματίζει, ο ανταγωνισμός για την πρόκριση θα είναι έντονος. Η Αργεντινή λογικά θα καπαρώσει ένα εισιτήριο, για το άλλο η Χιλή δείχνει να έχει προβάδισμα αλλά και ο Καναδάς δεν είναι -τόσο- αμελητέα ποσότητα. Το Περού καλείται να κάνει -μίνι- υπέρβαση. Μία νίκη και δυο ήττες μετράει σε επίπεδο Κόπα Αμέρικα απέναντι σε Αργεντινή και Χιλή. Όσον αφορά τον Καναδά, μόλις σε ένα φιλικό έχουν αναμετρηθεί το 2010, με τον Σέρχιο Μαρκαριάν στο τιμόνι της η «μπικολόρ» τότε.

  1. Αργεντινή
  2. Περού
  3. Χιλή
  4. Καναδάς

Πρόγραμμα Copa America 24 Περού

Σε θεωρητικό επίπεδο να αντιμετωπίζει το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά την τελευταία αγωνιστική είναι θετικό, καθώς η Αργεντινή μπορεί να έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή της. Ωστόσο, το Περού έχει να δώσει αρχικά έναν πρόωρο «τελικό» καθώς τα παιχνίδια με τη Χιλή λογίζονται ως ντέρμπι και με την παρουσία του πρώην αγαπημένου του, Ρικάρντο Γκαρέκα στον αντίπαλο πάγκο, σίγουρα το κλίμα θα… μυρίζει μπαρούτι. Το ματς με τον Καναδά που έχει βελτιωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια κρύβει παγίδες.

Αγώνας Ημερ/νία (Ώρα) Γήπεδο & Πόλη
Περού - Χιλή 0-0 «AT&T Stadium», Άρλινγκτον
Περού - Καναδάς 0-1 «Children’s Mercy Park», Κάνσας Σίτι
Αργεντινή - Περού 30/06, 03:00 «Hard Rock Stadium», Μαϊάμι
cta_box_bg
Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περού Copa America 24 Διασταυρώσεις

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες τις διασταυρώσεις που μπορεί να έχει το Περού στη φάση των νοκ-άουτ με δεδομένο πάντα ότι θα προκριθεί από τη φάση των ομίλων.

Θέση Διασταυρώνεται με...
2ο του Β' Ομίλου
1ο του Β’ Ομίλου

*Στη νοκ άουτ φάση των «8» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου.

Copa America 24 Περού Αποδόσεις

Κατά σειρά το ένατο φαβορί για κατάκτηση του τροπαίου σύμφωνα με τα προγνωστικά, μαζί με τον Καναδά μάλιστα, δεν μας εκπλήσσει ιδιαίτερα αυτό. Προσαρμοσμένες στην ίδια λογική και οι υπόλοιπες αποδόσεις. Αναμενόμενα μεγάλο αουτσάιντερ και το να προκριθεί από τον όμιλο όπου Χιλή και Καναδάς δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι σε σχέση με το ίδιο. Συμπερασματικά, δεν προκύπτει «ευκαιρία» για να ασχοληθούμε ιδιαίτερα καθώς όντως θα είναι έκπληξη αν κατορθώσει να προχωρήσει στη φετινή διοργάνωση.

Αγορά Απόδοση
Νικητής Διοργάνωσης 1001.00
Να φτάσει στον τελικό 251.00
Να φτάσει έως τα ημιτελικά 81.00
Να προκριθεί από τον Όμιλο 13.00
Προγνωστικό #1

H ξαφνική απώλεια του Τάπια θα κοστίσει, καθώς πρόκειται για ηγετική φυσιογνωμία εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Επιπλέον, παίκτες-κλειδιά δεν δείχνουν σε φόρμα και το μέλλον της «μπικολόρ» στη διοργάνωση φαντάζει foxbet_new_logo_eidika_stoiximata.svgδυσοίωνο.. Με βάση τα παραπάνω, δυο στοιχηματικές επιλογές έχουν ενδιαφέρον, κοντράροντας ουσιαστικά τις επιδόσεις του Περού. Η πρώτη αφορά τη θέση που θα καταλάβει στον όμιλο και ποντάρουμε στο να τερματίσει τέταρτο

Να τερματίσει στην 4η θέση του ομίλου2.40

Το προγνωστικό δόθηκε στις 17/6

foxbet_new_logo_eidika_stoiximata.svg
Προγνωστικό #2

Η δεύτερη φαντάζει σαφώς πιο ρισκαδόρικη. Να χάσει και τα τρία παιχνίδια, καθώς θεωρούμε ότι ακόμη και ο Καναδάς, με την ποιότητα που έχει στην επίθεση, μπορεί να του επιβληθεί.

Να χάσει και τα τρία ματς στη φάση των ομίλων 7.00

Το προγνωστικό δόθηκε στις 17/6

Καλύτερη Στοιχηματική για Copa America

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ