foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ47
ΑΥΤΟ ΤΟ 🎁 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ! ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ EURO 24 ▶️ Ρόστερ | Πρόγραμμα | Προγνωστικά | Αποδόσεις

EURO | 05 Ιουλ 2024 10:50
Euro 2024 Πορτογαλία.jpeg

Η Πορτογαλία συμμετέχει για 9η φορά στα χρονικά σε τελική φάση στο Euro 24. Μοναδική κατάκτηση αποτελεί το 2016, όπου στον τελικό έκανε τη μεγάλη έκπληξη, επικρατώντας στην παράταση με 1-0 στην έδρα της «οικοδέσποινας» Γαλλίας, την οποία αντιμετωπίζει απόψε (22:00) στα προημιτελικά, με σκοπό την πρόκριση και τη διεκδίκηση της δεύτερης κούπας.

Στο παρελθόν έπαιξε ξανά σε τελικό το 2004 σε μια διοργάνωση, που διεξήχθη στη χώρα της, όμως έχασε με 1-0 από την Ελλάδα, ενώ τις χρονιές 1984, 2000 και 2012 έφτασε μέχρι την ημιτελική φάση του θεσμού.

Στην πιο πρόσφατη κορυφαία διοργάνωση, στο Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ, εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων, καθώς αποκλείστηκε στους «8» από την έκπληξη του του τουρνουά, Μαρόκο.

Πλέον, διαθέτει την εμπειρία και την ποιότητα να πρωταγωνιστήσει στα γήπεδα της Γερμανίας, καθώς υπάρχουν στο ρόστερ ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να «κουβαλήσουν στις πλάτες» τους ολόκληρη την ομάδα.

Ο αρχηγός Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να αποτελέσει το «βαρύ πυροβολικό» στο σκοράρισμα για ακόμα μια φορά, ενώ ο πολύπειρος Μπρούνο Φερνάντες έχει τη δυνατότητα να ηγηθεί στη μεσαία γραμμή, καθοδηγώντας με μαεστρία τους συμπαίκτες του.

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε τα εξής: 

  • Ρόστερ - Παίκτες κλειδιά
  • Πρόγραμμα
  • Ομάδες ομίλου
  • Αποδόσεις
  • Προγνωστικά

Στην προκριματική φάση του Euro έκανε «περίπατο» και πήρε πανεύκολα την 1η θέση στον όμιλο. Από την αρχή έμοιαζε το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να τερματίσει στην κορυφή και επιβεβαίωσε τα προγνωστικά με τον ιδανικότερο τρόπο, καθώς κατόρθωσε το απόλυτο των νικών (10-0-0). Ο Φερνάντο Σάντος αποτέλεσε παρελθόν έπειτα από την αποτυχία στο Μουντιάλ και στην τεχνική ηγεσία πορεύθηκε με τον Ισπανό Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Επίθεση... φωτιά, με τον Κριστιάνο μπροστάρη!

Είχε την πιο παραγωγική επίθεση στο γκρουπ (36 γκολ ενεργητικό) και την καλύτερη άμυνα (2 τέρματα παθητικό), ενώ ξεχώρισαν οι ευρείες επικρατήσεις απέναντι στο Λουξεμβούργο με 9-0 εντός έδρας και η νίκη με 5-0 στη Ζένιτσα απέναντι στη Βοσνία. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκε δίχτυα 10 φορές και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στα περισσότερα παιχνίδια, ενώ και ο Μπερνάρντο Σίλβα έδωσε σημαντικές λύσεις στο οργανωτικό κομμάτι.

cta_box_bg
Μεγάλη προσφορά* γνωριμίας που δεν παίζεται σε στοίχημα & live στοίχημα ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Euro 24 Πορτογαλία Ρόστερ

Ανακοινώθηκε το ρόστερ που θα έχει η Πορτογαλία στο Euro. Αναλυτικά η αποστολή:

Παίχτης (Ηλ.) Συμ. / Γκολ Ομάδα
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Ρ. Πατρίτσιο (36)

108/0

Ρόμα

Ντ. Κόστα (24)

26/0

Πόρτο

Ζ. Σα (31)

1/0

Γουλβς

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Πέπε (41)

140/8

Πόρτο

Ντ. Περέιρα (32)

71/2

Παρί

Ρ. Ντίας (27)

59/2

Μαν. Σίτι

Ζ. Κανσέλο (30)

57/10

Μπαρτσελόνα

Ν. Σεμέδο (30)

34/0

Γουλβς

Ν. Μέντες (21)

26/0

Παρί

Ντ. Νταλότ (25)

22/2

Μαν. Γιουνάιτεντ

Α. Σίλβα (20)

13/0

Μπενφίκα

Γκ. Ινάσιο (22)

11/2

Σπόρτινγκ

ΜΕΣΟΙ

Μπ. Σίλβα (29)

92/12

Μαν. Σίτι

Μπ. Φερνάντες (29)

70/23

Μαν. Γιουνάιτεντ

Ρ. Νέβες (27)

50/0

Αλ Χιλάλ

Ζ. Παλίνια (28)

30/2

Φούλαμ

M. Νούνιες (25)

15/2

Μάν. Σίτι

Βιτίνια (24)

20/0

Παρί

Ζ. Νέβες (19)

9/0

Μπενφίκα

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Κρ. Ρονάλντο (39)

211/130

Αλ Νασρ

Ζ. Φέλιξ (24)

40/8

Μπαρτσελόνα

Ντ. Ζότα (27)

42/14

Λίβερπουλ

Ρ. Λεάο (24)

30/4

Μίλαν

Γκ. Ράμος (22)

14/8

Παρί

Π. Νέτο (24)

10/1

Γουλβς

Φρ. Κονσεϊσάο (21)

5/1

Πόρτο

Ο 50χρονος Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ανέλαβε τα ηνία της Πορτογαλίας τον Ιανουάριο του 2023, αντικαθιστώντας στον πάγκο τον πετυχημένο Φερνάντο Σάντος. Τη σεζόν 2007-08 πανηγύρισε το μοναδικό πρωτάθλημα της καριέρας τους στη League 1 με τη Σουόνσι, την οποία ανέβασε στην Τσάμπιονσιπ. Μεγάλο επίτευγμα αποτέλεσε η κατάκτηση του FA CUP τη χρονιά 2012-13, καθώς βρισκόταν στη Γουίγκαν και στον τελικό του θεσμού έκανε τη μεγάλη έκπληξη κόντρα στη Μάνστεστερ Σίτι. Στα αξιοσημείωτα και η πορεία με την εθνική Βελγίου, όπου στο Μουντιάλ του 2018 τερμάτισε στην 3η θέση της διοργάνωσης.

Με την Πορτογαλία ξεκίνησε ιδανικά τη θητεία του, έχοντας απολογισμό σε 12 παιχνίδια (11-0-1), με τη μοναδική ήττα να σημειώνεται σε φιλική αναμέτρηση από τη Σλοβενία. Έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τον Ιούλιο του 2026 και δείχνει να λαμβάνει την απαραίτητη εμπιστοσύνη κόσμου και Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για να συνεχίσει ακόμα περισσότερα χρόνια στο «τιμόνι» της χώρας.

Ο Ρούμπεν Ντίας αναμένεται να αποτελέσει τον «βράχο» στα μετόπισθεν, με τον αρχηγό της Μάντσεστερ Σίτι να προέρχεται από ακόμα μια εξαιρετική χρονιά στην Αγγλία. Ο συμπαίκτης του στους «πολίτες» Μπερνάρντο Σίλβα διαθέτει την εμπειρία να κυριαρχήσει στη μεσαία γραμμή της ομάδας του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, όπως και ο ηγέτης Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος έχει την ικανότητα να οργανώσει με μαεστρικό τρόπο τις επιθέσεις.

Στη γραμμή κρούσης βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον 39χρονο φορ της Αλ Νασρ να παίρνει όλο το βάρος στο σκοράρισμα σε ακόμα μια μεγάλη διοργάνωση, αφού αποτελεί τον κορυφαίο σκόρερ της χώρας με 128 τέρματα και τον ρέκορντμαν συμμετοχών (126).

Σημαντικότερη απουσία αποτελεί ο 30χρονος αριστερός ακραίος αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου Ράφαελ Γκερέρο. Ο πρώην παίκτης της Ντόρτμουντ ταλαιπωρείται από σοβαρό τραυματισμό και δεν θα είναι διαθέσιμος στο Euro στη μοναδική μεγάλη απώλεια, που έχει να διαχειριστεί ο Ισπανός Ομοσπονδιακός τεχνικός Μαρτίνεθ. Αλλαγή της τελευταίας στιγμής, τραυματίστηκε ο μέσος Οτάβιο και στη θέση του κλήθηκε ο χαφ της Μάντσεστερ Σίτι, Ματέους Νούνιες.

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έχει κατασταλάξει στο 4-3-3, που το έχει χρησιμοποιήσει στα 3/4 παιχνίδια της.

Ο Ντιόγκο Κόστα θα βρεθεί κάτω από τα… δοκάρια, στην άμυνα δεδομένοι πρέπει να θεωρούνται οι Κανσέλο, Ντίας, Μέντες, ενώ αν δεν είναι απολύτως έτοιμος ο Πέπε, τη θέση του διεκδικούν οι Αντόνιο Σίλβα και Ινάσιο αντίστοιχα.

Στο κέντρο έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, με τους Μπρούνο Φερνάντες Ζοάο Παλίνια και Βιτίνια να αναλαμβάνουν δράση. Ο Μπερνάρντο Σίλβα έχει επιστρατευθεί σε προωθημένο ρόλο. Στη γραμμή κρούσης θα αγωνιστεί ο αρχηγός Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ ο Λεάο έχει το προβάδισμα αντί του Ζοάο Φέλιξ.

Στο πρώτο φιλικό παιχνίδι κέρδισε με 4-2 τη Φινλανδία εντός έδρας, παρουσιάζοντας θετικό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανέναρξη έβγαλε ανασταλτικά προβλήματα. Στο δεύτερο τεστ κόντρα στην Κροατία ηττήθηκε δίκαια με 2-1 στη Λισαβόνα, έχοντας τεράστια ζητήματα στο πρώτο ημίχρονο, καθώς αντιμετώπισε σοβαρά μεσοαμυντικά θέματα, ενώ εμφανίστηκε ασύνδετη επιθετικά. Στην επανάληψη βελτιώθηκε από τις αλλαγές του Μαρτίνεθ, πάντως η απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν αισθητή στο κομμάτι της επίθεσης.

Euro 24 Πορτογαλία Όμιλος

Είναι το ακλόνητο φαβορί για να πάρει την 1η θέση του 6ου γκρουπ, καθώς θα κοντραριστεί απέναντι σε υποδεέστερους -θεωρητικά- αντιπάλους. Στα προκριματικά της διοργάνωσης έδειξε την απαραίτητη σοβαρότητα σε όλα τα παιχνίδια και δεν μοιάζει ικανή να κινδυνεύσει να χάσει την πρόκριση ενάντια σε Τσεχία, Τουρκία και Γεωργία. Μάλιστα, τις δύο πρώτες ομάδες τις συνάντησε ξανά σε όμιλο το 2008, όπου επικράτησε με 3-1 της Τσεχίας και με 2-0 της Τουρκίας. Έπαιξε πάλι με την Τσεχία το 2012 και την απέκλεισε με 1-0 στα προημιτελικά, ενώ επιβλήθηκε με 1-0 της Τουρκίας το 1996 στους ομίλους και το 2000 την άφησε εκτός συνέχειας στους «8» με 2-0.

  1. Πορτογαλία (6)
  2. Τουρκία (6)
  3. Γεωργία (4)
  4. Τσεχία (1)

Πρόγραμμα Euro 24 Πορτογαλία

Στην πρεμιέρα του Euro κέρδισε την Τσεχία με 2-1, πριν σφραγίσει στη συνέχεια την πρόκριση και την πρωτιά απέναντι στην Τουρκία (3-0). Η ήττα από τη Γεωργία (2-0) ταρακούνησε την ομάδα και φάνηκε στη μέτρια εμφάνιση, παρά την πρόκριση, απέναντι στη Σλοβενία (3-0 στα πέναλτι, 0-0 κ.δ. και παράταση), με ήρωα τον Ντιόγκο Κόστα στα πέναλτι.👇

Αγώνας Ημερ/νία (Ώρα) Γήπεδο & Πόλη
Πορτογαλία - Τσεχία 2-1 «Leipzig Stadium», Λειψία
Τουρκία - Πορτογαλία 0-3 «BVB Stadion», Ντόρτμουντ
Γεωργία - Πορτογαλία 2-0 «Arena AufSchalke», Γκέλζενκιρχεν
Πορτογαλία - Σλοβενία 0-0 (3-0 πέν) «Frankfurt Arena« , Φρανκφούρτη
Πορτογαλία - Γαλλία 19:00 «Volksparkstadion», Αμβούργο
cta_box_bg
Μεγάλη προσφορά* γνωριμίας που δεν παίζεται σε στοίχημα & live στοίχημα ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πορτογαλία Euro 24 Διασταυρώσεις

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε με ποιον διασταυρώνεται η Πορτογαλία, αν προκριθεί στα ημιτελικά.

Διασταυρώνεται στα ημιτελικά με...
Ισπανία ή Γερμανία

Euro 24 Πορτογαλία Αποδόσεις

Προσφέρεται σε διψήφια απόδοση πλέον για να κατακτήσει το τουρνουά, λόγω της δύσκολης διαδρομής που έχει να «διαβεί». Παράλληλα σε υψηλές τιμές βρίσκουμε και την πρόκρισή της στα ημιτελικά και στον τελικό.

Αγορά Απόδοση
Νικητής Διοργάνωσης 10.00
Να φτάσει στον τελικό 5.00
Να φτάσει στον ημιτελικό 2.20

Οι αποδόσεις ίσχυαν 5/7 & 10:50.

foxbet_new_logo_eidika_stoiximata.svg
Προγνωστικό #1

Η Πορτογαλία διαθέτει την ποιότητα για να πρωταγωνιστήσει στη διοργάνωση, καθώς δείχνει να υπάρχει το απαραίτητο βάθος στο ρόστερ σε όλες τις θέσεις. Σε απόδοση 9.00 προσφέρεται για να κατακτήσει το τρόπαιο και φαίνεται να αξίζει το ρίσκο, καθώς δεν φαίνεται να υστερεί σε κάτι από τις υπόλοιπες ανταγωνίστριες ομάδες.

Νικητής διοργάνωσης: Πορτογαλία9.00

Το προγνωστικό δόθηκε στις 10/6

foxbet_new_logo_eidika_stoiximata.svg
Προγνωστικό #2

 Ο αρχηγός Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να πάρει τις περισσότερες προσπάθειες από κάθε άλλον συμπαίκτη του, αφού είναι ο άνθρωπος, που αναλαμβάνει τα πέναλτι και τις περισσότερες στατικές φάσεις. Στο 13.00 δίνεται για πρώτος σκόρερ του Euro.

Πρώτος σκόρερ διοργάνωσης: Κρ. Ρονάλντο2.10

Το προγνωστικό δόθηκε στις 10/6

Επιμέλεια: Γιώργος Κούλης

Καλύτερη Στοιχηματική για το Euro 24

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ