foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ59
ΚΑΙ ΤΩΡΑ; ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΔΩΡΑ*; ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Χιλή Copa America 24: Ρόστερ, Πρόγραμμα, Προγνωστικά και Αποδόσεις (Αναλυτικό Αφιέρωμα)

ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ | 28 Ιουν 2024 11:11
Foxbet_Copa-America-2024-chile.jpg

Κρασί, ψηλά βουνά σε αντιδιαστολή με τον Ωκεανό, και… μπάλα. Τι άλλο να προσφέρει μια χώρα στον λαό της, που εκτείνεται σε -σχεδόν- όλο το πλάτος της Λατινικής Αμερικής; Αυτό είναι: επιτυχίες στην ποδοσφαιρική εθνική ομάδα σε επίπεδο ηπείρου!

Νωπές οι μνήμες από τις δύο κολλητές κατακτήσεις Κόπα Αμέρικα, το 2015 & 2016, αμφότερες κόντρα στην Αργεντινή. Δύο τελικοί για τους «ρόχας», χωρίς γκολ σε κανονική διάρκεια και παράταση, με πολλές κάρτες και μάχες που χαρακτηρίζουν την αγωνιστικότητά τους. Τελικά, οι Χιλιανοί, με την φουρνιά των Βιντάλ, Σάντσες και Μπράβο, έκαναν, τότε, το 2/2, όντας ψυχραιμότεροι στη διαδικασία των πέναλτι. 

Γενικά, σε αυτή τη διοργάνωση τα πηγαίνουν περίφημα, καθώς στις 40 συμμετοχές τους, τις 22 έχουν τερματίσει στην τελική τετράδα. Μάλιστα, μόνο Αργεντινή και … Ουρουγουάη μετράνε περισσότερες παρουσίες. Να τα γράφουμε, βέβαια, όλα, αφού η Χιλή είναι η ομάδα με τις περισσότερες ήττες στο τουρνουά (88). Τελευταία φορά που έφτασε ψηλά, ήταν το 2019, στη διοργάνωση της Βραζιλίας, όπου ηττήθηκε στον μικρό τελικό με 2-1 από την Αργεντινή. Στην προηγούμενη έκδοση είχε την ατυχία στα προημιτελικά να πέσει πάνω στη διοργανώτρια Βραζιλία, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 1-0 σε ένα κρύο στάδιο, χωρίς κόσμο, ελέω της πανδημίας του COVID.

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε τα εξής: 

  • Ρόστερ - Παίκτες κλειδιά 
  • Πρόγραμμα
  • Ομάδες ομίλου
  • Αποδόσεις
  • Προγνωστικά

Η Χιλή είχε εξασφαλισμένη θέση στο Κόπα Αμέρικα, καθώς  είναι μια από τις δέκα χώρες που συγκροτούν την CONMEBOL. Εκτός από τη Χιλή, οι άλλες εννιά ομάδες που  ανήκουν στην Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία Νότιας Αμερικής  είναι οι Βενεζουέλα, Βραζιλία, Βολιβία, Αργεντινή, Κολομβία, Περού, Παραγουάη, Ουρουγουάη και Εκουαδόρ.

cta_box_bg
Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Copa America 24 Χιλή Ρόστερ

Ανακοινώθηκε το ρόστερ που θα έχει η Χιλή στο Κόπα Αμέρικα. Αναλυτικά η αποστολή:

Παίχτης (Ηλ.) Συμ. / Γκολ Ομάδα
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Κλ. Μπράβο (41)

147/0

Μπέτις

Μπ. Κορτές (29)

16/0

Κόλο Κόλο

Γκ. Αρίας (29)

15/0

Ρασίνγκ Κλ.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Μ. Ίσλα (35)

138/5

Ιντιεπετέντε

Γκ. Μαριπάν (30)

47/2

Μονακό

Π. Ντίας (29)

46/1

Ρίβερ Πλέιτ

Γκ. Σουάσο (26)

24/0

Τουλούζ

Ι. Λιχνόφσκι (30)

9/0

Αμέρικα

Μ. Καταλάν (31)

6/0

Ταγιέρες

Τ. Γκάλνταμες (25)

0/0

Γοδόι Κρους

Μπ. Κούσκεβιτς (28)

8/0

Φορταλέζα

Ν. Φερνάντες (24)

2/0

Αουντάξ Ιταλιάνο

ΜΕΣΟΙ

Ε. Πούλγκαρ (30)

48/4

Φλαμένγκο

Ντ. Βαλντές (30)

30/2

Αμέρικα

Μ. Νούνιες (24)

24/5

Νόριτς

Ρ. Ετσεβερία (29)

10/1

Ουρακάν

Ντ. Οσόριο (20)

8/0

Μίντιλαντ

Σ. Πέρες (21)

3/0

Ουνιόν Λα Καλέρα

Ε. Πάβες (34)

13/0

Κόλο Κόλο

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Α. Σάντσες (35)

162/51

Ίντερ

Ε. Βάργας (34)

108/41

Ατλ. Μινέιρο

Μπ. Μπρερετόν (25)

29/7

Σέφιλντ Γιούν.

Β. Ντάβιλα (26)

10/1

ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Μ. Μπολάντος (28)

6/2

Κόλο Κόλο

Κ. Ζαβάλα (24)

3/0

Κόλο Κόλο

Μ. Γκερέρο (24)

1/0

Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε

Στην άκρη του πάγκου θα βρίσκεται ο 66χρονος Ρικάρντο Γκαρέκα. Ο Αργεντινός τεχνικός, με το προσωνύμιο «τίγρης» διαθέτει πλούσιο βιογραφικό τόσο σε συλλογικό, όσο και σε Ομοσπονδιακό επίπεδο. Η πρόσληψή του έγινε τον Ιανουάριο του 24, ενώ προηγουμένως θήτευσε για επτά χρόνια στο Περού –στο ενδιάμεσο πέρασε από τη Βελές Σάρσφιλντ, στην οποία έκανε καριέρα ως ποδοσφαιριστής. Μια θητεία άκρως πετυχημένη, εάν αναλογιστεί κανείς πως έστειλε την ομάδα στα τελικά του Π.Κ. της Ρωσίας το 2018, για πρώτη φορά μετά από 36 χρόνια. Πέρα από αυτή την επιτυχία, οδήγησε το Περού μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης του Κόπα Αμέρικα το 2019.

Αν μη τι άλλο κατευθείαν στα «βαθιά» για τον Γκαρέκα, με τη μοίρα να τον φέρνει να ντεμπουτάρει επίσημα με τη «La Roja» απέναντι στο αγαπημένο του Περού. Αρκετά έμπειρος στη διοργάνωση, σε πρόσφατη συνέντευξη έθεσε ως πρωταρχικό στόχο την πρόκριση από τον όμιλο.

Μπόλικη εμπειρία στην προεπιλογή της Χιλής, όπου ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων ο κίπερ Κλαούντιο Μπράβο, ο μπακ, Μαουρίτσιο  Ίσλα, αλλά και ο ηγετικός επιθετικός της Ίντερ, Αλέξις Σάντσες. Για τον πορτιέρε της Μπέτις, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το τοπίο σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν μιας και θα αποχωρήσει από τον σύλλογο της Ανδαλουσίας. Αυτός πάντα αποτελεί την πρώτη επιλογή στον «άσο». Από εκεί και πέρα, ο 35χρονος Σάντσες, προέρχεται από μια «μέτρια» σεζόν, για τα δικά του στάνταρντ. Όπως και να έχει, τόσο με τη δημιουργικότητά του, αλλά και την ικανότητα στο σκοράρισμα, αναμένεται να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ρόλο δεκαριού. Οι παραπάνω ποδοσφαιριστές, πέρα από την εμπειρία τους από την πολυετή παρουσία στο κορυφαίο επίπεδο, διαθέτουν και χαρακτηριστικά που κάνουν το παιχνίδι της Χιλής ξεχωριστό. Ο Γκαρέκα, βλέποντας και τον μεγάλο ηλικιακό μέσο όρο, δεν παρέλειψε να καλέσει νεαρούς που θα δώσουν φρεσκάδα στην ομάδα. Ξεχωρίζει ο 20χρονος Οσόριο, που πέρα από τις εξαιρετικές εμφανίσεις με τη Μίντιλαντ, φαίνεται πως αποτελεί κι επιλογή για το άκρο της επίθεσης.

Οριστικά εκτός λίστας ο πολύπειρος Αρτούρο Βιδάλ, παρά το γεγονός πως βρέθηκε στην αρχική φάση των προεπιλογών του Γκαρέκα. Αυτό, ουσιαστικά, σηματοδοτεί και το οριστικό τέλος του «θρυλικού» παίκτη από την εθνική ομάδα.

Με το παραδοσιακό, πλέον, 4-2-3-1 θα παρατάξει τη Χιλή ο Γκαρέκα. Τα ερωτηματικά πολλά. Αρχικά στον άσο, Μπράβο και Κορτές μοιράζονται τις πιθανότητες. Στην άμυνα «κλειδωμένα» θεωρούνται τα άκρα, όπου αριστερά παίζει ο έμπειρος Ίσλα, ενώ, δεξιά, ο φορμαρισμένος Σουάσο. Στα στόπερ προβάδισμα έχουν οι Καταλάν και Λιχνόφσκι, μπαλαντέρ μπορεί να θεωρηθεί ο Μαριπάν.

Λίγο πιο περίπλοκα τα πράγματα στα αμ. χαφ, με τους Νούνιες, Ετσεβερία και Πούλγκαρ να ερίζουν για αυτές τις κομβικές θέσεις. Στην τριάδα μπροστά τους, «βράχος» στον άξονα ο Σάντσες, πίσω μόνο από τον φορ, ο οποίος θα είναι ο Βάργκας.

Από εκεί και πέρα, στα δεξιά συναντάμε τους Οσόριο και Ντάβιλα. Ο Οσόριο, λιγότερο έμπειρος αλλά γεμάτος ταλέντο, έρχεται από τη Μίντιλαντ να κάνει μεγάλα πράγματα. Εκεί παίζει και ο Ντάβιλα, που βρίσκεται σε φοβερή κατάσταση. Πρώτη «ανάθεση» στα αριστερά πηγαίνει στον Μπερετόν, ενώ εκεί έχει τον ρόλο του και ο Βαλντές.

Κόντρα στην Παραγουάη, στις 12/06, η Χιλή του Γκαρέκα πραγματοποίησε την πρόβα τζενεράλε ενόψει της τελικής φάσης. Μια πρόβα άκρως επιτυχημένη, αφού επιβλήθηκε με 3-0 της Παραγουάης. Πρωταγωνιστής ο Ντάβιλα, ο οποίος σημείωσε 2 τέρματα στο πρώτο ημίχρονο -αμφότερα με κεφαλιά-, δείχνοντας πως εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα μετά τις εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η Χιλή ήταν πολύ καλή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αν και παρουσίασε κάποιες αδυναμίες στον χώρο της μεσαίας γραμμής, τις οποίες όμως δεν εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος. Όπως και να έχει, φάνηκε έτοιμη για το κομβικό παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στο Περού.

Copa America 24 Χιλή Όμιλος

Η ομάδα του «τίγρη», Γκαρέκα, κληρώθηκε στον 1ο όμιλο, όπου θα αντιμετωπίσει τις δύο ομάδες, που έχει τη μεγαλύτερη αντιπαλότητα. Την Αργεντινή, αλλά και το Περού. Τον όμιλο συμπληρώνει ο Καναδάς, ο οποίος θα ντεμπουτάρει στη  διοργάνωση, ως την 20η ομάδα που συμμετέχει σε αυτήν. Πώς να μην έχει κόντρα με την Αργεντινή, με την οποία έχει παίξει τρεις τελικούς (κέρδισε τους δύο) και δύο μικρούς τελικούς; Από εκεί και πέρα, πάνω από 90 είναι τα μεταξύ τους διασταυρώματα, όπου, δεν τα πηγαίνει αρκετά καλά. Στα βάθη του χρόνου, με πολιτικές προεκτάσεις η κόντρα με το Περού, μόνο φιλικές οι αναμετρήσεις με τους Καναδούς.

  1. Αργεντινή
  2. Περού
  3. Χιλή
  4. Καναδάς

Πρόγραμμα Copa America 24 Χιλή

Η Χιλή έχει να αντιμετωπίσει τον μεγάλο και ισχυρό αντίπαλο, την Αργεντινή, τη δεύτερη αγωνιστική. Τηρουμένων των αναλογιών, δεν είναι αυτό το ματς που θα της δώσει το εισιτήριο. Κομβικό το παιχνίδι της πρεμιέρας με το Περού, όπου στην περίπτωση που πάρει το τρίποντο, θα διευκολύνει αφάνταστα τη ζωή της, σε σχέση με τη συνέχεια. Κλείνει με τον Καναδά, σε έναν αγώνα, που πολύ πιθανά θα κρίνει την πρόκριση.👇

Αγώνας Ημερ/νία (Ώρα) Γήπεδο & Πόλη
Περού - Χιλή 0-0 «AT&T Stadium», Άρλινγκτον
Χιλή - Αργεντινή 0-1 «MetLife Stadium», Ράδερφορντ
Καναδάς - Χιλή 30/6, 03:00 «Inter&Co Stadium», Ορλάντο
cta_box_bg
Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χιλή Copa America 24 Διασταυρώσεις

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες τις διασταυρώσεις που μπορεί να έχει η Χιλή στη φάση των νοκ-άουτ με δεδομένο πάντα ότι θα προκριθεί από τη φάση των ομίλων.

Θέση Διασταυρώνεται με...
2ο του Β’ Ομίλου
1ο του Β’ Ομίλου

*Στη νοκ άουτ φάση των «8» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου.

Copa America 24 Χιλή Αποδόσεις

Το 30άρι που πληρώνει για κατάκτηση, την κατατάσσει στο τρίτο διακριτό γκρουπ, μετά από τα φαβορί, αλλά και αυτό με τις ομάδες που πιθανόν να κάνουν κάποια έκπληξη. Αξία, υπάρχει, στον διπλασιασμό της πρόκρισης από τον όμιλο. Ναι μεν θα αγωνιστεί σε εδάφη περισσότερο οικεία για τους Καναδούς, διαθέτει, ωστόσο την εμπειρία να τα καταφέρει και να μας πληρώσει στο 2.00. Παίζεται και το 5.30 στο να φτάσει στα ημιτελικά, καθώς τη βοηθούν οι διασταυρώσεις.

Αγορά Απόδοση
Νικητής Διοργάνωσης 36.00
Να φτάσει στον τελικό 11.00
Να φτάσει έως τα ημιτελικά 4.00
Να προκριθεί από τον Όμιλο 2.10
Προγνωστικό #1

Η Χιλή αποτελεί μία από τις πλέον σταθερές ομάδας στη διοργάνωση. Μπορεί στην προηγούμενη (2021) να αποκλείστηκε στον προημιτελικό, έχει -ωστόσο- επιδείξει προηγουμένως δύο κατακτήσεις και μία τέταρτη θέση. Τελευταίος αποκλεισμός από την πρώτη φάση ήταν είκοσι χρόνια πριν στα γήπεδα του Περού. Μπορεί η πρωτιά στο γκρουπ να θεωρείται «τελειωμένη» εξαιτίας της παρουσίας της Αργεντινής, η ίδια όμως μπορεί να πάρει την πρόκριση απέναντι σε Καναδά και Περού και να πληρώσει σε αποδόσεις διπλασιασμού.

foxbet_new_logo_eidika_stoiximata.svgΝα προκριθεί από τον όμιλο: ΝΑΙ 2.10

Το προγνωστικό δόθηκε στις 17/6

foxbet_new_logo_eidika_stoiximata.svg
Προγνωστικό #2

Υπό την παρούσα συνθήκη και με βάση την εικόνα στο πρόσφατο φιλικό, το Over 3,5 γκολ στη διοργάνωση φαντάζει εξαιρετική ευκαιρία για την παρέα του Σάντσες.

Over 3,5 γκολ στη διοργάνωση1.87

Το προγνωστικό δόθηκε στις 17/6

 

Επιμέλεια: Στέφανος Κλιάφας

Καλύτερη Στοιχηματική για Copa America

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ