foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ47
ΑΥΤΟ ΤΟ 🎁 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ! ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

ΗΠΑ Copa America 24: Ρόστερ, Πρόγραμμα, Προγνωστικά και Αποδόσεις (Αναλυτικό Αφιέρωμα)

ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ | 28 Ιουν 2024 12:25
Foxbet_Copa-America-2024-USA.jpg

Σε μία χώρα που το ποδόσφαιρο δεν είναι ανάμεσα στα δύο πιο δημοφιλή αθλήματα, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει καταφέρει να σταθεροποιήσει τη δυναμική του στη Βόρεια Αμερική και να επιδιώκει τη διάκριση σε διοργανώσεις με ισχυρές εθνικές ομάδες άλλων ποδοσφαιρικών Συνομοσπονδιών, όπως το Κόπα Αμέρικα.

Συμμετέχει για 5η φορά στη συγκεκριμένη διοργάνωση, μην έχοντας λάβει πρόσκληση στην πλειοψηφία των Κόπα Αμέρικα. Το 1995 και το 2016 πραγματοποίησε τις καλύτερες πορείες της, κατακτώντας την 4η θέση.

Στο Μουντιάλ του Κατάρ αποκλείστηκε στη φάση των «16» και ακολούθησαν η 4η θέση στο Gold Cup και η 3η σερί κατάκτηση του Nations League. Από την στιγμή που είναι διοργανώτρια χώρα του φετινού Κόπα Αμέρικα θα επιδιώξει διπλή επιτυχία. Η πρώτη σε οργανωτικό επίπεδο, διότι θεωρείται μία πρόβα τζενεράλε του επόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου το οποίο θα συνδιοργανώσει με Καναδά και Μέξικο, και η δεύτερη σε αγωνιστικό επίπεδο. Εξάλλου πολλοί Αμερικανοί ποδοσφαιριστές αγωνίζονται πλέον σε δυνατούς ευρωπαϊκούς συλλόγους και ταυτόχρονα υπάρχει μεγάλη άνοδος στο ποιοτικό επίπεδο του MLS, δίνοντας την ευκαιρία στους Αμερικανούς ποδοσφαιριστές να αποκτήσουν εμπειρία και γνώσεις που μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν στην εθνική ομάδα.

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε τα εξής: 

  • Ρόστερ - Παίκτες κλειδιά 
  • Πρόγραμμα
  • Ομάδες ομίλου
  • Αποδόσεις
  • Προγνωστικά

Ήταν δεδομένο πως θα προκριθεί μέσω του CONCACAF Nations League και τελικά το έκανε με εμφατικό τρόπο, αφού κατέκτησε το συγκεκριμένο τρόπαιο, επικρατώντας 3-1 της Τζαμάικα στον ημιτελικό και 2-0 του Μεξικό στον Τελικό. Εξάλλου η τελική φάση της συγκεκριμένης διοργάνωσης έλαβε μέρος στις Η.Π.Α, όπως είχε συμβεί και τις δύο προηγούμενες φορές, γεγονός φυσικά που έδωσε εξ αρχής ένα μικρό πλεονέκτημα στους Αμερικανούς. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι όσοι αγωνίστηκαν έδειξαν μεγάλη διάθεση να βοηθήσουν την εθνική ομάδα και πάντοτε οι νίκες απέναντι στο Μεξικό, με το οποίο υφίσταται μεγάλη αντιπαλότητα, γεμίζουν με μεγάλη αυτοπεποίθηση τους διεθνείς ποδοσφαιριστές.

cta_box_bg
Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Copa America 24 ΗΠΑ Ρόστερ

Ανακοινώθηκε το ρόστερ που θα έχουν οι ΗΠΑ στο Κόπα Αμέρικα. Αναλυτικά η αποστολή:

Παίχτης (Ηλ.) Συμ. / Γκολ Ομάδα
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

       Μ. Τέρνερ (29)

      39/0

         Νότιγχαμ Φόρεστ

        Σ. Τζόνσον (35)

       13/0

         Τορόντο

        Ι. Χόρβατ (28)

       9/0

         Κάρντιφ

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

        Τ. Ριμ (36)

     56/1

         Φούλαμ

        Α. Ρόμπινσον (26)

     41/4

         Φούλαμ

        Μ. Ρόμπινσον (27)

     29/3

         Σινσινάτι

        Σ. Μουρ (27)

       18/1

         Νάσβιλ

        Κ. Ρίτσαρντς (24)

        16/1

         Κρ. Πάλας

        Κ. Κάρτερ-Βίκερς (26)

         16/0

          Σέλτικ

         Μ. ΜακΚένζι (25)

         13/0

           Γκενκ

        Τ. Σκάλι (21)

          9/0

           Γκλάντμπαχ

          Κ. Λουντ (22)

          3/0

           Παλέρμο

ΜΕΣΟΙ

          Γ. ΜακΚένι (25)

          51/11

           Γιουβέντους

          Τ. Άνταμς (25)

           38/2

           Μπόρνμουθ

          Γ. Μουσά (21)

           35/0

           Μίλαν

          Τ. Ρέινα (21)

            26/8

           Νότιγχαμ Φόρεστ

           Λ. Ντε λα Τόρε (26)

             20/0

           Θέλτα

           Τ. Καρντόσο (22)

              11/0

           Μπέτις

           Μ.Τίλμαν (22)

              10/0

           PSV Αϊντχόφεν

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

            Κ. Πούλισιτς (25)

       66/28

            Μίλαν

            Μ. Άαρονσον (23)

        40/8

            Ουνιόν Βερολίνου

            Τ. Γουεά (24)

         37/5

            Γιουβέντους

             Ρ. Πέπι (21)

          23/10

            PSV Αϊντχόφεν

             Τ. Σάρτζεντ (24)

           23/5

            Νόριτς

          Φ. Μπαλόγκουν (22)

          10/3

            Μονακό

             Χ. Ράιτ (26)

           9/4

            Κόβεντρι

Ο 50χρονος Αμερικανός, Γκρεγκ Μπερχόλτερ, διάγει τη δεύτερη θητεία του στον πάγκο της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ. Η πρώτη του ήταν από το 2018 έως το 2022. Το συμβόλαιό του έληξε και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία των ΗΠΑ επέλεξε υπηρεσιακούς τεχνικούς έως ότου υπογραφεί νέο συμβόλαιο συνεργασίας, τον Ιούνιο του 2023. Πρόκειται για τον μοναδικό Αμερικανό που έχει συμμετάσχει σε Παγκόσμιο Κύπελλο τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής.

Ξεκίνησε την προπονητική καριέρα του στη Χάμαρμπι, όντας ο πρώτος Αμερικανός προπονητής που δουλεύει σε ευρωπαϊκό σύλλογο. Ακολούθησε μία πενταετία στην Κολόμπους και το 2018 ανέλαβε για πρώτη φορά την εθνική ομάδα των ΗΠΑ. Υπο τις οδηγίες του οι ΗΠΑ κατέκτησαν δύο φορές το Nations League και μία το Gold Cup. Ο έως τώρα απολογισμός του ως ομοσπονδιακός τεχνικός είναι 43 νίκες, 12 ισοπαλίες και 14 ήττες, έχοντας ποσοστό νικών 64%.

Στη θέση του τερματοφύλακα ο Τέρνερ είναι ξεκάθαρα η πρώτη επιλογή παρότι στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ βρέθηκε στον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ. Η μη κλήση του Κάλεντερ της Ίντερ Μαϊάμι αποτέλεσε μία μικρή έκπληξη, αφού ο Αμερικανός γκολκίπερ πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις τον τελευταίο χρόνο. Στην άμυνα το δίδυμο της Φούλαμ, Ριμ και Α. Ρόμπινσον, έχει μόνιμη παρουσία. Αποτελεί πλήγμα ο τραυματισμός του μπακ της PSV, Ντεστ, ο οποίος μπορεί να καλύψει και τα δύο άκρα της άμυνας με μεγάλη επιτυχία.

Στη μεσαία γραμμή οι «Ιταλοί» ΜακΚένι και Μούσα αποτελούν δυνατές επιλογές, ο Μ.Τίλμαν της PSV πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν και από εκεί πέρα εξαρτάται αν ο Μπερχόλτερ θελήσει να παίξει με «δεκάρι», χρησιμοποιώντας έναν εκ των Ρέινα, Ντε Λα Τόρε ή πάει στην πιο ασφαλή επιλογή του Άνταμς. Στην επίθεση ο Αμερικανός τεχνικός αποφάσισε να εμπιστευτεί τους «λεγεωνάριους». Ο αρχηγός, Πούλισιτς, αποτελεί ηγετική μορφή και κομβικό ποδοσφαιριστή, ο Γουεά είναι επίσης σημαντικός παίκτης και υπάρχουν αρκετοί ακόμα που θα μπορούσαν να διακριθούν.

Το 4-3-3 είναι η βασική επιλογή του Αμερικανού προπονητή αλλά είναι βέβαιο πως είτε στη διάρκεια ενός αγώνα είτε και πριν τη σέντρα κάποιες φορές θα μετατραπεί σε 4-2-3-1. Ο Ματ Τέρνερ θα υπερασπιστεί την εστία και στην άμυνα τρεις από τους τέσσερις είναι ποδοσφαιριστές της Πρέμιερ Λιγκ. Στο δεξί άκρο ο Σκάλι έχει τον πρώτο λόγο μετά τον τραυματισμό του Ντεστ, υπάρχουν όμως κι άλλες επιλογές.

Η μεσαία γραμμή έχει περισσότερο ιταλικό χρώμα, λόγω των ΜακΚένι και Μούσα, και το ίδιο ισχύει σε μεγάλο βαθμό και στην επίθεση, από την στιγμή που Πούλισιτς και Γουεά δείχνουν ακλόνητα φαβορί για το αρχικό σχήμα. Ο τρίτος της παρέας πάντως θα διαφοροποιείται από αγώνα σε αγώνα, με τον Μπαλόγκουν να έχει ένα μικρό προβάδισμα στην έναρξη του Κόπα Αμέρικα.

Η εθνική ομάδα των Η.Π.Α επέλεξε να δώσει δύο πολύ δυνατούς φιλικούς αγώνες πριν την έναρξη του Κόπα Αμέρικα. Στον πρώτο εξ αυτών πήρε ένα πολύ καλό μάθημα από τη φορμαρισμένη Κολομβία. Το τελικό 5-1 αποτέλεσε σίγουρα και ένα «καμπανάκι» για τον τρόπο που πρέπει να διαχειριστεί ο Μπερχόλτερ και οι ποδοσφαιριστές του τα παιχνίδια με ισχυρούς αντιπάλους.

Στη ζώνη της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής οι Η.Π.Α έχουν συνηθίσει να είναι το φαβορί και να έχουν επιθετική τακτική αλλά στο Κόπα Αμέρικα θα πρέπει να σφίξουν αμυντικά. Αντιμετώπισε με πιο ορθολογική τακτική την Βραζιλία στο δεύτερο φιλικό και ήρθε ισόπαλη 1-1, με τον Πούλισιτς να ισοφαρίζει.

Copa America 24 ΗΠΑ Όμιλος

Κληρώθηκε στον 3ο όμιλο, ο οποίος θεωρείται και ο πιο εύκολος, αφού ναι μεν συμμετέχει η Ουρουγουάη αλλά η παρουσία της Βολιβίας και του Παναμά δημιουργεί μεγάλη αισιοδοξία στη διοργανώτρια για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Αν οι ΗΠΑ παρουσιάσουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο, τότε το πιο πιθανό σενάριο είναι να παλέψουν με την Ουρουγουάη για την πρωτιά στον όμιλο. Τον Παναμά τον γνωρίζουν καλά από τις μεταξύ τους μάχες στη ζώνη της Κεντρικής & Βόρειας Αμερικής ενώ η Βολιβία αποτελεί σταθερά μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της Λατινικής Αμερικής. Στις δηλώσεις εξάλλου των Αμερικανών επικρατεί αισιοδοξία για την πρόκριση.

  1. ΗΠΑ
  2. Ουρουγουάη
  3. Παναμάς
  4. Βολιβία

Πρόγραμμα Copa America 24 ΗΠΑ

Στην πρεμιέρα των ομίλων αντιμετωπίζει τη Βολιβία, ακολουθεί ο αγώνας με τον Παναμά και την τελευταία αγωνιστική θα βρει απέναντί της την Ουρουγουάη. Αν επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί στα δύο πρώτα παιχνίδια, τότε αναμένεται να παίξει για την 1η θέση στο φινάλε των ομίλων. Είναι βέβαιο εξάλλου ότι οι ΗΠΑ θα έχουν μεγάλη συμπαράσταση από τους φιλάθλους τους και στις τρεις πόλεις που φιλοξενούν παιχνίδια του ομίλου.👇

Αγώνας Ημερ/νία (Ώρα) Γήπεδο & Πόλη
ΗΠΑ - Βολιβία 2-0 «AT&T Stadium», Άρλινγκτον
Παναμάς - ΗΠΑ 2-1 «Mercedes-Benz», Ατλάντα
ΗΠΑ - Ουρουγουάη 2/7, 04:00 «Arrowhead Stadium», Κάνσας
cta_box_bg
Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΗΠΑ Copa America 24 Διασταυρώσεις

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες τις διασταυρώσεις που μπορούν να έχουν οι ΗΠΑ στη φάση των νοκ-άουτ με δεδομένο πάντα ότι θα προκριθούν από τη φάση των ομίλων.

Θέση Διασταυρώνεται με...
2ο του Δ’ Ομίλου
1ο του Δ’ Ομίλου

*Στη νοκ άουτ φάση των «8» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου.

Copa America 24 ΗΠΑ Αποδόσεις

Θεωρείται 6ο φαβορί για την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα, πίσω από Αργεντινή, Βραζιλία, Ουρουγουάη, Μεξικό και Κολομβία, αλλά ταυτόχρονα εκτιμάται ως σχεδόν δεδομένο να προκριθεί από τον όμιλό της. Οι πιθανές διασταυρώσεις στα προημιτελικά της δίνουν μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία αλλά κάπου εκεί μπαίνουν στην εξίσωση τα δυνατά ονόματα της διοργάνωσης και οι αποδόσεις για τις ΗΠΑ εκτοξεύονται.

Αγορά Απόδοση
Νικητής Διοργάνωσης 26.00
Να φτάσει στον τελικό 11.00
Να φτάσει έως τα ημιτελικά 5.00
Νικητής Ομίλου 13.00
Να προκριθεί από τον Όμιλο 2.20

 

Προγνωστικό #1

Η εθνική ομάδα των Η.Π.Α έχει ως βασικό στόχο την πρόκριση από τη φάση των ομίλων. Η πρώτη θέση είναι δύσκολη λόγω της παρουσίας της Ουρουγουάης στον 3ο όμιλο και η λογική λέει ότι οι Αμερικανοί θα κατακτήσουν τη 2η θέση, ενδεχόμενο που συναντάται σε αξιόλογη απόδοση.

2η θέση στον όμιλο: Η.Π.Α2.12

Το προγνωστικό δόθηκε στις 17/6

foxbet_new_logo_eidika_stoiximata.svg
Προγνωστικό #2

Στα προημιτελικά οι Η.Π.Α θα κληθούν να κάνουν μία μεγάλη υπέρβαση διότι αντίπαλος θα είναι λογικά μία εκ των Βραζιλίας ή Κολομβίας. Η έδρα δεν μπορεί να θεωρηθεί πλεονέκτημα για μία χώρα δίχως θερμό ποδοσφαιρικό κοινό, οπότε ο αποκλεισμός στη συγκεκριμένη φάση αποτελεί μία φυσιολογική εξέλιξη. 

Φάση Αποκλεισμού: Προημιτελικά 1.85

Το προγνωστικό δόθηκε στις 17/6

Επιμέλεια: Λάμπρος Λυριτζής

Καλύτερη Στοιχηματική για Copa America

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ