foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ47
ΑΥΤΟ ΤΟ 🎁 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ! ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Βολιβία Copa America 24: Ρόστερ, Πρόγραμμα, Προγνωστικά και Αποδόσεις (Αναλυτικό Αφιέρωμα)

ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ | 27 Ιουν 2024 14:48
Foxbet_Copa-America-2024-BOLIVIA-copy.jpg

Η Βολιβία, γνωστή ως «βέρντε» καθότι πράσινη η βασική της φανέλα, είναι συνυφασμένη με τον παράγοντα του υψομέτρου. Παραδοσιακά αυτό είναι το ατού της και αποδεικνύεται περίτρανα και σε επίπεδο Κόπα Αμέρικα.

Στις διοργανώσεις του 1963 και του 1997 που διοργάνωσε, σημείωσε τις δυο μεγαλύτερες επιτυχίες της στην ιστορία του θεσμού. Πρωταθλήτρια και δευτεραθλήτρια, αντίστοιχα. Από εκεί και πέρα, το 1995 στην Ουρουγουάη αλλά και το 2015 στη Χιλή έφθασε μέχρι τα προημιτελικά. Άλλες αξιόλογες επιδόσεις, για μία ομάδα που συνήθως αποτυγχάνει να προκριθεί από τη φάση των ομίλων, θα συναντήσουμε στις αρχές και τα μέσα του περασμένου αιώνα.

Την τελευταία 20ετία, δε, συναγωνιζόταν με τη Βενεζουέλα για το ποια είναι η χειρότερη της CONMEBOL. Εσχάτως αυτό το «παράσημο» της ανήκει καθώς οι «βινοτίντος» είχαν σαφώς καλύτερες πορείες σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Η εγχώρια λίγκα, παρότι έχει κάνει άλματα προόδου και έγινε καθαρά επαγγελματική πια, δεν τροφοδοτεί τη «βέρντε» με ιδιαίτερα ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, ειδικά στον μεσοεπιθετικό τομέα, οπότε απόλυτα φυσιολογικά τα αποτελέσματά της δεν είναι τα προσδοκώμενα από πλευράς Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε τα εξής: 

  • Ρόστερ - Παίκτες κλειδιά 
  • Πρόγραμμα
  • Ομάδες ομίλου
  • Αποδόσεις
  • Προγνωστικά

Η Βολιβία είχε εξασφαλισμένη θέση στο Κόπα Αμέρικα, καθώς είναι μια από τις δέκα χώρες που συγκροτούν την CONMEBOL. Εκτός από τη «βέρντε», οι άλλες εννιά ομάδες που ανήκουν στην Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία Νότιας Αμερικής είναι οι Βραζιλία, Αργεντινή, Χιλή, Κολομβία, Εκουαδόρ, Περού, Παραγουάη, Ουρουγουάη και Βενεζουέλα.

cta_box_bg
Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Copa America 24 Βολιβία Ρόστερ

Ανακοινώθηκε το ρόστερ που θα έχει η Βολιβία στο Κόπα Αμέρικα. Αναλυτικά η αποστολή:

Παίχτης (Ηλ.) Συμ. / Γκολ Ομάδα
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

K. Λάμπε (37)

55/0

Μπολίβαρ

Γκ. Βισκάρα (31)

20/0

Δε Στρόνγκεστ

Γ. Αλμάδα (30)

0/0

Ουν. Βίντο

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Λ. Ακίν (26)

33/1

Πόντε Πρέτα

Α. Χουσίνο (31)

35/0

Δε Στρόνγκεστ

Χο. Σαγρέδο (30)

52/1

Μπολίβαρ

Χε. Σαγρέδο (30)

9/0

Μπολίβαρ

Ν. Μεδίνα (22)

11/0

Όλγουεϊς Ρέντι

Ρ. Φερνάντες (24)

33/1

Μπάλτικα

Γ. Ρότσα (20)

3/0

Μπολίβαρ

Μ. Σουάρες (22)

7/0

Όλγουεϊς Ρέντι

ΜΕΣΟΙ

Λ. Χουστινιάνο (31)

50/2

Μπολίβαρ

Ρ. Βάκα (24)

32/4

Μπολίβαρ

Ρ. Ραμάγιο (33)

39/7

Δε Στρόνγκεστ

Μ. Τερσέρος (20)

11/1

Σάντος

Φ. Σαουσέδο (34)

22/1

Μπολίβαρ

Γ. Βιγιαμίλ (22)

15/0

Λίγκα Κίτο

Μπ. Σέσπεδες (28)

17/1

Ιβερντόν

Ρ. Ματέους (22)

1/0

Όλγουεϊς Ρέντι

Ε. Κουέγιαρ (23)

6/0

Όλγουεϊς Ρέντι

Α. Τεράσας (23)

0/0

Όλγουεϊς Ρέντι

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Κ. Αλγκαρανιάς (28)

23/2

Μπολίβαρ

Λ. Τσάβες (21)

2/0

Μπολίβαρ

Μπ. Μιράντα (26)

17/2

Δε Στρόνγκεστ

Σ. Μενάτσο (24)

3/0

Μπλούμινγκ

Χ. Κουέγιαρ (22)

7/0

Μπαρτσελόνα Β’

Ο Αντόνιο Κάρλος Ζάγκο είναι ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Βολιβίας. Ο 55χρονος Βραζιλιάνος υπήρξε σπουδαίος κεντρικός αμυντικός ως ποδοσφαιριστής, με σημαντικές επιτυχίες, όπως το Λιμπερταδόρες, τη βραζιλιάνικη Σέριε Α αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, την ιταλική Σέριε Α με τη Ρόμα και την τουρκική Σούπερ Λιγκ με τη Μπεσίκτας. Είχε, μάλιστα, το παρατσούκλι «εξολοθρευτής» στον ρωμαϊκό σύλλογο, καθώς έφερνε εις πέρας την αποστολή του στην άμυνα των «τζιαλορόσι» και η προσφορά του δεν ξεχνιέται από τον κόσμο τους. Επιπλέον, κατέκτησε το Κόπα Αμέρικα με τη Βραζιλία (1999).

Ως προπονητής, ανέβασε στην Α την Μπραγκαντίνο (2019) ενώ υπό τις οδηγίες του η Μπολίβαρ κατέκτησε το τελευταίο της πρωτάθλημα στη Βολιβία (2022). Λόγω αυτής της επιτυχίας, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του έδωσε τα ηνία της εθνικής ομάδας. Από τον περασμένο Οκτώβριο, ο Βραζιλιάνος έχει καθίσει στον πάγκο της «βέρντε» σε τέσσερα παιχνίδια, με απολογισμό 2-0-2.

Οι παίκτες-ηγέτες δεν είναι πολλοί στο υπάρχον ρόστερ. Και αυτό γιατί η ποιότητα είναι μετρημένη και η λεγόμενη στόφα απουσιάζει. Αν πρέπει να ξεχωρίσουμε δυο περιπτώσεις, η αρχή γίνεται από τον Κάρλος Λάμπε (Τ). Ο υψηλόσωμος άσος της Μπολίβαρ βαδίζει προς τη δύση της καριέρας του αλλά είναι από τους παίκτες που ξεχωρίζουν. Έχει αγωνιστεί στις περισσότερες ομάδες της εγχώριας Πριμέρα ενώ έχει περάσει και από Χιλή και Αργεντινή. Σταθερός σε αυτό που μπορεί να δώσει, αν ήταν άλλος στη θέση του τα τελευταία χρόνια της αγωνιστικής πτώσης της «βέρντε» θα είχε δεχθεί σαφώς περισσότερα γκολ. Η συνέχεια δίνεται με τον Λουίς Ακίν (Α), έναν αξιόλογο κεντρικό αμυντικό. Αγωνίζεται στην Πόντε Πρέτα (Σέριε Β) της Βραζιλίας ενώ παρά τα 26 χρόνια του είχε περάσματα από Μεξικό, Περού, Χιλή, Κολομβία τα περασμένα χρόνια, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες.

Αναζητώντας την ηχηρή απουσία, δεν χρειάζεται να την πολυσκεφτούμε. Ο Μαρσέλο Μάρτινς, δυστυχώς για την εθνική του ομάδα, αποφάσισε να αποσυρθεί το περασμένο φθινόπωρο και να μην είναι παρόντας στη φετινή διοργάνωση. Στα 36 του, σίγουρα θα βοηθούσε ένα σύνολο που πάσχει στο γκολ, καθώς πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της «βέρντε» με 31 τέρματα. Θα μπορούσε για ένα εξάμηνο να αγωνιζόταν ακόμη. Το κενό του θα είναι κάτι παραπάνω από εμφανές στη γραμμή κρούσης.

Σύμφωνα με τα όσα έδειξε ο Ζάγκο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, θα καταλήξει σε τετράδα στην άμυνα και πολυπρόσωπο κέντρο με έναν μοναδικό προωθημένο (4-5-1 και παραλλαγές του). Οι περισσότερες θέσεις έχουν βρει κατόχους, όπως ο τερματοφύλακας Λάμπε, η αμυντική τετράδα και ο οξύθυμος Χουστινιάνο μπροστά τους, που αποτελεί συνώνυμο της κίτρινη κάρτας.

Από εκεί και έπειτα, απομένουν πέντε θέσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Αν θέλουμε να τα δούμε πιο αναλυτικά, οι Ραμίρο Βάκα (10άρι) και Αλγαρανιάς (φορ) έχουν προβάδισμα, έναντι των Ραμάγιο και Μενάτσο που είναι οι εναλλακτικές λύσεις.

Οι Βιγιαμίλ, Σέσπεδες, Σαουσέδο κοντράρονται για μία θέση στον άξονα. Τέλος, υπάρχουν αρκετές επιλογές για τα «φτερά», με τους «λεγεωνάριους» Χάουμε Κουέγιαρ και Τερσέρος να φαντάζουν τα φαβορί για να ξεκινήσουν εκεί, σε σχέση με τους πολυσύνθετους Μιράντα και Τσάβες. 

Τρία φιλικά παιχνίδια έδωσε η «βέρντε» για να προετοιμαστεί κατάλληλα για την κορυφαία διοργάνωση της Νοτίου Αμερικής. Ισάριθμες ήττες γνώρισε, όλες επί αμερικανικού εδάφους. Αντιμετώπισε κατά σειρά Μεξικό (0-1), Εκουαδόρ (1-3) και Κολομβία (0-3), φανερώνοντας τις γνωστές αδυναμίες της. Μετρημένη η ποιότητα σε όλες τις γραμμές, παρότι πλέον αρκετοί παίκτες των Μπολίβαρ και Δε Στρόνγκεστ διαπρέπουν στο Λιμπερταδόρες, δεν έχουν ανάλογες επιδόσεις όταν αγωνίζονται με το εθνόσημο.

Copa America 24 Βολιβία Όμιλος

Οι Βολιβιανοί έχουν κληρωθεί στον 3ο όμιλο της διοργάνωσης με αντιπάλους τις Ουρουγουάη, ΗΠΑ, Παναμά. Φαντάζει ένας όμιλος δυο ταχυτήτων, με τις δυο πρώτες να έχουν σαφές προβάδισμα για να καταλάβουν τις δυο θέσεις που χαρίζουν εισιτήριο για τη νοκ άουτ φάση του θεσμού. Μία νίκη και πέντε ήττες μετράνε απέναντι στους Ουρουγουανούς στη διοργάνωση. Παλιοί γνώριμοί τους οι Αμερικανοί, τους είχαν κερδίσει 1-0 στη διοργάνωση του 1995. Πιο πρόσφατα είχαν αντιμετωπίσει τους Παναμέζους, καθώς τους συνάντησαν στην επετειακή διοργάνωση του 2016, συμπτωματικά και πάλι στα αμερικανικά γήπεδα. Τότε, ο Παναμάς είχε κατακτήσει τη νίκη με σκορ 2-1.

  1. ΗΠΑ
  2. Ουρουγουάη
  3. Παναμάς
  4. Βολιβία

Πρόγραμμα Copa America 24 Βολιβία

Όταν διαθέτεις καλή ομάδα, μικρή σημασία παίζει η σειρά που θα αντιμετωπίσεις τους αντιπάλους σου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η Βολιβία δεν έχει οπότε δεν μπορούμε να σταθούμε ιδιαίτερα αν θεωρείται ευνοϊκό ή όχι το πρόγραμμά της. Το ότι θα αγωνιστεί αρχικά κόντρα στους οικοδεσπότες Αμερικανούς δεν λογίζεται ως θετικό. Ωστόσο, αν κάνει την έκπληξη και φθάσει στη νίκη, θα ελέγχει την κατάσταση στη συνέχεια. Η Ουρουγουάη θεωρείται δύσβατο εμπόδιο, δεν το συζητάμε, αλλά ο Παναμάς φαντάζει στα μέτρα της, εάν και εφόσον η ίδια εμφανιστεί καλύτερη του αναμενομένου και επιθετικά ισχυρή.

Αγώνας Ημερ/νία (Ώρα) Γήπεδο & Πόλη
ΗΠΑ - Βολιβία 2-0 «ΑΤ&Τ Stadium», Άρλινγκτον
Ουρουγουάη - Βολιβία 5-0 «Metlife Stadium», Ράδερφορντ
Βολιβία - Παναμάς 2/7, 04:00 «Inter&Co Stadium», Ορλάντο
cta_box_bg
Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βολιβία Copa America 24 Διασταυρώσεις

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες τις διασταυρώσεις που μπορεί να έχει η Βολιβία στη φάση των νοκ-άουτ με δεδομένο πάντα ότι θα προκριθεί από τη φάση των ομίλων.

Θέση Διασταυρώνεται με...
1ο του Δ’ Ομίλου

*Στη νοκ άουτ φάση των «8» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου.

Copa America 24 Βολιβία Αποδόσεις

Προτελευταίο φαβορί στα παρακάτω μακροχρόνια στοιχήματα. Ευτυχώς για την ίδια, χωρίς να αποτελεί κάποια σημαντική διάκριση αυτή βέβαια, ουραγός είναι ο Παναμάς. Σε ορισμένες αγορές, όπως η πρόκριση από τον όμιλο, προσφέρεται η ίδια απόδοση και στις δυο ομάδες πάντως. Αποτελεί τον αδύναμο κρίκο της Ομοσπονδίας της και αποτυπώνεται ξεκάθαρα στις αποδόσεις, καθώς φανερά απουσιάζουν παίκτες-ηγέτες σε αντίθεση με το παρελθόν, όταν και υπήρχαν παίκτες επιπέδου Μπαλντιβιέσο, Ετσεβέρι και Έρβιν Σάντσες…

Αγορά Απόδοση
Νικητής Διοργάνωσης -
Να φτάσει στον τελικό -
Να φτάσει έως τα ημιτελικά -
Νικητής Ομίλου -
Να προκριθεί από τον Όμιλο -
Προγνωστικό #1

Στερείται τον παραδοσιακό της σύμμαχο, το υψόμετρο. Αν δεν υπήρχε ο Παναμάς στον όμιλό της, θα μιλούσαμε σχεδόν σίγουρα για την κατάληψη της τέταρτης θέσης. Με τους «καναλέρος» πραγματικά θα κονταροχτυπηθούν foxbet_new_logo_eidika_stoiximata.svgγια το ποια θα είναι η λιγότερο… χειρότερη ομάδα του ομίλου. Με βάση τα παραπάνω, δυο στοιχηματικές επιλογές ξεχωρίσαμε. Η πρώτη κολακεύει τη «βέρντε», υπολογίζοντας τη ότι θα τερματίσει μαζί με τις Ουρουγουάη και ΗΠΑ στις τρεις πρώτες θέσεις -ανεξαρτήτως σειράς- σε απόδοση 2.25.

Να τερματίσει στις τρεις πρώτες θέσεις:2.25

Το προγνωστικό δόθηκε στις 17/6

foxbet_new_logo_eidika_stoiximata.svg
Προγνωστικό #2

Η δεύτερη σχετίζεται με το σενάριο της πρώτης και όποιος την ακολουθήσει, θα βρει λογική συνέχεια. Πρόκειται για τη συγκομιδή βαθμών με το Over 1,5 βαθμοί στο 1.87 να έχει βάση ότι το ματς με τον Παναμά θα είναι νικηφόρο.

Over 1.5 βαθμοί στον όμιλο:1.87

Το προγνωστικό δόθηκε στις 17/6

Καλύτερη Στοιχηματική για Copa America

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ