foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ54
Euro
ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Βραζιλία Copa America 24: Ρόστερ, Πρόγραμμα, Προγνωστικά και Αποδόσεις (Αναλυτικό Αφιέρωμα)

ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ | 28 Ιουν 2024 14:11
Foxbet_Copa-America-2024-brazil-copy.jpg

Από αρχές του έτους βρίσκεται στον πάγκο της ο Ντοριβάλ Τζούνιορ. Μετά τον προκάτοχο του, τον Τίτε, θεωρείται ο πιο πετυχημένος και ικανός τεχνικός της χώρας. Πέρσι αναδείχθηκε Κυπελλούχος Βραζιλίας με την Σάο Πάολο και πρόπερσι νταμπλούχος με τη Φλαμένγκο, κατακτώντας Κύπελλο και Λιμπερταδόρες.

Στα δύο πρώτα φιλικά που έδωσε (εκτός) τον Μάρτιο κέρδισε 1-0 την Αγγλία και ήρθε ισόπαλη 3-3 με την Ισπανία. Αυτή θα είναι η 39η συμμετοχή της στο Κόπα Αμέρικα. Μετράει 9 κατακτήσεις, με πιο πρόσφατη αυτή του 2019. Στην τελευταία το 2021, που ήταν διοργανώτρια, έχασε στον τελικό με 1-0 από το αντίπαλο δέος, την Αργεντινή. Αυτή η ήττα είναι και η μοναδική που έχει υποστεί στα 13 τελευταία παιχνίδια της στο Κόπα Αμέρικα (9-3-1).

Αξίζει να σημειωθεί πως τα 5 από τα 9 τρόπαια τα κατέκτησε τις χρονιές που ήταν και η οικοδέσποινα. Πιο παραγωγική περίοδος ήταν η 10ετία 1997-2007 που συνέλεξε τα 4 από τα 5 Κύπελλα. Έχει υπάρξει επίσης και 12 φορές φιναλίστ, χάνοντας από την Αργεντινή στους 9/12 τελικούς. Μία φορά πάντως έχει αποκλειστεί και από την φάση των ομίλων, τερματίζοντας πίσω από Εκουαδόρ και Περού στο μοναδικό τουρνουά στο παρελθόν (2016) που φιλοξένησαν ξανά οι ΗΠΑ.

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε τα εξής: 

  • Ρόστερ - Παίκτες κλειδιά 
  • Πρόγραμμα
  • Ομάδες ομίλου
  • Αποδόσεις
  • Προγνωστικά

Η Βραζιλία είχε εξασφαλισμένη θέση στο Κόπα Αμέρικα, καθώς είναι μια από τις δέκα χώρες που συγκροτούν την CONMEBOL. Εκτός από τη «σελεσάο», οι άλλες εννιά ομάδες που ανήκουν στην Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία Νότιας Αμερικής είναι οι Βολιβία, Αργεντινή, Χιλή, Κολομβία, Εκουαδόρ, Περού, Παραγουάη, Ουρουγουάη και Βενεζουέλα.

cta_box_bg
Ψαρωτική προσφορά* χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Copa America 24 Βραζιλία Ρόστερ

Ανακοινώθηκε το ρόστερ που θα έχει η Βραζιλία στο Κόπα Αμέρικα. Αναλυτικά η αποστολή:

Παίχτης (Ηλ.) Συμ. / Γκολ Ομάδα
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Άλισον (31)

63/0

Λίβερπουλ

Μπέντο (24)

2/0

Ατλ. Παραναένσε

Ράφαελ (43)

0/0

Σάο Πάολο

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Μαρκίνιος (30)

84/7

Παρί Σεν Ζερμέν

Ντανίλο (32)

56/1

Γιουβέντους

Ε. Μιλιτάο (26)

30/2

Ρεάλ Μαδρίτης

Γκ. Μαγκαλιάες (26)

6/1

Άρσεναλ

 Γκ. Αράνα (27)

6/0

Ατλ. Μινέιρο

Μπρέμερ (27)

4/0

Γιουβέντους

Γ. Κόουτο (21)

3/0

Χιρόνα

Λ. Μπεράλντο (20)

2/0

Παρί Σεν Ζερμέν

Γουεντέλ (30)

2/0

Πόρτο

ΜΕΣΟΙ

Λ. Πακετά (26)

44/10

Γουέστ Χαμ

Μπρ. Γκιμαράες (26)

20/1

Νιούκαστλ

Ντ. Λουίζ (26)

13/0

Άστον Βίλα

Α. Περέιρα (28)

3/0

Φούλαμ

Ζ. Γκόμες (23)

2/0

Γουλβς

Έντερσον (24)

0/0

Αταλάντα

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Βινίσιους Τζούνιορ (23)

28/3

Ρεάλ Μαδρίτης

Ροντρίγκο (23)

22/5

Ρεάλ Μαδρίτης

Ραφίνια (27)

22/6

Μπαρτσελόνα

Γκ. Μαρτινέλι (22)

9/1

Άρσεναλ

Έντρικ (17)

4/2

Παλμέιρας

Εβανίλσον (24)

0/0

Πόρτο

Σάβιο (20)

1/0

Χιρόνα

Πεπέ (27)

1/0

Πόρτο

Στις 10 Ιανουαρίου του 24 ανακοινώθηκε η συμφωνία της με τον 62χρονο τεχνικό Ντοριβάλ Ζούνιορ, που για χάρη της «σελεσάο» δεν ανανέωσε την (πετυχημένη) θητεία του στην Σάο Πάολο. Αήττητος στα δύο (φιλικά) παιχνίδια που έχει κοουτσάρει την Εθνική. Κέρδισε (1-0) την Αγγλία στο ντεμπούτο του και έφερε ισοπαλία (3-3) με Ισπανία, αμφότερα σε Ευρωπαϊκό έδαφος. Μιλάμε για έναν εκ των πιο πετυχημένων τεχνικών της χώρας.

Την τελευταία διετία μάλιστα πήρε 3 σημαντικά τρόπαια με δύο διαφορετικές ομάδες. Το 2022 έκανε το «νταμπλ», κατακτώντας Κύπελλο και Λιμπερταδόρες, ως προπονητής της Φλαμένγκο και πέρσι ανέλαβε την Σάο Πάολο και την έκανε Κυπελλούχο για πρώτη φορά στην ιστορία της. Πάνω από 20 χρόνια κοουτσάρει ομάδες, έχοντας κατακτήσει συνολικά 13 τρόπαια, 7 εκ των οποίων είναι πολιτειακά. Ωστόσο, δεν έχει στεφθεί ποτέ πρωταθλητής στην Α’ Βραζιλίας (μόνο δύο φορές φιναλίστ με Φλαμένγκο το 2018 και με Σάντος το 2016), ενώ του λείπει και το Κόπα Σουνταμερικάνα.

Είναι σε διαδικασία ανανέωσης μετά την αποτυχία στο τελευταίο Μουντιάλ και την αποχώρηση του Τίτε. Είναι ενδεικτικό ότι ο πιο μεγάλος σε ηλικία παίκτης της είναι ο 32χρονος μπακ Ντανίλο. Το «αστέρι» της ομάδας πλέον είναι ο Βινίσιους Τζούνιορ, που έρχεται από τρομερή σεζόν με την πρωταθλήτρια Ισπανίας αλλά και Ευρώπης, Ρεάλ (24 γκολ σε 38 ματς). Από κοντά και ο παρτενέρ του στην «βασίλισσα» Ροντρίγκο (16 γκολ σε 49 ματς), ενώ εσχάτως τα βλέμματα «κλέβει» το παιδί θαύμα ο 17χρονος φορ Έντρικ, που «εκτίναξε» τη μετοχική του αξία στην Παλμέιρας για να τον αγοράσει (και αυτόν) η Ρεάλ Μαδρίτης. Στην άμυνα ξεχωρίζει η ηγετική φυσιογνωμία του Μαρκίνιος, ενώ ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως οι 5/6 μέσοι που κλήθηκαν αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ σε διαφορετικές ομάδες.

Ο μεγαλύτερος απών φυσικά δεν είναι άλλος από τον επί σειρά ετών ηγέτη της, Νέιμαρ, που υπεβλήθη σε επέμβαση στο γόνατο (ρήξη πρόσθιου χιαστού) τον περασμένο Οκτώβρη. Έκπληξη αποτέλεσε η μη κλήση του μέσου Κασεμίρο, που θα απουσιάσει από μεγάλη διοργάνωση για πρώτη φορά μετά το 2017. Τέλος, λόγω τραυματισμού δεν θα δώσουν το παρών ο φορ της Τότεναμ Ριτσάρλισον και ο γκολκίπερ της Μαν. Σίτι, Έντερσον.

Εδώ και χρόνια ανεξαρτήτως προπονητή η Βραζιλία παρατάσσεται με σύστημα 4-3-3. Αυτόν τον σχηματισμό υιοθέτησε και στα 4 φετινά παιχνίδια ο Ντοριβάλ Ζούνιορ. Η μόνη παραλλαγή που μπορεί να γίνει είναι το 4-2-3-1. Αναντικατάστατος κάτω από τα γκολπόστ ο Άλισον. Σίγουρος στην «καρδιά» της άμυνας ο Μαρκίνιος. Θα τον πλαισιώσει ένας εκ των Μιλιτάο ή  Μαγκαλιάες. Στα «φτερά» θα παίζουν Ντανίλο και Γουεντέλ.

Δεν χαλάει η επιθετική τριπλέτα των Ραφίνια και Βινίσιους με Ροντρίγκο, με τους δύο τελευταίους να βρίσκονται με… κλειστά μάτια και από την κοινή τους παρουσία στη Ρεάλ Μαδρίτης. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής σίγουρη θεωρείται η παρουσία των Μπρούνο Γκιμαράες και Πακετά.

Ο πρώτος είναι εξαιρετικός «κόφτης» και θα έχει περισσότερες αρμοδιότητες στα ανασταλτικά καθήκοντα, ενώ ο Πακετά θα έχει λίγο πιο ελεύθερο ρόλο, αναλαμβάνοντας περισσότερες πρωτοβουλίες στον δημιουργικό τομέα. Ντάγκλας Λουίς, Ζοάο Γκόμες και Α. Περέιρα ερίζουν για την μοναδική ανοιχτή θέση στον «άξονα».

Έδωσε δύο φιλικά, αμφότερα στις ΗΠΑ. Στο πρώτο (8/6) με το Μεξικό αν και παρατάχθηκε με αναπληρωματική 11άδα κέρδισε 3-2. Προηγούνταν με 2-0 μέχρι το 72’, αλλά για να πανηγυρίσει χρειάστηκε στις καθυστερήσεις το γκολ του 17χρονου Έντρικ (μπήκε αλλαγή στο 61’). Στο πιο πρόσφατο (12/6) με τις ΗΠΑ, παίζοντας με βασικούς αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1, πραγματοποιώντας προβληματική εμφάνιση.

Copa America 24 Βραζιλία Όμιλος

Κληρώθηκε στον 4ο όμιλο με τις Κολομβία, Παραγουάη και Κόστα Ρίκα. Με τις δύο πρώτες συναντήθηκε ξανά το 2019, τη χρονιά που κατέκτησε το τρόπαιο. Την Κολομβία την κέρδισε (2-1) στον όμιλο και την Παραγουάη την απέκλεισε (στα πέναλτι) στα προημιτελικά. Την Κόστα Ρίκα την έχει συναντήσει άλλες δύο φορές στο Κόπα Αμέρικα. Τόσο το 1997 όσο και το 2004 την «διέσυρε» με 5-0 και 4-1. Γενικά την έχει… πελάτισσα, μετρώντας μόνο νίκες (10-0-0 ρεκόρ) απέναντί της. Αντιθέτως δεν έχει καλή παράδοση με την Παραγουάη, την οποία απέτυχε να κερδίσει στα 5 τελευταία τους ραντεβού (0-4-1) στο Κόπα Αμέρικα.

  1. Βραζιλία
  2. Κολομβία
  3. Παραγουάη
  4. Κόστα Ρίκα

Πρόγραμμα Copa America 24 Βραζιλία

Βολικό δείχνει το πρόγραμμα για τη «σελεσάο», αφού σταδιακά θα αυξάνεται η δυσκολία. Ξεκινάει δίνοντας το θεωρητικά πιο βατό παιχνίδι της απέναντι στην Κόστα Ρίκα. Στη συνέχεια κοντράρεται με την υπολογίσιμη Παραγουάη, που τη δυσκολεύει παραδοσιακά στον θεσμό και στο φινάλε διασταυρώνει τα ξίφη της με την αμέσως καλύτερη ομάδα του ομίλου, την Κολομβία, όπου ο νικητής της αναμέτρησης πιθανότατα θα κατακτήσει και την πρώτη θέση.

Αγώνας Ημερ/νία (Ώρα) Γήπεδο & Πόλη
Βραζιλία - Κόστα Ρίκα 0-0 «SoFi Stadium», Ίνγκλγουντ
Παραγουάη - Βραζιλία 29/6, 04:00 «Allegiant Stadium», Λας Βέγκας
Βραζιλία - Κολομβία 3/7, 04:00 «Levi’s Stadium», Σάντα Κλάρα
cta_box_bg
Ψαρωτική προσφορά* χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βραζιλία Copa America 24 Διασταυρώσεις

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες τις διασταυρώσεις που μπορεί να έχει η Βραζιλία στη φάση των νοκ-άουτ με δεδομένο πάντα ότι θα προκριθεί από τη φάση των ομίλων.

Θέση Διασταυρώνεται με...
2ο του Γ’ Ομίλου
1ο του Γ’ Ομίλου

*Στη νοκ άουτ φάση των «8» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου.

Copa America 24 Βραζιλία Αποδόσεις

Αναμενόμενα προσφέρεται ως 2ο φαβορί μετά την Αργεντινή, για να είναι ο νικητής Copa America 24. Επίσης σε χαμηλή τιμή δίνεται για να φτάσει στον τελικό. Το έχει κάνει άλλωστε παραπάνω από τις μισές φορές (21/38). Σχεδόν σίγουρο (1.18) θεωρούν οι εταιρείες ότι θα φτάσει στα ημιτελικά, ενώ σε «τοκογλυφική» απόδοση βρίσκουμε την πρόκριση της από τον όμιλο. Το πιθανότερο είναι να το κάνει και ως πρωτοπόρος, με την απόδοση να είναι επίσης χωρίς μεγάλη αξία.

Αγορά Απόδοση
Νικητής Διοργάνωσης 3.50
Να φτάσει στον τελικό 2.35
Να φτάσει έως τα ημιτελικά 1.55
Νικητής Ομίλου 1.95
Να προκριθεί από τον Όμιλο 1.11

 

Προγνωστικό #1

Δεύτερο φαβορί προσφέρεται στην αγορά 1ου σκόρερ της Βραζιλίας ο Ροντρίγκο και αξίζει να το τιμήσουμε. foxbet_new_logo_eidika_stoiximata.svgΈρχεται από καλή σεζόν με την Ρεάλ (17 γκολ σε 51 ματς) και βρήκε δίχτυα στα 2/3 φιλικά που ξεκίνησε βασικός με τον Ντ. Ζούνιορ στον πάγκο.

Πρώτος σκόρερ Βραζιλίας: Ροντρίγκο3.25

Το προγνωστικό δόθηκε στις 17/6

foxbet_new_logo_eidika_stoiximata.svg
Προγνωστικό #2

Με τον «δαιμόνιο» Βινίσιους στο άκρο της επίθεσης θα αναπτύσσεται σχεδόν πάντα από τα πλάγια. Αυτό σημαίνει περισσότερες ευκαιρίες για κόρνερ. Στα δύο τελευταία (φιλικά) με Μεξικό και ΗΠΑ πήρε από 9 κόρνερ. Από την στιγμή που την βλέπουμε να φτάνει τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά δείχνει εφικτό να ξεπεράσει το όριο των 25 κόρνερ.

Βραζιλία Κόρνερ: Over 25.51.87

Το προγνωστικό δόθηκε στις 17/6

Επιμέλεια: Ερμής Καραουλάνης

Καλύτερη Στοιχηματική για Copa America

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ