foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ47
ΑΥΤΟ ΤΟ 🎁 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ! ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Παραγουάη Copa America 24: Ρόστερ, Πρόγραμμα, Προγνωστικά και Αποδόσεις (Αναλυτικό Αφιέρωμα)

ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ | 28 Ιουν 2024 14:43
Foxbet_Copa-America-2024-PARAGUAY-copy.jpg

Στο Κόπα Αμέρικα 24 θα συμμετέχει για 40η φορά, έχοντας τις τρίτες περισσότερες παρουσίες. Δύο φορές έχει κατακτήσει το τρόπαιο. Το μακρινό 1979 με συμμετοχή μόλις 9 ομάδων και το ακόμα πιο μακρινό 1953 στα γήπεδα του Περού με «φορμάτ» 7 ομάδων.

Στα δύο τελευταία τουρνουά πάντως (2019, 2021), αμφότερα στην Βραζιλία, έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, όπου αποκλείστηκε και στις δύο περιπτώσεις στα πέναλτι από Βραζιλία και Περού αντίστοιχα. Στο προηγούμενο τουρνουά (2016) που διοργάνωσαν οι ΗΠΑ, η Παραγουάη δεν προκρίθηκε από τους ομίλους, τερματίζοντας τελευταία με έναν βαθμό (0-1-2). Η τελευταία της καλή παρουσία ήταν η 4η θέση που κατέλαβε το 2015 στα γήπεδα της Χιλής, χάνοντας με 2-0 από το Περού στον μικρό τελικό.

Ομοσπονδιακός τεχνικός από τον περασμένο Σεπτέμβρη είναι ο 55χρονος Αργεντινός τεχνικός Ντανιέλ Γκαρνέρο. Με αυτόν στον πάγκο έχει απολογισμό 1-2-1, φέρνοντας 4/4 Under 1.5. Στο ντεμπούτο του ηττήθηκε με 1-0 από την Αργεντινή, ενώ η νίκη ήρθε στο πιο βατό ματς (εντός) με τη Βολιβία. Στα δύο τελευταία δεν σκόραρε με Χιλή εκτός (0-0) και Κολομβία εντός (0-1). Γενικά δείχνει μία δυσκολία στο σκοράρισμα. Το γκολ με την αδύναμη Βολιβία είναι το μοναδικό που πέτυχε στα έξι τελευταία.

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε τα εξής: 

Η Παραγουάη είχε εξασφαλισμένη θέση στο Κόπα Αμέρικα, καθώς είναι μια από τις δέκα χώρες που συγκροτούν την CONMEBOL. Εκτός από την Παραγουάη, οι άλλες εννιά ομάδες που ανήκουν στην Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία Νότιας Αμερικής είναι οι Βολιβία, Αργεντινή, Χιλή, Βραζιλία, Εκουαδόρ, Περού, Παραγουάη, Ουρουγουάη και Βενεζουέλα.

cta_box_bg
Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Copa America 24 Παραγουάη Ρόστερ

Ανακοινώθηκε το ρόστερ που θα έχει η Παραγουάη στο Κόπα Αμέρικα. Αναλυτικά η αποστολή:

Παίχτης (Ηλ.) Συμ. / Γκολ Ομάδα
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Κ. Κορονέλ (27)

6/0

ΝΥ Ρεντ Μπούλς

Α. Αγκιλάρ (35)

3/0

Σπ. Λουκουένιο

Ρ. Μορινίγκο (25)

0/0

Λιμπερτάδ

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Γκ. Γκόμες (31)

72/4

Παλμέιρας

Ζ. Αλόνσο (31)

52/2

Κράσνονταρ

Φ. Μπαλμπουενά (32)

36/2

Ντ. Μόσχας

Ο. Αλντερέτε (27)

15/0

Χετάφε

Μ. Εσπίνοζα (26)

4/0

Λιμπερτάδ

Ι. Ραμίρες (29)

4/0

Λιμπερτάδ

Ν. Χιμένες (26)

0/0

Λιμπερτάδ

Γκ. Βελάσκες (33)

0/0

Νιούελς

ΜΕΣΟΙ

Μ. Αλμιρόν (30)

53/7

Νιούκαστλ

Ρ. Σάντσες (28)

34/1

Κλαμπ Αμέρικα

Μ. Βιαγιασάντι (27)

34/0

Γκρέμιο

Α.Γκαμάρα (29)

18/5

Αλ Αΐν

Μ. Ρόχας (28)

17/1

Ίντερ Μαϊάμι

Α. Κούμπας (28)

17/0

Βανκούβερ Γουάιτκαπς

Ε. Καμπαγιέρο (33)

2/0

Λιμπερτάδ

Ντ. Μπομπαντίγια (22)

0/0

Σάο Πάολο

Φ. Περάλτα (21)

0/0

Σέρο Πορτένιο

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Ντ. Γκονζάλες (30)

50/9

Ολίμπια

Α. Ρομέρο (31)

41/8

Κορίνθιανς

Χ. Ενσίσο (20)

11/0

Μπράιτον

Ρ. Σόσα (24)

7/0

Ταγιέρες

Α. Μπαρέιρο (27)

3/0

Σαν Λορέντζο

Α. Άρτσε (28)

0/0

Λίγκα ντε Κίτο

Από τον Σεπτέμβρη του 2023 κάθεται στον πάγκο της ο 55χρονος Αργεντινός Ντάνιελ Γκαρνέρο. Ανέλαβε να συμμαζέψει το χάος που άφησε ο Μπάρος Σκελότο. Μέχρι στιγμής ο απολογισμός του είναι μία νίκη (με Βολιβία εντός), μία ισοπαλία (με Χιλή εκτός) και δύο ήττες, αμφότερες με 1-0, με Αργεντινή (εκτός) και Κολομβία (εντός).

Την τελευταία 8ετία ανέλαβε την τεχνική ηγεσία 4 ομάδων της χώρας, οπότε έχει αφήσει τα… διαπιστευτήρια του σε συλλογικό επίπεδο, όντας και ο προπονητής με τους περισσότερους τίτλους (8 σε αριθμό). Πήρε πρωτάθλημα και στις 3 ομάδες της Ασουνσιόν που δούλεψε. Το πρώτο (Κλαουσούρα 2016) με την Γκουαρανί, την οποία την επόμενη χρονιά την οδήγησε μέχρι τους «16» του Λιμπερταδόρες. Στον επόμενο του σταθμό, στην Ολίμπια, κατέκτησε δύο σερί πρωταθλήματα, σηκώνοντας και Κλαουσούρα και Απερτούρα το 2018 και 2019, ενώ με τη Λιμπερτάδ πήρε 3 σερί πρωταθλήματα Απερτούρα (2019, 2020 και 2021).

Στηρίζεται στο σύνολο και την ομαδική δουλειά, αλλά δεν λείπουν και οι ηγετικές φυσιογνωμίες. Δύο οι παίκτες που ξεχωρίζουν. Ο μεσοεπιθετικός Αλμιρόν είναι το… μυαλό της Εθνικής. Διαθέτει πλούσιες τεχνικές αρετές, βοηθάει πολύ στην δημιουργία και την ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας και συνεισφέρει και στο σκοράρισμα. Μπορεί να μην έρχεται από την καλύτερη δυνατή σεζόν στην Αγγλία με τη Νιούκαστλ (5 γκολ σε 45 ματς), αλλά στην «αλμπιρόχα» αποτελεί σταθερή αξία. Ειδική μνεία πρέπει να γίνει και στον αρχηγό, Γκουστάβο Γκόμες. «Βράχος» στην άμυνα, αλλά πέρα από εξαίρετος στα αμυντικά του καθήκοντα είναι παίκτης που μπορεί να σκοράρει αφού προωθείται με την πρώτη ευκαιρία για τις στημένες φάσεις. Εσχάτως βρίσκει και δίχτυα (μέσω εκτελέσεων πέναλτι) στην Παλμέιρας του Άμπελ Φερέιρα.

Τέλος, είδηση αποτελεί η επιστροφή του Ντερλίς Γκονζάλες (4 γκολ και 3 ασίστ σε 17 συμμετοχές με την Ολίμπια φέτος) στην Εθνική. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός μπορεί να αποτελεί τον εν ενεργεία καλύτερο της σκόρερ (9 γκολ), αλλά την τελευταία διετία απουσίαζε από τις κλήσεις των ομοσπονδιακών τεχνικών της Παραγουάης. Η τελευταία μεγάλη διοργάνωση που συμμετείχε ήταν το Κόπα Αμέρικα του 2019. Ο φορ της Τορίνο, Σανάμπρια, μπορεί να θεωρηθεί η πιο ηχηρή απουσία. 

Δεν έχει ανταγωνισμό στην θέση 1 ο Κορονέλ. Γκόμεζ (Παλμέιρας) και Αλντερέτε (Χετάφε) έχουν καλή χημεία μεταξύ τους και θα συνθέσουν το αμυντικό δίδυμο. Ανοιχτή η θέση στο δεξί άκρο της άμυνας, με τιον Εσπίνοζα να καλύπτει την αριστερή πλευρά. Στον «άξονα» φαίνεται να έχουν προβάδισμα οι Βιγιασάντι και Κούμπας.

Εκεί που εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στην θέση του σέντερ φορ. Ο μοναδικός αξιόπιστος είναι ο Α. Μπαρέιρο της Σαν Λορέντζο και αυτός θα παίζει ως «φουνταριστός» στο 4-2-3-1 του Γκαρνέρο. Η «αλμπιρόχα» θα στηριχτεί επιθετικά στην κλάση και τον οίστρο του ηγέτη της, Αλμιρόν, ενώ σημαντικές βοήθειες με το ταλέντο και την ενθουσιασμό του μπορεί να προσφέρει ο μεσοεπιθετικός Ενσίσο, που έδειξε ορεξάτος στα φιλικά.

Έμπειρη και ποιοτική λύση και ο Άνχελ Ρομέρο, που κάνει καλές εμφανίσεις στην Βραζιλία με την Κορίνθιανς. Γενικά στον μεσοεπιθετικό τομέα υπάρχουν και άλλες αξιόπιστες λύσεις όπως οι Ρ. Σόσα και Μ. Ρόχας.

Τρία φιλικά έδωσε και ο απολογισμός της ήταν μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα. Στο πρώτο χρονικά (7/6) με το Περού έμεινε ισόπαλη χωρίς γκολ, σε ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις. Απογοητευτική παρουσιάστηκε στην δεύτερη δοκιμασία (11/6) με την Χιλή (εκτός). Ηττήθηκε εύκολα με 3-0 δείχνοντας χτυπητές αδυναμίες στην άμυνα. Μοναδικός διασωθέντας ο μεσοεπιθετικός Ενσίσο, που ικανοποίησε παίζοντας ως 10άρι. Την Κυριακή (16/6) κέρδισε με 1-0 τον Παναμά παίζοντας με αρκετές αλλαγές.

Copa America 24 Παραγουάη Όμιλος

Κληρώθηκε στον 4ο όμιλο με τις Βραζιλία, Κολομβία και Κόστα Ρίκα. Τόσο με την Κολομβία όσο και με την Κόστα Ρίκα βρέθηκε ξανά στον ίδιο όμιλο και το 2016 που διεξήχθη η διοργάνωση στα γήπεδα των ΗΠΑ. Από την πρώτη ηττήθηκε και με την Κόστα Ρίκα έφερε 0-0, κατακτώντας έτσι τον μοναδικό της βαθμό. Παραδόξως απέναντι στην Βραζιλία διατηρεί θετική προϊστορία στον θεσμό, ούσα αήττητη στα 5 τελευταία (0-4-1) την τελευταία 20ετία. Μετράει και δύο προκρίσεις απέναντί της το 2011 και 2015, αμφότερες στα πέναλτι, ενώ το 2004 την κέρδισε κιόλας στην φάση των ομίλων.

  1. Βραζιλία
  2. Κολομβία
  3. Παραγουάη
  4. Κόστα Ρίκα

Πρόγραμμα Copa America 24 Παραγουάη

Καθόλου ευνοϊκό το πρόγραμμά της, αφού ξεκινάει αντιμετωπίζοντας τις δύο πιο δύσκολες ομάδες. Αρχικά θα δώσει «μάχη» με την Κολομβία, όπου ο νικητής θα πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα για πρόκριση. Στη συνέχεια θα τεστάρει τις δυνάμεις της με το φαβορί του ομίλου, την Βραζιλία. Κλείνει με την ρεαλιστικά πιο βατή αναμέτρηση κόντρα στην Κόστα Ρίκα και αν έχει καταφέρει να συλλέξει κάποιον βαθμό στα δύο πρώτα ματς η νίκη θα είναι μονόδρομος για να ελπίζει στην πρόκριση.

Αγώνας Ημερ/νία (Ώρα) Γήπεδο & Πόλη
Κολομβία - Παραγουάη 2-1 «NRG Stadium», Χιούστον
Παραγουάη - Βραζιλία 29/6, 04:00 «Allegiant Stadium», Λας Βέγκας
Κόστα Ρίκα - Παραγουάη 3/7, 04:00 «Q2 Stadium», Όστιν
cta_box_bg
Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παραγουάη Copa America 24 Διασταυρώσεις

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες τις διασταυρώσεις που μπορεί να έχει η Παραγουάη στη φάση των νοκ-άουτ με δεδομένο πάντα ότι θα προκριθεί από τη φάση των ομίλων.

Θέση Διασταυρώνεται με...
2ο του Γ’ Ομίλου
1ο του Γ’ Ομίλου

*Στη νοκ άουτ φάση των «8» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου.

Copa America 24 Παραγουάη Αποδόσεις

Βάσει αποδόσεων θεωρείται 3ο φαβορί στον όμιλο για την πρόκριση. Δελεαστικό το 4.50, θα κριθεί εν πολλοίς από το αποτέλεσμα που θα φέρει στην πρεμιέρα με την Κολομβία. Για νικήτρια ομίλου προφανώς θα χρειαστεί να κάνει και την έκπληξη με την Βραζιλία, κάτι που δείχνει δύσκολο στην κατάσταση της. Για να κάνει μεγαλύτερη υπέρβαση, φτάνοντας στον τελικό (28.00) ή και να το κατακτήσει (75.00) είναι σχεδόν απίθανο.

Αγορά Απόδοση
Νικητής Διοργάνωσης 201.00
Να φτάσει στον τελικό 67.00
Να φτάσει έως τα ημιτελικά 21.00
Νικητής Ομίλου 31.00
Να προκριθεί από τον Όμιλο 8.00
Προγνωστικό #1

Δύσκολα θα μπορέσει να κοιτάξει στα μάτια την Βραζιλία. Καθαρό αουτσάιντερ θα είναι και στο εναρκτήριο παιχνίδι με την Κολομβία. Παιχνίδι στα μέτρα της αυτό με την θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, Κόστα Ρίκα την οποία αν κερδίσει θα έχει στο… τσεπάκι την 3η θέση.

3η θέση στον όμιλο: Παραγουάη2.20

Το προγνωστικό δόθηκε στις 17/6

foxbet_new_logo_eidika_stoiximata.svg
Προγνωστικό #2

Στα 7 από τα 9 τελευταία ματς που έδωσε απέτυχε να βρει δίχτυα. Το εύκολο γκολ είναι η «αχίλλειος πτέρνα» της και από την στιγμή που θα αντιμετωπίσει τόσο την Βραζιλία όσο και την Κολομβία στον όμιλο ίσως δεν σκοράρει πάνω από δύο γκολ.

Under 2,5 γκολ στον όμιλο: 1.87

Το προγνωστικό δόθηκε στις 17/6

Επιμέλεια: Ερμής Καραουλάνης

Καλύτερη Στοιχηματική για Copa America

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ