foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ47
ΑΥΤΟ ΤΟ 🎁 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ! ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

ΣΕΡΒΙΑ EURO 24 ▶️ Ρόστερ | Πρόγραμμα | Προγνωστικά | Αποδόσεις

EURO | 21 Ιουν 2024 08:00
Euro 2024 Σερβία.jpeg

Ιστορικό το Euro 24 για τη Σερβία, καθώς είναι το παρθενικό που θα συμμετάσχει ως ανεξάρτητο κράτος με αυτή την ονομασία.

Ως ενωμένη Γιουγκοσλαβία είχε 4 συμμετοχές (και ακόμα μία που είχε προκριθεί το 1992 αλλά τιμωρήθηκε και αποκλείστηκε λόγω του εμφυλίου πολέμου), ενώ άλλη μία πρόλαβε να κάνει με το όνομα Σερβία και Μαυροβούνιο, το 2000 (τερμάτισε στην 8η θέση).

Από το 2006 και μετά που υφίσταται ως Σερβία, απέτυχε σε τέσσερις προκριματικές φάσεις, με πιο οδυνηρή αυτή του Euro 2020. Τότε, αποκλείστηκε στα προκριματικά, αλλά είχε ως μαξιλαράκι τα πλέι οφ μέσω του Nations League. Έδωσε εντός έδρας τελικό με τη Σκωτία, όμως ηττήθηκε στα πέναλτι.

Πιο συχνές οι εμφανίσεις της σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, μάλιστα συμμετείχε και στο Μουντιάλ του Κατάρ, όπου δεν μπόρεσε να προκριθεί από τον όμιλο κόντρα σε Βραζιλία, Καμερούν κι Ελβετία. Άφησε καλές εντυπώσεις, όμως πλήρωσε την αφέλειά της και την ευκολία που δεχόταν γκολ. Μία από τα… ίδια και στον όμιλο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, η επίθεση την…  ξελάσπωσε.

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε τα εξής: 

  • Ρόστερ - Παίκτες κλειδιά (όταν ανακοινωθεί)
  • Πρόγραμμα
  • Ομάδες ομίλου
  • Αποδόσεις
  • Προγνωστικά

Πήρε μέρος στον 7ο όμιλο των προκριματικών και προκρίθηκε ως . Αντιμετώπισε την Ουγγαρία, από την οποία γνώρισε 2 ήττες, κι έμεινε αήττητη κόντρα σε Μαυροβούνιο, Λιθουανία και Βουλγαρία. Ουσιαστικά την πρόκριση έδωσε η νίκη επί του Μαυροβουνίου την προτελευταία αγωνιστική, ρεαλιστικά τερμάτισε στη 2η θέση ελλείψει… ισχυρού ανταγωνισμού. Τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες κι άλλες τόσες ήττες η επίδοσή της, τα 15 γκολ που πέτυχε κρίνεται ικανοποιητικός αριθμός, όμως τα 9 που δέχθηκε (η εστία της παραβιάστηκε στα 6 από τα 8 ματς του ομίλου) άφησαν προβληματισμό.

Στην αρχή ο Βλάχοβιτς, στο τέλος ο Μίτροβιτς

Επιθετικά την έβρισκε την άκρη και πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, όταν διαθέτει στο ρόστερ της την τριάδα Βλάχοβιτς, Τάντιτς, Μίτροβιτς, η οποία πέτυχε το 10 από τα 19 γκολ που σημείωσε. Στην εκκίνηση του ομίλου ηγήθηκε ο σταρ της Γιουβέντους, Βλάχοβιτς (3 γκολ), στο φινάλε «καθάρισε» ο Μίτροβιτς (5 γκολ)

cta_box_bg
Μεγάλη προσφορά* γνωριμίας που δεν παίζεται σε στοίχημα & live στοίχημα ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Euro 24 Σερβία Ρόστερ

Ανακοινώθηκε το ρόστερ που θα έχει η Σερβία στο Euro. Αναλυτικά η αποστολή:

Παίχτης (Ηλ.) Συμ. / Γκολ Ομάδα
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Πρ. Ράικοβιτς (28)

32/0

Μαγιόρκα

Ντ. Πέτροβιτς (24)

3/0

Τσέλσι

Β. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (27)

19/0

Τορίνο

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Στρ. Πάβλοβιτς (34/4)

35/4

Σάλτσμπουργκ

Ν. Στόιγιτς (26)

2/0

Ερυθρός Αστέρας

Ν. Μιλένκοβιτς (26)

53/3

Φιορεντίνα

Ν. Γκούντελι (32)

62/1

Σεβίλλη

Μ. Βελίκοβιτς (28)

30/1

Βέρντερ Βρέμης

Σρ. Μπάμπιτς (28)

8/1

Σπαρτάκ Μόσχας

Ούρ. Σπάιτς (31)

21/0

Ερυθρός Αστέρας

Φ. Μλαντένοβιτς (32)

31/1

Παναθηναϊκός

ΜΕΣΟΙ

Ν. Μακσίμοβιτς (29)

49/0

Παναθηναϊκός

Ντ. Τάντιτς (35)

108/23

Φενέρμπαχτσε

Φ. Κόστιτς (31)

63/3

Γιουβέντους

Αντ. Ζίβκοβιτς (27)

46/1

ΠΑΟΚ

Σρντ. Μιχάιλοβιτς (30)

7/0

Ερυθρός Αστέρας

Ίβ. Ίλιτς (23)

16/0

Τορίνο

Λ. Σάμαρντζιτς (22)

9/0

Ουντινέζε

Σ. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (29)

51/9

Αλ Χιλάλ

Μ. Γκατσίνοβιτς (29)

27/2

ΑΕΚ

Σ. Λούκιτς (27)

46/2

Φούλαμ

Β. Μπιρμάντσεβιτς (26)

5/0

Σπάρτα Πράγας

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Ντ. Βλάχοβιτς (24)

27/13

Γιουβέντους

Λ. Γιόβιτς (26)

35/10

Μίλαν

Αλ. Μίτροβιτς (29)

91/58

Αλ Χιλάλ

Π. Πάβκοβ (20)

1/0

Σάλτσμπουργκ

Στην τεχνική ηγεσία είναι από τον Μάρτιο του 2021 ο Ντράγκαν Στόικοβιτς, ο οποίος αποτελεί έναν «σταρ» στη Σερβία, καθώς υπήρξε σπουδαίος ποδοσφαιριστής και παρ’ ότι μεγαλούργησε με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, είναι κοινά αποδεκτός σε όλους τους Σέρβους. Ο «Πίξι» οδήγησε τους «όρλοβι» σε δεύτερο μεγάλο τουρνουά μετά από το Μουντιάλ του Κατάρ, όμως οι απαιτήσεις αυτή τη φορά έχουν αυξηθεί. Ο αποκλεισμός τότε σε έναν βατό για τις δυνάμεις της όμιλο μπορεί να μην προκάλεσε αναταράξεις, ωστόσο τώρα έχουν τεθεί υψηλοί στόχοι.

Θετικό το ρεκόρ του στον πάγκο της Σερβίας (21 νίκες – 7 ισοπαλίες – 10 ήττες). Μόλις δύο ομάδες προπόνησε στο παρελθόν, την ιαπωνική Ναγκόγια (2008-2014) και την κινεζική Γκουανγκζού R&F (2015-2020).

Ομάδα με πλούσιο ταλέντο στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Ο 35χρονος πλέον, αλλά σούπερ ποιοτικός, Ντούσαν Τάντιτς (1ος σε συμμετοχές με το εθνόσημο) είναι αυτός που κρατάει την μπαγκέτα, ενώ στην επίθεση δεσπόζουν τα «πυροβολικά», Ντούσαν Βλάχοβιτς και Αλεξάνταρ Μίτροβιτς (1ος σκόρερ της Σερβίας). Με επίδοση ένα γκολ ανά δύο ματς ο πρώτος (13 σε 26 εμφανίσεις), κάτι λιγότερο χρειάζεται για να σκοράρει ο δεύτερος (57 τέρματα σε 90 αγώνες)… Τρομερό δίδυμο!

Έντονο το ελληνικό χρώμα στο ρόστερ, καθώς υπάρχουν δύο (πλέον) παίχτες του Παναθηναϊκού (Μλαντένοβιτς, Μακσίμοβιτς), και από ένας του ΠΑΟΚ (Ζίβκοβιτς) και της ΑΕΚ (Γκατσίνοβιτς). Ο Ντράγκαν Στόικοβιτς είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει απουσίες λόγω τραυματισμών κι έχει καλέσει ότι καλύτερο… κυκλοφορεί.

Ο Ντράγκαν Στόικοβιτς έβγαλε σχεδόν όλη την προκριματική φάση με τριάδα στην άμυνα, όμως στα τελευταία φιλικά δοκίμασε και την τετράδα. Το πιθανότερο είναι πως θα πάει στην... πεπατημένη και θα χρησιμοποιήσει τρία στοπερ

Κρατώντας, λοιπόν, ως βάση το 3-4-2-1, στα δύο άκρα της τετράδας θα δούμε τους «Έλληνες», Μλαντένοβιτς (αριστερά) και Ζίβκοβιτς (δεξιά), με τον πρώτο να έχει ανταγωνισμό από τον Κόστιτς. Στα χαφ ο Γκούντελι έχει το προβάδισμα, καθώς μπορεί να γυρίσει και ως κεντρικός αμυντικός αν χρειαστεί ο «Πίξι» να αλλάξει το σύστημα κατά τη διάρκεια του ματς.

Δύσκολα θα δούμε το δίδυμο Βλάχοβιτς-Μίτροβιτς να αγωνίζεται μαζί από την αρχή των αγώνων, ο δεύτερος έχει τον πρώτο λόγο για να βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα. Από πίσω για να τροφοδοτεί θα βρίσκεται ο «μάγος» Τάντιτς.

Δύο δυνατές φιλικές αναμετρήσεις προτίμησε να δώσει η Σερβία ενόψει του Euro, δοκιμάζοντας σχήματα και πρόσωπα. Προβλημάτισε -εντόνως- στην ήττα 2-1 από την Αυστρία, όμως «άρεσε» στο 3-0 επί της Σουηδίας, όπου δοκιμάστηκε η παράλληλη χρησιμοποίηση των φορ Βλάχοβιτς και Μίτροβιτς. Βέβαια, με αυτόν τον σχηματισμό δεν χώρεσε κι έμεινε εκτός ενδεκάδας ο Τάντιτς, γεγονός που δύσκολα θα συμβεί και στα επίσημα...

Euro 24 Σερβία Όμιλος

Ζόρικος ο 3ος όμιλος που κληρώθηκε, αναμένεται να γίνει… ντέρμπι ακόμα και για την 3η θέση. Δεσπόζει η παρουσία της Αγγλίας, η οποία θεωρείται ένα από τα πρώτα φαβορί για κατάκτηση του τροπαίου. Η Δανία (3 ήττες εναντίον της σε ισάριθμα ματς) μπορεί να απογοήτευσε στο πρόσφατο Μουντιάλ, όμως αποτελεί παραδοσιακή δύναμη, ενώ το γκρουπ ολοκληρώνει η… ξαδέρφη Σλοβενία (μοιρασμένη η προϊστορία με 1-3-1), με την οποία έχοντας κοινές δυνάμεις (ως Γιουγκοσλαβία) συμμετείχαν μαζί μέχρι το Euro 1992.

  1. Αγγλία
  2. Δανία
  3. Σερβία
  4. Σλοβενία

Πρόγραμμα Euro 24 Σερβία

Η εκκίνηση ήταν η πιο δύσκολη που θα μπορούσε και αποδείχθηκε μετά την ήττα με 1-0 από την Αγγλία. Το θετικό είναι πως στις δύο επόμενες αγωνιστικές, που θα παίξει ουσιαστικά τα… ρέστα της, θα δώσει και τα δύο ματς στο Μόναχο και θα έχει το πλεονέκτημα της μη μετακίνησης απέναντι σε Σλοβενία και Δανία.👇

Αγώνας Ημερ/νία (Ώρα) Γήπεδο & Πόλη
Σερβία - Αγγλία 0-1 «Arena AufSchalke», Γκέλσενκιρχεν
Σλοβενία - Σερβία 1-1 «Football Arena», Μόναχο
Δανία - Σερβία 25/6, 22:00 «Football Arena», Μόναχο
cta_box_bg
Μεγάλη προσφορά* γνωριμίας που δεν παίζεται σε στοίχημα & live στοίχημα ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σερβία Euro 24 Διασταυρώσεις

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες τις διασταυρώσεις που μπορεί να έχει η Σερβία στη φάση των νοκ-άουτ με δεδομένο πάντα ότι θα προκριθεί από τη φάση των ομίλων.

Θέση Διασταυρώνεται με...
3ο ενός εκ των ομίλων Δ’, Ε’, ΣΤ’
1ο του Α’ Ομίλου
1ο ενός εκ των ομίλων Ε’, ΣΤ’ 

*Στη νοκ άουτ φάση των «16» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι.

Euro 24 Σερβία Αποδόσεις

Αποτελεί την πρώτη ομάδα με τριψήφια απόδοση για το ενδεχόμενο κατάκτησης και αυτό μαρτυρά το πόσο πίσω βρίσκεται στους υπολογισμούς των μπουκ. Ακόμα και τα σχέδια για μακρινή πορεία μοιάζουν δύσκολα σύμφωνα με τις αποδόσεις. Θεωρείται το τρίτο φαβορί για την πρωτιά του ομίλου, πιο βατό το ενδεχόμενο της πρόκρισης, προφανώς μέσω της 3ης θέσης.

Αγορά Απόδοση
Νικητής Διοργάνωσης 150.00
Να φτάσει στον τελικό 45.00
Να φτάσει έως τα ημιτελικά 12.00
Νικητής Ομίλου 7.00
Να προκριθεί από τον Όμιλο 1.60

Οι αποδόσεις ίσχυαν 16/6. Δεν προσφέρονται τη δεδομένη στιγμή, καθώς οι αγώνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Προγνωστικό #1

Η Σερβία παραδοσιακά σφύζει από ταλέντο, διαθέτει παίχτες που αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο, αλλά έχει χάσει την εμπιστοσύνη μας προ πολλού. Η αφελής συμπεριφορά και η αφερέγγυα άμυνά της είναι δύο από τα χαρακτηριστικά που πιθανόν να της κοστίσουν την πρόκριση στα νοκ άουτ. Πρώτο ποντάρισμα στα γκολ που θα δεχθεί.

foxbet_new_logo_eidika_stoiximata.svgΓκολ Κατά στον όμιλο : Over 4,51.80

Το προγνωστικό δόθηκε στις 11/6

foxbet_new_logo_eidika_stoiximata.svg
Προγνωστικό #2

Συνεχίζοντας στο σκεπτικό που παρατέθηκε από πιο πάνω, θεωρούμε πως η Σερβία μπορεί να την πατήσει ακόμα και από τη -θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του γκρουπ- Σλοβενία. Δεν τη... βλέπουμε για τερματισμό στην πρώτη δυάδα.

Θέση 1-2 στον όμιλο: ΟΧΙ1.62

Το προγνωστικό δόθηκε στις 11/6

Επιμέλεια: Κων/νος Μητσέας

Καλύτερη Στοιχηματική για το Euro 2024

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ