Η «αγάπη» του Αντώνη Ρέμου για το πόκερ είναι εδώ και χρόνια γνωστή, έχοντας πάρει μέρος σε μεγάλα διεθνή τουρνουά, με επιτυχίες!
Εκείνο που δεν γνωρίζαμε είναι πως το συγκεκριμένο παιχνίδι αρέσει και στον πρώην παράγοντα της ΑΕΚ, Γιάννη Παπαδόπουλο, με τον οποίο έδωσαν «ραντεβού», μεταξύ των υπολοίπων παρευρισκόμενων, σε μία συγκέντρωση κοπής της πίτας για τη νέα χρονιά (2025), αναρτώντας μάλιστα και μία φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα, η οποία συνοδεύτηκε από ευχές.
Ο γνωστός τραγουδιστής, το 2017 είχε πάρει μέρος σε τουρνουά πόκερ στο Μαυροβούνιο, όπου κατάφερε να ξεχωρίσει κατακτώντας την 7η θέση, η οποία του έδωσε το «εισιτήριο» για το τελικό τραπέζι, κερδίζοντας 250.559 δολάρια (κόστος συμμετοχής στο τουρνουά 128.000 δολάρια).
Δύο χρόνια αργότερα, επέστρεψε από το Μόντε Κάρλο με 60.590 ευρώ, ενώ την ίδια χρονιά διακρίθηκε στο European Poker Tour που πραγματοποιήθηκε στην Βαρκελώνη, κατακτώντας την 8η θέση, ανάμεσα σε 540 παίκτες, η οποία του απέφερε 112.090 ευρώ.
Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση:
Διαβάστε επίσης:
Διατάχθηκε ΕΔΕ για τους αστυνομικούς που «πιάστηκαν» να παίζουν τυχερά παιχνίδια
Δικαιώθηκε το «τριφύλλι» στην έφεση για τον Ντραγκόφσκι
Η απόφαση της ΕΕΕΠ για τα καζίνο Πηλαδάκη
Πλήγμα με Ζίβκοβιτς - Πόσα ματς θα χάσει
Ποιοι Έλληνες διαιτητές δεν πέρασαν τα τεστ φυσικής κατάστασης