Το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας έχει ξανακάνει πρεμιέρα στις 14 Φεβρουαρίου, φέτος όμως δείχνει πιο… ερωτεύσιμο από κάθε άλλη φορά. Σε διαρκή άνοδο οικονομικά αλλά και αγωνιστικά, την περασμένη σεζόν κρίθηκε την τελευταία αγωνιστική, με τη Σέλμπουρν να παίρνει τον τίτλο μετά από 18 χρόνια.
Φέτος αναμένεται ακόμα πιο συναρπαστικό με τη Σέλμπουρν να θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της, την πρωταθλήτρια των τεσσάρων προηγούμενων σεζόν, Σάμροκ Ρόβερς (που παίζει ακόμα Ευρώπη) να την απειλεί άμεσα, αλλά και τη Σεντ Πάτρικς που έκλεισε την περασμένη σεζόν με 9 σερί νίκες και θα έχει από την αρχή στον πάγκο της τον Στιβεν Κένι. Η Ντέρι με νέο τεχνικό τον Τίερναν Λιτς ευελπιστεί να μπεί «σφήνα» στους τρεις του Δουβλίνου, φαίνεται να είναι το μεγάλο αουτσάιντερ στη μάχη του τίτλου.
Μάχη αναμένεται και στην αποφυγή του υποβιβασμού, για πρώτη φορά μετά από 22 χρόνια δεν θα υπάρχει στη μεγάλη κατηγορία η Νταντάλκ που υποβιβάστηκε πέρυσι -για τρίτη φορά στην ιστορία της- σε μια από τις μεγάλες εκπλήξεις της σεζόν. Η Ντροχέντα κατάφερε όχι μόνο να παραμείνει για τέταρτη σερί σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, αλλά και να πάρει και το δεύτερο Κύπελλο της ιστορίας της μαζί με το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Θα παλέψει και φέτος για την παραμονή μαζί με την σκληροτράχηλη Γκάλγουεϊ (περσινή έκπληξη της σεζόν ως νεοφώτιστη, τερμάτισε στην 5η θέση), αλλά και τη νεοφώτιστη Κορκ, που είναι κρίμα για την ιστορία που κουβαλάει να κάνει το… γιό-γιό τις τρεις τελευταίες σεζόν, ανεβοκατεβαίνοντας στη μεγάλη κατηγορία
Τα ντέρμπι του Δουβλίνου πέρυσι ήταν sold out και αναμένεται και φέτος ανάλογη εικόνα, υπάρχει βέβαια και το ντέρμπι του Κόναχτ ανάμεσα στην Γκάλγουεϊ και τη Σλίγκο Ρόβερς, ενώ η επιστροφή της Κορκ μας φέρνει και το ντέρμπι του Mάνστερ κόντρα στη Γουότερφορντ. Δεδομένη και η αύξηση εσόδων μέσω τηλεθέασης με την Virgin Media Television να δείχνει 36 ματς της μεγάλης κατηγορίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Σύστημα διεξαγωγής
Δεν αλλάζεις μια πετυχημένη συνταγή, το σύστημα διεξαγωγής παραμένει το ίδιο. Και φέτος πρωτάθλημα με 10 ομάδες και 36 αγωνιστικές. Τέσσερις γύροι (χωρίς πλέι-οφ για τον τίτλο φυσικά, όποιος μπορεί ας επικρατήσει), η κάθε ομάδα αντιμετωπίζει την άλλη 4 φορές (εντός και εκτός έδρας). Η πρωταθλήτρια παίρνει το εισιτήριο για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, η 2η και η 3η της τελικής κατάταξης πηγαίνουν στον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Η τελευταία ομάδα (10η) υποβιβάζεται απευθείας, η προτελευταία (9η) θα δώσει αγώνα πλέι-οφ παραμονής/ανόδου με τη νικήτρια των πλέι-οφ ανόδου της β’ κατηγορίας (First Division).
Κριτήρια ισοβαθμίας:
1) Διαφορά τερμάτων
2) Καλύτερη επίθεση
Εκτίμηση τελικής κατάταξης
1. Σάμροκ Ρόβερς | 2. Σεντ Πάτρικς | 3. Σέλμπουρν |
4. Ντέρι | 5. Γουότερφορντ | 6. Μποέμιανς |
7. Σλίγκο Ρόβερς | 8. Κορκ | 9. Γκάλγουεϊ |
10. Ντροχέντα |
Οι 5 καλύτερες μεταγραφές
Παίκτης (Θέση) | Από | Σε |
Ε. Tσάπμαν (Μ) | Σλίγκο Ρόβερς | Σέλμπουρν |
Μ. Μπάγκλεϊ (Μ) | Φλίτγουντ | Σεντ Πάτρικς |
N. Γκραντ (Ε) | Μποέμιανς | Σάμροκ Ρόβερς |
Α. Μπόλιλ (Α) | Ντάνταλκ | Γουότερφορντ |
Α. Νόλαν (Ε) | Σεντ Πάτρικς | Κορκ |
Αγορά | Απόδοση |
Κατάκτηση: Σάμροκ Ρόβερς | 2.87 |
Σάμροκ Ρόβερς
Μετά από τέσσερα σερί πρωταθλήματα έχασε τον τίτλο την τελευταία αγωνιστική, στο τελευταίο πεντάλεπτο συγκεκριμένα, συνεχίζει όμως στην Ευρώπη, έγινε η πρώτη ομάδα από την Ιρλανδία που καταφέρνει να περάσει σε νοκ-άουτ φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης, θα παίξει με τη Μόλντε στη Δανία την Πέμπτη. Δυνατή μεταγραφικά, απέκτησε από την Μποέμιανς τον δεξιό εξτρέμ Ντάνι Γκραντ, τον γκολκίπερ Εντ ΜακΓκίντι από την Όξφορντ Γιουνάιτεντ, τον μέσο Ματ Χίλι από την Φρανκς Μπορένς, τον επιθετικό Μάικλ Νούναν που είχε μείνει ελεύθερος από τη Σεντ Πάτρικς αλλά και τον 33χρονο δεξιό μπακ, Άνταμ Μάθιους, ως ελεύθερο από την Ομόνοια, γνωστό για τη μεγάλη του καριέρα στη Σέλτικ.
Aπό τις αποχωρήσεις ξεχωρίζουν αυτή του σκόρερ της ομάδας Τζόνι Κένι που επέστρεψε στη Σέλτικ αφού έληξε ο δανεισμός του και των μέσων ΜακΈνεφ και Φαρούτζια που πήγαν σε Περθ Γκλόρι και Μπάρνσλεϊ αντίστοιχα, αλλά και του πολύτιμου χαφ Ντάραγκ Μπερνς (έληξε ο δανεισμός του από την Γκρίμσμπι) που πήγε στην ΜΚ Ντονς. Με τον 40χρονο Στίβεν Μπράντλεϊ στον πάγκο της από το 2016 (ο μακροβιότερος προπονητής στην κατηγορία) ξέρει που βαδίζει, έχει κάνει ήδη ευρωπαϊκή υπέρβαση και θέλει να επιστρέψει στα πρωταθλήματα, είναι έτσι κι αλλιώς η πολυνίκης του θεσμού.
Σέλμπουρν
Επέστρεψε στους τίτλους μετά από 18 χρόνια κατακτώντας το Πρωτάθλημα, με δραματικό τρόπο, νίκησε στο 85’ 1-0 την Ντέρι εκτός έδρας, αν έμεινε το 0-0 ο τίτλος θα πήγαινε στη Σάμροκ Ρόβερς. Την περασμένη βδομάδα κατέκτησε και το Σούπερ Καπ επικρατώντας με 2-0 της Κυπελλούχου, Ντροχέντα, o Nτάμιεν Νταφ είχε δηλώσει ότι «φαντάζει πιο σέξι» το συγκεκριμένο τρόπαιο, τονίζοντας ότι μόνο φιλικό δεν το θεωρεί. Ο 45χρονος τεχνικός -και σούπερσταρ του ιρλανδικού ποδοσφαίρου- στην πρώτη σεζόν της καριέρας του ως προπονητής κράτησε εύκολα τη Σέλμπουρν στη μεγάλη κατηγορία και την πήγε στον τελικό Κυπέλλου, στη δεύτερη την έβγαλε στην Ευρώπη μετά από 17 χρόνια, τερματίζοντας στην 4η θέση, στην τρίτη (πέρυσι) της έδωσε τον τίτλο.
«Τhe only way is up» για τη «Σελς» με τον Νταφ στον πάγκο να δείχνει αποφασισμένος να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι. Έχει κρατήσει το βασικό κορμό και πρόσθεσε στα χαφ τον κινητήριο μοχλό της Σλίγκο Ρόβερς, Έλις Τσάπμαν και τον Κερ ΜάκΙνροϊ της Πάρτικ Θιστλ. Από τις σημαντικότερες προσθήκες και ο εξτρέμ της Ντέρι, Ντάνιελ Κέλι, από τις 10 αποχωρήσεις σημαντικότερες αυτές των εξτρέμ, Έιντεν Ο’ Μπράιεν και Γουίλ Τζάρβις που πήγαν σε Γουόκινγκ και Χαλ αντίστοιχα.
Σεντ Πάτρικς
Η επιστροφή του Στίβεν Κένι στον πάγκο της τον περασμένο Μάιο ήταν το μεγάλο νέο, ο τέως ομοσπονδιακός τεχνικός γύρισε στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα, χρειάστηκε χρόνο για να τη… φέρει στα ίσα της. Φαινόταν ότι θα… κινδυνεύσει έκλεισε τη σεζόν με 9 σερί νίκες και την έφερε στην 3η θέση δίνοντας της ευρωπαϊκό εισιτήριο. Φέτος είναι από την αρχή της σεζόν και έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι θα πάρει τον τίτλο, πέρυσι πάντως… τσίμπησε το Λένστερ Καπ (διοργάνωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Λένστερ) δείχνοντας ότι δεν σνομπάρει κανένα τρόπαιο, μικρό ή μεγάλο. Απέκτησε με κανονική μεταγραφή από την Γκοτζτέπε τον επιθετικό Ρόμαλ Πάλμερ που είχε ως δανεικό πέρυσι, τον 32χρονο στόπερ Σον Χοάρε από τη Σάμροκ Ρόβερς και τον επιθετικό Έιντεν Κίνα από την Τσέλτεναμ. Σημαντική και η προσθήκη του αριστεροπόδαρου μέσου Μπάρι Μπάγκλεϊ που ήρθε από τη Φλίτγουντ.
Δέκα αποχωρήσεις μαζί με τους δανεισμούς που έληξαν, ξεχωρίζουν αυτή του δεξιού μπακ Κίεραν Φρίμαν που πήγε στη Ρέιθ Ρόβερς, του μέσου Άαρον Μπόλγκερ που πήγε στην Έμπσφλιτ και του εξτρέμ Άλεξ Νολαν που πήγε στην Κορκ. Η κίνηση που έκανε το μεγάλο μπαμ ήταν αυτή του επιθετικού Μέισον Μέλια που θα ανήκει στην Τότεναμ από τον Ιανουάριο του 2026, μεταγραφή αξίας 1.9 εκατ. ευρώ, η μεγαλύτερη που έγινε ποτέ στο πρωτάθλημα της Ιρλανδίας. Σύμφωνα με τους νόμους του Brexit ο Μέλια δεν μπορούσε να πάει σε ομάδα του Ηνωμένου Βασιλείου μέχρι να κλείσει τα 18, κάτι που θα συμβεί στις 22 Σεπτεμβρίου, θα έχει κλείσει όμως τότε το μεταγραφικό παράθυρο. Σημαντικό το ότι η «Πατς» θα τον έχει φέτος στην προσπάθεια που κάνει για τον τίτλο, αξίζει να σημειωθεί ότι θα πάρει έξτρα χρήματα όταν η Τότεναμ τον πουλήσει αλλά και όταν συμπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό διεθνών συμμετοχών. Οι «Άγιοι» με τον Κένι στον πάγκο χτυπούν στα ίσα τον τίτλο, στα πρόσφατα φιλικά τους κέρδισαν 2-1 τη Μόλντε και 4-0 τη Γιου Σι Ντι.
Ντέρι
«Κατάφερε» να χάσει πρωτάθλημα που φαινόταν δικό της πέρυσι, έμεινε και εκτός Ευρώπης τελικά τερματίζοντας στην 4η θέση, ενώ έχασε και στον τελικό του Κυπέλλου από την Ντροχέντα. Αναπόφευκτη η απομάκρυνση του Ρούντρι Χίγκινς μετά από τρία χρόνια στον πάγκο της, ο 48χρονος Τίερναν Λιντς ανέλαβε στα μέσα Νοεμβρίου υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο. Φιλόδοξο πρότζεκτ, με τον Λιντς να κάνει θαύματα σε μια επταετία με τη Λαρν, την ανέβασε στη μεγάλη κατηγορία της Βορείου Ιρλανδίας και κατέκτησε μαζί της δυο πρωταθλήματα.
Προσεκτικές και στοχευμένες οι προσθήκες, ξεχωρίζει αυτή του 33χρονου επιθετικού Λίαμ Μπόις που ήρθε από τη Χαρτς -πιστεύοντας ότι θα κάνει τη διαφορά- και των μέσων Ντομ Τόμας και Καρλ Γουίντσετσερ από Κουίνς Παρκ και Σριούσμπερι αντίστοιχα. Σημαντικές οι αποχωρήσεις του επιθετικού μέσου Πάτρικ ΜακΈλενι που πήγε στην Μπαλιμένα, του στόπερ Σέιν ΜακΈλενι που πήγε στην Γκλέντοραν και του εξτρέμ Ντάνιελ Κέλι που πήγε στη Σέλμπουρν. Ο Λιντς έδειξε ότι ξέρει να φτιάχνει ομάδες, θα προσπαθήσει να χτυπήσει τον τίτλο, ρεαλιστικά όμως ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι αυτό που μπορεί να διεκδικήσει. Κέρδισε και τα 5 φιλικά που έδωσε πρόσφατα.
Γκάλγουεϊ
Ανέβηκε πέρυσι στη μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά μετά το 2017 κι όχι μόνο έμεινε με χαρακτηριστική άνεση, κόντεψε να βγει και Ευρώπη, τερματίζοντας τελικά στην 5η θέση. Όπλα της ο 60χρονος Τζον Κόλφιλντ (από το 2020 στον πάγκο της), οι στατικές φάσεις και το δυνατό παιχνίδι, ομάδα των Under 2,5 και των 2-3 G, με συμπαγή άμυνα, «σκληρό καρύδι» για κάθε αντίπαλο.
Ξεχωρίζουν οι προσθήκες του έμπειρου στόπερ Γκρεγκ Κάνινγκχαμ και του φορ Μόουζες Ντάιερ από το Βανκούβερ. Σημαντική η απώλεια του μέσου Καρλ Ο’ Σάλιβαν που πήγε στην Τρίτη Γιουνάιτεντ, 11 συνολικά οι αποχωρήσεις, ο Κόλφιλντ κράτησε αυτούς που ήθελε, φέτος αναμένεται πάντως να παλέψει για την παραμονή όχι για… Ευρώπη, ο τρόπος παιχνιδιού της μπορεί να την κρατήσει στην κατηγορία.
Σλίγκο Ρόβερς
Τερμάτισε στην 6η θέση πέρυσι με τον Τζον Ράσελ να βγάζει… λαγούς από το καπέλο. Από τα φαβορί για υποβιβασμό οι Ρόβερς έμειναν με χαρακτηριστική άνεση στην κατηγορία κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, ο 39χρονος Ράσελ κατάφερε να ξεπεράσει και την λαίλαπα των απανωτών τραυματισμών, διαχειρίστηκε ιδανικά ένα ρόστερ με πολλές και σημαντικές ελλείψεις. Καλείται να κάνει το ίδιο και φέτος καθώς αποχώρησαν οι πολύτιμοι μέσοι Έλιτς Τσάπμαν και Νίαλ Μόραχαν πηγαίνοντας σε Σέλμπουρν και Μποέμιανς αντίστοιχα, αλλά και ο εξαιρετικός γκολκίπερ Εντ ΜακΓκίντι που ήταν δανεικός από την Όξφορντ Γιουνάιτεντ και πήγε στη Σάμροκ Ρόβερς.
Ο Σαμ Σόρτζεντ που ήρθε από τη Γουότερφορντ καλείται να καλύψει το κενό κάτω από τα δοκάρια. Ο εξτρέμ Βαν Χατούμ από τη Γουέλινγκτον και ο στόπερ Όλι Ντένχαμα από την Κάρντιφ αναμένεται να βοηθήσουν. Μετά τα περσινά κατορθώματα του Ράσελ δύσκολα τη βάζεις στις ομάδες που θα κινδυνεύσουν, δεν είναι όμως και για κάτι περισσότερο.
Γουότερφορντ
Ήρθε για να μείνει όπως έδειξε πέρυσι, επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία μετά το 2021 και τερμάτισε στην 7η θέση εξασφαλίζοντας με άνεση την παραμονή της. Το οφείλει στον 51χρονο Κιθ Λογκ, από τον Μάρτιο του 2023 στον πάγκο της, είναι από τους καλύτερους τεχνικούς στην Ιρλανδία, ξέρει να χτίζει ομάδες με μικρό μπάτζετ, οι παίκτες παίζουν γι αυτόν και ξέρει να τους αξιοποιεί στο έπακρο, έχει φτιάξει τις καριέρες πολλών, έκανε το όνομα του στον πάγκο της Μποέμιανς (8 ολόκληρα χρόνια).
Έπαιξε με πολλούς δανεικούς πέρυσι και οι απώλειες ενόψει της φετινής σεζόν ήταν αναπόφευκτες με τους δανεισμούς να λήγουν. Από τις 17 (!) συνολικά αποχωρήσεις σημαντικότερη αυτή του γκολκίπερ Σαμ Σάρτζεντ (Σλίγκο Ρόβερς). Από τις 11 προσθήκες οι 4 αφορούν δανεισμούς, ο στόπερ Άντι Μπόιλ και ο επιθετικός Μάτι Σμιθ που ήρθαν από Νταντάλκ και Σέλμπουρν αντίστοιχα μπορούν να βοηθήσουν. Από τα 6 φιλικά που έδωσε κέρδισε μόνο τα δυο, η εικόνα της ήταν προβληματική, έχει όμως στον πάγκο τον κατάλληλο άνθρωπο, με Κιθ Λονγκ μέχρι και… Ευρώπη μπορεί να χτυπήσει, ο ρεαλιστικός στόχος πάντως είναι η άνετη παραμονή.
Μποέμιανς
Από τα θηρία της κατηγορίας πέρυσι… ήταν για τα θηρία σε μια αποκαρδιωτική σεζόν, στο μεγαλύτερο μέρος της οποίας αγκομαχούσε να εξασφαλίσει την παραμονή της για να τερματίσει τελικά στην 8η θέση. Ο Άλαν Ρέινολντς ανέλαβε τον Μάρτιο του 2024 και ζορίστηκε πολύ για να στρώσει τους «Τσιγγάνους» που ταλαιπωρήθηκαν όμως και από τραυματισμούς. Ο 50χρονος τεχνικός είναι τώρα από την αρχή της σεζόν και έκανε πολλές ανακατατάξεις για να φέρει το ρόστερ στα «θέλω» του.
Επτά παίκτες ήρθαν και 13 μέχρι τώρα οι αποχωρήσεις. Σημαντικές προσθήκες αυτές του επιθετικό Άλεξ Γκριβ (από Σεντ Μίρεν) και των μέσων Ρος Τίρνι (από Μάδεργουελ) και Νίαλ Μόραχαν (από Σλίγκο Ρόβερς), ο 19χρονος αριστερός μπακ, Κίαν Μπετ (δανεικός από Πρέστον) θεωρείται μεγάλο ταλέντο. Αν μείνει μακριά από τραυματισμούς ο επιθετικός Κολμ Γουίλαν που ήρθε από την Ντέρι θα έχει κομβικό ρόλο στην πορεία της ομάδας. Από τις αποχωρήσεις ξεχωρίζουν αυτή του Πολωνού φορ Πίζτσεκ και του Εσθονού μέσου Μίλερ που δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες, ο Ρέινολντς προσπαθεί να συνδυάζει ποσότητα και ποιότητα, χειρότερη πάντως από πέρυσι δε γίνεται να είναι μια από τις πιο βαριές φανέλες της Ιρλανδίας.
Ντροχέντα
Ο Κέβιν Ντόχερτι συνεχίζει να κουνά το μαγικό του ραβδάκι, κράτησε για τρεις σερί σεζόν την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία με τον ίδιο τρόπο (μαζεύοντας πολλούς βαθμούς στο ξεκίνημα), την τέταρτη αναγκαστικά άλλαξε η μέθοδος, εκτός από την παραμονή όμως έφερε και το Κύπελλο Ιρλανδίας, μόλις το δεύτερο στην ιστορία των «Ντρογκς». Ζόρικες οι νεοφώτιστες Γκάλγουεϊ και Γουότερφορντ, δεν άφησαν την Ντροχέντα να μαζέψει βαθμούς, κατάφερε όμως να αποφύγει την τελευταία θέση και να επικρατήσει με 3-1 της Μπρέι Γουόντερερς στον τελικό των πλέι-οφ ανόδου/παραμονής. Νίκησε την Ντέρι με 2-0 στον τελικό του Κυπέλλου και πήρε ευρωπαϊκό εισιτήριο σε μια σεζόν που εξελίχθηκε σε όνειρο.
Στόχος να μη γίνει εφιάλτης η φετινή, οφείλει να διαχειριστεί ευρωπαϊκά ματς και να μείνει για πέμπτη σερί σεζόν στη μεγάλη κατηγορία. Ο 44χρονος Ντόχερτι ξέρει τι κάνει (από τον Δεκέμβριο του 2021 στον πάγκο της), παρότι του βάζουν κάθε σεζόν και πιο δύσκολα. Μαζί με τους δανεικούς ήρθαν 10 παίκτες και έφυγαν 8. Αποχώρησαν οι γκολκίπερ, Αντριου Γουόγκαν (Στόκπορτ) και Τζέθρεν Μπαρ (ελεύθερος), οι Τζακ Μπρέιντρι (από Γκάλγουεϊ) και Λουκ Ντένισον (Μποέμιανς) θα καλύψουν το κενό κάτω από τα δοκάρια. Ο Κόνορ Κίλι έμεινε ελεύθερος από την Σεντ Πάτρικς και αναμένεται να βοηθήσει, στη Βελέζ Μόσταρ ο επιθετικός Πιερό. Πιο δύσκολη από κάθε άλλη σεζόν η αποστολή-παραμονή φέτος, ο Κέβιν Ντόβερτι δείχνει ιδανικός για να τη φέρει εις πέρας.
Κορκ
Επέστρεψε ένα χρόνο μετά την απουσία της στη μεγάλη κατηγορία ως πρωταθλήτρια, είχε επιστρέψει και πρόπερσι και είχε υποβιβαστεί ξανά, στόχος να σταματήσει το… ασανσέρ. Δύσκολη η αποστολή του 40χρονου Τιμ Κλάνσι (από τον Νοέμβριο του 2023) στον πάγκο του «Επαναστατικού Στρατού», ξέρει από ζόρια έχοντας περάσει από τους πάγκους των Ντροχέντα και Σεντ Πάτρικς, η Κορκ είναι ο τρίτος σταθμός της προπονητικής του καριέρας.
Επτά οι προσθήκες, με τη μορφή δανεισμού οι τέσσερις από αυτές, με τον γκολκίπερ Τέιν Τροστ να έρχεται από την Μπρέντα για να αντικαταστήσει τον Μπράντλεϊ Γουέιντ που πήγε στη Γουότερφορντ. Δυνατή η προσθήκη του εξτρέμ, Άλεξ Νόλαν από τη Σεντ Πάτρικς. Δύσκολα θα κάνει… στάση στη μεγάλη κατηγορία το ασανσέρ, οι υπόλοιπες υποψήφιες στη μάχη της παραμονής είναι σαφώς πιο μπαρουτοκαπνισμένες και δείχνουν καλύτερες, αναμένεται πάντως να παλέψει μέχρι τέλους.
Επιμέλεια: Μάνος Κασσωτάκης