Σε ρυθμούς Ευρώπης κινούνται στον πλανητή Ολυμπιακό σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.
Πρώτο στη μάχη θα μπει το ποδοσφαιρικό τμήμα, το οποίο απόψε στις 22:00 θα διασταυρώσει τα ξίφη του με τη Μπόντο Γκλιμτ στην παγωμένη Νορβηγία στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ.
Οι Πειραιώτες σύμφωνα με τις αποδόσεις έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους «8», με τον κόσμο της ομάδας να ονειρεύεται τον δεύτερο ευρωπαϊκό τίτλο του τμήματος, ο οποίος θα είναι back to back, αφού πέρυσι οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κατέκτησαν το Κόνφερενς Λιγκ.
Σχεδόν 24 ώρες αργότερα (7/3, 21:15) θα αγωνιστεί το μπασκετικό τμήμα, το οποίο θα φιλοξενήσει στο ΣΕΦ την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την 28η αγωνιστική της Euroleague.
Το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα με νίκη θα «αγκαλιάσει» τόσο το πλεονέκτημα έδρας όσο και την πρωτιά στην κανονική διάρκεια της διοργάνωσης. Μάλιστα, αυτή η πορεία το έχει φέρει να είναι το πρώτο φαβορί για να κατακτήσει τη φετινή διοργάνωση.
Έτσι, μπορεί να υπάρχει ακόμα δρόμος πολύς μέχρι να βρεθούμε στην τελική ευθεία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, όμως στον πλανήτη Ολυμπιακό κάνουν σκέψεις για ευρωπαϊκό ντάμπλ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, με τη Winmasters να βγάζει απόδοση για να συμβεί αυτό.
Σύμφωνα με τη Winmasters, για να συμβεί το απόλυτο στα ευρωπαϊκά τρόπαια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ την χρονιά που ο σύλλογος κλείνει 100 χρόνια ιστορίας του το συναντάμε στο πολύ υψηλό αλλά άκρως δελεαστικό 100.00.
Αγορά | Απόδοση |
Να κατακτήσει ο Ολυμπιακός το Europa League & την Euroleague | 100.00 |
Κορυφαία Στοιχηματική στην Ελλάδα