Ανάλυση: Δεν τα κατάφερε στο εκτός έδρας ντέρμπι της Νορμανδίας με τη Χάβρη. Χωρίς να είναι χειρότερη, ηττήθηκε με 1-0 από την αντίπαλο της «πληρώνοντας» μία από τις λίγες αμυντικές της αδράνειες στο 7', αλλά και την αστοχία της. Διότι έκανε φάσεις, είχε κατοχή της μπάλας ειδικά στο β' μέρος, αλλά εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν. Για δειλία και φόβο μίλησε ο προπονητής της, Μπρούνο Ιρλές αφήνοντας να εννοηθεί ξεκάθαρα πως έλειψε η αυτοπεποίθηση από τους παίκτες του ειδικά στην τελική προσπάθεια. Ταυτόχρονα, ο Ιρλές αποθέωσε τον πορτιέρε, Λεμέτρ που όπως είπε «όποτε τον χρειάστηκε η ομάδα, ήταν εκεί».
Αγωνιστικά νέα: Σε ακόμη ένα ματς καταγράφονται σημαντικές απουσίες. Εκτός οι βασικοί Ναζόν (Ε), Παντοβανί (Α), Νταντούν (Ε) λόγω τραυματισμών. Στα «πιτς» παραμένει και ο ποιοτικός αμυντικός Ταϊλάν. Τουλάχιστον επιστρέφει ο βασικός μπακ Μπανσέ (Α) που εξέτισε την ποινή του και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.
Ανάλυση: Προέρχεται από δύο σερί ήττες. Μετά το 2-0 στο Νιόρ ακολούθησε η ήττα εντός από τη Σοσό σε ματς, όπου αμφισβήτησε το νικητήριο πέναλτι των φιλοξενούμενων στο 78' με τις φωνές της να δικαιώνει σε πρώτη φάση από τα ριπλέι. Σε γενικές γραμμές η εικόνα της δεν ήταν για να χάσει... Προηγήθηκε στο 45' με τον μπακ Σιβίς, ισοφαρίστηκε γρήγορα (48'), αλλά έδειχνε να έχει τον έλεγχο. Το πέναλτι, όμως, στο τελευταίο τέταρτο της ανέτρεψε τα πλάνα και έχασε το ματς, όπου θα μπορούσε να πάρει τον βαθμό. «Η απογοήτευση που έχουμε για το αποτέλεσμα, πρέπει να μετατραπεί σε θετική ενέργεια για το ταξίδι στο Κεβιγί», είπε ενόψει του αποψινού ματς ο Ντιμόν.
Αγωνιστικά νέα: Φώναξε «παρών» ο κεντρικός αμυντικός Λεμονιέ που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Ωστόσο παραμένει εκτός ο σέντερ μπακ Σαμπάιο. Νοκ άουτ επίσης ο βασικός μπακ, Μπιλινγκί (Α). Από εκεί και πέρα οι υπόλοιπες απουσίες δεν αλλάζουν τα πλάνα του τεχνικού των οικοδεσποτών.
Έχει σκοράρει στα 5 από τα 9 φετινά
3 από τα 9 γκολ της στο 45'-60'
1 ήττα στα τελευταία 8 εκτός
Κεβιγί Ρουέν - Γκινγκάμπ Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση
12η
55.6%
66.7%
44.4%
13η
44.4%
66.7%
22.2%
Σωστό το ισορροπημένο σετ... Η Κεβιγί έδειξε και στο ντέρμπι με τη Χάβρη πως είναι σκληρή ως ομάδα. Από την άλλη, η Γκινγκάμπ δεν πατάει καλά στα δύο τελευταία. Θα λέγαμε πως το πάσο είναι ό,τι καλύτερο σ' αυτή την αναμέτρηση.
Εκτίμηση
Σωστό το ισορροπημένο σετ... Η Κεβιγί έδειξε και στο ντέρμπι με τη Χάβρη πως είναι σκληρή ως ομάδα. Από την άλλη, η Γκινγκάμπ δεν πατάει καλά στα δύο τελευταία. Θα λέγαμε πως το πάσο είναι ό,τι καλύτερο σ' αυτή την αναμέτρηση.