Ανάλυση: Ταξίδεψε στο γειτονικό Τορίνο για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα και μπήκε μουδιασμένα στο ματς. Γλίτωσε το γκολ στο 14’, έμεινε με 10 παίκτες στο 25’ και από αυτό το φάουλ δέχθηκε το 1-0 (26’). Η λογική υπαγόρευε ότι δεν θα μπορούσε να προσδοκά κάτι από το συγκεκριμένο ματς, ωστόσο η εικόνα της μετά το ημίωρο ήταν εξαιρετική. Περιόρισε απόλυτα τους κινδύνους, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ενώ έψαξε το γκολ στο μέτρο του δυνατού και δημιούργησε τρεις επικίνδυνες καταστάσεις (62’, 87’, 95’), χωρίς κάποιος να μπορεί να μιλήσει για κλασικές ευκαιρίες. Εν τέλει έχασε οριακά (1-0), υπέστη την 3η διαδοχική ήττα σε επίσημα ματς, δίχως, όμως, ο συγκεκριμένος απολογισμός να μεταφράζεται στο ότι τα έχει παρατήσει. Ανασταλτικά, όμως, «κάνει νερά» και αυτό προσπαθεί να διορθώσει ο τεχνικός Ιγκόρ Τούντορ.
Αγωνιστικά νέα: Αποβλήθηκε στο τελευταίο ο ενίοτε βασικός στόπερ Μανιάνι και είναι τιμωρημένος, για τον ίδιο λόγο απέχει ο βασικός στόπερ Τσεκερίνι (συμπλήρωσε κάρτες). Σταθερά εκτός με σοβαρό τραυματισμό ο βασικός στόπερ Νταβίντοβιτς, λείπει από το καλοκαίρι ο στόπερ Φραμπότα, ενώ έχει ενοχλήσεις (αμφίβολος) ο χρήσιμος στόπερ Γκίντερ! Κοινώς, ο Τούντορ ψάχνει παίκτες για το κέντρο της άμυνας και δεν βρίσκει. Ανέβασε στροφές ο έμπειρος φορ Κάλινιτς, αλλά η λογική υπαγορεύει ότι δεν θα καθίσει ούτε στον πάγκο.
Ανάλυση: Υποδέχθηκε τη Σασουόλο από θέση φαβορί και η αλήθεια είναι ότι η εικόνα της στο 1ο ημίχρονο δεν ήταν για να χάνει 2-0 (32’, 37’). Δημιούργησε πολλές και καλές ευκαιρίες (2’, 22’, 28’, 41’, 42’, 45’, 45’+1’, 45’+2’), ωστόσο βρήκε απέναντί της έναν απίθανο πορτιέρε και στην επανάληψη είχε ένα βουνό να ανέβει. Τα κατάφερε καλά, καθώς μείωσε στο 51’ με τον Βλάχοβιτς και ισοφάρισε στο 61’ με τον Τορέιρα, έδειχνε έτοιμη να «καταπιεί» τον αντίπαλο, αλλά στο 68’ έμεινε με 10 παίκτες και στη συνέχεια προτίμησε κατά κύριο λόγο να διαφυλάξει τον βαθμό. Σε γενικές γραμμές, μπορεί να κριθεί δίκαιο το 2-2. Έχασε την ευκαιρία για την 4η συνεχόμενη νίκη η ομάδα του Βιντσέντζο Ιταλιάνο, ωστόσο βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αποδεικνύει ότι μπορεί να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο με αξιώσεις, από τη στιγμή που ο ανταγωνισμός δεν φημίζεται για την αξιοπιστία του.
Αγωνιστικά νέα: Αποβλήθηκε στο τελευταίο ο βασικότατος ακραίος μπακ Μπιράγκι, ο οποίος καλείται να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής. Το θετικό είναι ότι επιστρέφει ο ποιοτικός αμυντικός μέσος Πούλγκαρ, ενώ ο βασικός μεσοεπιθετικός Καγεχόν αποχώρησε τραυματίας από το τελευταίο, ωστόσο μπήκε στην αποστολή. Εξακολουθεί να απέχει από αυτήν ο μέχρι πρότινος βασικός πορτιέρε Ντραγκόβσκι, ενώ για προσωπικούς λόγους έμεινε εκτός και ο εφεδρικός μέσος Αμραμπάτ (οικογενειακό θέμα). Γκονσάλες και Σαπονάρα στα άκρα.
Με 23 Under 2,5 και 37 Over 2,5
Έχει 18 νίκες σε 55 (18-14-23) στη Serie A
Σκόραρε σε 36 από 61 (πρωτάθλημα)
Πιθανές Ενδεκάδες
Βερόνα
Φιορεντίνα
Βερόνα - Φιορεντίνα Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση
13η
77.8%
83.3%
72.2%
7η
61.1%
77.8%
77.8%
Αξιόμαχη η Βερόνα και σίγουρα πιο σκληρή από τη Φιορεντίνα. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, έχουν τον Ντούσαν Βλάχοβιτς σε οργιώδη κατάσταση και οι γηπεδούχοι έχουν ξεμείνει από κεντρικούς αμυντικούς. Στρεφόμαστε σε διπλό ποντάρισμα.
Αξιόμαχη η Βερόνα και σίγουρα πιο σκληρή από τη Φιορεντίνα. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, έχουν τον Ντούσαν Βλάχοβιτς σε οργιώδη κατάσταση και οι γηπεδούχοι έχουν ξεμείνει από κεντρικούς αμυντικούς. Στρεφόμαστε σε διπλό ποντάρισμα.