Ανάλυση: Την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας αποδείχθηκε… ξεζουμισμένος από τα συνεχόμενα ματς, αντιστάθηκε του Παναθηναϊκού για σχεδόν μία ώρα παιχνιδιού και στο τέλος έχασε «εύκολα» με 2-0. Είχε την πρώτη καλή στιγμή σε σουτ του Κουλούρη (14’), όμως στη συνέχεια δεν μπόρεσε να φανεί ξανά απειλητικός. Χάρη στην τρομερή επέμβαση του Γιαννιώτη (40’) και το δοκάρι (56’ πέναλτι) διατηρήθηκε μέσα στο παιχνίδι, όμως σε ένα δίλεπτο δέχθηκε δύο γκολ (75’, 77’) και γλίτωσε τρίτο σε τετ α τετ (83’). «Παίξαμε 8 ματς σε 25 μέρες. Η κούραση ήταν ο σημαντικότερος λόγος που χάσαμε το παιχνίδι», δήλωσε ο κόουτς Κόουλμαν. Αυτή ήταν η δεύτερη εντός έδρας ήττα με τον Ουαλό στο τιμόνι, η προηγούμενη ήταν από την ΑΕΚ, όμως το καλό είναι πως επιβλήθηκε των Λαμία, Αστέρα, Βόλου και δεν έχασε από ΟΦΗ, που θα τους βρει αντιπάλους στα πλέι άουτ.
Αγωνιστικά νέα: Ο Ντένιτς (Μ) αποχώρησε τραυματίας στο ματς με τον Παναθηναϊκό, όμως ξεπέρασε το πρόβλημα και είναι διαθέσιμος. Ομοίως και ο Βασιλαντωνόπουλος (Α) που έχασε το τελευταίο παιχνίδι. Σταθερά εκτός πλάνων ο Τόμας Μπεντινέλι (ΜΕ), δεν έχει μέλλον στην ομάδα του Περιστερίου. Ο Νάτσος (Μ) επανέρχεται μετά το χειρουργείο, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος, εκτός με ίωση ο Παπαδόπουλος (Α). Λογικά θα επιστρέψει το σχήμα με δύο επιθετικούς, με τον Άλιμπεκ να είναι ο παρτενέρ του Κουλούρη.
Ανάλυση: Ήττα (2-0) με κάτω τα… χέρια γνώρισε στο φινάλε από τον ΟΦΗ και μπαίνει στα πλέι άουτ ως το απόλυτο φαβορί για υποβιβασμό. Βρέθηκε σε αμυντική θέση από την αρχή του ματς, στάθηκε τυχερός σε αρκετές ευκαιρίες των γηπεδούχων (33’, 38’, 52’, 59’), πληγώθηκε από στατική φάση στο 1-0 (64’) και άμεσα δέχθηκε και δεύτερο γκολ (71’). Καμία σχέση η εμφάνισή του με το ανταγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε στο προηγούμενο ματς κόντρα στον Ατρόμητο (28/2), όπου είχε σκοράρει 4 φορές αλλά όλα τα γκολ ακυρώθηκαν μέσω VAR. «Η διαφορά των 5 βαθμών από τη Λαμία δεν είναι μικρή, αλλά δεν είναι και απογοητευτική», είναι το μήνυμα που βγαίνει από το εσωτερικό της ομάδας, δείχνοντας διάθεση να εξαντλήσει τις ελπίδες για να παίξει την παραμονή έστω στα μπαράζ.
Αγωνιστικά νέα: Τιμωρημένοι οι Φατιόν (Μ), Τσιλούλης (ΜΕ), θα χάσουν την πρεμιέρα των πλέι άουτ. Εντός αποστολής ο Μαρτίνες (ΜΕ), όμως δεν θεωρείται σίγουρη η συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα. Αντίθετα, ο Ρόγκνε (Α) δεν είχε κάτι ανησυχητικό και θα ξεκινήσει δίπλα στον Μπρούνο Άλβες. Δεν υπολογίζεται ο Βέρχουλστ (Τ), σε… ανέκδοτο έχει εξελιχθεί η κατάσταση με τον διαρκώς ανέτοιμο Φερνάντες (ΜΕ), εκτός για διάφορους λόγους έμειναν οι Ράιλι (Α), Γιακιμόφσκι (Α), Παπαγεωργίου (Α), Γιαννιώτας (ΜΕ).
Δεν σκόραρε στα 12/13 τελευταία ματς
7/9 σύνολα 2-3 G στα τελευταία ματς
1 νίκη στα 12 τελευταία με Ατρόμητο (1-4-7)
Πιθανές Ενδεκάδες
Ατρόμητος
Απόλλων Σμύρνης
Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση από Μητσέας
6η
46.2%
92.3%
53.8%
8η
23.1%
57.7%
42.3%
Ο Ατρόμητος πήρε τις ανάσες που χρειαζόταν και θα ψάξει να πάρει από νωρίς τους βαθμούς για να ξεμπερδέψει και με τα μπαράζ. Ο Απόλλων «λέει» πως θα εξαντλήσει τις πιθανότητες να αποφύγει την τελευταία θέση, όμως στο γήπεδο δεν πείθει. Φαβορί, αλλά χωρίς αξία ο άσος, για να έρθει λογικά θα χρειαστεί ο Κουλούρης και το γκολ του πληρώνει καλύτερα.
Ο Ατρόμητος πήρε τις ανάσες που χρειαζόταν και θα ψάξει να πάρει από νωρίς τους βαθμούς για να ξεμπερδέψει και με τα μπαράζ. Ο Απόλλων «λέει» πως θα εξαντλήσει τις πιθανότητες να αποφύγει την τελευταία θέση, όμως στο γήπεδο δεν πείθει. Φαβορί, αλλά χωρίς αξία ο άσος, για να έρθει λογικά θα χρειαστεί ο Κουλούρης και το γκολ του πληρώνει καλύτερα.