Ανάλυση: Αντιμετώπισε μία καλύτερη ομάδα, τη Φλαμένγκο, η οποία «διψούσε» για τη νίκη και αναπόφευκτα γνώρισε την ήττα με 2-0 εκτός έδρας. Γνώριζε ότι έπρεπε να κάνει το παιχνίδι της... ζωής της προκειμένου να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο «Μαρακανά», όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ήταν αδύνατο να κοντράρει τη «Φλα», η οποία ήταν πιεσμένη για τη νίκη, λόγω του κακού σερί της, αναγκάζοντας την ίδια να παίξει κυρίως αμυντικά. Από το 6' κυνηγούσε στο σκορ, δεν μπόρεσε να απειλήσει σοβαρά την αντίπαλη εστία καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, τελείωσε το ματς χωρίς τελική προσπάθεια. Στο 79' δέχτηκε το δεύτερο τέρμα, σίγουρα δεν προκάλεσε μεγάλη απογοήτευση στην ομάδα, θεωρείται ήττα εντός... προγράμματος. Ο κόουτς, Αντόνιο Ολιβέιρα, έμεινε ευχαριστημένος με την απόδοση παικτών, χρειάζεται ακόμη χρόνο προσαρμογής, είναι ικανός, ήταν το δεύτερο μόλις παιχνίδι του. Αγωνίστηκε ξανά με βασικούς, δεν γίνεται ροτέισον, κινδυνεύει να μείνει από «ανάσες». Έχει 1 νίκη σε 9 αγωνιστικές (1-3-5), αυτό προκαλεί πίεση.
Αγωνιστικά νέα: Ο βασικός μέσος Πεπέ δεν αγωνίστηκε στο προηγούμενο ματς, λόγω τραυματισμού, ωστόσο αναμένεται να επιστρέψει απέναντι στη Σεαρά, παίζοντας μάλιστα από την αρχή. Ο βασικός στόπερ Άλαν παραμένει εκτός για τρίτο σερί παιχνίδι, δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.
1 νίκη στα 7 τελευταία (1-2-4)
Έχει 3 σερί Under 2,5
1-3-2 ο απολογισμός εντός έδρας
Ανάλυση: Ανακουφισμένη και ικανοποιημένη πρέπει να αισθάνεται για το 0-0 που έφερε με την Ατλέτικο Μινέιρο εντός έδρας, διευρύνοντας το αήττητο σερί της. Ως συνολική εικόνα είχε μέτρια έως κακή παρουσία, έδειχνε ότι δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό της φιλοξενούμενης, στάθηκε τυχερή που δεν δέχτηκε γκολ. Όλες οι προσπάθειες της αντιπάλου ήταν εκτός εστίας, ωστόσο οι περισσότερες ήταν ιδιαίτερα απειλητικές, με τον Χουλκ να βάζει σε... μπελάδες τους αμυντικούς της. Επιθετικά ήταν ανύπαρκτη, δεν δημιούργησε κλασική ευκαιρία, γενικά τίποτα δεν λειτούργησε σωστά. Ήταν το πρώτο παιχνίδι του Μαρκίνιος Σάντος στον πάγκο της ομάδας, ο οποίος μίλησε για το καλό υλικό που υπάρχει στο ρόστερ και τους εξαιρετικούς οπαδούς που βοήθησαν τους παίκτες. Ήταν η τρίτη ισοπαλία στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς (1-3-0), γνωρίζει δύσκολα την ήττα, ωστόσο παραμένει κοντά στη ζώνη υποβιβασμού. Την ερχόμενη Πέμπτη αντιμετωπίζει την «αιώνια» αντίπαλο Φορταλέζα εκτός για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου.
Αγωνιστικά νέα: Συμπλήρωσε κάρτες ο βασικός μέσος Ρίτσαρντ, αναγκαστικά θα απουσιάσει από το ματς με την Κουιαμπά. Δεν ταξίδεψε τελικά ο Μεντόσα (ΜΕ), έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 38', λόγω τραυματισμού στο προηγούμενο ματς και προπονήθηκε ατομικά. Τραυματίας ο χρήσιμος Λίμα (Ε), επιστρέφουν οι Ζοάο Ρικάρντο (Τ) και Πατσέκο (Α).
Είναι αήττητη στα 11 τελευταία (5-6-0)
Έχει 5 σερί Under 2,5
2-1-0 η συνολική παράδοση με την Κουιαμπά