Α΄ Γύρος:
Μπουρκίνα Φάσο - Μαλάουι 3-1 Σχόλια: 12ος όμιλος. Τελευταία αγωνιστική. Προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες.
Κριτήρια ισοβαθμίας: 1) Μεταξύ τους ματς (Βαθμοί, Διαφορά τερμάτων, Καλύτερη επίθεση, Καλύτερη Εκτός έδρας επίθεση), 2) Διαφορά τερμάτων, 3) Καλύτερη επίθεση, 4) Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, 5) Κλήρωση
Α΄ Γύρος:
Μπουρκίνα Φάσο - Μαλάουι 3-1 Σχόλια: 12ος όμιλος. Τελευταία αγωνιστική. Προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες.
Κριτήρια ισοβαθμίας: 1) Μεταξύ τους ματς (Βαθμοί, Διαφορά τερμάτων, Καλύτερη επίθεση, Καλύτερη Εκτός έδρας επίθεση), 2) Διαφορά τερμάτων, 3) Καλύτερη επίθεση, 4) Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, 5) Κλήρωση
Ανάλυση: Μόλις την Πέμπτη πήρε τον πρώτο του βαθμό στη διοργάνωση και δεν γίνεται να αποφύγει την τελευταία θέση του ομίλου. Πολύ λίγα πράγματα ξανά επιθετικά στο παιχνίδι με το Μπουρούντι στην ουδέτερη Ακτή Ελεφαντοστού, όμως έφυγε με την ισοπαλία 0-0. Αμφότερες δεν πήραν μεγάλα ρίσκα και δεν υπήρχαν πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ήταν αυτό που μπήκε πιο δυναμικά, δείχνοντας να θέλει περισσότερο τη νίκη. Η πρώτη φορά που κινδύνεψε ήταν στο 35’ από μία στατική φάση. Στην επανάληψη έπεσε ακόμη περισσότερο ο ρυθμός και θα προσπαθήσει να κυνηγήσει τη διάκριση στο πρωτάθλημα Αφρικής. Εκεί συμμετέχουν παίκτες μόνο από τα εγχώρια πρωταθλήματα και είναι ένα τουρνουά που του ταιριάζει. Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία. Παραμένει εκτός κλήσεων λόγω απειθαρχίας ο επιθετικός Κατζόκε. Δεν κλήθηκαν ο μέσος Ιντάνα και οι αμυντικοί Τσαζίγια, Σανουντί. Τιμωρημένοι οι σημαντικοί αμυντικοί Τσεμπεζί, Λαμέκ και ο βασικός μέσος Μπαντά.
Δεν σκόραρε στα 4/6 τελευταία επίσημα
Δέχτηκε γκολ στα 4/5 στη διοργάνωση
1-1-4 στα 6 τελευταία εντός επίσημα
Ανάλυση: Δεν μπόρεσε να βρει λύσεις στις σημαντικές απουσίες που είχε να διαχειριστεί απέναντι στην πανίσχυρη Σενεγάλη. Τα έδωσε όλα πάντως και η εντός έδρας ήττα 1-0 στις λεπτομέρειες είχε μικρή σημασία. Έχει εξασφαλισμένη την πρόκριση στα γήπεδα του Μαρόκου και το μόνο που χάθηκε ήταν η πρωτιά του ομίλου. Στο 9’ ήταν σε ετοιμότητα σε τετ α τετ ο τερματοφύλακας Ουεντραόγκο και όσο περνούσε η ώρα άρχισε να έχει τις δικές της στιγμές για να βρει ένα γκολ. Στην επανάληψη το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο 83’ οι αμυντικοί της επέτρεψαν αμαρκάριστο σουτ έξω από την περιοχή (0-1). Ήταν πολύ δύσκολο να σταματήσει για δεύτερη φορά την παρέα του Μανέ και επικεντρώνεται πλέον στην προσπάθεια για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Τραυματίες ο ηγέτης Μπερτράντ Τραορέ, ο αναντικατάστατος τερματοφύλακας Κόφι, ο πολύτιμος επιθετικός Ντάγκο Ουατάρα, ο βασικός επιθετικός Μοχάμεντ Κονατέ, ο δυναμικός στόπερ Ταπσομπά, ο βασικός μπακ Κάμπορε, οι μέσοι Τουρε, Σανγκαρέ, Καντέρ Ουατάρα.
Δέχτηκε γκολ στα 9/10 τελευταία επίσημα
Σκόραρε στα 11/13 τελευταία επίσημα
4-1-0 σε 5 επίσημα Vs Μαλάουι